Grohe toilet, tap and shower review, is it a good brand?

Grohe toilet, tik en douchereview, is het een goed merk?

Lees meer over het Grohe -toilet-, tik- en doucherzicht en als het een gerenommeerd merk is.

Modern badkamerdecoratieontwerp

Is Grohe een geschikt merk voor toiletten, kranen en douches?

Grohe is een toilet-, douche- en kraanfabrikant.

Grohe heeft ongeveer 6.000 werknemers, waarvan 2.400 in Duitsland, als 's werelds toonaangevende merk voor uitgebreide badkamer- en keukenapparatuur. Sinds 2014 is Grohe lid van de Lixil Group Corporation. Grohe is 's werelds eerste merk dat zich toelegt op het leveren van puur genot in water door de merkwaarden van technologie, kwaliteit, ontwerp en duurzaamheid te combineren. Sinds de start heeft Grohe nieuwe productcategorieën ontwikkeld. Dit omvat de Grohe Blue- en Red Water Systems en het nieuwste Grohe Sense Water Security System, dat een innovatief onderdeel is van de groeiende Smart Home Technology -sector. Innovatie, ontwerp en constructie zijn nauw gecoördineerd en opgenomen in de Duitse website. De kwaliteitsmarkering van "Made in Duitsland" wordt dus getoond op de Grohe -items. Alleen, in de afgelopen 10 jaar, heeft Grohe meer dan 300 onderscheidingen verzameld voor ontwerp, innovatie en meerdere topranglijsten als een duurzaam merk in Duitsland, wat het succes van het merk bevestigde. Grohe was het eerste bedrijf in zijn branche dat de CSR -prijs van de Duitse regering kreeg en werd ook opgenomen in het prestigieuze "Change the World" Fortune Magazine in de top 50.

 • Grohe heeft meer dan 6.000 personen in dienst, van wie 2.400 zich in Duitsland bevinden als 's werelds belangrijkste badkamer- en keukenapparatuurmerk.
 • Grohe maakt sinds 2014 deel uit van de Lixil Group Corporation.
 • Grohe is 's werelds eerste merk dat gericht is op water-geleverde gelukzaligheid door technologie, kwaliteit, ontwerp en duurzaamheid te combineren.
 • Grohe heeft constant nieuwe productcategorieën gemaakt.
 • Grohe was het eerste bedrijf in haar sector die de CSR -prijs van de Duitse regering behaalde en werd ook vermeld in het felbegeerde "Changing the World" Fortune Magazine in de top 50.

Wat is Grohe is geschiedenis?

Grohe is een Duitse producent van sanitaire fittingen met zijn registratiekantoor in Hemer en het hoofdkantoor in Düsseldorf. Grohe is sinds 2014 een dochteronderneming van de Japanse Lixil Group. In 2017 produceerde het bedrijf geconsolideerde verkoopinkomsten van EUR 1,35 miljard. Grohe heeft wereldwijd ongeveer 6.000 mensen in dienst. Grohe is Europa's grootste maker van sanitaire fittingen, goed voor 8% van de wereldmarkt.

De verkoop- en winstnummers van het bedrijf zijn jarenlang stagnerend gebleven, wat in 2007 een spaarprogramma heeft aangevoerd. Grohe heeft begin 2011 een controlerend aandeel gekocht in de fabrikant van de Chinese Sanitaire fittingen, Joyou. in de snel groeiende Aziatische markt. Grohe, een Duitse fabrikant van de bouwmaterialen, is nu maximaal vier miljard euro waard. In september 2013 werd onthuld dat Grohe de grootste investering van een Japans bedrijf in Duitsland had overgenomen. Grohe kondigde in mei 2017 de overname aan van de vorige joint venture, Grome.

 • Het hoofdkantoor van Grohe bevindt zich in Düsseldorf, terwijl het geregistreerde kantoor zich in Hemer bevindt.
 • De gecombineerde inkomsten van het bedrijf waren EUR 1,35 miljard in 2017
 • Ongeveer 6.000 personen werken bij Grohe.

Wat is het ontwerp van Grohe?

In Düsseldorf zijn de door de staat gerunde stad NRW en een van de Duitse mode- en designhubs het Grohe Corporate Center en de Grohe Design Studio. Het bedrijf, dat in meer dan 130 landen actief is, heeft een sterke toegang tot wereldwijde infrastructuur op zijn nieuwe site. Grohe gelooft zowel uiterlijk als intern in het idee van korte communicatielijnen. Het verhoogt de transparantie en openheid tussen werknemers en communicatie met marktpartners van het nieuwe bedrijfscentrum, dat werd ontworpen door Richard Meier. De nieuwe Grohe-winkel, een ultramoderne showroom en een gespecialiseerd communicatiecentrum, weerspiegelt dit ook. Het Grohe -ontwerp is een aanvulling op individuele smaakt en stelt klanten in staat om het uiterlijk en het gevoel van hun badkamers en keukens te personaliseren. Het doel van het team is om producten te ontwerpen die intuïtieve betrokkenheid mogelijk maken, consumenten nog jaren verrukken en aan de eisen van duurzaamheid op de lange termijn voldoen. GROHE -producten hebben in de loop der jaren aanzienlijke onderscheidingen gekregen in verschillende internationale ontwerpwedstrijden, waaronder de Red Dot Product Design Award, de IF Design Award en de Good Design Award.

Is Grohe een gerenommeerd merk?

Is Grohe een gerenommeerd merk? In het voorgaande decennium heeft het merk volgens het bedrijf meer dan 300 onderscheidingen behaald voor zijn ontwerp- en innovatie -inspanningen. Een aantal hoge ranglijsten zijn ook toegekend aan het merk, wat het voortdurende succes en de invloed van het merk op de markt aantoont. Het is ook een van de meest milieuvriendelijke grote merken in Duitsland.

Wat is Grohe -technologie, en hoe werkt het?

Grohe is langdurig technisch leiderschap wordt opnieuw benadrukt in de huidige advertentiecampagne van het bedrijf, genaamd "Masters of Technology". Deze advertentie eert zowel de personen die de technologie hebben gecreëerd als de verschillende gebruikersvoordelen van de goederen. Feel-good technologieën van Grohe combineren technische precisie met emotie. Ze zijn van cruciaal belang voor de langetermijnprestaties van het systeem, het hoge niveau van robuustheid en een uitzonderlijke eenvoud van gebruik.

Is het waar dat alle Grohe -artikelen in Duitsland worden vervaardigd?

Naast de productiebasis van het bedrijf in Duitsland, bevinden de innovatie-, ontwerp- en ontwikkelingsmogelijkheden van GROHE AG zich daar ook (3 planten). In Duitsland wordt ongeveer 60% van alle Grohe -goederen gecreëerd en geproduceerd.

Wat houdt Grohe -kwaliteit in?

Het label 'Made in Duitsland' benadrukt Grohe unieke capaciteiten in onderzoek, ontwerp, productie en kwaliteitsborging op zijn Duitse locaties. Deze fabrieken stellen de hoge normen vast die worden gevolgd door alle Grohe -planten over de hele wereld, terwijl ook het stimuleren en voortbouwen van expansie. Externe certificering, zoals door de Tüv of de DVGW, evenals interne duurzaamheidstests en materiaaltests, helpen allemaal om de kwaliteit te waarborgen.

Wat is de euforie -douche van Grohe?

De Grohe Euphoria-collectie heeft een sterke esthetiek die verweven is in zijn ontwerp met een gebruikersgerichte aanpak. De euforia -douche -items en -accessoires zijn beschikbaar in verschillende configuraties, waardoor de gebruiker ze indien nodig kan mixen en combineren. Wandellebooguitlaten, doucheroses overhead en verschillende doucharmen bieden veel opties voor het creëren van een aangepaste douche -omgeving, vol met extra handsets indien nodig.

Grohe spa allure briljante kranen en douches zijn hoe ze klinken.

Grohe Spa Allure Brilliant is een badkamercollectie die opvalt van de menigte. Het algemene gevoel van deze collectie is er een van harmonie, met een zuiverheid en eenvoud die de schoonheid van de natuur weerspiegelt. Het heeft hoogwaardige bouwtechnologie zoals Starlight Chrome-afwerkingen en CoolTouch voor een veilige badkamer. Grohe heeft ook nauwgezet een bijpassende set accessoires ontworpen.

Wit appartement, architectuur, bassin

Is het waar dat alle Grohe -artikelen in Duitsland worden vervaardigd?

Wat is de Grohe Spa Atrio badkamercollectie precies?

Grohe Spa Atrio Classic Jota en Ypsilon zijn ideaal voor het creëren van een verfijnde sfeer. Ze hebben een slanke, elegante cilindrische vorm die de hoogwaardige componenten en technische elementen binnenin verbergt. Met een meer klassieke driehendige tri-spaaks heeft Jota een enkel hendelontwerp dat eenvoudig te begrijpen is. Ypsilion is een meer eigentijdse stijl met drie lever die goed past bij bijna elk decor.

Wat zijn precies de Grohe Quadra -kranen?

Grohe Quadra is een verzameling brassware die een uniek ontwerp heeft dat het boven het gewone verheft. Ze gebruiken hun gepatenteerde Silkmove -technologie om water op een gereguleerde en gemeten manier vrij te geven. Elk stuk heeft een Grohe -sterrenlichtcoating die verkleuring afstoot en verkort op reinigingstijd, wat resulteert in een heldere, mooie set.

Waar gaat de Grohe EuroSmart Washbasin over?

Grohe EuroSmart is een complete verzameling badkamers en mixers. Een bad, bassin en mixer, evenals een low-profile variant, maken allemaal deel uit van de EuroSmart-collectie. Met deze sets kunt u veel geld besparen en verschillende delen van de badkamer tegelijkertijd besparen. Afhankelijk van hoeveel dingen in het pakket zijn opgenomen, beginnen de prijzen om en gaan naar.

Grohe grohtherm douchemixers zijn een soort douchemixer gemaakt door Grohe.

Grohe Grohtherm is een innovatieve, veilige en visueel mooie verzameling douchemixers ontworpen door Grohe met zorgvuldige aandacht voor elk detail van productontwerp en eindgebruik in gedachten. Het gebruikt niet alleen de bekende thermostatische technologie om de waterstroom te beperken in het geval van een gebrek aan koud water om branden te voorkomen, maar het garandeert ook dat het hele apparaat veilig is om aan te raken. De CoolTouch houdt warm water weg van het oppervlak van de eenheid en biedt nog meer gebruikerscomfort en veiligheid. Het beschikt over koele, taps toelopende vormen voor een visueel en fysiek aangename afwerking.

Waar gaat de Grohe Spa Veris -douche over?

Spa Veris van Grohe voor de discriminerende badkamereigenaar die het ideale uitje wil bouwen, Grohe Spa Veris is een droom die uitkomt. De zachte gebeeldhouwde bochten van de hendel zijn cool aan de aanraking en hebben een sterke diamantachtige chroomafwerking die een leven lang zal blijven bestaan. Kies met vertrouwen een verborgen of blootgestelde klep, wetende dat Grohe's nieuwste anti-Scold-technologie u zal beschermen als de watervoorziening wordt verstoord.

Is het een Grohe Eurocube -kraan?

Grohe Eurocube is een verzameling brassware die hulde brengt aan modernistische en kubistische inspiraties. Eurocube maakt een indruk met zijn unieke en gewaagde uitstraling, die geschikt is voor bassins, kuipen en doucheruimtes. De glans van het Eurocube -assortiment zal jaren duren dankzij de toepassing van Starlight Chrome, een onderscheidende externe coating.

Wat is de Grohe Rainshower -serie precies?

Douchebloemen in verschillende kleuren zorgen voor een scheutje kleur in de douche -behuizing, zodat u elk deel van de badkamer op een leuke en unieke manier kunt opfleuren. Douchekoppen met retro- en huidige stijlen zijn beschikbaar, aantrekkelijk voor traditionele trends uit de jaren 1920 en hyperstroomtrends. Rainshower is blij om een ​​diverse keuze aan douchekopmaten en patronen te bieden, dus of je nu van een stimulerende jetspray of een ontspannend regenachtig effect houdt, onze collectie heeft het allemaal.

Grohe Tempesta is een douche van Grohe.

Grohe Tempesta is een eigentijdse douche voor uw huis, slaapzaal, hotel of pension. De Tempesta-collectie heeft de Grohe Starlight Coating, die actief vlekken verzet voor een helderdere, langdurige look. Betaalbare keuzes voor doucheset zijn ook beschikbaar in deze serie, die netjes worden gebundeld met alle vereiste componenten om u zo snel mogelijk in gebruik te nemen.

Grohe Rainshower F-serie douche: wat is het?

De Douchekits van de Rainshower F-serie zijn hoogwaardige, luxueuze systemen met een vaste douche-roos en een aparte handdouche. Deze eenheden worden geleverd met een geavanceerde digitale controller en volledig programmeerbare thermostaten en LED-verlichting om aan te geven wanneer het water de juiste temperatuur heeft bereikt. Deze kits zijn geschikt voor verschillende badkamersystemen met verschillende drukken, omdat ze zowel plafondgevoer als gepompte douchekeuzes bieden.

Wat is de Grohe Concetto Brassware Bath -collectie precies?

Grohe Concetto Brassware is een verzameling bassins, badkuipen en douches van Grohe. Elke component heeft een soepele beweging en past mooi in de hand voor intuïtieve en gemeten waterstroomcontrole. Grohe is gepolijst Starlight Chrome, een unieke behandeling die een briljante en aantrekkelijke afwerking geeft, en wordt gebruikt bij de productie van deze lijn.

Wat houdt het lineare brassware -bereik in?

Grohe lineare brassware is een praktisch badkameraccessoire dat alle dingen eigentijds en assertief in uiterlijk omarmt. Lange hefboomgrepen bieden esthetische interesse in de onderdelen en bieden ook een groter koppel voor een betere controle van de waterstroom. Lineaire componenten gebruiken Grohe Silkmove -technologie en keramische cartridge -technologie om een ​​uniforme waterstroom te leveren. De aantrekkelijke en volledig eigentijdse collectie wordt voltooid met een chromen buitenomslag.

Wat zijn de kenmerken van de Grohe Spa Allure Bath -apparatuur?

Grohe Spa Allure is hun eersteklas was- en badproduct. De Allure -collectie werd om die reden opgeroepen; Het is onmogelijk om zijn natuurlijke schoonheid over het hoofd te zien. Van bekken tot bad, dek gemonteerd tot muur gemonteerd, elk facet van messware is bedekt. Grohe breidt de aantrekkelijkheid van dit ongeëvenaarde bereik uit naar de doucheruimte met kleppen, kits en douchekoppen variërend van een 16-inch Rainshower-plafondkop tot een 20-inch Rainshower-plafondkop.

Modern badkamerontwerp met een groot bad

Is Grohe eigendom van Lixil?

Wordt Grohe nog steeds beschouwd als een gerenommeerd merk?

Het komt erop neer: over het algemeen is Grohe een fantastisch bedrijf met uitstekende kwaliteitsnormen. Ze bieden een grote selectie kranen en hebben waarschijnlijk iets dat in de meeste keukens zal werken. Twee uittrekbare kranen worden hier beoordeeld: het hogere en robuustere Ladylux, evenals de meer betaalbare en meer veelzijdige Eurodisc.

Waar worden de Grohe -producten gemaakt?

Sommige goederen worden in Duitsland vervaardigd. Naast de productiebasis van het bedrijf in Duitsland, bevinden de innovatie-, ontwerp- en ontwikkelingsmogelijkheden van GROHE AG zich daar ook (3 planten). In Duitsland wordt ongeveer 60% van alle Grohe -goederen gecreëerd en geproduceerd.

Wordt Grohe als high-end beschouwd?

Grohe is een van 's werelds beste luxemerken voor keukenfittingen en badkameroplossingen, en het is ook een leider in de ontwikkeling van nieuwe waterproducten. Over het algemeen zijn de kosten van Grohe -armaturen hoger dan de kosten van verlichting van andere bedrijven.

Is het waar dat Hangrohe en Hansgrohe eigendom zijn van hetzelfde bedrijf?

We krijgen talloze vragen van klanten die ons afvragen of Hansgrohe en Grohe hetzelfde bedrijf zijn, omdat Grohe in beide titels verschijnt. Het antwoord is een volmondig nee. Hansgrohe was het eerste bedrijf opgericht in Duitsland, door Hans Grohe, in 1901. Hansgrohe is nog steeds in zaken. De Masco Group, die ook eigenaar is van andere merken zoals Delta -kraan en Brizo -kranen, heeft momenteel een controlerende interesse in het bedrijf.

Is Hansgrohe niet duurder dan Grohe?

Welke kranen zijn betaalbaarder en welke zijn duurder? Als gevolg hiervan is er geen universeel toepasbare reactie op dit probleem, omdat zowel Grohe als Hansgrohe items in hun portfolio's aanbieden tegen sterk ongelijksoortige prijsbereiken. In theorie zijn de twee merken zonder twijfel in de premiumklasse en als gevolg daarvan kunnen ze worden gevonden aan het duurdere einde van het prijsspectrum.

Wie is de fabrikant van Grohe?

LIXIL Group Corporation is hier om u te helpen een snelle oplossing te vinden. Over 6.000 mensen werken voor Grohe, met 2.400 van hen in Duitsland. Het bedrijf is een wereldleider in volledige badkameroplossingen en keukenfittingen, en het heeft wereldwijd meer dan 6.000 mensen in dienst. Daarom is Grohe sinds 2014 lid van de Lixil Group Corporation.

Is Lixil de eigenaar van Grohe?

Grohe, opgericht in 1886, is sinds 2014 lid van de Japanse Lixil Group. In 2017 behaalde het bedrijf de totale verkoopinkomsten van EUR 1,35 miljard op geconsolideerde basis. Grohe heeft meer dan 6.000 mensen over de hele wereld in dienst.

Wat is de locatie van het hoofdkantoor van Lixil?

Lixil, met hoofdkantoor in Tokio, Japan, wordt gedreven door een enkel, onwrikbaar doel: de voordelen van onze kwaliteit, technologie, ontwerp en duurzaamheid bieden aan onze klanten en klanten over de hele wereld om de manier waarop we leven te verbeteren.

In welk bedrijf heeft LIXIL een belang?

Inax en Grohe zijn slechts enkele van de bekende merken die worden vertegenwoordigd door Lixil, waaronder ook American Standard, DXV en andere handelsmerken van Lixil. Lixil blijft nieuwe goederen creëren door te profiteren van de mogelijkheden van de vele dochterondernemingen van de Lixil Group. American Standard, DXV en Grohe zijn allemaal merken die deel uitmaken van Lixil, een wereldwijde marktleider in keuken- en badproducten.

Is het mogelijk om de SplashLet Slimme bidetstoel met een grohe toilet?

Het korte antwoord is dat het afhankelijk is. Controleer of het toilet langer is dan de BrookPad Splash laten we minimale lengte -eis. SplashLet Biedt varianten in lengte van 480 mm tot 528 mm. Het is ook een goed idee om te controleren dat alle benodigde montagemoeren op hun plaats zijn. De afstand tussen montagebouten om een ​​stoel te positioneren, moet minder zijn dan 180 of 210 mm, afhankelijk van het model. Dus als je een Grohe -toiletpot uit dit bereik hebt, kun je er een slimme wc -bril op zetten. Als u uw badkamer renoveert, kunt u een slim toilet toevoegen aan een traditionele glazen kom door de bestaande stoel te vervangen of gewoon te installeren.

Wat zijn de belangrijkste aspecten van Grohe zijn toilet-, kraan- en doucherecensies om te bepalen of het merk van uitstekende kwaliteit is?

 • Grohe produceert toiletten, douches en kranen.
 • Grohe heeft meer dan 6.000 personen in dienst, met 2.400 gelegen in Duitsland, als 's werelds belangrijkste merk voor badkamer- en keukenarmaturen.
 • Grohe maakt sinds 2014 deel uit van de Lixil Group Corporation.
 • Grohe is 's werelds eerste merk gebouwd op puur genot van water via technologie, kwaliteit, ontwerp en duurzaamheid.
 • Grohe zijn hoofdkantoor bevindt zich in Düsseldorf, hoewel het geregistreerde kantoor in Hemer is. In 2017 bedroeg de omzet van het bedrijf € 1,35 miljard.
 • 6.000 mensen werken bij Grohe.
 • Grohe -ontwerp is elegant.
 • Het Grohe Corporate Center en de Grohe Design Studio zijn beide door de staat gerunde faciliteiten in Düsseldorf, Duitsland.
 • De Euphoria-serie van Grohe heeft een opvallend ontwerp, met een gebruikersgerichte aanpak ingebed.
 • De Grohe Spa Veris -douche legt zichzelf uit.
 • De Grohe Eurocube verwezen naar modernistische en kubistische stijlen.
 • De collectie van de lineaire brassware bestaat uit
 • U kunt een Grohe -toiletpot uit dit bereik gebruiken met een slimme wc -bril.
 • SplashLet heeft opties variërend van 480 mm tot 528 mm.
 • Een BrookPad SplashLet Smart toilet heeft een gewone glazen kom een ​​goede manier om uw badkamer te renoveren.

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.