How do I choose bathroom tiles?

Hoe kies ik badkamertegels?

Wat u moet weten over badkamertegels en hoe u badkamertegels kunt kiezen, zijn in dit artikel bedekt.

 

 Badkamer tegels plaatsen

Welke factoren moet u overwegen bij het kiezen van vloertegels?

Hoe selecteer ik tegels?

Onder de vele keuzes die u moet maken tijdens het verbouwen of bouwen van een badkamer in uw huis, is degene waarvan u verwacht dat u de meest aangename is, het selecteren van de tegels die u in de badkamer kunt gaan. Ze zetten de toon voor het algehele uiterlijk en het gevoel van de voltooide ruimte, en ze zijn waarschijnlijk het eerste dat je opmerkt als je de kamer binnenloopt. Natuurlijk kan de sensatie van eindelijk beslissen over uw tegels worden vervangen door aarzeling als gevolg van de enorme hoeveelheid opties die toegankelijk zijn. Is het beter om helder of donker te worden? Is het beter om groot of klein te zijn? Wat heb je liever: glanzend of mat? Wat heb je liever: strak en modern of gestructureerd en natuurlijk? Het enige dat nodig is, is een paar minuten voordat dat plezier in spanning verandert en bezorgt over de vraag of u de juiste keuze maakt. Maar maak je geen zorgen! De negen ideeën die ik vandaag met je ga delen, zullen het eenvoudiger dan ooit maken om te beperken wat je echt wilt gebruiken in je ideale badkamer en van je visie een realiteit om te zetten.

Natural Stone badkamer tegels zijn precies hoe ze klinken.

Marmeren lijkt luxueus vanwege de aderen van kleur die erdoorheen stromen, die een rijke rijkdom aan de oppervlakte bieden. Afhankelijk van uw voorkeuren, kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan kleurtonen variërend van donker tot licht, evenals aderpatronen die zowel subtiel als verbluffend zijn. Travertine ziet er een warm uit. Kies gevulde travertijn in plaats van natuurlijke gaten, die voorkomen dat water de steen binnenkomt en de tegels unieker laat lijken. Het kan worden gebruikt voor zowel vloer- als wandtegels, maar het moet worden verzegeld om te voorkomen dat de steen wordt beschadigd.

Wat zijn door de mens gemaakte badkamertegels en hoe werken ze?

Keramische tegels zijn een kosteneffectieve coating die ook eenvoudig te onderhouden is. Ze zijn niet zo duurzaam als porseleinen tegels, maar omdat een badkamer geen hoog verkeersgebied is, kunnen ze zowel op de vloer als op de muren worden gebruikt. Controleer echter altijd dat de keramische tegel die u overweegt, geschikt is voor de vloer voordat u deze koopt. Porseleinen tegels hebben een hogere dichtheid dan keramische tegels, zijn zeer duurzaam en zijn gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn geschikt voor gebruik op zowel verdiepingen als muren.

Wat is de beste manier om een ​​opvallende tegel te selecteren?

Als je een favoriet ontwerp in gedachten hebt, is dit een eenvoudige manier om aan de slag te gaan met je selectie van je badkamertegels. Mogelijk ben je in de hielen verliefd geworden op een bepaald patroon, een heldere kleur of een ongewone vorm. Dit zal het middelpunt van de kamer zijn, en het kan worden gebruikt als een accenttegel op de muren, of het kan worden gebruikt om wat drama aan de vloer of douchebehuizing te geven, afhankelijk van uw voorkeur. De accenttegels voor uw opvallende tegel moeten op dezelfde manier worden gekozen als uw opvallende tegel.

Hoe moet u uw vloertegels selecteren?

Het is mogelijk dat u al de focale tegel voor uw gebied hebt besloten, en uw badkamervloertegels dienen gewoon als een aanvulling op die ontwerpkeuze. Als je aan de andere kant iets eenvoudiger hebt gekozen voor de muren, is de huidige trend om een ​​beetje wow-factor aan de kamer toe te voegen met een vloer met een patroon. Je kunt voor een Boheemse stijl of iets meer gedurfd gaan, of je kunt zelfs het uiterlijk van echt hout krijgen met onze houteffectvloertegels voor een rustieke of Scandi -afwerking die ideaal is voor elke kamer in het huis.

Wat is de relatie tussen tegelgrootte en kamergrootte?

Als het gaat om big-format tegels, als je kamer klein is (zoals veel badkamers zijn), wil je misschien afhouden om ze in het ontwerp op te nemen. Maak gebruik van tegels die geschikt zijn voor de grootte van uw ruimte. Middelgrote tegels voor een middelgrote badkamer of mozaïektegels voor een zeer kleine garderobe. Als u op dit gebied een beetje hulp nodig heeft, raden we u aan onze functie voor de juiste tegelgrootte te lezen, wat zeer nuttig is!

Hoe moet u denken aan uw accenttegels?

Na de selectie van uw functietegel moet slechts een of twee meer tegels worden beschouwd als aanvulling. Het selecteren van gratis tegels die een aanvulling zijn op uw opvallende tegel is belangrijk, omdat het kiezen van te veel gewaagde tegels in een kamer zal resulteren in te veel focuspunten. Iets neutraal, eenvoudigs of gewoon getextureerd zou hier goed moeten werken, omdat het je opvallende tegel in staat zal stellen om centraal te staan. Veel van onze collecties omvatten een verscheidenheid aan tegelpatronen en stijlen die elkaar perfect aanvullen, waardoor het gemakkelijk is om een ​​uniform uiterlijk te krijgen in een kleine ruimte.

Hoe kan ik creatiever zijn met mijn tegellay -outs?

Alleen omdat je een eenvoudige tegel kiest, betekent niet dat deze monotoon zal zijn! Met het gebruik van tegels of rechthoekige tegels in een intrigerende opstelling, kunt u een overvloed aan verschillende patronen creëren die iets meer aan uw ontwerp geven. Bekijk ons ​​artikel over alle verschillende methoden voor het leggen van tegels voor meer inspiratie en suggesties.

Wat is de beste manier om dingen eenvoudig te houden?

Ervan uitgaande dat uw eerste optie een must-have is, gebruikt u deze om u te helpen keuzes te maken over de andere tegels die u ook in uw ontwerp zult opnemen. Vergis je niet: als je een element van interesse aan je tegel wilt toevoegen, wees dan niet bang om de regels een beetje te overtreden door te experimenteren met verschillende kleuren en patronen. Neem meer bescheiden tinten van uw gekozen kleur of patroon om te gebruiken op uw accenttegels als u op zoek bent naar iets anders.

Wat is de beste manier om eerst uw must-have tegels te kiezen?

Meestal hebben we, wanneer we beginnen met een remodel van de badkamer, één tegel in gedachten die we in het ontwerp zouden willen opnemen. Soms is het een zeer ongebruikelijke of unieke accenttegel, en andere keren is het net zo eenvoudig als wetende dat je een witte metro -tegel in een bepaald patroon wilt. Neem in elk geval die fantasietegel en gebruik deze als een startpunt voor de andere tegels die u in uw badkamerontwerp zult gebruiken. Kalksteen is een tijdloos materiaal dat nooit uit de mode raakt. Bleke afwerkingen - die desondanks een warme uitstraling hebben - zijn populair, maar ze kunnen ook een donkere kleur hebben. Het is noodzakelijk om de steen te afdichten. Kalksteen is zachter dan andere natuurlijke stenen, en als gevolg daarvan wordt het gemakkelijker bekrast. Bijgevolg is het waarschijnlijk het best gereserveerd voor de vloer van uw eigen suite in plaats van de vloeren van uw hoofdbad. Slate is een goede optie als je diepere tonen voor de muren of de vloer wilt - beide zouden tegelijkertijd teveel zijn voor de meeste mensen. Daarna moet het opnieuw worden verzegeld. Omdat het slipbestendig is, is het een goede keuze voor een badkamer die zal worden gebruikt door degenen die minder stabiel op hun voeten zijn.

 • Gebruik die droomtegel echter als een startpunt voor de andere tegels die u in uw badkamerontwerp zult gebruiken.
 • Bleke coatings die warm lijken, maar echt dieper van kleur zijn, zijn populair.
 • Kalksteen is gemakkelijker bekrast dan andere natuurlijke stenen.
moderne badkamer met tegels

Hoe kies je voor gloeiende tegels?

Hoe blijf je gefocust op een enkele show-stopper?

Er is een overvloed aan prachtige badkamertegels beschikbaar, en de badkamer is een uitstekende locatie om enkele van uw unieke persoonlijkheidskenmerken te presenteren. Als je ervoor gaat, beperk jezelf dan tot één show-stop moment. Dit maakt je uiterlijk tijdloos en helpt je de WOW -factor te krijgen die je wilt.

Wat is de beste manier om textuur toe te voegen?

Een door de natuur geïnspireerde tegel kan een uitstekende keuze zijn als u een spa-achtige sfeer in uw badkamer wilt creëren. Het gebruik van stenen effecttegels, leisteen, travertijn, natuursteentegels en marmeren effecttegels zal allemaal resulteren in een natuurlijk uiterlijk dat stevig verankerd is in het milieu. Natuurlijke houttonen moeten worden gebruikt om deze texturen aan te vullen voor een rustgevend en revitalisering van eindresultaat.

Hoe moet de gevoelfactor worden overwogen?

Houd er rekening mee dat als u tegels op de vloer van uw douche installeert, u iets wilt dat zowel aangenaam is om door te lopen en voldoende grip heeft om te voorkomen dat u overgaat. Het is meestal een goed idee om kleine tegels of mozaïektegels in dit gebied te gebruiken, omdat de extra groutlijnen een grotere slipweerstand bieden zonder onaangenaam te zijn voor uw zolen wanneer u erop loopt. Als u overweegt om een ​​natte kamer samen te stellen, bieden wij een breed scala aan tegels die geschikt zijn voor gebruik als vloeren van natte kamers.

Welke factoren moeten in aanmerking worden genomen bij het kiezen om te voltooien?

Het lijdt geen twijfel dat een gladde tegel altijd eenvoudiger te reinigen zal zijn dan een ruwe tegel. Water kan een grotere neiging hebben om zich te vestigen op zeer reliëftegels, natuurlijke tegels met dips en spleten, kiezelstenen en andere soortgelijke materialen, dus houd er rekening mee dat u in dit geval misschien een beetje meer persistent moet zijn over uw reinigingsroutine. Overweeg tijdens het selectieproces voor uw badkamertegels hoe toegewijd u bent om het uiterlijk van uw tegels te handhaven voor de duur van het bestaan ​​van de ruimte.

Welke factoren moet ik overwegen bij het selecteren van badkamertegels?

Neem een ​​beslissing over uw budget. Selecteer een kleurenschema voor uw project. Het bouwen van een kleurenpalet kan moeilijk zijn, dus we raden aan om eerst de kleuren voor uw kasten en ijdelheden te selecteren. Houd rekening met de tegelgrootte. Voltooi uw uiterlijk. De douchetegels moeten zich tot het plafond uitstrekken.

Welke kleur is het meest geschikt voor badkamertegels?

De kleur wit fleurt de kamer op. Het creëert een gevoel van orde en helderheid in de omgeving. Bij gebruik in combinatie met een reflecterende glazuur creëert het spiegelreflecties die de ruimte optisch uitbreiden. Witte tegels zijn altijd geweest, blijven en zullen waarschijnlijk een van de meest populaire badkamerkleuren blijven.

Welke tegels zijn het meest geschikt voor gebruik in badkamers?

Als gevolg van zijn goedkope kosten en grote mate van bruikbaarheid, is vinyl het meest geprefereerde badkamer vloermateriaal. Vinylvloeren is ook het populairste soort vloeren in de Verenigde Staten, gevolgd door keramiek, porselein, glas, steen en laminaatvloeren.

Welke factoren moet ik overwegen bij het selecteren van badkamertegels voor een kleine badkamer?

Volgens het populaire overtuiging, hoe groter de tegels, hoe kleiner de kamer lijkt. Als algemene regel adviseren interieurontwerpers om grote tegels (zoals 6060 cm of 8080 cm) in een kleine badkamer te gebruiken, omdat het de ruimte kleiner lijkt.

Wat voor soort badkamertegel is het meest eenvoudig te reinigen?

Natuursteentegel, glazen tegel, gepolijste porseleinen tegel en vinyltegel zijn de vier soorten badkamertegels die het meest eenvoudig zijn om te reinigen. Door een van deze vier tegels te kiezen, kunt u geld besparen op het reinigen van benodigdheden en op reinigingstijd.

Wat zijn de beste tegels om te gebruiken voor de douchewanden?

Maak een keuze tussen keramische vloeren, porseleinen vloertegel of steengroeve tegel, die allemaal lid zijn van de keramische tegelfamilie en uitstekend zijn voor regio's die aan vocht worden onderworpen. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend-je wilt tenslotte dat je douche en badkamer waterdicht zijn.

Wat is de nieuwste ontwerptrend voor badkamertegels?

Het blauwe en groene tegelontwerp is zowel mooi als complex. De geblokte zwart -witte tegels in deze badkamer bieden een uniek element van charme. Het is de ideale accenttegel voor elke ruimte, of het nu op de vloer of de muur ligt! ... verwacht dit jaar een hele reeks levendige patronen en kleuren op tegels te zien waar je ook kijkt!

Welke kleuren kunnen worden gebruikt om een ​​kleine badkamer groter te laten lijken?

The Color Black is een favoriet van mij om kleine badkamers te schilderen [die meestal kamers zonder ramen zijn] regelmatig. Jenny Wolf van Jenny Wolf Interiors legt uit hoe het het uiterlijk van een grotere ruimte biedt door diepte aan de kamer toe te voegen. Fleming James van Oliver Street Designs beveelt aan om een ​​hoogglanzende verf te gebruiken in een donkere tint voor de beste resultaten.

Welke factoren moet ik overwegen bij het selecteren van een keramische tegel voor mijn badkamer?

Het gebruik van middelgrote tegels op de vloer wordt vaak aanbevolen bij het remodelleren van een kleine badkamer, omdat het gebruik van kleinere tegels resulteert in meer groutlijnen, waardoor een kleine badkamer nog kleiner kan lijken. Ga echter niet overboord met de grootte van de tegels; Extra grote tegels kunnen een kleine badkamer nog kleiner laten lijken.

Heeft het de voorkeur om matte of glanzende tegels onder de douche te hebben?

De keuze tussen matte en glanzende tegels voor uw douche komt neer op een kwestie van persoonlijke smaak en de grootte van het beschikbare gebied. Tegel met een matte afwerking is slipbestendig, verbergt vuil en vuil en kan uw badkamer een meer rustieke uitstraling geven. Het gebruik van een glanzende afwerking maakt een kamer groter, maakt het gemakkelijker te onderhouden en verlicht het gebied.

verschillende tegels

Wat zijn de verschillende soorten tegels?

Zijn het schoonmaken van badkamertegels een eenvoudige taak?

Glazen tegel is een onderhoudsarme oppervlak. U hebt niets speciaals nodig; Een spuitfles gevuld met een mengsel van zeep en water, of beter nog, water en azijn, zal het lukken.

Tegels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen.

Bij het selecteren van een tegel backsplash, is het eerste wat u moet overwegen het soort materiaal om te kiezen. Keramische, porselein en glazen tegels zijn enkele van de eenvoudigste tegels om schoon te maken, omdat ze niet het gebruik van specifieke schoonmakers nodig hebben om hun uiterlijk te behouden.

Wat plaats je onder de douchetegels om te voorkomen dat ze eruit vallen?

Cementborden moeten worden geïnstalleerd achter het bad en douchebehuren. Op muren achter kuipen en douchebehuizingen gemaakt van tegel- of paneelassemblages met geaumeerde gewrichten, gebruik het cementbord of een equivalent vochtbestendig achtergrondmateriaal om te voorkomen dat vocht erin sijpelt.

Wat is de geschiedenis van badkamertegels?

Tegels zijn dunne items met een vierkante of rechthoekige vorm die vaak worden gebruikt in de constructie. Een tegel is een geproduceerd stuk draagmateriaal zoals keramiek, steen, metaal, gebakken klei of zelfs glas dat in verschillende toepassingen wordt gebruikt. De term is afkomstig van het Franse woord tuile, dat is afgeleid van het Latijnse woord Tegula, dat verwijst naar een daktegel gemaakt van gebakken klei en gebruikt als een dakmateriaal.

Bij de constructie van muur- en vloerbedekkingen worden er vaak tegels gebruikt. Ze kunnen variëren van basis vierkante tegels tot ingewikkelde of mozaïekontwerpen. Keramische tegels zijn de meest voorkomende soort tegel, en ze zijn meestal geglazuurd voor interieurgebruik en ongeglazigd voor dakbedekking. Andere materialen, waaronder glas, kurk, beton en andere composietmaterialen, evenals steen, worden ook op grote schaal gebruikt in de bouwsector.

Wat is het verschil tussen siertegelwerk en gekleurde baksteen?

Mozaïek moet worden gedifferentieerd van decoratief tot tilework of tegelkunst, die wordt gevormd uit een groot aantal kleine, willekeurig gespreide tegels, elk van een enkele kleur, meestal gemaakt van glas maar af en toe van keramiek of steen, en die zijn gerangschikt in patronen. Er zijn veel verschillende tegelontwerpen om uit te kiezen, waaronder visgraat, gespreid, offset, raster, gestapeld, pinwheel, gestapeld en mandweven, en ze kunnen worden aangepast in termen van grootte, vorm, dikte en kleur.

In de eenentwintigste eeuw, Europa? !!

Het Victoriaanse tijdperk zag een aanzienlijke opleving van de tilework, die voornamelijk het gevolg was van de Gotische Revival beweging, maar ook de Arts and Crafts Movement. William De Morgan was een prominente Engelse tegelkunstenaar die sterk geïnspireerd was door islamitische patronen. Hij werd geboren in de 18e eeuw en stierf in de 19e eeuw. De ontwikkeling van de badkamer, evenals een beter begrip van de behoefte aan netheid in de keuken, hebben allemaal een belangrijke rol in dit.

moderne witte tegels badkamer

Is het waar dat witte tegels een kamer groter maken?

Wat voor soort materiaal wordt er gebruikt?

Kiezeltegels zijn tegels die zijn gemaakt van kleine kiezelstenen die zijn verbonden met een backing door een dunne gaas. Aardewerk, aardewerk en porselein zijn voorbeelden van keramische materialen gebruikt voor tegels. In de bouwnijverheid wordt digitaal printen gebruikt voor het creëren van besprak tegelmuurschilderingen voor keukens en douches, alsmede voor commerciële inrichting op plaatsen zoals restaurants, hotels en lobby's. Diamantetching wordt bereikt via het gebruik van een diamantgestuurde boormachine die door een computer wordt bestuurd. Het gebruik van hoge-temperatuur ovens om het beeld te fuseren naar het tegelsubstraat wordt steeds vaker.

Wat zijn precies plafondtegels?

Plafondtegels zijn dunne, lichtgewicht tegels die worden gebruikt in de constructie van structuren. Deze materialen bieden minimale warmte-isolatie, maar ze zijn bedoeld om de akoestiek van een ruimte te verbeteren of om de hoeveelheid lucht die moet worden verwarmd of gekoeld te verminderen om deze effecten te bereiken. Plafondtegels fungeren ook als een brand-en rookbarrière, waardoor de verspreiding van rook en brand wordt voorkomen. Hete gassen en rook uit een brand kunnen opstijgen naar het plafond en verzamelen boven rookmelders en sprinklers als plafondtegels worden gebroken, verplaatst, of verwijderd tijdens de bouw.

Wat zijn precies vloertegels?

Tegels die worden gebruikt op traditionele vloeren zijn meestal in mortel geplaatst dat bestaat uit zand, cement, en, in sommige gevallen, een latex component. Een consistente dikte wordt bereikt door het zagen van graniet of marmeren tegels aan beide zijden en dan het polijsten of afwerken van het bovenste oppervlak om een uniforme dikte te krijgen. Natuursteen tegels kunnen esthetisch zijn, maar omdat ze een natuurlijk product zijn, zijn ze minder consistent in termen van kleur en design. Ze vereisen meer gedetailleerde planning voor zowel gebruik als installatie.

Het is mogelijk om keramische tegels voor gebruik in natte plaatsen meer slip-bestendig door het gebruik van zeer kleine tegels, zodat de grout lijnen functie als groeven, of door het imprinten van een contour patroon in een zijde van de tegel. Gemorste vloeistoffen kunnen verkleuren natuurlijke stenen tegels, dus ze moeten worden bekleed met een sealer en opnieuw verzegeld op een regelmatige basis. Kleine hoeveelheden vuil op veel natuurlijke stenen vloer tegels zijn niet zichtbaar vanwege de ingewikkelde, niet-herhalende patronen gevonden in natuursteen.

Rubber vloertegels bieden een breed scala aan toepassingen in zowel het huis als in zakelijke omgevingen. Hun gebruik is bijzonder gunstig in omstandigheden waarin het bedoeld is om high-tractie vloeren of bescherming te hebben voor een vloer die gevoelig is om snel te breken. Vloertegels van kunststof, met name vloertegels op de vloer, die zonder de behoefte aan lijm of lijm kunnen worden geplaatst, zijn een relatief nieuwe uitvinding op de vloer.

Wat zijn de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van badkamer tegels?

 • Plan uw tegels te selecteren.
 • Kies uw accent tegels op dezelfde manier als uw stand-out tegel.
 • De mogelijkheid is dat je hebt gekozen voor de belangrijkste tegel voor uw ruimte, en de badkamer vloer tegels gewoon compliment de beslissing.
 • Selecteer eerst uw belangrijkste tegels.
 • Met stenen effecten tegels, leisteen, travertijn, natuursteen tegels, en marmeren effect tegels, zult u een stevige, milieuvriendelijke fundering hebben.
 • Om een verjongende en ontspannende afwerking te krijgen, moeten natuurlijke houttonen worden gebruikt.
 • Selecteer de kleur die het beste is voor badkamer tegels.
 • Kies badkamertegels die het meest geschikt zijn.
 • Low-cost en zeer bruikbaar, vinyl is gekozen voor badkamer vloeren.
 • Voor huizen is vinylvloeren de meest voorkomende vloeren, gevolgd door keramische, porselein-, glas-, steen- en laminaatvloeren.
 • Beslissen tussen een matte of glanzende douchetegel hangt af van de persoonlijke voorkeur en de hoeveelheid beschikbare ruimte.
 • Met een glanzend oppervlak lijkt een ruimte groter, is eenvoudiger te onderhouden en benadrukt het gebied.
 • Siertegelwerk en gekleurde baksteen zijn anders.
 • Deze opleving in het tot de gotische revival -stijl, werd vooral vergezeld door de kunst- en ambachtelijke beweging.
 • Tegeloppervlakken kunnen meer slipbestendig worden gemaakt door zeer kleine tegels te gebruiken, die werken als groeven voor de vellijnen, of door een contourontwerp aan de ene kant van de tegel aan te brengen.
 • Tegeloppervlakken gekleurd door gemorste vloeistoffen moeten worden bedekt met een sealer en regelmatig opnieuw worden afgevoerd.
 • Klein vuil op natuurstenen vloertegels is niet duidelijk vanwege de niet -herhaalde, complexe patronen in natuursteen.
 • Rubberen vloertegels hebben veel verschillende toepassingen in zowel thuis als in commerciële omgevingen.
 • In het bijzonder is het gebruik ervan zeer nuttig in situaties waarin de tractie of het vermogen van een vloer om snel te verbrijzelen vereist is.
 • In elkaar grijpende vloertegels die kunnen worden geïnstalleerd zonder de noodzaak van lijm of lijm zijn een recente innovatie in vloeren.

 

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.