How to install smart bidet?

Hoe installeer ik Smart Bidet?

Meer informatie over het toevoegen van een slim toilet- en installatie -aanbevelingen voor uw gewone toilet.

Hoe een normaal toilet te vervangen door een slim toilet?

Laat dit artikel u met een natuurlijke stem worden voorgelezen, zodat u andere dingen kunt doen:

Hoe voeg je een slim toilet toe aan je gewone toilet?

Heb je ooit het concept van het bevestigen van accessoires aan je toilet weggegooid vanwege de moeilijkheden om ze te monteren? De meeste mensen zullen het op het eerste gezicht moeilijk vinden om slimme toiletten te installeren. Maar in werkelijkheid, als je alle faciliteiten in de buurt van je toiletten hebt, is het heel eenvoudig. Heb je geprobeerd de oplossing voor de vraag te vinden: "Hoe voeg je een bidet toe aan een normaal toilet?" En het lijkt een uitdagende taak? Maak je geen zorgen.
Weten hoe je een bidet in je normale toilet kunt passen, kan moeilijk zijn. Maar als u weet wat de stappen en vereisten voor het monteren van een bidet op het toilet zijn, dan is het gemakkelijk voor u. Om beter te begrijpen wat je gaat doen, moet je beslissen hoe het soort bidet dat je hebt, de apparatuur die je nodig hebt en uiteindelijk de stukken die je gaat gebruiken. U moet beslissen of uw toilet geschikt is om een ​​bidet eraan te laten toevoegen. Er zijn ook enkele eenvoudigere algemene maatregelen om de drie vormen van bidets te installeren. Er zijn enkele dingen waarvoor u moet letten wanneer u een bidet kiest. Hopelijk ben je aan het einde van deze lezing positiever dan ooit als het gaat om het monteren van een bidet.
 • Het zal eenvoudig voor u zijn als u de methoden en criteria begrijpt voor het bevestigen van een bidet aan het toilet.
 • Om een ​​beter idee te hebben van wat u gaat bereiken, moet u erachter komen wat voor soort bidet u hebt, welke tools u nodig hebt en ten slotte welke componenten u gebruikt.
 • U moet eerst bepalen of uw toilet geschikt is voor de toevoeging van een bidet.

Wat zijn de bidettypen?

Naast het begrijpen van de vorm van het bidet, moet u ook controleren op andere functies, zoals: intrekbare sproeiers, nachtlichtmodus, boiler, verwarmde stoel, splash -bewaker of opgenomen onderdelen. Het kennen van de andere functies is van cruciaal belang, omdat ze ook bijdragen aan het installatieproces.
De meeste benodigde onderdelen om een ​​bidet effectief te monteren, worden in de set verstrekt. Maar omdat elke badkamer anders is en een ander heeft Pijpsysteem met 1/2 "of 3/8" waterklep of soms zelfs een ander type. Adapter 1/2 tot 3/8 Het is belangrijk om uw watersysteem te begrijpen en om geschikte adapters te selecteren waarmee u het apparaat kunt aansluiten op het watersysteem. Twee dingen die bijna altijd nodig zijn, zijn de T-VALVE en de watervoorzieningsslang. Het is omdat bijna alle bidets ze vereisen voor installatie. De T-VALVE is een gewricht die wordt gebruikt in de pijpaanpassing om de waterstroom te scheiden of samen te voegen. Het lijkt zoals de letter T en stelt u in staat om de waterstroom naar het bidet te leiden. Een bidetslang van watervoorziening is een slang die kan worden bevestigd aan de watervoorzieningsleidingen. Met een slang bevestigd aan de afsluitkleppen waar de hoofdsecties van de watervoorziening zijn geïnstalleerd. Dit water vloeit dan naar uw bidet.
 • Afgezien van de vorm van het bidet, zijn extra functies om naar te zoeken, intrekbare sproeiers, nachtlichtmodus, boiler, verwarmde stoel, spatbescherming en opgenomen componenten zijn.
 • Het is omdat ze vereist zijn voor vrijwel alle bidetinstallaties.
 • De T-VALVE is een pijpfitting junctie die de waterstroom scheidt of samenvoegt.
Hoe installeer ik een bidet in een normaal toilet?

Hoe voeg ik een bidet toe aan een normaal toilet?

Het enige positieve aan het toevoegen van bidets aan uw toilet is dat, hoewel u te maken hebt met verschillende pijpontwerpen, de meeste stappen hetzelfde zijn. Schakel de primaire waterklep uit. Dit is de klep waaruit al het water voor uw toilet komt, en het kan zich meestal aan de basis van het toilet bevinden dat met de muur is verbonden. Voor degenen die willen monteren SplashLet Slimme toiletstoel of bidets voor bidetbevestiging van EcoSplash, maakt eerst de wc -bril los door de knoppen aan weerszijden van de stoel te gebruiken. Als u daarentegen handbidets wilt gebruiken, zoek dan een geschikte plek om het handvat te bevestigen.
Als u een enkele waterklep heeft, moet u deze met de T-VALVE in twee richtingen splitsen. De eerste richting is voor het badkamerapparaat en de tweede is voor het voeden van het bidet met water. Het enige dat u moet doen, is het bevestigen door een schroef te gebruiken. Op dit moment zou u één gratis waterklep voor het bidet moeten hebben. Sluit de slang aan op deze klep. Sommige slangen werken gemakkelijk met slechts een beetje buiging. Als u een handheld bidet, wat je moet doen, is het mondstuk op het handvat laten rusten en je bent klaar.
Monteer het apparaat voor douchetoiletstoelen op de bovenkant van de toiletpot op een bevestigingsplaat. Je bent klaar. Zorg ervoor dat het mondstuk zich in het midden bevindt in het geval van de bidetbevestiging. Als het een bidetbevestigingsspuit is, moet u de wc-bril opnieuw bevestigen en ervoor zorgen dat de spuitbevestiging eronder niet wordt geperst. Open uw waterklep en test uw bidet. Als u lekkage ziet, moet u de verbonden onderdelen aanscherpen en er nog een testen.
 • Als u door de hand gehouden bidets wilt gebruiken, moet u echter een geschikte locatie vinden om het handvat te bevestigen.
 • Als je maar één waterklep hebt, gebruik dan de T-VALVE om deze in twee richtingen te verdelen.
 • Het bidet wordt aangedreven door water in de eerste richting en het badkamerapparaat in de tweede.

Eenvoudige bidetinstallatie.

Dat zijn eenvoudige stappen om een ​​bidet aan een normaal toilet te koppelen. Deze stappen zijn meestal mogelijk met het grootste deel van het bidet. Wees er echter zeker van dat de hier gegeven stappen algemene richtlijnen zijn. Let op de twee belangrijkste onderdelen, zoals het slangwaterventieltype en je zult nooit verloren gaan. Nu weet u hoe u uw hygiëne kunt verbeteren door een bidetfunctie aan uw toilet toe te voegen. Het is eenvoudig om een ​​bidet in uw bestaande toilet te installeren.

 • Volg deze eenvoudige stappen om een ​​bidet op een conventioneel toilet aan te sluiten.
 • Het merendeel van de bidets kan voor deze fase worden gebruikt.

Is het mogelijk om een ​​gewoon toilet om te zetten in een bidet?

U kunt geen vrijstaand bidet installeren als u geen sanitaire vaardigheden heeft, maar u kunt een bidettoiletstoel installeren! Dit geeft aan dat het water in uw bidet net zo schoon is als het water in uw douche of gootsteen. Het vuile water stroomt vervolgens in de toiletpot wanneer u de bidetwas gebruikt.

Is het nodig om stroom te hebben voor bidettoiletten?

Sommige bidets hebben zelfs geen vermogen nodig. Bidets met extra functies, daarentegen, hebben bijna altijd kracht nodig. Voor functies zoals op afstand bestuurde toegang en stoelverwarming, maakt een multifunctionele bidettoiletstoel bijvoorbeeld gebruik van stroom.

Is het geld de moeite waard om een ​​slim toilet te kopen?

Beter-voor-de-omgeving toiletten helpen niet alleen het milieu, maar laat je badkamer ook veel leuker lijken. Ongeacht of u uw badkamer renoveert of gewoon denkt aan het krijgen van een nieuw toilet, moet slimme toiletten op uw lijst staan. Ze zijn niet alleen cool en zeer technologisch geavanceerd, maar ze maken je leven ook eenvoudiger.

Kan een gewoon toilet worden omgezet in een bidet?

Ik kan niet zien waarom ik een slim toilet nodig zou hebben.

Een prachtig product voor oudere volwassenen en de uitgedaagde bevolking. Slimme toiletten zijn meer geschikt voor mensen met beperkingen of voor oudere personen die het moeilijker vinden om goed voor zichzelf te zorgen, wat op zijn beurt hun algehele welzijn helpt. Uitzonderlijke waterefficiëntie: het gebruikt niet alleen minder water, maar spoelt elke keer met de juiste hoeveelheid.

Is er een voordeel om een ​​slim toilet te krijgen?

Een hightech toilet kan worden uitgerust met een verscheidenheid aan innovatieve technologieën, zoals geisers die waterconsumptie en stroming regelen, zodat u een meer luxueuze badkamerervaring kunt hebben. Dit maakt hen een uitstekend alternatief voor de milieuvriendelijke klant en degenen die geïnteresseerd zijn in het besparen van energieverzochten. Gemakken zoals zelfklemmende deksels en nachtlampjes worden ook aangeboden door het merk.

Heb je liever dat het water van het bidet koud is?

In alle elektronische bidetstoelen zijn warm water en verwarmde stoelen beschikbaar. Het aanpassen van de temperatuur op de afstandsbediening van het bidet geeft u de meest comfortabele resultaten. Warm water is geweldig om je spieren te ontspannen en eventuele onzuiverheden uit je lichaam te verwijderen. Daarna heb je het gevoel dat je net een douche hebt gehad.

Het is de moeite waard om een ​​verhit bidet te hebben, nietwaar?

Zolang het water warm is, wordt het gevoel van netheid vaak verhoogd, maar dit geeft niet aan dat het resulteert in schonere huid. Met betrekking tot echte prestaties is er een opmerkelijk verschil tussen warm water bevestigbare bidettoiletbranden en koud water bevestigbare bidettoiletstoelen.

Moet ik mijn toilet bijwerken?

Zoals voor veel verbouwingen geldt, bewaar de toiletupdate in verhouding tot de huidige markt van uw huis, claimt onroerend goed taxateur BrookPad. Wanneer huizenkopers een starthuis kopen, is het niet ideaal om duizenden dollars uit te geven aan een luxe toilet en bidet. Betaalbaar en praktisch voor een budget, zelfs als uw toilet geen vervanging nodig heeft, moet u nog steeds geen geld uitgeven aan een nieuwe.

Gaat u een loodgieter inhuren om een ​​bidet te installeren?

U hebt de diensten van een loodgieter niet nodig om een ​​bidettoiletbril te gebruiken, maar u hebt wel de diensten van een elektricien nodig. Om een ​​elektrische uitlaat te installeren die het toilet sluit, heeft u een elektricien nodig.

Is het eenvoudig om een ​​bidet te installeren?

Bidets worden in de VS populair, vooral in huishoudens waar het hoofdwassbekken is om uw lichaam te wassen na het gebruik van het toilet. Het installeren van een op zichzelf staand bidet in uw huis heeft speciale sanitaire lijnen, bidettoiletstoelen en handheld bidet sproeiers nodig. Bidettoiletstoelen en handheld bidetsprayers zijn echter eenvoudig te installeren en nemen niet veel ruimte in uw badkamer.

Is een bidet schoon?

Is een bidet schoon? Ja, het antwoord is correct. De meest hygiënische optie is om een ​​bidet te gebruiken voordat je onder de douche staat, waarna de droogfunctie of slechts een kleine hoeveelheid toiletpapier wordt gebruikt om de regio te drogen. Plaats in plaats daarvan uw huid op een zodanige manier dat er niets op zal worden gesmeerd, en het droge papier zal minder irritant zijn.

De installatie van het bidet is gesloten.

 • Om te weten wat u van plan bent te doen, moet u erachter komen wat voor soort bidet u hebt, welke apparatuur u nodig hebt en uiteindelijk welke componenten u zult gebruiken.
 • Toiletconstructie is nodig voordat u een bidet kunt installeren.
 • Een T-VALVE is een montage die de waterstroom verbindt of splitst.
 • T-vormig en stelt u in staat om de waterstroom in het bidet te regelen.
 • Een bidetslang is een slang die verbinding maakt met de watervoorzieningsleidingen.
 • Met behulp van een slang aangesloten op de afsluitkleppen in de buurt van de hoofdgedeelten van de watervoorziening.
 • Vervolgens stroomt het water naar uw bidet.
 • Warmte-waterfuncties zijn opgenomen in alle elektronische bidetstoelen.
 • Gebruik de temperatuurregeling op de bidet -afstandsbediening om de meest comfortabele resultaten te bereiken.
 • Het gebruik van een bidet voor het invoeren van de douche is de meest hygiënische optie, omdat het daarna een grondiger droogproces mogelijk maakt.

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.