Decorating a tiny bathroom ideas.

Een kleine badkamerideeën versieren.

Hier zijn enkele badkamerontwerpideeën om u te helpen met uw nieuwe inrichting.

Een kleine badkamerideeën versieren.

Ideeën voor een kleine badkamer.

Een krappe badkamer hoeft niet te zijn. Zelfs een kleine badkamer kan worden getransformeerd met slimme ruimtebesparende ideeën en een mooie inrichting. Kleur, patroon en zelfs opslag kunnen worden gebruikt om de ideale kleine badkamer te creëren. Overweeg om uw badkuip te laten gaan om aan de kleine ruimte te passen. Verf een oude badkamer of voeg houten lambrisering toe aan een kleine, saaie badkamer.

Probeer in plaats van een badkuip een trailless -douche met intrekbare zijpanelen. Badkamerpanelen is populair omdat het er goed uitziet tegen wit. Roze badkamerideeën zijn een marmeren geïnspireerde spiegel, behang met een patroon en een geschilderde ijdelheid. Kies voor gedurfde tegengestelde tinten zoals blauw en groen om het roze tegen te gaan. Geometrische bloemrijk behang in een kleine badkamer.

Voeg een gevlochten spiegel en bloemen toe. Samuel, je gootsteen of douche kan gebogen zijn. Badkamer met dakraam en gereedschap en toiletkasten. Een stoel en zijdezachte handdoeken veranderen een eenzaam bad in een Zen Haven. Warme en rustige omgeving met houten vloeren.

Een vloer met een patroon kan een kleine badkamer vergroten. Een smalle, langwerpige gootsteen lijkt groter. Overweeg een spiegelde medicijnkasten als het gaat om badkamerglas. Voeg een op zichzelf staand bad toe aan een ovaal bad. Verblaas de grootte van de kamer met behulp van een spiegel.

De grootte van de kamer van een persoon past niet altijd bij de indruk van het oog. Meubels verplaatsen is ideaal voor kleine badkamers. Breid uw ruimte uit met multifunctionele en vrijstaande meubels. Badkamers kunnen functioneeler en stijlvoller worden gemaakt met moderne armaturen, opslag en inrichting. Kleinere roll-top kuipen zijn beschikbaar voor mensen met een beperkte kamer.

Onbruikbare armatuurruimte wordt opgeslagen via een ingebouwde verzonken plank op taille niveau. Maak voor een kleine badkamer alles zacht en natuurlijk. Het kan een geweldig focuspunt zijn in een kleine badkamer. Gebruik een tallboy -kast voor optimale opslag. Voeg twee bassins toe aan een kleine badkamer om het een spa te laten lijken.

Vloeren met een patroon geven flair aan een kleine badkamer. Extra vloeroppervlak maakt uw badkamer groter. Zachte neutralen en natuurlijke texturen kunnen een vredig heiligdom creëren. Kleine badkamers profiteren van felle kleuren om ze groter te laten lijken. Laat de badkuipbeenpanelen bij de muren of vloer passen voor een schone, moderne look.

Temperatuurstijging voor extra plezier in het bad. Verander de sfeer van de badkamerverlichting. Velen geloven dat een donker palet niet geschikt is voor een klein gebied, maar het kan effectief worden gebruikt. Een diepblauw met glanzende zwarte tegels creëert bijvoorbeeld een gevoel van ruimtelijkheid. Een badkuip in een periode-stijl voltooit deze prachtige en moderne familiebadkamer.

 

1. Een badkamer versieren

Een kleine badkamer hoeft niet krap of ongemakkelijk te zijn als u slimme trucs gebruikt. Een paar slimme ruimtebesparende oplossingen en prachtige decoraties kunnen zelfs de kleinste badkamer in seconden transformeren. Met de toestemming van uw verhuurder kunt u kleine wijzigingen aanbrengen zonder de bank te breken. We laten u zien hoe u kleur, patroon en zelfs opslag kunt gebruiken om de perfecte kleine badkamer te creëren. Meer badkamerideeën zijn te vinden op onze pagina met ideeën voor badkamer.

2. Plan een kleine badkamer?

Het is mogelijk om een ​​kleine badkamer te ontwerpen zonder stijl op te offeren. Bepaal welke functies, zoals een bad of extra opslag, u nodig hebt in een badkamer. Construeer een geschaald plan, waardoor individuen rond de fittingen kunnen lopen. Houd het toilet waar het is, omdat het verplaatsen van de vuilstapel kostbaar kan zijn. Decoratieve tegels en vloerverwarming voor die koude ochtenden zijn optioneel.

3. Maak een badkamer.

Omdat tanken of waterdichting de hele kamer nodig is, is het toevoegen van een badkamer aan uw huis duurder dan alleen een douche toevoegen. Door gesloten douchedeuren en zware laden te verwijderen, kan een badkamer groter en meer open lijken.

4. Gebruik een douchegordijn.

Installeer een douchegordijn op lopers naar het plafond in een kleine badkamer die alleen in een kort bad past om diepte te creëren. Deze goedkope verplaatsbare roomverdeler kan u helpen een meer privé- en aangename zwemervaring te creëren.

5. Gebruik een slim bidet.

Een slim toilet bespaart ruimte en biedt bidetfuncties rechtstreeks in het toilet. Dit zal het comfort verbeteren, u een meer eigentijdse uitstraling geven, ruimte besparen en geld besparen op toiletpapier.

6. Badkast matching

Traditionele bijpassende kasten bieden elegantie aan een kleine badkamer. Interieuropslag houdt oppervlakken schoon, terwijl geschilderde eiken deuren een gepolijst, traditioneel uiterlijk bieden.

7. Gebruik oneven vormige baden.

Een badkamer onder de dakrand vereist een zorgvuldig ontwerp. Zoek een lay -out die ongemakkelijke hoeken en hellende plafonds gebruikt. Hoewel het niet nodig is om hoofdruimte te hebben voor een bad, moeten douches en wastafels op het hoogste punt van de kamer worden geplaatst.

8. Een badkamerkast.

Moderne verwarmingssystemen hebben de uitzendkasten van veel huizen verouderd. Als het groot genoeg en dichtbij genoeg is in de badkamer, kan het een douche worden. Zoek professioneel advies om te evalueren of uw huidige sanitair de nieuwe toevoeging aankan.

9. Maak gebruik van de muren van het bad.

De meeste toiletten hebben grote uitgestrekte lege muurruimte. Met een beetje planning kunt u omvangrijke rechtopstaande kasten weggooien en vloeroppervlak besparen door slimme, verhoogde opslagalternatieven te gebruiken. Planken, dunne wandkasten en manden kunnen decoratief zijn tijdens het opslaan van handdoeken, toiletartikelen en aandenkens.

10. Discard het bad.

Als je niet geniet van weken, wil je misschien het bad weggooien. Het zal ruimte vrijmaken voor een grote inloopdouche met een neerslaghoofd-je zult verbaasd zijn!

11. Badkamer Tegelideeën

Deze kleine siertegelige kenmerkmuur is een geweldige manier om kleine ruimtes op te frissen. Blush roze tonen en sterke structurele lijnen roepen een stijlvolle Art Deco -sfeer op. Kies een Matt Black -gootsteen en bijpassende accessoires om contrast te bieden.

12. Wall-mount kranen

Het gebruik van zoveel mogelijk armaturen en fittingen kan ruimte besparen en biedt een kleine badkamer een strakke, eigentijdse uitstraling. Minimalistische muur gemonteerde kranen, zoals dit Matt Black-type, kunnen zelfs de meest elementaire budgetontwerpen verheffen.

13. Een badspiegel maximaliseert de ruimte.

Mirrors vergroten een kleine badkamer. Plaats wandlampen aan elke kant van een grote ijdelheidspiegel om licht te reflecteren.

14. Bathe op een nieuwe manier.

Denk je dat je niet genoeg ruimte hebt voor een badkuip en een douche? In plaats van fittingen precies te positioneren, probeer je je badkuip te vullen om beter in het bestaande gebied te passen. In tegenstelling tot veel moderne toiletten, verzacht de informele, zwierige hoek de grimmige, geüniformeerde lijnen.

15. Refresh een verouderde badkamer met verf.

Verf is de remedie voor lelijkheid in decor. Dankzij de magische krachten werd deze badkamer omgezet in een chique damestoilet. Is het geen mooie cirkel? Het werd op het origineel gemonteerd met behulp van dubbelzijdige tape.

16. Modificeer badkamerarmaturen.

Wanneer de ruimte beperkt is, telt elke centimeter, dus denk buiten de doos om uw kleine badkamer te laten werken. Met een trailless -douche met intrekbare zijpanelen kunt u de doucheruimte beter gebruiken wanneer u niet wordt gebruikt. Douchevloer tegels, zoals deze gemakkelijk te tellen kiezelstegel, bieden subtiel verschil.

17. Invest in een badpersoonlijkheid.

Kleine badkamers kunnen gemakkelijk claustrofobisch worden wanneer ze vol met meubels en inrichting, maar dat betekent niet dat ze saai en saai moeten zijn. Wild hanging lights and a waterproof gallery wall provide unique touches without taking up too much space.

18.Use mirrored surfaces.

Glossy bathroom tiles reflect light, making your bathroom seem larger. Cleaning is a breeze, and its versatile wall covering allows for many design options. This iridescent herringbone pattern is perfect for a botanical-themed design.

19.Bathroom paneling is popular.

Houten lambrisering op de muren van kleine, saaie badkamers voegt karakter toe. Deze charmante bekleding komt in verschillende waterbestendige afwerkingen en voegt een elegante, historische aanraking toe aan elk ontwerp. Strank, ruimtebesparende items zijn het beste.

20. Updates een oude badkamer met zwarte armaturen.

Een witte badkamer met zwarte armaturen en meubels valt op. Het vervangen van een gootsteen- of aanrechtkraan is meestal een eenvoudige en omkeerbare aanpassing.

21. Bespaar uw oude bad.

Terwijl zwart -wit tegels klassiek is, maakte het oude behang op deze muren de ruimte donker en claustrofobisch. Extractie had een groot effect. De afwerking omvatte het vervangen van de soorten en het bijwerken van decoratieve functies zoals als kastknoppen en het douchegordijn.

22. Informeer beide.

Versier uw badkamer met story-telling thema's. Dit aan de kust geïnspireerde badkamerdecor combineert nautische en ruw uitgehouwen elementen.

23. De beste roze badkamerontwerpideeën.

Omdat je het niet allemaal kunt uitrippen, kleed je je roze badkamer aan. Mirror, patroonbehang en geschilderde ijdelheid complimenteren allemaal de roze tegel. Kies sterke, contrasterende kleuren zoals blauw en groen om het roze in uw badkamer in evenwicht te brengen.

24. Resineer het ontwerp van uw badkamerdeur.

Een scharnierende deur die naar binnen schommelt kan bruikbaar gebied in een kleine badkamer verminderen. Het vervangen door een zakdeur zou een deel van de muur moeten verwijderen. Gelukkig hebben we nog twee oplossingen voor deze moeilijke kwestie. Een gewone deur kan een schuifdeur van schuur worden. U kunt ook de richting van uw badkamerdeur omkeren. Het gaat om het verplaatsen van de scharnieren van de deur naar de andere kant van het gat. Het duurt één dag voor bekwame doe -het -zelvers met de juiste tools.

25.Floral Badkamer behang.

Geometrische bloemenbehang maakt een verklaring in een kleine badkamer. Werk af met een gevlochten spiegel en verse bloemen.

26. met een badkuipplank.

Een bescheiden plank over het bad heeft verse bloemen, een geurende kaars en een fles wijn.

27.De badkamerspiegels zijn flitsend.

Perceptie beïnvloedt de omgeving. Probeer een gewone spiegel op te zetten, of vice versa. Je hebt alleen een slanke slimme aanrechtcosmetica -spiegel nodig om jezelf in je beste licht te zien.

28. Bath Tile Oddities

Probeer een alternatieve richting voor je mozaïek, zoals dit diagonale visgraatontwerp aan de muur.

29. Een gedurfde baddouche opgebouwd.

Unieke ontwerpen voor de douche, inclusief deze honingraatachtige tessellatie. Op die manier heb je misschien een luxe ontwerp zonder veel uit te geven aan de hele ruimte.

30. Je kamer heeft een dakraam nodig.

Dit is een van de ambitieuzere badkamerontwerpideeën, maar het werkt. In de badkamer kan een dakraam de ruimte aanzienlijk opvrolijken en uitbreiden.

31. BATHTUBS MOETEN CURVES HEBBEN.

Een gebogen gootsteen of douche kan u helpen wat ruimte te herstellen. Het lijkt misschien niet zo veel, maar in een kleine ruimte is elke centimeter belangrijk.

32. Sort uw kasten.

Vergeet de inhoud van het kast niet. Verdeel uw kasten in divisies voor gereedschap en toiletartikelen. Grote manden bevatten haardrogers, platte ijzers en borstels, terwijl kleinere laden cosmetica en cosmetische producten bevatten.

33. Ressen uw gootsteen.

Als u een nieuwe kleine badkamer verbouwt of bouwt, overweeg dan een hoektoger. Geen behoefte aan een grote traditionele gootsteen. Een corner -gootsteen vervult dezelfde functie, maar neemt minder ruimte in beslag en heeft minder schoongemaakt.

34.opt voor een vloer met een patroon nogal een eenvoudige

Verrassend genoeg heeft deze badkamer geen ramen. Kasten met hoge gespiegelde medicijnen en een glazen douche accentueren de binnenverlichting. Wolf gebruikte ingebouwde kasten om vloerruimte te besparen. Een houten vloer van een visgraat geeft de illusie van een groter, warmer bad.

35. Install open boekenkasten in de WC.

Een lange cubby biedt snel opslag, vooral als u geen ijdelheid of medicijnkastje hebt. Houd er rekening mee dat cosmetica, nagellak en parfum moeten worden opgeslagen, weg van vocht.

36. Redel de maat van uw douchebad.

Dus je hebt een kleine badkamer maar wil je een mooie douchebad? Geniet in een lange, hete weken in een muur gemonteerd slanke bad, dat kleiner maar niet korter is. Win-win!

37. Bath Zones zijn Requi

Gebruik zonering om een ​​kleine ruimte groter te laten lijken. Deze slimme badkamer is klein en eenvoudig, maar de goed gedefinieerde zones maken het groter. In werkelijkheid liggen het toilet en de gootsteen slechts ongeveer een halve meter uit elkaar, maar de houten lambrisering en betegelde backsplash helpen om een ​​gevoel van isolatie te geven.

38. Een ovaal bad kan de illusie van grotere ruimte bieden.

In een kleine badkamer is een vrijstaand bad acceptabel. Een ovaal bad geeft het uiterlijk van een grotere kamer. Het kan ook badzout, planten en andere goederen weergeven.

39. Taps moeten aan de kant van een gootsteen staan.

U kunt uw ideale ontwerp zelfs met een kleine badkamer krijgen; Denk gewoon buiten de kaders. Kies een slanke, langwerpige gootsteen met veel capaciteit maar niet veel breedte. Het toevoegen van zijtappen helpt bij het oplossen van problemen die worden veroorzaakt door de beperkte breedte, omdat het water zo ver mogelijk zal stromen.

40. Als het op badkamerglas komt, wees dan creatief.

Een frameloze inloopdouche met frameloze panelen draagt ​​bij aan het gevoel van ruimte in deze prachtige badkamer. Grijze marmeren wandtegels en koperen lichten bieden een subtiele schittering aan de kleine ruimte.

41.Een spiegelwand kan de grootte van de kamer verviervoudigen.

Het verdubbelt niet echt zo groot, maar het lijkt. Spiegels kunnen het uiterlijk van een kamer veranderen door licht te reflecteren en het gevoel van ruimte te geven. Veel interieurontwerpers gebruiken het om de ruimte te optimaliseren. Gebruik een spiegel om je badkamer op te fleuren, of je er nu een hele muur mee bedekt of gewoon een grote hangt!

42. Geclasseerde opslag houdt alles netjes.

Verdichtigheid op de toonbank kan zelfs het meest voortreffelijke bad overweldigen. Om dingen te verbergen, suggereert Samuel een linnenkast of een ijdelheid met laden en deuren. Show case alleen je favoriete, goed ontworpen producten.

43.Het moet licht en helder zijn.

De hardhouten vloer en ijdelheid geven deze moderne badkamer een warm en vredig gevoel. Het raamlicht weerspiegelt een subtiele muntgroene toon. De open ruimte rondom het vrijstaande kuip en de lichtfilteringsgordijnstof maken de kamer groter.

44.Accent kleuren voor het bad.

Laat uw muurdecor uw kleurenpalet vestigen, zoals de rode, blauwe en aqua in deze kamer.

45.SPA Essentials Setup.

Converteer uw eenzame bad in een Zen-retraite met een uitnodigende ontlasting en zijdezachte handdoeken. Het gieten van badzouten in een heldere container stimuleert zelfgenoegzaamheid.

46. ​​Bad drijvende planken

Versier doorschijnende drijvende planken met mooie cosmetica van de medische kast. Met alles voor je, zal je ochtendroutine veel sneller zijn.

47.Save Space in de badkamer.

Extra opslag is van vitaal belang in een klein appartement. Houten cubbies bevatten essentiële dingen, terwijl een verborgen glazen richel bloemen vasthoudt.

48.fix de fouten van de badkamer.

Wanneer de kamer beperkt is, is het logisch om de kloof tussen de componenten te sluiten. Overweeg een waterdichte natte kamer met het toilet tegenover de douche om de ruimte in een klein huis te optimaliseren.

49. De kranen moeten muur zijn gemonteerd.

Wandgemonteerde mixerkranen zijn uitstekend voor kleine badkamers, omdat ze de pijpen verbergen zonder een groot bassin voetstuk. Je kunt daar boekenplanken of een wasmand daar plaatsen.

50. Werk in een wandgemonteerde eenheid.

Wandgemonteerde modulaire meubels zijn populair voor opslag, omdat het eenvoudig en elegant is. Hoogte-, breedte- en diepte-opties stellen u in staat om semi-custom meubels te maken die precies bij uw ruimte passen. Kleuren en texturen variëren van zachte tonen tot sterke tonen.

51.Buy multifunctionele, vrijstaande meubels.

Een kleine voetafdruk mag uw creatieve flair niet belemmeren. Als uw badkamer klein is, is verplaatsbaar meubilair een uitstekende keuze. In tegenstelling tot gepaste badkamerkasten kunnen vrijstaande opslag en stoelen met u worden meegenomen wanneer u beweegt.

52. Moderne badkamer tegels misleiden.

A person's room size does not always match the eye's perception of space. By tiling the bath side and the wall with the same design, it will be impossible to determine where one stops and the other begins, making the area seem larger. Marble is particularly useful in this application since the individual tiles are hardly discernible.

53.The same tiles for the floor and walls.

Using the same tiles on the walls and floor makes a small bathroom seem bigger. The continuous tile run and wall-hung fixtures give this family bathroom a spa-like feel. If natural stone isn't your style, add color with towels, storage, and accessories.

54.Add a slipper bath.

If you can't accommodate a conventional roll-top bath in your bathroom, consider a shapely slipper bath. Smaller roll-top baths are available for those who prefer traditional fittings but lack space.

55.Furnish to scale.

Large furniture may overshadow a small space, so select pieces that fit the space. A small bathroom needs just a vanity and a storage rack that may be mounted on the wall or put on the bath's edge. That doesn't mean you can't be unique. Then paint the vanity unit in your chosen color.

56.Recessed shelves are fantastic.

Recessed shelves keep toiletries tidy and off the floor, saving space. Making the shelves into fake walls to hide pipes is a clever use of a necessary feature. Use recessed lighting, either linear or spot.

57.Add a shelf.

Uniqueness is essential even in small spaces. Install a small built-in shelf at waist level to display artwork, plants, candles, and toiletries without taking up valuable cabinet space.

58.Bathrooms that are little yet make a big impact.

A tiny bathroom doesn't have to be a barrier when it comes to style. The latest streamlined fixtures, space-saving storage, and on-trend décor can transform even the tiniest bathrooms. Prepare to steal these amazing small-space renovation ideas. streven

59.Toilet wallpaper

Beautiful wallpaper with enormous, dramatic patterns may even make tiny spaces seem larger when applied properly in small bathrooms. This lush tropical design on a powder pink backdrop looks stunning with the bright green vanity and white metro tiles.

60.Try out ombre effects.

This little bathroom shows how a few imaginative touches can provide wow-factor to even the smallest of rooms. These ingenious ombre-effect floor tiles create the illusion of a larger space by extending the line of sight from the floor to the bathtub's edge.

61.Soak in the sun!

Storage space is often restricted when walls are filled by bathroom suites, shower cubicles, and windows. Install a towel rack above the bathtub for a hotel-like feel. Industrial design with compact, accessible shelves and rustic appeal.

62.Trim the tub's ed

In a small bathroom, avoiding common bathroom design mistakes like cramming insufficient off-the-shelf equipment into a small space is essential. Choose a rounded vanity to save space and create a seamless flow. A wall-mounted model frees up floor space and gives the illusion of more.

63.Keep the bathroom simple.

If you're confused on how to design your little bathroom, keep it soft and natural. Use clean-lined furniture and accessories to create a feeling of spaciousness.

64.Mirrors may enlarge it.

Mirrored tiles may be used to give pattern and reflections to a wall. These metro tiles offer a more design-oriented version of mirrors than a flat sheet of mirror.

65.Make your bath the star.

A freestanding bath may be a wonderful focal point in a small bathroom. They aren't all as big as you think, and smaller versions are available for tighter spaces. Use a beautiful stencil to draw the eye upwards and give the illusion of space.

66.Use your furniture well.

Choose a tallboy unit that extends to the ceiling for maximum storage in tiny bathrooms. A mirrored cabinet will seem larger in a tiny bathroom.

67.Make bath heating versatile.

Moderne radiatoren zijn stijlvol en functioneel, maar ze kunnen waardevolle muurruimte innemen. De innovatieve rechthoekige vorm van de buizen combineert een radiator, handdoekrail en opbergdoos, het maximaliseren van wandruimte.

68. Een zakdeur

Glijdende pocketdeuren kunnen helpen de ruimte in kleine gebieden te optimaliseren. U kunt de plattegrond van uw badkamer volledig gebruiken zonder dat u een compromis hoeft te doen op de deurvrijheden. Verf de schuifdeur dezelfde kleur als de muren om de ruimte te verenigen.

69. SPA Mode -tips.

Een rustige retraite kan worden gemaakt met behulp van zachte neutrale tinten en natuurlijke tactiele materialen. Aardachtige kiezelachtige wandbekleding en grijze houteffecttegels stromen van de wanden naar de vloer. Warme houten tonen en hangende planten creëren een kalm, aardachtig gevoel. Twee bassins voltooien de spa-achtige ervaring als de ruimte het toelaat.

70.De badkamervloer.

Een patroonverklaringvloer, zoals dit 3D-effect kubusontwerp, is een geweldige manier om een ​​kleine badkamer te personaliseren. De rest van het ontwerp moet eenvoudig worden gehouden, met minimale armaturen, een gestroomlijnde ijdelheid en een glazen douchescherm om de vloer te laten glanzen.

71.fix een badladder aan een muur.

Houten of metalen ladders zijn een stijlvolle manier om op te slaan en droge handdoeken, vooral in kleine badkamers. Deze nuttige verticale vorm voegt een rustiek, landgevoel toe aan dit moderne ontwerp.

72. Fix een badrek.

Een badrek of lade is een goedkope en snelle opslagoptie, vooral in kleine huurauto-badkamers waar opslag op de muur moeilijk is. Deze slimme opslagoplossing, verkrijgbaar in hout, chroom of goudeffect, houdt al uw voorzieningen bij de hand en biedt ook de perfecte plek voor een kaars.

73. Accessibele toiletvloeren

Laat uw badkamer groter lijken door de waargenomen vloerruimte te vergroten. Badkamers met wallige wastafels, opbergkasten en toiletten lijken groter. Deze items helpen het reinigen gemakkelijker te maken door de hoeveelheid moeilijke plaatsen om de dweil in te persen te verminderen.

74. Vul de kranen op.

Als uw kleine badkamer alleen genoeg heeft voor een klein badkuip, verwijdert u de kranen en vervangt u ze door een stijlvolle vrijstaande tik om uw ruimte te maximaliseren. Je zou zelfs een bijpassende vrijstaande tik kunnen kiezen om de look te voltooien.

75. Raad de temperatuur van het bad op.

Een bad dat is verhoogd om meer vloeroppervlak te bieden, zal helpen een kleine badkamer groter te laten lijken. Dit klassieke ontwerp heeft een poederroze bad dat op sierlijke voeten is verheven voor een vorstelijk gevoel.

76. Maak bijvoorbeeld een halfveld vloer.

Begaan met alleen de natte delen van je kleine badkamer en het verlaten van de muren totdat tegelvrije tegelvrij is, is een geweldige manier om een ​​ruimte te openen en het een ruimer gevoel te geven, terwijl het ook geld bespaart.

77. Minimeer uw bad met roll-top.

Het hebben van een kleine badkamer betekent niet dat je geen prachtig roll-top bad kunt hebben. Kleine kuipen zijn korter maar dieper, waardoor een langer, meer ontspannende bubbelbad mogelijk is.

78.mix in het bad.

De badkuipkoppeling kan worden behandeld als een voortzetting van de muren of vloer voor een schone, eigentijdse uitstraling. Grote formaattegels kunnen helpen bij het creëren van de illusie van meer ruimte in uw badkamer.

79.Monochromatic it.

Houd de dingen eenvoudig in een oogverblindende kleine badkamer met een zwart -wit kleurenschema. Witte tegels zullen de ruimte visueel verlengen, terwijl zwarte accenten een vleugje elegantie zullen bieden. Een witte badkamer suite ziet er klassiek en mooi uit wanneer ze worden gecombineerd met een bad met een zwart panelen en dramatische vloeren.

80. Contrast moedig.

Als u meer gedurfd wilt zijn met uw huisinrichting, is een kleine badkamer de ideale plek om het te doen. Kleinere ruimtes lenen zich voor dramatische kleuren, en je gedachten veranderen is niet zo duur. Dit donkere en romantische ontwerp combineert zwarte zeshoekige tegels met delicate roze tegels.

81. Verbeteer de badkamerverlichting.

Moderne verlichting kan zelfs de kleinste badkamers transformeren. Lijn nalaten met lage LED-striplichten op laag niveau voor een rustig bad na een lange dag. Gebruik slimme lichten of een dimmer om de helderheid en warmte te reguleren.

82. Experiment met donker.

Het idee dat een donker palet ongepast is voor een kleine ruimte wordt op grote schaal gehouden, maar het kan goed worden gebruikt. Een inkte of middernachtblauw ziet er bijvoorbeeld geweldig uit met glanzende zwarte tegels om een ​​gevoel van ruimte te creëren. Het combineren van het met een historische badkuip creëert een boetiek hotelwaardige badkamer.

83. Maak een optische illusie van tegels.

Gebruik slimme optische illusies om uw kleine badkamer groter en ruimer te laten lijken. Tiling kan helpen. Verticale tegelstrepen laten een kamer groter lijken, terwijl V-vormige tegels een ruimte meer open en luchtig laten aanvoelen.

84. versterken badkameropslag!

Medicijnen, scheermessen en wattenstoffen mogen niet worden getoond, maar grote opbergkasten in een kleine badkamer kunnen moeilijk te passen zijn. Kies extra ruimtebesparende oplossingen, zoals deze lange, slanke kast voor handdoeken. Overweeg opslag toe te voegen aan essentiële armaturen zoals de gootsteen en het kiezen van een gemonteerde kast met gespiegelde deuren over een platte badkamerspiegel.

85. Pick een brandpunt in de badkamer.

Zelfs als je muren klein zijn, kun je een van hen een hoofdpunt maken. Gebruik gepatenteerde tegels of een digitaal bedrukte backsplash om een ​​focale muur te maken. Gebruik opslag zonder de algehele schoonheid in gevaar te brengen om de ruimte te maximaliseren - deze zeshoekige planken zijn ideaal voor het werk.

86.com Bad en douche

Is er ruimte voor een aparte douche en bad? Neem een ​​bad en een douche. Kies er een met een gespreide doucheruimte voor meer staande ruimte. Kies een frameless transparant douchescherm dat het licht binnenhaalt om uw badkamer groter te laten lijken.

87.Shower Makeover

Installeer een full-lengte douche met dubbele douchekoppen in uw kleine badkamer als u zelden uw bad gebruikt. Spa-achtige douches met masserende douchekoppen en weerbestendige audioverhalers zijn beschikbaar.

88.No-Handle Furniture is de beste keuze.

Vermijd handgrepen en knoppen op meubels. Kies laden en deuren die openen met een duw of met een nok die u kunt vasthouden om te openen. Dit klinkt misschien klein, maar in een krappe ruimte telt elke centimeter.

89. Slide-out toiletopslagladen

We weten niet zeker waarom glijdende laden niet de eerste keuze zijn voor een kleine badkamer. Ze zijn uitstekend voor het houden van kleine items zoals haarborstels, tandfloss en pincet, op voorwaarde dat ze zijn gerangschikt met nette spacers.

90. Keep wassende oppervlakken schoon.

Badkameraccessoires zoals handdoekringen, tandenborstelhouders en zeepdispensers kunnen ook op de muur worden gemonteerd en waardevolle aanrechtruimte vrijmaken. Roestvrijstalen sets voorkomen lelijk roesten.

91. Portable badopslag

In een kleine badkamer is beweegbare opslag een redder in nood. Voor aantrekkelijkere toiletartikelen en gevouwen flanellen zorgt de vrijstaande vorm van de eenheid voor een eenvoudige herschikking. Met beperkte ruimte kan het worden opgeslagen in een andere badkamer.

92. Make Zones.

De monochromatische tinten, rustieke hout en limoenaccenten zorgen ervoor dat dit kleine badkamerontwerp opvalt. Het gebruik van vloeren met een patroon naar zone De natte gebieden helpen de illusie van een grotere plattegrond te creëren. Hoewel de tegels praktischer is, is de vloer van de houten effect meer ontspannen.

93.Shower Gordijn geschud.

Transparante doucheschermen zijn een geweldige manier om water in het bad te houden terwijl u licht binnen kunt laten. De industrie biedt vandaag echter meer dan basistransparante ontwerpen. Als deze niet in gebruik is, kan deze prachtige versie met panelen in Cristal-stijl tegen de muur worden gevouwen.

94. Maak fascinerende hoekjes.

In een badkamer is een valse muur vaak nodig om pijpen te verbergen. Omdat niet al deze ruimte pijpen kan vasthouden, zou je het kunnen gebruiken om een ​​plank alkove te maken. Assistieve functies zoals verzonken planken boven het bad of douche Plaats de benodigdheden binnen handbereik.

95.In-fixture wc

Boksen in de pijpen van uw badkamer is een geweldige manier om een ​​klein gebied te vereenvoudigen. Het biedt ook extra oppervlakken voor het weergeven van planten en inrichting en het opslaan van benodigdheden. Met zijn strakke lijnen en prachtige afwerking is dit slanke grijze ontwerp beschikbaar in packs of sets.

96. Badopslag.

Het is nog belangrijker om creatief te zijn in beperkte ruimtes als het gaat om opslag van badkamer. Als uw badkamer een nis heeft, legt u een gespiegelde kast hoger dan normaal, waardoor een brede ruimte eronder wordt achtergelaten voor handdoeken.

97. Kies open badkamerplanken.

Open planken die geen licht blokkeren, zorgt ervoor dat een kleine badkamer luchtig en open lijkt. Het is ook handig om te weten waar toiletartikelen en handdoeken worden bewaard, vooral in familiebadkamers met een ochtendwachtrij. Als u zich geen volledige badkamerrenovatie kunt veroorloven, kunnen accessoires u helpen een kleine ruimte te maximaliseren. Ga monochroom voor een trendy look, of roze tonen voor een meer eigentijdse look. De stijl van de trend kan worden gebruikt voor lichten, spiegels, kleine decoraties en zachte meubels.

98. Maak slimme meubels en accessoire keuzes.

Converteer een kleine consoletafel in een door vintage geïnspireerd badkamers. Wandgemonteerde kranen besparen ruimte. Een vrijstaande bassin -eenheid zal uw badkamer openen en u in staat stellen meer van de vloer te zien. Als u beperkt bent in de kamer, kunt u ook een paar manden eronder opslaan.

99. Repositie uw doucheklep.

Als de ruimte beperkt is, biedt een over-shower bad het beste van twee werelden. Voor een meer aangename ervaring, plaats je douche langs de langer kant van het bad dan de korte kant. Kies een gewaagd tegelpatroon om het bad te onderscheiden van de rest van de kamer.

100. Keep een monochromatisch palet.

Accessoires kunnen kleur, textuur en patroon bieden. Wit kan een badkamer vergroten en het groter maken. Een elegante witte badkamer met zwarte mortel. Hoe een hellend plafond tegel te geven? Half betegelde muren zouden prachtig zijn. Meer ruimte en minder tegelafval. Lichte neutrale tegels met een wit plafond markeren daklichten.

Ideeën voor het versieren van een kleine badkamer.

 • Een paar slimme ruimtebesparende oplossingen en prachtige decoraties kunnen zelfs de kleinste badkamer transformeren.
 • We laten u zien hoe u kleur, patroon en zelfs opslag kunt gebruiken om de perfecte kleine badkamer te creëren.
 • Overweeg om uw badkuip te helpen om beter in het beperkte gebied te passen.
 • Als een bad en een aparte douche niet haalbaar zijn, overweeg dan een trailless -douche met intrekbare zijpanelen.
 • Een met marmeren geïnspireerde spiegel, een patroonbehang en een geschilderde ijdelheid zijn de beste manieren om een ​​roze badkamer te versieren.
 • Geometrische bloemenbehang maakt een verklaring in een kleine badkamer.
 • Samuel die uw gootsteen of douche buigt, kan uw werkruimte vergroten.
 • Badkamer met dakraam en verdeelde planken voor gereedschap en toiletartikelen.
 • Een gespiegelde muur kan de grootte van de kamer verviervoudigt.
 • De kamergrootte van een persoon komt niet altijd overeen met de perceptie van de ruimte van de ruimte.
 • Een vrijstaand bad kan een prachtig brandpunt zijn in een kleine badkamer.
 • Als je ruimte hebt, voeg dan twee bassins toe om een ​​kleine badkamer een spa te laten lijken.
 • Een verklaring van een patroon in een kleine badkamer voegt onmiddellijk karakter toe.
 • Je badkamer lijkt groter als je extra vloeroppervlak hebt.
 • Voor een strakke, eigentijdse uitstraling, laat de badkuipwamering matchen met de muren of vloer.
 • Verhoog de temperatuur van het bad voor een meer plezierige ervaring.
 • Pas de verlichting in de badkamer aan om de stemming te veranderen.
 • Als je het combineert met een badkuip in de periode in periode, heb je een elegante en eigentijdse familiebadkamer.

Geschreven door
BrookPad Team.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.