How to paint a wall like an expert with a few simple steps.

Hoe een muur te schilderen als een expert met een paar eenvoudige stappen.

Ontdek hoe u uw muren kunt schilderen als een professional?

Hoe een muur te schilderen als een expert met een paar eenvoudige stappen.

Hoe een muur te schilderen als een pro in 3 fasen.

Als je gefrustreerd bent door peeling en vervagende verf, ben je niet de enige. De nacht voordat u schildert, bedek uw meubels en vloeren met stofdekens. Om uw muur goed te reinigen, gebruikt u een suikerzeepoplossing verdund in water. Plakband op de randen van uw werkoppervlak als u een andere kleur schildert dan het plafond of de muren. Zorg ervoor dat de verf volledig is gemengd voordat u begint.

Als je nog een jas moet aanbrengen, doe het nu, dus het heeft tijd om te drogen. Als je strepen in je verf opmerkt terwijl het nog nat is, zullen ze waarschijnlijk blijven totdat het droogt. Het kiezen van de juiste dutje rollerhoes voor het werk maakt een groot verschil. Als je een kamer van boven naar beneden schildert, begin dan met het plafond.

Bereid je voor op een renovatieproject.

Heb je moeite om je muren er op hun best uit te laten zien? Ben je neerslachtig geweest om verf te schillen en te vervagen, maar weet je niet zeker waar je de situatie moet beginnen te verhelpen? Maar wat als we je dat op slechts één dag zouden vertellen, je muren zou kunnen hebben waar je weer trots op zou kunnen zijn? Helaas is het slechte nieuws dat je geen redenen meer hebt om je schilderproject uit te stellen, omdat onze boodschappenlijst, planning en video -instructie het antwoord zijn op al je gebeden voor schilderen.

Overweeg het volgende voordat u begint.

Het toevoegen van een nieuwe verflaag kan een belangrijke verandering aanbrengen in de stemming van een ruimte; In feite kan zelfs een enkele laag oogverblindend wit een groter effect hebben dan je zou verwachten. Testerpotten zijn geweldig als u niet zeker weet welke kleur u moet doen. Als alternatief kunt u uw keuzes op wit papier schilderen en deze aan de muur bevestigen met afplakband, een stap achteruit en evalueren welke er het beste uitzien, over het algemeen, rekening houdend met de hele ruimte. Stofbladen moeten over uw meubels en vloeren worden geplaatst de avond voordat u begint met uw schilderbaan. Als gevolg hiervan kun je de volgende ochtend meteen aan de slag gaan.

Verf je muren als een expert met deze tips.

Om ervoor te zorgen dat u achterblijft met een eindproduct waar u tevreden op kunt zijn, moet u ervoor zorgen dat de oppervlakken correct worden voorbereid voordat u het schilderproces begint.

 1. Onderzoek het oppervlak van de muur voor het afpellen van verf, knobbels en gaten om ervoor te zorgen dat u een soepele, professionele afwerking verkrijgt. Scheuren en gaten moeten worden gevuld met vulstof. Laat het volledig drogen voordat het door het oppervlak schuurt en het met de afdichter afdicht. Gebruik een schraper om het oppervlak van af te pellen van verf en onvolkomenheden te verhogen voordat u het oppervlak schuurt en afdicht.
 2. Als je eerdere verf glad of glans was, is het een goed idee om de muren naar beneden te schuren voordat je ze opnieuw schildert. Matige druk uitoefenen in een cirkelvormige beweging - dit zal helpen bij het maken van een laag die zal helpen bij de hechting van de verf.
 3. Met behulp van een suikerzeepoplossing verdund in een emmer water, reinig uw muur grondig om puin of stof te elimineren. Volg de aanwijzingen van het product voor precieze verhoudingen. Draag handschoenen en bril als u met suikerzeep werkt, omdat het irritant kan zijn als u er niet goed voor bent. Breng het mengsel aan op het oppervlak met behulp van een grote spons en werk het in het oppervlak. Om de taak te voltooien, vult u uw emmer bij met schoon water en veeg de muur schoon.
 4. Bedekschakelaars, stopcontacten en plintborden met afplakband zodra de muur volledig is opgedroogd. Om een ​​mooie, schone afwerking te krijgen als je het een andere kleur schildert dan je plafond of omliggende muren, loop je afplakband rond de randen van je werkoppervlak. Tussen lagen, verwijder en herstemt uplastingstape opnieuw om te voorkomen dat de lijm verf van het oppervlak van de verf haalt.
 5. Het is tijd om aan het schilderij te gaan werken. Als u over een donkere kleur schildert, raden we u aan eerst een primer te gebruiken. Een grijze primer maakt het eenvoudiger om de donkere kleur te bedekken. Zorg ervoor dat de verf volledig is gemengd voordat u begint. Rol in een M- of W -beweging op het product met een roller, met behulp van een kleine borstel of rol voor de randen en hoeken. Terwijl de verf uithardt, begin je een waterkoker met water.
 6. Als je nog een jas op de muur moet aanbrengen, is dit een goed moment om dit te doen, zodat het de kans heeft om te drogen. Twee lagen verf worden vaak voorgesteld, maar verifieer de instructies van de fabrikant voor details.
 7. Nadat de verf volledig is opgedroogd, kunt u de afplakband zachtjes verwijderen en de stofschoenen op hun oorspronkelijke locaties bewaren. Borstel en rollen moeten na elk gebruik worden gereinigd en uw nieuw geschilderde muur moet aan het publiek worden getoond!
 8. Het wassen van verfborstels is misschien een tijdrovende taak, maar met onze kant-en-klare verfborstelreiniger zijn uw borstels zo goed als nieuw in een mum van tijd!

Is het schilderen van een eenvoudige taak?

Schilderen, in welke vorm dan ook, is een van de meest eenvoudige en minst dure technieken die beschikbaar zijn op het gebied van interieurontwerp. Voordat u begint met een schilderproject, zijn er een paar dingen die u moet weten, waardoor uw werk veel eenvoudiger wordt.

Wat is de snelste en meest efficiënte methode om muren te schilderen?

Hoewel het gebruik van een airless spuiter om binnenwanden te schilderen, is de snelste methode, de hoeveelheid overspray die het genereert, maakt het onuitvoerbaar voor het schilderen van een enkele muur. De optie is om de verf aan te brengen met behulp van een borstel en roller. Verf wordt aangebracht met behulp van een borstel in de hoeken en rond armaturen, terwijl de rol wordt gebruikt om het grootste deel van de muur met verf te bedekken.

Is er een goede reeks om een ​​kamer te schilderen?

Als je een hele kamer schildert, begin dan met het plafond en werk je een weg naar de muren. Bovendien wordt het schilderen van grote secties zoals muren voordat het opnieuw schilderen van de trim vaak wordt aanbevolen, omdat snel werken op grote oppervlakken zoals muren kan resulteren in rollenspatten, overspray en de vreemde onjuiste penseelstroom bij het schilderen van kleine gebieden zoals trim.

Zullen de sporen achtergelaten door de rol verdwijnen nadat de verf is opgedroogd?

Zullen de sporen achtergelaten door de rol verdwijnen nadat de verf is opgedroogd? - Quora is een vraag- en antwoordwebsite. In de meeste gevallen nee. Met droogtijd zullen de ribbels en stippels enigszins plat worden, maar ze zullen niet helemaal verdwijnen. Het gebruik van het juiste dutje roldeksel voor het oppervlak zal een aanzienlijk verschil maken.

Zullen de strepen verdwijnen nadat de verf is opgedroogd?

Zullen de strepen verdwijnen nadat de verf is opgedroogd? In het geval dat je strepen in je verf ziet terwijl het nog nat is, is de kans groot dat ze ook zullen blijven nadat de verf droogt. Als gevolg hiervan moet u meer moeite doen om er vanaf te komen, wat een teleurstelling zal zijn.

Wall Painting Hoofdpunt

 • Je weet niet zeker waar je moet beginnen met het repareren van peeling en vervagende verf.
 • Bereid uw meubels en vloeren voor de nacht voor het schilderen.
 • Om uw muur goed te reinigen, gebruikt u een suikerzeepoplossing verdund in een emmer warm water.
 • Plakband op de randen van uw werkoppervlak als u het een andere kleur schildert dan het plafond of de omliggende muren.
 • Zorg ervoor dat u de verf aanbrengt. Zorg ervoor dat deze grondig wordt gemengd.
 • Voeg nu nog een laag toe om de verf goed te laten genezen.
 • Als u strepen in uw natte verf opmerkt, zullen ze waarschijnlijk blijven wanneer deze droogt.
 • Het gebruik van het juiste dutje roldeksel voor het oppervlak is van cruciaal belang.
 • Begin met het schilderen van een kamer van het plafond naar beneden.

Geschreven door
BrookPad Team

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.