Guide to the Functions of the Smart Bidet Toilet Seat

Gids voor de functies van de slimme bidettoiletbril

Wat zou een verwarmde toiletbril inhouden?Wat zou een verwarmde toiletbril inhouden?

Privézwembad in uw toilet elke keer dat u het nodig hebt?

Kun je je het leuke gevoel herinneren om in een pool te zijn? U zult ook uw handen met water recht uit uw badkamer wassen. De intelligente toiletstoel kan doen. Welke functies om te anticiperen op dit gedeelte bevat een uitgebreide lijst van alle functies die beschikbaar zijn in een moderne badkamer. Mogelijk heeft u zich een reeks zorgen voordat u een wc -brilaankoop doet. Een beknopt overzicht van de belangrijkste onderscheidingen en mechanismen van slimme toiletten is hier te vinden. Welke toilettenstijlen zijn beschikbaar? Is geen toilet gewoon een andere term voor een badkuip? Dit is niet zo! Er zijn verschillende stijlen toiletten beschikbaar, en het is belangrijk om te wegen alles van Uw keuzes sinds het soort dat u wilt, zou een enorm effect hebben op de esthetiek van uw badkamer. BrookPad Bespreekt veel van de verschillende facetten van toiletten om u te helpen bij het maken van uw selectie. Hoe kan een toilet worden geïnstalleerd? Overweeg hoe en wanneer het toilet zou worden gebruikt bij het kopen van een, vooral als het in een suite of garderobe zou zijn. Om de volledige afmetingen van een toilet te bepalen, meet je de beschikbare ruimte in je badkamer, rekening houdend met de afstand die het toilet van de muur kan uitstrekken en de hoeveelheid ruimte die nodig is. Voordat u een aankoop doet, is het een goed idee om een ​​geschaald plan van uw badkamer te maken en organiseren Uw bezittingen. Bij het winkelen voor een slim toilet of een toilet in Japanse stijl, merk je op dat deze machines verschillende functies uitvoeren. Als u op zoek bent naar een antwoord op de vraag "Wat is een Japans toilet?" Dan ben je aan het juiste plek gekomen. Hier vindt u een overzicht van de rollen die bepaalde toiletten met bidets hebben.

 • Wat voor soort toiletten zijn er?
 • BrookPad Onderzoekt verschillende aspecten van toiletten om u te helpen uw beslissing te nemen.
 • Hoe kan men een toilet installeren?

Water geven aan Schoon

Na het gebruik van de badkamer, kunt u met de waterwasfunctie water gebruiken om uw achterste gedeelte schoon te maken. Wasparameters zoals temperatuur en druk worden vaak gewijzigd. Omdat de primaire reinigingsmethode wordt uitgevoerd met water in plaats van te borstelen met toiletpapier, vermindert wassen met water de behoefte aan toiletpapier aanzienlijk.

Het bidet

Er is ook een bidetmodus voor alleen vrouwen. Meer dan één waterdistributieapparaat wordt in het mondstuk geïnstalleerd. Sinds het gebruik van het toilet moet een zachte waterstroom met verstelbare waterdruk worden gebruikt om de geslachtsgenetaal te reinigen. De wasparameters van de bidetfunctie worden vaak gewijzigd.

Toiletbrief met warmte

Verwarmde toiletstoelen hebben een zachte, flexibele zittemperatuur, wat bijzonder handig is op koude dagen. De opwarming van de stoel stelt u in staat om te ontspannen en uw wandeling naar het toilet te versnellen. Wanneer de stoel is gevuld, wordt de verwarming getransformeerd naar de vereiste vooraf ingestelde temperatuur dankzij de ingebouwde sensor.

Turbo wassen

De Turbo Wash -modus produceert een krachtige stroom water die helpt bij het gebruik van het toilet. Het is nauwkeurig en reinigt volledig. Het is gebouwd voor het wassen achter en is verkrijgbaar in de meeste slimme toiletten met een normale wasfunctie. In deze modus kan de waterdruk ook worden aangepast aan het vereiste niveau.

Wat is een toilet met slimme technologieën geïnstalleerd?

 Wat is een toilet met slimme technologieën geïnstalleerd?

Nachtlicht met LED's

Met het LED -nachtlicht van de toekomst kunt u midden in de nacht een wc -bril vinden zonder het hoofdlicht aan te schakelen. Omgevingsverlichting biedt de badkamer een verfijnde uitstraling. De lichtblauwe of witte kleur van een slim toiletavondlicht is populair.

Droger van hete lucht

Na het gebruik van de WASH -app kunt u ook de optie voor het drogen van de lucht gebruiken. Zelfs als je jezelf schoonmaakt, zal het vocht blijven. Het is mogelijk om vocht te extraheren met gewoon toiletpapier of door een droogfunctie te gebruiken, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren. Water stijgt en vocht worden uit de huid verwijderd door de luchtstromen.

Toiletbrief met intelligentie

Intelligente toiletstoelen worden geleverd met verschillende functies en automatische bedieningselementen. Ze hebben een boiler, wasmogelijkheden, een bidet, een oscillerende spray, verwarmde banken, een hete luchtdroger, zelfreinigende technologie, nachtverlichting en andere functies. Vanwege hun belang in Japan worden deze toiletten soms Japanse toiletten genoemd.

Toilet met ingebouwde slimme technologie

Dit is de meest weelderige badkamer met de meest actuele faciliteiten. De technologie is ingebouwd in de keramische beker, waardoor het een vlekkeloos uiterlijk krijgt. Meer gespecialiseerde modellen van de slimme stoel kunnen worden gebruikt in geïntegreerde toiletten. Geavanceerd wassen of geautomatiseerd deksel opening en sluiting zijn slechts enkele voorbeelden.

Afstandsbediening

Het gebruik van een slimme bidetstoel met een draadloze afstandsbediening is ongelooflijk comfortabel. U moet het dok aan de muur monteren als uw bidet wordt geleverd met een afstandsbediening. Slimme toiletten zijn vaak uitgerust met een draagbare afstandsbediening die van buiten de badkamerdeur door de klant of een verzorger kan worden bestuurd.

Hoe sluiten deksels en covers automatisch en openen ze?

 Hoe sluiten deksels en covers automatisch en openen ze?

Bedieningselementen op het zijpaneel

U controleert op elk van de parameters in uw slimme toilet met behulp van de zijdelenpaneel. Het is een leuke manier om uw bidet-uitgeruste toilet te gebruiken. Omdat het zijpaneel is ingesteld, is het nog steeds bij de wc -bril en kan het niet worden misplaatst. De temperatuur van het water en de stoel, evenals de wasdruk en de mondstuklocatie, kunnen allemaal worden aangepast.

Bedieningspaneel voor microcomputers

Modellen met een afstandsbediening worden geleverd met een microbesturingsscherm. Hiermee kunnen de meeste belangrijke functies, zoals waterwas, bidet en pauze, worden gebruikt zonder de noodzaak van een afstandsbediening. Het micro -paneel bevindt zich aan de zijkant van het slimme toilet, dat een zeer handige manier biedt om het toilet -Amerikaanse belangrijkste functies, inclusief het bidet, te bekijken.

Toiletbrief en bedek zachte sluiting

Het geleidelijke verlagingsdeksel mag geen geluid maken terwijl hij gesloten is, dus een zachte sluiting van zowel de wc -bril als de dekking is erg hulpzaam. U zou dit dempingsmechanisme kunnen gebruiken zonder zich bezig te houden met de trillingen van het dekselafsluiting totdat u eraan gewend bent geraakt. De levensduur van de demper zou worden ingekort als de langzame slotafdekking wordt geduwd om sneller te sluiten.

Deksel en dek af en gaat automatisch dicht en open

Het is een van de meest innovatieve functies voor het openen van deksels die een opgenomen toilet kan bieden. Vanwege de ingebouwde sensor gaan zowel de hoes als de stoel automatisch open en sluiten zonder de noodzaak om aan te raken. Een enkele knop op de afstandsbediening kan ook worden gebruikt om de hoes te openen en te sluiten.

Geautomatiseerde modus

Sommige slimme bidettoiletten hebben een auto-modus wassen en droge optie. Slechts de ene knop start een automatische reeks functies, de een na de andere. Deze functie is ook aanwezig in de kindermodus, die de temperatuur en waterdruk verlaagt. Veel van de kleding worden tegelijkertijd gewassen.

Wat betekent het om te wassen met belucht water?

 Wat betekent het om te wassen met belucht water?

Deodorisatie die actief is

Actieve deodorisatie kan worden toegevoegd aan toiletten met een bidetfunctie. U moet de ventilatie inschakelen na het gebruik van het toilet om de lucht in de badkamer schoon te houden. Het gecomprimeerde luchtfiltratieapparaat voorkomt onnodige geuren uit de badkamer wanneer de wind erin stroomt.

Deodorisatie van bamboe koolstof

Bamboo Charcoal Deodorizing kan worden geïntegreerd in de wc -bril. Een speciale bamboekool wordt in de buurt van de droger geplaatst op een locatie waar lucht zal stromen. De geur van het toilet werd verteerd door de kolen. Door vervuiling te absorberen en geuren uit de badkamer te extraheren, verbetert deze verbetering de ventilatie.

Het veranderen van de temperatuur van de lucht van de droger

Het is mogelijk om de slimme wc -bril aan te passen als deze is uitgerust met een hete luchtdroger. De temperatuur en druk van de luchtdroger kunnen worden aangepast. Er zijn 3 tot 5 sterkte -bereiken die kunnen worden ingesteld, afhankelijk van het model. Deze functie zorgt voor een soepelere droogervaring, terwijl het nog steeds de behoefte aan toiletpapier vermindert, wat precies is wat u wilt.

Was met belucht water

BrookPad heeft deze revolutionaire wasfunctie gemaakt, die beschikbaar is in sommige slimme toiletstoelen. Tijdens het wasproces wordt lucht in de waterstroom geïntroduceerd, wat resulteert in bubbels van microwaterlucht. Deze functie verbetert de reinigingskwaliteit en vermindert de hoeveelheid water die tijdens het reinigingsproces wordt gebruikt.

Hoogste kwaliteit

We nemen items van hoge kwaliteit op die de meest actuele technische vooruitgang op het gebied van persoonlijke hygiëne opnemen. Voordat ze worden geïntroduceerd, worden producten grondig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke ervaring opdoen. Om langdurige goederen en gebruiksgemak te garanderen, worden alleen hoogwaardige materialen en onderdelen gebruikt.

Wat is de milieuvriendelijke modus en hoe werkt het?

Wat is de milieuvriendelijke modus en hoe werkt het?

Gecertificeerd

Gecertificeerde producten zijn CE en ROHS gecertificeerd om aan alle toepasselijke normen te voldoen. CE -etikettering betekent dat een grondstof voldoet aan de EU -bescherming en ecologische vereisten. De apparaten hebben een ROHS vergunning, wat aangeeft dat ze zich houden aan de beperkingen op het gebruik van dergelijke gevaarlijke chemicaliën in computer- en elektrische apparaten.

Kindermodus

De kindermodus is een speciale functie voor zuigelingen. Hiermee kunt u toegang krijgen alles van Uw favoriete services met een enkele knop Druk op. Was- en droogfuncties zouden na elkaar worden gestart. Bovendien worden wrijving en temperatuur gekalibreerd om jongere consumenten het beste te passen om zo te Heb een comfortabelere ervaring.

Milieuvriendelijke modus

ECO -modus (modus voor elektriciteitsbesparing) is een functie waarmee u het elektriciteitsverbruik van uw apparaat kunt verminderen. Wanneer de stoel niet is gevuld, verlaagt het apparaat de temperatuur en schakelt de verwarming 's nachts uit. Dit zou de energie -efficiëntie van het product verhogen met behoud van zijn hoge prestaties.

Elektriciteitsvrij

Niet-elektrische bidettoiletbevestigingen maken bidetgebruik mogelijk zonder het gebruik van elektriciteit. Het enige dat nodig was, was een waterverbinding. Met deze oplossing kan zowel warm als koud water worden gebruikt in het bidet en de achterwas. Zowel de temperatuur als de intensiteit van de WASH kunnen worden gereguleerd dankzij de revolutionaire controle.

Beveiliging voor het mondstuk

De mondstukbescherming helpt het mondstuk tegen stof en water te beschermen. Deze functionaliteit helpt bij het behoud van het uiterlijk en de staat van uw mondstuk. Het is beschikbaar als een veiligheidsschild in niet-elektrische versies en als een intrekbaar mondstuk dat zich in de stoel in slimme toiletten verstopt.

 

Wat is het doel van pulsatie als het gaat om wassen?

Wat is het doel van pulsatie als het gaat om wassen?

Spuitmondpositie

Door op de knop op de apparaatbesturingselement te drukken, wijzigt het slimme toilet automatisch de spuitmondpositie. Een handmatig verstelbaar mondstuk kan worden gebruikt op niet-elektrische bidets. De juiste plaatsing van het mondstuk zou de consistentie van de wasbeurt vergroten en een soepelere waservaring bieden.

Zelfreinigend mondstuk

Deze rol kan helpen om het mondstuk in goede staat te houden. In slimme toiletversies kan een speciale waterstroom het mondstuk reinigen vóór gebruik. Sommige bidets die niet elektrisch zijn, hebben deze functie ook. Het reinigen van het bidetmondstuk is net zo eenvoudig als op een enkele knop drukken.

Wassen met pulsatie

Pulsation Wash is een unieke wasbeurt met een pulsatie-invloed. Het slimme toilet kan een unieke waterpulsatie -impact produceren door de waterdruk aan te passen. Het kan een zacht water massaal effect veroorzaken als gevolg van de veranderende waterdruk. De pulsatie -washoffunctie kan uw waservaring leuker en rustiger maken.

Massage met oscillatie

In slimme toiletten is oscillatie -massage met water beschikbaar. U kunt deze functie gebruiken om uzelf niet alleen te wassen nadat u naar het toilet bent gegaan, maar ook om te ontspannen. Nozzels schakelen automatisch heen en weer en spuit water tegelijkertijd. Dit resulteert in een meer vriendelijke vulling en verbeterde wasnauwkeurigheid.

Toiletten zonder velgen

Een toilet zonder rand staat bekend als een randloos toilet. In plaats van dat water helemaal rond de bodem van het bad stroomt, vuurt een directe spoelmethode water rond de zijkant van een platte plaat. Omdat ze geen lip hebben, zijn randloze toiletten gemakkelijk schoon te maken en meer hygiënisch dan traditionele toiletten.

Hoe kan ik de watertemperatuur regelen?

 Hoe kan ik de watertemperatuur regelen?

Temperatuur van de stoel

Als een verwarmde functie bruikbaar is, kunt u de temperatuur van de slimme wc -bril aanpassen. De kachel en de temperatuur kan ook worden gewijzigd. Afhankelijk van het model kunnen 3 tot 5 temperatuurniveaus worden geselecteerd. Het warmteelement op de wc -bril kan u helpen ontspannen en uw toiletreis versnellen.

Druk in het water

In een slimme wc -bril kan de waterdruk worden aangepast. Bij niet-elektrische sproeiers kan ook druk worden gereguleerd met een instelbare klep. De waservaring kan worden verbeterd door de watersnelheid aan te passen. Om de watersnelheid te wijzigen, drukt u eenvoudig op de knop of schakelt u de bedieningsknop naar de gewenste instelling. Je kunt kiezen hoe hoog of hoe weinig waterdruk je leuk vindt.

Temperatuur van het water

De watertemperatuur in het slimme toilet kan worden gewijzigd. Het water wordt tot de perfecte temperatuur verwarmd, waardoor u comfortabel kunt douchen. Een ingebouwd waterbehandelingssysteem wordt vaak gebruikt in bepaalde badkamergadgets. Om het juiste water in een niet-elektrisch model te krijgen, kunt u warm en koud water mengen.

Stroom

Slimme toiletten hebben een batterijfunctie waarmee u de stroom kunt in- en uitschakelen zonder het apparaat los te koppelen. Deze functie zou het gemakkelijker maken om het voedingssysteem van het apparaat te controleren. U kunt de computer zelfs in- en uitschakelen met een enkele klik van de muis. Het doel is eenvoudig en praktisch.

Hoe kunnen slimme toiletten en bidettoiletten het comfort vergroten?

 • BrookPad SplashLet en Ecosplash Toiletten worden over de hele wereld gebruikt, daarom is het geen wonder dat er zoveel bidettoiletalternatieven zijn.
 • Bidettoiletten hebben daarentegen een bidet dat rommel op dezelfde manier reinigt als een enkel bidet.
 • Door echter twee armaturen te integreren en de noodzaak om tussen het toilet en het bidet te fietsen te elimineren, kunt u echter de hoeveelheid ruimte in uw badkamer verbeteren.
 • Bijvoorbeeld de BrookPad SplashLet Smart toilet combineert de grootste kenmerken van huidige toiletten met de capaciteit om als een bidet schoon te maken.
 • Veetventilatie, een hete luchtdroger, verschillende drukinstellingen, turbo -wassen, geurwinning en een nachtlichtfunctie zijn slechts enkele van de keuzes.
 • Afgezien van bidettoiletten, die het beste van twee werelden combineren, zijn vervangende bidetaccessoires voor bestaande toiletten vaak betaalbaar.
 •  Hoewel het besparen van geld op toiletpapier, kan het gebruik van een slim toilet helpen om de wereldwijde ontbossing te minimaliseren.
 • Wees nooit bang om een ​​risico te nemen en iets nieuws te proberen.

Comfort is verbeterd met slimme toiletten en bidettoiletten.

 

Bidets worden al lang beschouwd als een aparte eenheid van toiletten, ondanks het feit dat Ze worden vaak naast hen gemonteerd. Het spuiten en spoelen van water werd op een zachte en schone manier gedaan. Mensen over de hele wereld gebruiken BrookPad SplashLet en Ecosplash toiletten, dus het is geen verrassing dat er zoveel zijn bidet Toiletopties. Bidettoiletten hebben daarentegen een bidet dat de rommel op dezelfde manier reinigt als een enkel bidet. U kunt echter de hoeveelheid beschikbare ruimte in uw badkamer vergroten door twee armaturen te combineren en de noodzaak te vermijden om tussen het toilet en het bidet te roteren. De BrookPad SplashLet, is bijvoorbeeld een slim toilet dat de beste aspecten van moderne toiletten combineert met de mogelijkheid om als een bidet schoon te maken. Slechts enkele van de opties zijn stoelventilatie, een hete luchtdroger, variabele drukinstellingen, turbo -wasbeurt, geurwinning en een nachtlichtfunctie. Afgezien van bidettoiletten, die het beste van alle werelden combineren, zijn vervangende bidetaccessoires voor bestaande toiletten vaak goedkoop. De slang op deze revolutionaire bidettoiletstoelen maakt u zo nodig schoon. Hoewel niet zo indrukwekkend als BrookPad's Douchetoiletten zijn ze betaalbaarder en compatibeler met een grotere verscheidenheid aan toiletten, waardoor zelfs die met oudere armaturen het gemak van een slim bidettoilet kunnen waarderen.

 

Een stroom water, met name verwarmd water, zal ongetwijfeld de productiviteit verbeteren. "Gentle" en "Smart Bathroom" verbonden niet alleen een meer ontspannen, maar ook een gezondere gemoedstoestand. Het komt allemaal neer op iemands fysieke welzijn. Toxines die functioneren als voedingsgronden voor bacteriën worden verwijderd terwijl u het lichaam veilig houdt. Bidets zijn er in verschillende typen, zoals men zou verwachten. Elk instrument is in zijn eigen geval op zichzelf staand. Bovenop het toilet is elk wc -bril of deksel ontworpen om te worden gebruikt. - Een van hen is een wetenschappelijk wonder dat je nooit echt kunt waarderen, tenzij je Japan bezoekt. Slechts enkele van de beschikbare functies zijn heet water, luchtdrogen, automatische aan/uit en onderhoudsarme zelfreinigende sproeiers. In Europese huizen worden slimme toiletstoelen steeds populairder. In de afgelopen jaren zijn bidet sproeiers die zijn ontworpen voor Europese badkamers meer beschikbaar geworden. Het mondstuk blijft in het bidet voordat de knop "Clean" op de afstandsbediening of de knop op het einde van de bidetbesturing wordt ingedrukt. De spuitkop kan volledig stationair zijn of loskomen van de basis van de wasmachine. De spoelcyclus van de wasmachine kan even worden gestopt totdat de spincyclus begint naarmate de watertemperatuur stijgt. Slimme toiletten zullen niet alleen uw gezondheid en gemak profiteren, maar ook de gezondheid en het welzijn van uw samenleving en het milieu in het algemeen. BrookPad zet zich in om zoveel mogelijk gerecyclede producten te gebruiken om de vervuiling van broeikasgassen te verminderen. Het gebruik van een slim toilet kan helpen om de wereldwijde ontbossing te verminderen en toch geld te besparen op toiletpapier. Wees nooit bang om te vertakken en iets nieuws te doen.

 

Geschreven door
BrookPad Team

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.