Een slimme keuken kopen: een kopershandleiding

gids keuken modern modern ontwerp slim slim ontwerp slimme woning slimme toiletten

Lees meer over de Smart Kitchen Koopgids door hier te klikken.

 

slimme keuken

Slimme keukens: een kopershandleiding

Slimme keukens omvatten nieuwe apparaten en armaturen die reageren op spraakopdrachten en worden beheerd via een app-gebaseerde afstandsbediening. SMART verwijst naar zelfcontrole-, analyse- en rapportagetechnologie. Smart-gadgets met energiester-gecertificeerde gadgets kunnen u helpen geld te besparen op uw stroomrekening. Een goed uitgeruste keuken heeft de apparatuur die voor u "denkt". Pas elke taak aan met behulp van verschillende sensoren en parameters, toegankelijk vanaf deze apparaten. WiFi en Bluetooth-compatibele apparaten verbinden uw hele keuken met elkaar.

In veel keukenapparatuur kan technologie worden gevonden, waaronder: koelkasten, ovens, vaatwassers, lichten, kranen en meer. Slimme apparaten zijn ontworpen om het koken zowel eenvoudig als aangenaam te maken. Tijdens het bereiden of koken van je favoriete maaltijden, kun je multi-task door te luisteren naar muziek, podcasts of videochatten met vrienden online. Het tijdstip van apparaatonderhoud of de noodzakelijke aanvulling van apparaten kan worden geactiveerd door verbonden systemen. Handige slimme apparaten verminderen de hoeveelheid tijd besteed aan het kijken naar een timer voor gecompliceerde recepten, evenals sensoren om ervoor te zorgen dat voedsel klaar is om te eten wanneer het klaar is.

Scannen in de barcodes van opgeslagen producten, zodat u weet wanneer ze aflopen is vooral nuttig voor voedselopslag. Het is mogelijk om een ​​tweede deur in een deur te installeren, zodat items die op de planken in het interieur van de koelkast zijn opgeslagen, kunnen worden toegankelijk zonder het hele apparaat te openen. Smart Home -apparaten kunnen op afstand worden bestuurd overal met een mobiele telefoon of een ander netwerkapparaat. Het is mogelijk om de inhoud van een pan op het fornuis van de kamer te bekijken met bepaalde bereikkappen. Sommige modellen bevatten ingebouwde sensoren die de kooktijd aanpassen terwijl voedselkokt, het garanderen van elke hap is goed gekookt.

Kranen en vaatwassers kunnen worden bestuurd met spraakopdrachten. Koolmonoxide en slimme rookmelders detecteren lekken en morsen. Overweeg een verlichte interieurs en stoomreiniging voor een grondiger schoon. Slimme keukens willen misschien ook een app toevoegen aan het wifi-netwerk van hun huis. Veel opties zijn beschikbaar als het gaat om slimme verlichting, zoals de keuken.

Een lamp, ander apparaat of armatuur is afhankelijk van zijn stroombron om zichzelf te voeden. Om op netwerk verbonden te zijn, worden slimme apparaten en slimme hubs vaak gekocht. De keuken dient als een centrale verzamelplaats, waar bezoekers en familie verzamelen. Hoewel de meerderheid van de items waarop we vertrouwen voor voedselopslag en -bereiding hetzelfde zijn gebleven in ontwerp, is hun onderliggende technologie zich ontwikkeld en geëvolueerd door de tijd. Omdat veel apparatuur en gadgets nu draadloos kunnen worden bestuurd, zoals keukenapparatuur, is het huis een van de meest verbonden plaatsen in het huis. Deze state-of-the-art, slimme keukenapparatuur is ontworpen met de hedendaagse gezinsvereisten in gedachten, waardoor taken eenvoudiger en minder tijdrovend werden. Met de juiste slimme keukenapparatuur, worden maaltijden en bakkarweien vereenvoudigd, ongeacht uw dagelijkse woon -werkverkeer of de grootte van uw huis.

Een lamp, ander apparaat of armatuur is afhankelijk van zijn stroombron om zichzelf te voeden. Om op netwerk verbonden te zijn, worden slimme apparaten en slimme hubs vaak gekocht. De keuken dient als een centrale verzamelplaats, waar bezoekers en familie verzamelen. Hoewel de meerderheid van de items waarop we vertrouwen voor voedselopslag en -bereiding hetzelfde zijn gebleven in ontwerp, is hun onderliggende technologie zich ontwikkeld en geëvolueerd door de tijd. Omdat veel apparatuur en gadgets nu draadloos kunnen worden bestuurd, zoals keukenapparatuur, is het huis een van de meest verbonden plaatsen in het huis. Deze state-of-the-art, slimme keukenapparatuur is ontworpen met de hedendaagse gezinsvereisten in gedachten, waardoor taken eenvoudiger en minder tijdrovend werden. Met de juiste slimme keukenapparatuur, worden maaltijden en bakkarweien vereenvoudigd, ongeacht uw dagelijkse woon -werkverkeer of de grootte van uw huis.

Wat is een slimme keuken, en hoe werkt het?

Een slimme keuken is een bijgewerkte, verbonden keuken met apparaten en armaturen die reageren op spraakopdrachten en kunnen worden bestuurd via een app-gebaseerde afstandsbediening. Ze bieden voordelen in huisautomatisering door andere slimme apparaten en apps te synchroniseren, die kunnen worden aangesloten via Wi-Fi of Bluetooth-verbinding. Met push-knop- of knopbedieningen kunnen deze slimme apparaten op dezelfde manier worden gebruikt als conventionele keukenapparatuur; Hun functionaliteit en monitoring kunnen echter worden gecontroleerd en gecontroleerd via een telefoon- of tablet -app, een slimme hub of zelfs gewoon met hen praten. Smart Home Connection is ontworpen om uw leven eenvoudiger te maken, dus denk na over wat uw keuken ontbreekt voordat u erin investeert. Deze verbeteringen bieden meer gemak, verbeterde netheid en het stijlvolle, eigentijdse uiterlijk van slimme technologie. Technologie is echter niet het enige dat slim is; De meeste slimme apparaten zijn ontworpen met energiebesparing in gedachten. Slimme apparaten die gecertificeerd Energy Star zijn, kunnen u helpen het totale energieverbruik van uw huis te verminderen en geld te besparen op uw elektriciteitsrekening.

Wat is slimme technologie en hoe werkt het?

De term "slim" verwijst naar technologie die 'zelfcontrole, analyse en rapportage' mogelijk maakt. Objecten die ooit als levenloos werden beschouwd, kunnen nu cognitief bewustzijn krijgen via de toepassing van kunstmatige intelligentie, machine learning en big data -analysetechnieken.

Het doel van slimme technologie is onduidelijk.

Verlichting wordt automatisch geregeld in huizen die gebruik maken van slimme technologie, verwarmings- en koelapparatuur wordt gecontroleerd en apparaten worden uitgeschakeld wanneer ze niet worden gebruikt. Huiseigenaren genieten van het extra gemak van het kunnen schakelen van apparaten aan en uit wanneer ze niet bij hun huis zijn ..

Met WiFi en Bluetooth-compatibele apparaten kunt u uw hele keuken met elkaar verbinden.

De apparaten in een slimme keuken onderscheiden zich door het feit dat ze "denken" over het werk dat u met hen doet en hun verbinding gebruiken om uw leven eenvoudiger te maken terwijl u dit doet. U kunt elke taak personaliseren met behulp van een reeks sensoren en instellingen die beschikbaar zijn op deze apparaten. Al deze mogelijkheden worden mogelijk gemaakt door het feit dat ze een draadloze verbinding hebben met het internet van thuis of op andere apparaten en gadgets.

Deze link wordt op twee manieren beschikbaar gesteld: in het geval van Wi-Fi-compatibele apparaten linken ze naar het internet van uw huis en hebben u toegang tot de specifieke apps en bronnen van de fabrikant, evenals om het functioneren van de apparaten vanaf uw telefoon te regelen of tablet van vrijwel elke locatie. In het geval dat u vergeet uw oven uit te schakelen voordat u het huis verlaat, of als u wilt dat de oven voorverwarmt terwijl u bevroren pizza's opneemt, hoeft u alleen maar in de app te tikken en de nodige wijzigingen aan te brengen . Bluetooth is een kortegolf radiofrequentiesignaal waarmee Bluetooth-compatibele producten kunnen communiceren met andere apparaten en slimme apparaten die zich binnen het bereik van hun kortegolfradiofrequentiesignaal bevinden. Deze apparaatknooppunt verzendt gegevens en besturingssignalen waarmee verschillende apparaten kunnen werken als een enkele eenheid, zoals het inschakelen van de ventilatie van de bereik -kap wanneer de fornuis -bovenste branders of oven een bepaalde temperatuur of vochtigheidsniveau bereiken.

De lijst kan maar doorgaan. Elk aspect van de verlichting van de keuken kan worden bijgewerkt om te worden netwerk, waardoor het kan worden beheerd door middel van toepassingen die de lichte toon en kleur kunnen veranderen, en de lichten aan en uit op een timer kunnen schakelen. Een spraak-geactiveerde keukenkraan stelt een gebruiker in staat om de waterstroom te regelen door instructies in het apparaat te spreken. Elk aspect van uw keuken kan worden gemoderniseerd om een ​​volledig gepersonaliseerde ervaring te bieden voor u en uw gezin. Hierdoor kunnen een hele reeks extra functionaliteiten worden geïmplementeerd in verschillende apparaten. Slimme technologie is te vinden in verschillende keukenapparatuur, waaronder:

 • Koelkast
 • Bereiken en kookbanen met ovens
 • Bereikkappen zijn een soort ventilatiesysteem.
 • Magnetrons
 • Vaatwassers
 • Koffie makers
 • Kleine gadgets die als geheel functioneren
 • Rook- en koolmonoxidedetectoren moeten worden geïnstalleerd.
 • Lekken van lekken

Keukens die zijn gebouwd voor multitasking worden slimme keukens genoemd.

Er zijn tal van kenmerken die worden gedeeld door verschillende slimme apparaten. Ze omvatten bekende interfaces, zoals glazen panelen, touchscreen en verlichte displays, evenals een verscheidenheid aan veelgebruikte technologieën zoals Wi-Fi. Interieurcamera's in koelkasten, bereikkappen en slimme hubs kunnen beschikbaar zijn om u een snel en eenvoudig uitzicht te geven op het voedsel dat is opgeslagen in of boven de kookplaat. Sommige zijn uitgerust met microfoons en luidsprekers, terwijl anderen dat niet zijn. Dit maakt het gebruik van spraak-geactiveerde opdrachten mogelijk via het gebruik van slimme apparaten die zijn gekoppeld aan de apparaten. Ook mogelijk is het gebruik van audio/visuele media via gekoppelde applicaties, zoals videochat tijdens het koken, of het bekijken van een stapsgewijze instructievideo van een onbekend recept, of zelfs televisie kijken in de keuken tijdens het bereiden van een maaltijd. Sommige apparaten kunnen u e -mailmeldingen sturen wanneer het tijd is om onderhoud te doen of benodigdheden aan te vullen als gevolg van deze gekoppelde systemen. U kunt bijvoorbeeld toegang krijgen tot nuttige tips of hulp bij klantenservice.

Houd een eenvoudige, overzichtelijke en verbonden omgeving bij.

Bijwerken naar een eigentijdse slimme keuken houdt in dat het de beste keukenapparatuur selecteert die geschikt zijn voor uw omgeving en de manier waarop uw gezin de keuken gebruikt. Deze nieuwe generatie slimme apparaten is bedoeld om koken gemakkelijk en zelfs plezierig te maken, of je nu kookt na een lange dag op het werk of uiteindelijk dat bakrecept probeert dat je online zag. Tijdens het bereiden of koken van je favoriete gerechten, kun je multitasken door naar muziek of podcasts te luisteren, of zelfs videochatten met vrienden via internet. Zelfs als het een beetje lijkt op het leven in de toekomst, zijn de innovatieve keukenontwerpen van vandaag momenteel beschikbaar. Het is aan u om te beslissen welke futuristische elementen het meest nuttig zullen zijn in uw huis, dus kijk eens naar de scala aan opties die momenteel beschikbaar zijn.

Sommige apparaten zijn klaar voor gebruik zodra de Smart Hub is verbonden met het netwerk.

Een slimme koelkast verschijnt en werkt op dezelfde manier als een gewone koelkast, met de toevoeging van capaciteiten zoals ijsmakers en configureerbaar, ter plaatse, zonale temperatuurbeheer, onder andere. Er zijn echter enkele opmerkelijke onderscheidingen tussen de twee. Met de juiste koelkast kunt u het gebruiken als een slimme hub, zodat het kunt communiceren met al uw gekoppelde apparatuur in het huis. Deze deuren kunnen volledig interactief zijn, met een intuïtieve interface die alles kan bieden, van lokaal nieuws en weer tot applicaties voor het achterlaten van video -notities op de deur, zonder de noodzaak van magneten. Aan de binnenkant van de deur hebben veel van hen een touchscreen -display gemaakt van glas. Als gevolg hiervan tonen de deurpanelen foto's van wat zich in de koelkast bevindt, waardoor de eindeloze open deur op zoek is naar een middernachtsnack. In bepaalde modellen is er een deur in een deur om snelle en gemakkelijke toegang tot dingen in de deurplanken mogelijk te maken, in plaats van het binnenste binnenkant van de koelkast te openen voor kamertemperatuur voor een enkel klein item. Sommige versies stellen u in staat om te scannen in de barcodes van de goederen die binnen worden gehouden om te worden herinnerd aan hun vervaldatums, wat met name nuttig is voor voedselopslag. Controleer of er melk in de koelkast is van de zuivelafdeling van de supermarkt door te kijken naar het zicht van de camera's op de binnenste planken van de koelkast. De functies zijn ontworpen om winkelende excursies gemakkelijker te maken, waardoor de noodzaak om naar huis te bellen, wordt geëlimineerd als u uw boodschappenlijst vergeet. Deze toepassingen kunnen u helpen met dagelijkse klusjes in de keuken en met maaltijdbereiding, zoals:

 • Maak een boodschappenlijst en blijf erbij.
 • Als je van alles raakt, kun je het online kopen.
 • Receptenboeken beschikbaar op internet
 • Gereedschap voor maaltijdbereiding
 • Toegang van sociale media is beschikbaar.
 • Berichtborden en familiekalenders zijn ook beschikbaar.
 • Updates over het weer en het nieuws
 • Apps voor het luisteren naar muziek
 • Videotoepassingen, zoals die voor het streamen van culinaire programma's of telefoontjes maken
 • En er zijn er nog veel meer!

Kookapparatuur met meer intelligentie

Dingen cool houden is niet het enige doel van de gekoppelde apparaten. De juiste technologische vooruitgang kan de voorbereidingen van het diner efficiënter en uitgebreider maken, met minder tijd besteed aan het bewaken van de klok op complexe recepten en sensoren om ervoor te zorgen dat alles klaar is om te eten wanneer het klaar is. Het is altijd mogelijk om de fundamentele functionele kenmerken van reeksen en kookplaten te verbeteren door slimme technologie te gebruiken, zoals precieze temperatuurregeling en de mogelijkheid om de oven in te stellen voorverwarmen, terwijl u niet eens in dezelfde kamer bent. Met behulp van de slimme oven kunt u experimenteren met verschillende kooktechnieken, van goed verspreide convectieverwarming tot infraroodverwarming om de ideale biefstuk te grillen, ongeacht of u de voorkeur geeft aan een gas of een elektrisch bereik. De inductiekookbanen zijn beschikbaar, waardoor u potten en pannen kunt plaatsen waar u ze nodig hebt. Sommige bevatten ook snelle instellingen, die de taak om de kooktijd te bewaken eenvoudiger rondom te bewaken.

Door gebruik te maken van slimme technologie maakt het eenvoudig om vooruit te plannen.

Elk apparaat wordt aan elkaar gekoppeld via een digitale of app-gebaseerde interface, die in het geval van bepaalde modellen het mogelijk maakt om zelfs het rechter ovenbereik spraakgestuurd te maken. Verwarm de oven voor met behulp van uw smartphone of tablet en houd de temperatuur van de oven in de gaten terwijl het voedsel kookt. De app kan worden gekoppeld aan recepten om te helpen garanderen dat de kooktemperatuur altijd correct is en dat de tijd altijd nauwkeurig is, zodat u niet zoveel tijd hoeft te besteden als u anders zou bereiden. Een andere functie biedt handgidsen en zorginstructies, evenals in-app waarschuwingen wanneer het slimme apparaat moet worden gerepareerd, evenals directe toegang tot vertegenwoordigers van de klantenservice. Kies een bereikkap die is gekoppeld aan de muur en kan een sterke ventilatie bieden naast extra hightech-mogelijkheden. Of het nu wordt gevraagd door vochtigheidssensoren of wanneer het fornuis of de oven een temperatuur bereikt die is opgegeven door de app-instellingen, schakelen Bluetooth-aangesloten bereikkappen automatisch in- en uitschakelen. Het kan op afstand worden bestuurd vanuit een andere kamer en de ventilatiesnelheid kan ook op afstand worden gewijzigd. De mogelijkheid om de inhoud van een pan op het fornuis van de kamer te zien, of om een ​​videogesprek te maken, wordt geleverd door bepaalde bereikkappen, waaronder het bekijken van displays voor recepten, video- en audio -afspelen en audio -opname.

Magnetrons die geavanceerd zijn

Alles, van de magnetron tot het koffiezetapparaat, kan worden bestuurd door Voice en de Smart Hub. De mogelijkheid om te scannen in het label van uw voedselitem voor de magnetron om de juiste kookinstellingen en tijd te kiezen die nodig is in de receptendatabase van de fabrikant is beschikbaar op bepaalde slimme magnetrons met een scan-to-cook-functie. Sommige versies zijn uitgerust met interne sensoren waarmee ze de kooktijd kunnen wijzigen terwijl het voedsel kookt, zodat ervoor zorgt dat elke mondvol volledig en grondig wordt gekookt. Achterondertienplaten en over-the-range magnetrons zijn beschikbaar, met functies zoals ontdooisensoren en pizza-laden, evenals convectie-kookmogelijkheden in bepaalde modellen. Zelfs de restjes van gisteren kunnen worden gemaakt om vers gekookt en goed te smaken dankzij de futuristische mogelijkheden van deze slimme gadgets.

Is er een voordeel van het hebben van een slimme magnetron?

De slimme magnetron elimineert de mogelijkheid van menselijke fout uit het magnetronverwarmingsproces. Het wordt voorgeprogrammeerd met een lijst met meer dan twee dozijn items die kunnen worden gekookt, opnieuw verwarmd of ontdooid kunnen worden door eenvoudigweg in de microfoon van het apparaat te spreken.

Wat zijn smart home -apparaten en hoe werken ze?

Elke huisconfiguratie waarmee apparaten en gadgets overal automatisch worden bestuurd met een internetverbinding met een mobiele telefoon of een ander netwerkapparaat, wordt "smart home" genoemd. Automatische of afstandsbedieningsmogelijkheden worden verstrekt door een apparaat dat de intelligentie en communicatie bevat die nodig zijn om te reageren op gebruikersvoorkeuren of externe signalen van een hulpprogramma of externe energieverbieder. Slimme apparaten analyseren activiteiten door gegevens te krapen om u te helpen bij het automatiseren van uw dagelijkse klusjes en het vergroten van uw mogelijkheden voor efficiëntie. Veel slimme apparaten kunnen ook worden beheerd via het gebruik van een app of software die kan worden gedownload naar verschillende mobiele apparaten.

Opruimen die strategischer is

Wanneer de maaltijden zijn geserveerd, kan de slimme keuken het schoonmaken eenvoudiger maken door de juiste gekoppelde apparatuur met het netwerk aan te sluiten. Zelfs de vaatwasser en de gootsteen hebben slimme mogelijkheden, of ze nu worden bediend via een app of door spraakopdrachten. Ja, zelfs de keukenkraan kan tegenwoordig zijn uitgerust met geavanceerde technologie. Deze slimme touch/touchloze keukenkranen kunnen worden bediend via spraakopdracht en kunnen worden bediend zonder het gebruik van uw handen na een eenvoudige opstelling met een slim hub -apparaat. Als gevolg van spraakactivering kan de kraan nauwkeurige watermaatregelen direct uit de kraan bieden, terwijl het ook het gemak van touchless aan/uit -functionaliteit biedt. Bij het winkelen voor een slimme vaatwasser, zoek er een die gepland heeft gepland met operationele uren en specifieke instellingen die kunnen worden bestuurd via een app of smart device -hub.

Het is mogelijk om vaatwascycli te plannen om tijdens niet-piekuren te lopen, zoals gedurende de dag of laat in de nacht, en om meldingen te krijgen wanneer deze cycli voltooid zijn. De app kan ook meldingen verzenden wanneer de vaatwasser vol is en de vaatwasser klaar is om te worden geleegd. Een ander op app gebaseerd voordeel is dat de slimme vaatwasser de hoeveelheid wasmiddelen kan volgen en hulpmiddel kan afspoelen die bij elke lading wordt gebruikt en deze aan uw boodschappenlijstje kan toevoegen voordat u oploopt, of het zelfs rechtstreeks van de fabrikant koop Uw deur als u die optie selecteert. Zoek naar moderne functies zoals verlichte interieurs en stoominstellingen, die een grondiger schoonmaken.

Extra's voor uw smart home

Het is mogelijk om een ​​paar slimme keukengadgets te gebruiken in combinatie met andere slimme apparaten die elders thuis kunnen worden gebruikt. Elke keuken, evenals vele andere kamers in het huis, moet worden uitgerust met een rook- of koolmonoxidedetector. Met behulp van een slimme rook- of koolmonoxidedetector kunt u een thuisbeveiligingssysteem maken dat via Wi-Fi met uw smartphone wordt gesynchroniseerd en u meldingen per app of sms-bericht overal ter wereld kunt sturen als er een noodgeval thuis is. Er zijn ook draadloze lekdetectoren die onder uw gootsteen kunnen worden geïnstalleerd en u kunnen op de hoogte stellen van overstromingen en lekken, zodat u zich bewust kunt zijn van problemen zodra ze zich voordoen, waardoor schade aan uw kasten en vloeren wordt voorkomen. Dit soort thuissituaties zijn erg tijdgevoelig en het kunnen snel reageren op elke locatie het verschil in de wereld kan maken.

En ten slotte is er een breed scala aan intelligente verlichtingskeuzes voor de keuken en vele andere gebieden in huis. De term "lampen" verwijst naar zowel lampen als intelligente interieurverlichtingsarmaturen, evenals slimme bollen die in elke conventionele lamp kunnen worden gebruikt. Voor bepaalde slimme lichten en slimme lampen zijn ze verbonden met Wi-Fi of Bluetooth, waarmee u het licht kunt synchroniseren met een app waarmee u onder andere de helderheid, toon en kleur van het licht kunt aanpassen. U kunt een timer programmeren om elke dag op hetzelfde moment de lichten aan te zetten, of op verschillende tijdstippen als u op vakantie gaat en het huis moet laten bewoond lijken terwijl u weg bent. Slimme muurbedieningen en elektrische uitlaatschakelaars bieden enkele van dezelfde mogelijkheden, maar ze zijn rechtstreeks verbonden met de stroombron waarop een licht, ander apparaat of armatuur afhankelijk is van het voeden van zichzelf. Velen van hen hebben een digitale interface, in plaats van de traditionele handmatige muurschakelaar die kan worden opgekomen of omlaag om het volume te wijzigen. Let op de winkels met USB-poorten of poorten die uiteenvallen en zijn geknoei-resistent.

Een laatste gedachte over slimme apparaten

Bij het gebruik van een slim apparaat, zoals een koelkast of ovenbereik, is het niet nodig om de hightech gekoppelde gadgets te gebruiken waaraan ze zijn verbonden. Vergeet niet dat dit betekent dat je het gemak mist dat ze je hadden aangeboden. De aankoop van een slim apparaat of een slimme hub, zoals het Google Nest of de Amazon Alexa, is vaak vereist om deze apparaten op netwerk verbonden te zijn. Degenen die hun gekoppelde hub ingebouwd hebben, kunnen op een druk op de knop op zoek gaan naar signalen van andere apparaten, terwijl degenen die dat niet doen handmatig. Omdat elke fabrikant van Smart Appliance zijn eigen voorgestelde app en functies heeft, is het belangrijk om wat tijd te besteden aan het onderzoeken van welke slimme hubs en apps -app -keuzes het meest geschikt zijn voor uw keuken.

Een slimme keuken kopen: een kopershandleiding?

 • Een verbeterde, verbonden keuken moet apparaten en armaturen bevatten die reageren op spraakopdrachten en kunnen worden bediend via een app-gebaseerde afstandsbediening.
 • Hoewel technologie slim is, zijn apparaten met energiebesparing echter net zo slim.
 • Verbonden apparaten bieden draadloze toegang voor de hele keuken.
 • Deze link wordt op twee manieren toegankelijk gemaakt: wifi-compatibele apparaten haak aan op het internet van uw huis en stelt u in staat om de specifieke applicaties en bronnen van de fabrikant te gebruiken en de werking van het apparaat vanuit uw telefoon of tablet overal te beheren.
 • Dit maakt het mogelijk om gesproken geactiveerde instructies te maken via spraak-geactiveerde apparaten die zijn verbonden met de apparaten.
 • Het kiezen van up-to-date slimme keukentechnologie omvat het kiezen van keukenapparatuur voor uw locatie en gezinsgebruik.
 • Bovendien maken geavanceerde technologie, zoals precieze temperatuurinstellingen en de mogelijkheid om de oven te bereiden terwijl u zich niet in dezelfde kamer bevindt, de extra functionele aspecten van reeksen en kookplaten haalbaar.
 • Het gebruik van slimme technologie verkort het planningsproces.
 • Kies een bereikkap die is aangesloten op de muur en mogelijk krachtige ventilatie biedt naast extra high -tech -functies.
 • Snijdige magnetrons alles, inclusief de magnetron en koffiezetapparaat, kan worden bediend met spraak.
 • Bepaalde modellen van magnetron met een scan-to-cook-functie bieden de mogelijkheid om in het label van uw voedingsitem te scannen en de juiste kookinstellingen en tijd te halen uit de receptendatabase van de fabrikant.
 • Zelfs vaatwassers en gootstenen kunnen worden gecontroleerd met behulp van spraakopdrachten en apps.
 • Deze slimme touch / touchloze keukenkranen kunnen worden bestuurd door spraakopdracht en kunnen worden bediend zonder het gebruik van uw handen na een eenvoudige opstelling met een slim hub -apparaat.
 • Home Automation Accessories U kunt bepaalde slimme keukengadgets integreren met andere slimme apparaten en deze elders in huis gebruiken.
 • Elke keuken, evenals andere kamers in het huis, zou een rook- of koolmonoxidedetector moeten hebben.
 • Bovendien heb je veel verschillende verlichtingsopties voor de keuken en vele andere kamers in huis.
 • Wanneer een lamp, een ander apparaat of armatuur voor zichzelf afhankelijk is van elektriciteit, krijgt u een slimme wandregeling en elektrische uitlaatschakelaar die rechtstreeks aan de stroombron is gekoppeld.
 • Om deze apparaten op het netwerk verbonden te maken, moet u een smart-apparaat of een slimme hub kopen, zoals het Google Nest of de Amazon Alexa

Geschreven door
BrookPad TeamOuder bericht Nieuwer bericht


laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd