Best Amazon Prime Day Deals 2021

Beste Amazon Prime Day Deals 2021

Volgende week is Amazon Prime Day. Hier is alles wat we tot nu toe weten, evenals alle vroege vogelspecials voor 21-22 juni.

Amazon Truck op zonnige dag

Wanneer is Amazon Prime Day 2021?

Amazon Prime Day 2021

De verkoop is bevestigd: de Amazon Prime Day Sale van volgende week zal een van de belangrijkste evenementen van het jaar zijn, plaatsvinden op 21-22 juni. Amazon zegt dat het winkelevenement van dit jaar miljoenen grote kortingen zal geven en de beste prijzen van het jaar op Amazon's lijst met diensten stijgen. Sommige mensen zijn misschien niet bekend met Amazon Prime Day 2021, maar voor degenen die dat zijn, is het een exclusief deal -evenement alleen voor Prime -leden. Het loyaliteitsprogramma van Amazon, Prime, biedt leden met korting op bepaalde gadgets, topmerken en andere items. Inbegrepen bij uw Prime-lidmaatschap is gratis tweedaagse levering, prikkels van Whole Foods Market en toegang tot meer dan tweeduizend films en tv-series die beschikbaar zijn om te bekijken op Prime Video. De gratis proefperiode van 30 dagen voor nieuwe gebruikers stelt hen in staat om Prime te testen. Amazon Prime Day is stressvol om te plannen en merchandise te kopen.

 • Amazon Prime Day 2021 zal volgende week plaatsvinden, op 21-22 juni.
 • Met de winkelevenementen voor dit jaar, worden de grootste koopjes van het jaar op de diensten van Amazon verwacht.
 • Amazon Prime Day 2021 is een exclusief koopje-evenement voor de 150 miljoen prime-leden van de site.

Wanneer is Amazon Prime Day dit jaar?

Elk jaar komt Amazon Prime Day voor op een andere dag, wat een traditie is. Amazon Prime Day 2021 vindt plaats op maandag 21 juni en dinsdag 22 juni, volgens de aankondiging van het bedrijf.

Komt er nog een eerste dag?

Amazon Prime Day 2021: de datum, evenals de beste vroege koopjes die momenteel beschikbaar zijn. Amazon Prime Day Promotions zullen beschikbaar zijn van 21 juni tot 22 juni in 2021, omdat de online retailgigant zijn 24-uurs periode van speciale kortingen uitbreidt tot zijn Prime-abonnees. Als u momenteel niet lid bent van Amazon Prime, verliest u geen van de voordelen.

Wat zijn de Amazon Prime Day 2021 -koopjes die binnenkort beschikbaar zullen zijn?

U hoeft niet te wachten tot 21 juni om te profiteren van de speciale aanbiedingen. Ter voorbereiding op Amazon Prime Day 2021 heeft het bedrijf een reeks kortingen geïntroduceerd, die we in dit artikel hebben samengesteld. De eerste vier maanden van Amazon Music Unlimited zijn gratis voor Prime -leden die het nog niet hebben uitgecheckt. Amazon Music Unlimited biedt gebruikers advertentievrije toegang tot meer dan 70 miljoen nummers en miljoenen podcast-afleveringen, onder andere. Op dezelfde manier als vorig jaar, biedt Amazon kopers verschillende opties voor het verkrijgen van krediet vóór Amazon Prime Day 2021.

Wat is Amazon Prime Day, en hoe werkt het?

Amazon Prime Day wordt steeds populairder bij shoppers en wordt snel een van de belangrijkste verkoopmogelijkheden van het jaar. Het jaarlijkse spaarfestival biedt tot 48 uur tot 50% korting op alles, van de nieuwste technologie tot huishoudelijke, mode, persoonlijke verzorging en buitenmeubels. Omdat deze topdag koopjes alleen beschikbaar zijn voor Prime-leden, moet u zich aanmelden voor een gratis 30-daagse proefperiode van Amazon Prime voordat de festiviteiten beginnen.

Wat is Amazon Prime Day 2021 en wanneer gebeurt het?

De inaugurele Amazon Prime Day, die in 2015 gedeeltelijk plaatsvond om het 20-jarig jubileum van Amazon te herdenken, was een eendaagse winkelvakantie voor Prime-leden die Black Friday wilden overtreffen als het belangrijkste verkoopevenement van het jaar. We verwachten dat de prijzen tot een dieptepunt zullen dalen op Lows Lows op Amazon Prime Day 2021, waardoor de kortingen op Black Friday en Cyber ​​Monday het volgende jaar vaak worden gezien. De deal omvat producten uit elke categorie aangeboden door Amazon, inclusief technologie, schoonheid, thuis, keuken, mode en het smart home.

Wat is precies het eerste aanbod van Early Access?

Prime Early Access is een service waarmee Amazon Prime-leden een vroege toegang tot 30 minuten kunnen hebben tot bliksemacties die gekwalificeerd zijn voor Prime-lidmaatschap op Amazon. Er is geen garantie dat u een specifiek koopje kunt kopen als u een Amazon Prime -lidmaatschap hebt, en het is denkbaar dat een koopje kan uitverkocht zijn voor de conclusie van de vroege toegangsperiode.

Wat zijn enkele vroege prime -deals?

 • Ringalarm (2e generatie) + Ring binnencamera
 • Ring Video Doorbell bedraad door Amazon
 • Echo -knoppen
 • Ring Spotlight Camera
 • All-New Amazon Eero 6 Dual-Band Mesh Wi-Fi 6 System
 • Amazon Eero Pro Mesh Wi-Fi Router/Extender
 • Ring Video Doorbell Wired + Chime door Amazon
 • Amazon Eero Mesh Wi-Fi Router/Extender
 • Exclusief voor Prime -leden

Wanneer kunnen we anticiperen op de volgende Amazon Prime Day -aanbiedingen in 2021?

Amazon Prime Day brengt enkele van de meest verbazingwekkende aanbiedingen die we het hele jaar hebben gezien, en we kunnen weloverwogen gissingen doen over welke merken en productcategorieën grote reducties zullen ervaren op basis van vorige prime -dagen. Tijdens Amazon Prime Day 2021 zullen de prijzen van de meeste producten en diensten van Amazon aanzienlijk worden verlaagd. De producten en diensten van het bedrijf, waaronder Kindles, Echo Smart Speakers, Fire TV -streamingapparaten en Amazon Eero -routers, evenals de abonnementsdiensten zoals Kindle Unlimited, Audible Unlimited en Music Unlimited, worden in de best mogelijke verdisconteerd.

Wat moet je doen om je voor te bereiden op Amazon Prime Day in 2021?

Word eerst een Amazon Prime -lid als u wilt profiteren van Amazon Prime Day 2021 -deals en kortingen. U kunt zich aanmelden voor een maandelijks lidmaatschap, maar wij geloven dat het voorzichtig is om u aan te melden voor een jaarlijks lidmaatschap. Voor eerste leden is er een gratis proefperiode van 30 dagen om de service zelf uit te proberen. Hoewel de kosten van een Amazon Prime -lidmaatschap in het begin misschien een afschrikmiddel kunnen zijn, zijn wij van mening dat de voordelen van het hebben van een lidmaatschap de betalingen jaar na jaar zeker waard zijn. Ten tweede wilt u de Amazon -app op uw smartphone downloaden. Het vermogen om meldingen te krijgen wanneer kortingen worden geactiveerd, is met name handig op Prime Day.

Wat is de gemakkelijkste manier om de beste Amazon Prime Day 2021 -aanbiedingen te vinden?

U moet de Amazon-deals-pagina opslaan als favoriet vóór de Amazon Prime Day in 2021. Amazon zal hier al zijn kortingen presenteren, evenals de beperkte tijdspecials, die voor een korte periode beschikbaar zullen zijn. In voorgaande jaren waren Amazon Prime Day Bargains tijd- en aandelengevoelig, en dit jaar zal niet anders zijn. Veel van de meest populaire items zijn snel uitverkocht en worden later op de dag of de volgende dag vervangen. Sommige kortingen zijn beschikbaar voor beide dagen van het verkoopevenement, terwijl anderen alleen beschikbaar zijn op de eerste of tweede dag van het evenement. Verwacht wordt dat Amazon Prime Day -koopjes de meest populaire plek zijn om te winkelen, maar we weten ook dat talloze winkels, zoals Target, Kohl's en Walmart, rivaliserende koopjes zullen bieden, met prijzen die hetzelfde zijn als of beter dan die van Amazon.

Is het de moeite waard om te profiteren van de Amazon Prime Day -deals?

Ja, in de meeste gevallen. Op dagen zoals Amazon Prime Day, die samenvallen met de vakantie -winkelseizoenen van Black Friday en Cyber ​​Monday later in het jaar, kunnen shoppers geweldige aanbiedingen vinden voor technologie, huisartikelen, smart home -artikelen en buitenuitrusting. Veel van de aanbiedingen die we hebben gezien, zijn in lijn met de beste prijzen die we het hele jaar hebben gezien. Niet alle reducties zullen echter de moeite waard zijn om van te profiteren. Controleer de prijzen altijd met historische gegevens en bij de concurrenten van Amazon voordat ze een aankoop doen. Voor uw gemak zullen we elke deal op Amazon Prime Day 2021 beoordelen en beoordelen.

Kun je me alsjeblieft vertellen hoe ik nog meer geld kan besparen op Amazon Prime Day in 2021?

Amazon Prime Day 2021, een van de grootste winkelevenementen van het jaar, zal plaatsvinden op 21-22 juni, en zal naar verwachting miljoenen shoppers aantrekken. De winkels Extravaganza van dit jaar belooft miljoenen dollars aan besparingen en de grootste prijzen van het jaar op het steeds groter wordende assortiment producten en diensten van Amazon. Voor degenen die niet bekend zijn met de term, is Amazon Prime Day een eendaagse verkoop die alleen wordt gehouden voor de 150 miljoen of meer prime-gebruikers van de site.

Amazon Packing arriveerde

Moet ik Amazon Prime Day -deals kopen?

Wie komt in aanmerking om te profiteren van de Amazon Prime Day -deals?

Leden van Amazon Prime kunnen profiteren van exclusieve aanbiedingen en gratis tweedaagse levering tijdens het jaarlijkse Prime Day-evenement van het bedrijf. Voordat ze zich aan een abonnement verbinden, kunnen leden profiteren van een gratis proefperiode van 30 dagen met alle voordelen. Prime -leden uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Turkije, Spanje, Singapore, Saoedi -Arabië, Portugal, Nederland, Mexico, Luxemburg, Japan, Italië, Duitsland, Frankrijk, China, Brazilië, België, Oostenrijk en Australië ontmoet Verenigde Staten vorig jaar.

Alles op Amazon Prime Day is te koop, of is het er gewoon een deel van?

Amazon Prime Day is een site-breed verkoopevenement, wat betekent dat kortingen beschikbaar zullen zijn in praktisch alle productcategorieën van de e-commerce-site. Het bedrijf heeft nog niet de volledige reikwijdte van zijn verkooppromoties aangekondigd, maar de startpagina van Amazon Prime Day bevat enkele exclusieve deals en kortingen.

Waar kan ik alternatieve Amazon Prime Day 2021 -verkoop vinden?

Amazon's Prime Day begon als een verrassing in Amazon gebaseerd verkoopevenement. Andere winkels waren niet ophouden met het leveren van hun eigen concurrerende deals. In de afgelopen jaren behoren Walmart, Target, Best Buy en Kohl's tot de handelaren die concurrerende deals bieden. Hoewel we verwachten dat geen distributeur de reikwijdte van de aanbiedingen van Amazon Prime Day zal bedenken, hebben we opgemerkt dat winkels meestal overeenkomen met enkele "deurbush" -aanbiedingen.

Wat is beter: Amazon Prime Day of Black Friday -deals?

Prijsverlagingen zijn vaak vergelijkbaar met die op Black Friday, en zijn soms minder duur dan die op Prime Day. Als u uw vakantie winkelen rond Prime Day, veel eerder in het jaar, en dure geschenken koopt, kunt u echter zijn in staat om de kosten het hele jaar door te verspreiden.

Is Black Friday dit jaar een betere deal dan Prime Day?

Prijzen op Black Friday overtreffen over het algemeen die op Amazon Prime Day, maar vanwege meer concurrentie kun je misschien niet het aanbod verwerven dat je wenst. Een groot aantal hoofdtelefoons daarentegen keert gewoon terug naar hun eerste dagkosten gedurende het vakantieweekend, vooral als ze enigszins ouder zijn en hun laagst mogelijke prijs al hebben bereikt.

Is het waar dat Amazon grotere koopjes heeft op Black Friday of Cyber ​​Monday dan andere retailers?

Als algemene regel: "Plaatsen als Walmart en Greatest Buy geven de neiging om de beste koopjes op Black Friday te geven." Amazon daarentegen biedt de neiging om meer koopjes op Cyber ​​Monday te bieden, ervan uitgaande dat u een prime -lid bent. Winkelen op eBay rond Cyber ​​Monday is een geweldig idee als u bereid bent om dingen van wederverkopers te kopen.

Weet je of iets goedkoper is op Prime Day?

Welke producten zijn te koop op Amazon Prime Day? Alles, om echt eerlijk te zijn. Meestal zijn er aanzienlijke kortingen op alles, van computers en televisies tot keukenapparatuur, huis- en kantoorapparatuur, en zelfs kleding, boeken, dvd's en blu-stralen, evenals game-apparaten. Bovendien bieden veel retailers gratis verzending op bestellingen van meer dan $ 50.

Kun je me vertellen of Black Friday -deals het waard zijn?

Is het waar dat Black Friday minder duur is? Zelfs Apple -producten, die bijna nooit te koop zijn, ontvangen aanzienlijke kortingen tijdens Black Friday. "Het goede nieuws is dat Black Friday absoluut alle hype verdient. Bijna alles wat je kunt bedenken is in een bepaalde hoedanigheid te koop tijdens Black Friday, met de beste deals 50 procent of hoger.

Is het de moeite waard om te betalen voor Amazon Prime?

Volgens JPMorgan is je Amazon Prime -lidmaatschap eigenlijk $ 785 per jaar waard. Voor de jaarlijkse vergoeding van $ 119 ontvangen Prime -leden een hele reeks voordelen (die allemaal een verschillende nut zijn). Prime -leden hebben ook toegang tot Prime Day -kortingen op alles, van nieuwe tv's tot instant -potten tot Amazon Echo -apparaten, onder andere.

Wat is de beste manier om gratis Amazon Prime gratis te verkrijgen?

Amazon biedt een gratis proefperiode van 30 dagen voor alle nieuwe accounts-en om als nieuw te kwalificeren, moet u zich inschrijven met een e-mailadres dat nog nooit eerder voor Prime is gebruikt. Dit betekent dat u zo vaak kunt profiteren van de gratis proefversie als u wilt, zolang u maar goed bent met het tegelijkertijd sturen van e -mails naar meerdere mensen.

Wat is inbegrepen in de prijs van Amazon Prime?

Prime-leden krijgen toegang tot gratis (en commerciële) prime muziekstreaming vanuit een bibliotheek met 2 miljoen nummers, evenals gereduceerde abonnementen op Amazon Music Unlimited, een afzonderlijke service die toegang biedt tot meer dan 70 miljoen nummers.

Welk jaar werd de eerste Amazon Prime Day gevierd?

Prime Day werd gelanceerd op 15 juli 2015 om het 20 -jarig jubileum van het bedrijf te herdenken, volgens de blog van Amazon. Het was de eerste keer dat het bedrijf kortingen op producten bood. Prime Day stond 24 uur open voor leden in negen landen, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Japan, Italië, Duitsland, Frankrijk, Canada en Oostenrijk. De eerste eerste dag stond open voor leden van negen landen, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Japan, Italië, Duitsland, Frankrijk, Canada en Oostenrijk.

Amazon Alexa

Ben je geïnteresseerd in het geven van Amazon Music Unlimited een gratis proefperiode voor 30 dagen?

Wat is het Amazon Prime 30-daagse gratis proefprogramma precies?

Nieuwe leden kunnen de eerste 30 dagen zonder kosten profiteren van Prime. Tijdens de gratis proeftijd kunt u profiteren van alle dezelfde voorrechten als betalende leden. Een gratis proefperiode van Amazon Prime is beschikbaar voor iedereen die de afgelopen 12 maanden geen lid is geweest.

Is Amazon Prime de eerste dertig dagen echt gratis?

U kunt zich aanmelden voor een gratis proefperiode van 30 dagen van Amazon Prime en profiteren van alle voordelen die het te bieden heeft, inclusief gratis tweedaagse levering, entertainment, speciale kortingen en andere voordelen. U hebt de optie om op elk moment te annuleren en uw account moet worden gekoppeld aan een huidige, geldige creditcard om de proef te beginnen.

Wil je Amazon Music Unlimited 30 dagen gratis proberen?

Dit 30-daagse gratis proefaanbieding voor een maandelijkse Amazon Music Unlimited Individual Plan is alleen toegankelijk voor nieuwe Amazon Music Unlimited-gebruikers die niet eerder zijn geabonneerd op de service. U wordt $ 9,99 per maand in rekening gebracht ($ 7,99 per maand voor Prime -leden) plus de toepasselijke belasting totdat u uw lidmaatschap annuleert nadat de inleidende proefperiode is verlopen.

Wat is de Amazon Prime Video 30-daagse gratis proefprogramma precies?

U kunt uw favoriete films, video's en exclusieve televisieseries op internet bekijken. Om de service te promoten, bieden ze een gratis proefperiode van 30 dagen van Amazon Primevideo. U kunt zich eenvoudig aanmelden voor de gratis proefversie en genieten van de streamingdiensten gedurende een periode van 30 dagen zonder een cent te betalen.

Wat is het Amazon Audible 30-daagse gratis proefprogramma precies?

Audible is een abonnementsservice die klanten toegang biedt tot 's werelds grootste verzameling audioboeken, podcasts, exclusieve originelen en andere inhoud. Gedurende de eerste 30 dagen is uw hoorbare abonnement volledig gratis. Als u tevreden bent met uw hoorbare proef, kunt u ervoor kiezen om niets te doen en wordt uw abonnement automatisch verlengd.

Wat is het Amazon Kids+ 30-daagse gratis proefprogramma?

Registreer nu voor een gratis proefperiode van 30 dagen van Amazon Freetime Unlimited op Amazon.com. Je krijgt onbeperkte toegang tot 13.000 kindvriendelijke boeken, video's en tv-series, evenals educatieve applicaties en games, als onderdeel van de proefperiode. Uw gratis proefperiode is afgelopen. U kunt annuleren of doorgaan met maandelijkse opties die beginnen bij slechts $ 2,99 per maand.

De GRATIS GRATIS proefperiode van Amazon Kindle Unlimited is precies hoe het klinkt.

Amazon biedt voor een beperkte tijd een gratis proefperiode van 30 dagen van zijn Kindle Unlimited-abonnement, inclusief onbeperkt lezen en luisteren op elk apparaat. Een Kindle is niet vereist om gebruik te maken van deze service. U hebt toegang tot meer dan 1 miljoen titels, waaronder romans, huidige tijdschriften, audioboeken en meer, wanneer u zich abonneert op Kindle Unlimited.

In welke hoedanigheid dient de Amazon-videokanalen 30-daagse gratis proefversie u?

Showtime op Amazon Prime Video Channels is beschikbaar voor een gratis proefperiode van 30 dagen en Prime-leden kunnen profiteren van exclusieve video-deals. Amazon Prime Video-kanalen bieden u toegang tot een gevarieerde selectie van bekroonde shows, must-see films, innovatieve documentaires en meer.

De gratis proefversie van Amazon Prime Student 6 maanden is precies hoe het klinkt.

Begin nu met uw gratis proefperiode van 6 maanden. Na je gratis proefperiode is Prime Student na dat punt slechts 3,99/maand EUR. Je hebt het recht om op elk moment te annuleren. Prime -leden krijgen toegang tot unieke promo's en eerste dibs op de beste koopjes. Krijg onbeperkte fotoopslag en de mogelijkheid om kleding te passen in het comfort van uw eigen huis.

Wat is Amazon Prime -garderobe - Probeer voordat je koopt? Wat is Amazon Prime Garderobe?

Prime Wardrobe is een functie die beschikbaar is voor prime -abonnees waarmee ze items in het comfort van hun eigen huizen kunnen proberen voordat ze ze kopen. Kleding, schoenen en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen, evenals kinderkleding, schoenen en accessoires komen allemaal in aanmerking.

Is het mogelijk om gratis een Amazon Business -account te openen?

Een Amazon Business -account voor geverifieerde bedrijven is volledig gratis op te stellen, en het wordt geleverd met een hele reeks handige functies zoals prijsbesparingen, snelle verzendkeuzes en analyserapporten, onder andere.

Moet u betalen om zaken te doen op Amazon?

Hoewel de Basic Amazon Business Account gratis is, moet u een jaarlijkse kosten betalen als u gebruik wilt maken van Prime Services. Voor in aanmerking komende aankopen krijgen Business Prime-leden gratis tweedaagse levering als onderdeel van hun lidmaatschap.

Het hebben van een Amazon Business -account is het de moeite waard om er een te hebben?

Business -leden van Amazon krijgen exclusieve kortingen en leveringsvoordelen die niet beschikbaar zijn voor het grote publiek of voor andere bedrijven. Eigenaren van zakelijke rekeningen profiteren van kortingen op bestellingen met meerdere eenheden, algemene prijsverlagingen voor miljoenen zakelijke artikelen en de mogelijkheid om de prijzen tussen talloze handelaren te vergelijken.

Wat is de snelste verzendoptie op Amazon?

U kunt tienduizenden dagelijkse goederen en voedsel ontvangen dat in 1 tot 2 uur wordt afgeleverd wanneer u ze nu via Prime koopt op Primenow.Amazon.com of de Prime Now Mobile App. Kies uit meer dan 1 miljoen goederen op de hele site en ontvang 's avonds gratis levering bij kwalificerende aankopen van in totaal $ 35 of meer met levering op dezelfde dag.

Is het mogelijk om levering op dezelfde dag te ontvangen van Amazon?

Amazon Prime-leden die naar verschillende Metro-regio's in de Verenigde Staten worden verzonden, kunnen ervoor kiezen om een ​​gratis levering op dezelfde dag te krijgen op een breed scala aan producten van de Amazon Marketplace. Kies bij het afrekenen, kies op de levering van dezelfde dag en laat het op een thuisadres bezorgen binnen een kwalificerende postcode.

Is het mogelijk om de grootste waarde van een slim toilet te verkrijgen?

We hebben alleen voor u een unieke deal voorbereid. U hoeft niet te wachten tot Amazon Prime Day om de beste slimme wc -bril beschikbaar te krijgen. Bekijk de beste BrookPad aanbiedingen onmiddellijk op onze website.

Het volgende is de belangrijkste conclusie van de top Amazon Prime Day -aanbiedingen.

 • De volgende Amazon Prime Day zal plaatsvinden in 2021.
 • Het winkelevenement van dit jaar zal een hele hele ongelooflijke koopjes voor Amazon Services hebben.
 • Op 21-22 juni zal Amazon Prime Day plaatsvinden.
 • De beste deal op Amazon Prime Day 2021 is om een ​​Amazon Prime -lid te zijn.
 • Een jaarlijkse abonnement is onze aanbeveling.
 • Bewaar de Amazon Prime Day -deals -pagina als favoriet vóór 2021.
 • Deze beloften zijn veel en gevarieerd; Het zal een behoorlijk coup zijn om ze allemaal te pakken.
 • De Amazon Prime -leden.
 • Prime Day biedt speciale koopjes en gratis tweedaagse levering voor Prime-leden.
 • Op Black Friday zijn de producten vaak duurder, maar de selectie is groter.
 • Amazon biedt zogenaamd grotere koopjes op Black Friday en Cyber ​​Monday dan andere bedrijven.
 • Om het 20 -jarig jubileum van Amazon te eren, ontwikkelde het bedrijf Prime Day.
 • Pas de laatste tijd begonnen ze producten te beperken.
 • De 9 deelnemende landen op Prime Day waren de VS, het VK, Spanje, Japan, Italië, Duitsland, Frankrijk en Canada.
 • Nieuwe klanten kunnen een maand proberen zonder te betalen.
 • Gratis leden krijgen dezelfde voordelen als betalende leden.
 • Iedereen die in het voorgaande jaar geen Amazon Prime heeft gehad, kan een gratis proefperiode krijgen.
 • Uw gratis trailabonnement is klaar wanneer u klaar bent om het te annuleren.
 • Iedereen kan Amazon Music Unlimited een maand gratis proberen, als een nieuwe klant.
 • Kindle Unlimited heeft een gratis proefperiode van 30 dagen.
 • Je krijgt 30 dagen om te lezen en te luisteren naar een boek of audio zonder te betalen.
 • Kindle Unlimited biedt meer dan een miljoen dingen, waaronder romans, huidige tijdschriften en audioboeken.
 • Een gratis proefperiode van 30 dagen van Showtime wordt gecombineerd met promotionele deals voor Prime-abonnees.
 • Prime Video-kanalen bieden bekroonde tv-programma's, must-see films en baanbrekende documentaires.
 • Amazon Prime Student omvat gratis toegang van 6 maanden.
 • In minder dan een uur kunnen honderden dagelijkse artikelen en maaltijden bij u worden afgeleverd.

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.