Is Geberit een bekend badkamermerk?

badkamer bidet bidettoilet encoder gids geschiedenis

Kijk of Geberit een bekend badkamermerk is.

Geberit badkamer toilet

Is Geberit een vertrouwd merk?

Geberit is 's werelds grootste fabrikant van toiletframes met verwarmde stoelen en op afstand bestuurde pulserende reinigingsstralen. Al bijna 140 jaar heeft Geberit de weg geleid in productinnovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het bedrijf vond het nu veel voorkomende bad-uppop-afvalmechanisme uit. Cessna maakt ook Villeroy & Boch Cisterns, die gebruik maken van de badoverloop om het bad te vullen in plaats van kranen of tuiten. Geberit Aquaclean is een toilet en bidet in één.

In bepaalde gevallen bevat de machine een droger, een massagedouche en een afstandsbediening. Dankstoffen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen voor zowel vloer- als wandgemonteerde toiletten. De Geberit Omega -serie pushplaten is een nieuwer product. Het combineert het beste van de Kappa- en Sigma -serie met een breed scala aan nee -pushplaten. De duwplaten zijn er in verschillende vormen en afwerkingen.

Voor de Omega -serie werkt Geberit samen met lokale leveranciers. Geberit heeft een selectie frames die meer gespecialiseerd zijn. Het Sigma -struikgewas is 1080 mm hoog voor vloermontage en 1120 mm hoog voor wandmontage. De Sigma -serie bevat ook een 8 mm diep frame voor installatie in muren en kleinere gebieden. Een designerafwerking voor back-to-muur op de vloer gemonteerde toiletten, bidets, urinoirs en wasbekkens, Geberit Monolith.

Geberit is de ideale ontwerper voor elke stijlvolle badkamerruimte, met een sterk gevoel van moderne esthetiek en geavanceerde schoonmaaktechnologie. Het bedrijf bedenkt constant met frisse en innovatieve manieren om de schoonheid van een badkamer intact te houden. Geberit is pionier in talloze verborgen toiletinnovaties, waaronder frames, reservoirs en spoelmechanismen. Geberit heeft muur gemonteerde WC-ondersteuningsframes en reservoirs. De ICON -serie verkrijgbaar in afgeronde of vierkante afwerkingen, is elegant ingetogen.

De Smyle -lijn is ontworpen om functioneel aantrekkelijk te zijn. Er is iets voor elke badkamer met opties, waaronder muurhangen, terug naar de muur en dichtbij paar. Verborgen toiletcisteries en frames van Geberit zijn hiervoor ontworpen. De Geberit Acanto verheven terug naar wandtoilet is elegant en geschikt voor langere gebruikers. Omega en monoliet zijn volledig verstelbare toiletten.

U kunt ook kiezen tussen enkele en dubbele flush, evenals het spoelplaatontwerp. De Aquaclean 4000-toiletbril van Geberit is een gemakkelijk te installeren toiletbril met verstelbare waterspray en een ergonomisch ontwerp. Het Geberit Citterio -muurhangende bidet heeft een organische vloeiende look die een klassieke toets voor elke badkamer zal bieden. Ons Geberits Aquacleans Mera Comfort Shower Toilet is een geweldige optie voor geavanceerde toilettechnologie. Geberit is een Duitse fabrikant van hoogwaardige toiletten en badkameraccessoires.

De muur gemonteerde toiletserie is betrouwbaar en stijlvol. De Floor Standing Bidet -serie is eigentijds en technologisch geavanceerd. Geberit is goed ingeburgerd in de meeste Europese landen. Geberit produceert al bijna 50 jaar met wandmuur gemonteerde toiletdragers. We hebben het geïnstalleerd als onderdeel van een volledig verbouwing van de badkamer, omdat het muren en bewegende pijpen vereist. Een muurhoofdtoilet moet worden geïnstalleerd op een van de duofixframes van Geberit, die in verschillende afwerkingen worden geleverd. Hun chromen spoelplaten, geïsoleerde reservoirs, gemakkelijke onderhoudstoegang en eendelige lijstwerk laten uw badkamer luxueus lijken.

Waarom zou je voor Geberit kiezen?

Geberit is 's werelds grootste producent van toiletframes. Ze creëren ook de Aquaclean-douche-bidettoiletten van wereldklasse, waaronder verwarmde stoelen en pulserende reinigingsstralen die worden bestuurd door afstandsbedieningen. Dit Zwitserse bedrijf is wereldwijd aanwezig en is de industriële leider op het gebied van sanitaire technologie. Geberit loopt al meer dan 140 jaar voorop in productinnovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid en ze overtreffen hun rivalen in onderzoek en ontwikkeling. Geberit heeft zijn hoofdkantoor in Duitsland.

De innovatie van Geberit is een goed onderhouden geheim.

De kwaliteit van goederen die niet kunnen worden gezien of die moeilijk te verkrijgen zijn, moet van de grootst mogelijke standaard zijn. Toiletafvalfittingen, innerlijke componenten van het reservoir en het grootste deel van de technologie die het water in badkamers reguleert, worden ontwikkeld en vervaardigd door Geberit, maar worden ook gebruikt door andere belangrijke merknamen in de badkamerindustrie. Geberit is het bedrijf dat Villeroy & Boch Cisterns produceert. Geberit heeft het voortouw genomen bij het leveren van fabrikanten van de technologieën die ze nodig hebben om in de toekomst keramiek en badkamerontwerp te blijven verbeteren. De introductie van nieuwe technologie in het keramische reservoir, zoals de ontwikkeling van verborgen reservoirs, die worden gebruikt om de werkende componenten in muren of meubels te verbergen, waardoor het badkamerontwerp esthetisch aantrekkelijker is en tegelijkertijd eenvoudiger te handhaven is. Bovendien is Geberit een leider in afvalbeheertechnologie, die geavanceerde oplossingen voor doucheafval aanbiedt voor zowel de basisdouchelade als meer gecompliceerde natte ruimte situaties. Ab Initio, Geberit pionierde de creatie van pop-upafvalsystemen van bad, die nu vaker worden gebruikt. Geberit ging vervolgens een techniek maken waarmee het bad overstroom kan worden gebruikt om het bad te vullen, waardoor de behoefte aan badkappen of tuiten helemaal wordt geëlimineerd.

Geberit is een eenvoudig te gebruiken product.

Producten worden gemaakt met het installatieprogramma in gedachten, en als gevolg daarvan passen ze niet alleen in bestaande installaties, maar zijn ze ook bedoeld om snel en eenvoudig te worden geïnstalleerd. Bouten voor installatie- en standaardafvalverbindingen voor de goederen zijn inbegrepen, en aangezien een groot aantal Geberit -producten worden gemonteerd tijdens de eerste fixfase, zijn dekkingsdeksels om te voorkomen dat stof en puin in de producten komen, vaak ook inbegrepen.

Geberit -douchetoiletten, wat zijn ze?

De introductie van een aantal innovatieve Geberit-items in de afgelopen jaren heeft geresulteerd in een mini-revolutie in de manier waarop we onze badkamers zien en gebruiken. Geberit was een pionier bij de introductie van douchetoiletten in de Europese markt. De Aquaclean WC -serie heeft geholpen bij het overbruggen van de kloof tussen het bidet, dat momenteel onderbenut is, en het toilet. Naast de monoliet zijn er andere complementaire items beschikbaar, zoals de monoliet, die aantrekkelijke ontwerpen en eenvoud van installatie bieden voor verborgen reservoirs.

Wat is Geberit Aquaclean, en hoe werkt het?

De Geberit Aquaclean is een revolutionair nieuw product van Geberit. Dit toilet en bidet met dubbele functie van Geberit zullen u helpen bij het handhaven van netheid, terwijl u ook een frisse, schone sensatie biedt na elk bezoek aan de badkamer. Geberit Aquaclean Deze machine wast niet alleen je, maar bevat ook een droger en een massagedouche en een afstandsbediening in bepaalde gevallen. Als u wilt garanderen dat uw badkamer zo schoon mogelijk is, is de Aquaclean de beste optie. Het bespaart u niet alleen geld, maar het helpt ook de omgeving door de hoeveelheid toiletpapier die u koopt te verminderen. Er zijn nog meer keuzes beschikbaar, afhankelijk van het model dat u selecteert, zoals geprogrammeerde gebruikersprofielen, op afstandsbediening toiletspoeling en extra spuitmondreiniging.

Hoe zit het met Geberit -reservoirs, weet je er iets over?

Het aanbieden van een uitgebreide verscheidenheid aan verborgen reservoirs voor elke applicatie -reservoirs van Geberit is beschikbaar voor installatie in meubels op een lage hoogte voor zowel op de vloer gemonteerde als wandgemonteerde toiletten, en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Kleine enkele pneumatische duwknoppen met enkele flush, evenals vaker gebruikte dubbele pneumatische duwknoppen met dubbele spneumatische pneuzen, worden aangeboden als opties. Bij het kopen van een reservoir krijgt u een basisknop; Als u echter iets meer onderscheidend wilt, biedt Geberit een brede selectie knoppen in verschillende stijlen en kleuren die bij elke installatie passen. Onderhoudstoegang is vereist voor reservoirs uitgerust met drukknoppen.

Geberit Kappa, Sigma en Omega?

Het is mogelijk om op maat gemaakte borden te krijgen om de afwerking van de badkamer te evenaren als dit nodig is. Bij het selecteren van een duwplaat moet extreme voorzichtigheid worden gebruikt, omdat Geberit -platen alleen compatibel zijn met het juiste stortbak. Geberit heeft de laatste tijd een beetje gemakkelijker voor zichzelf gemaakt door drie verschillende reservoirs in zijn productlijn te introduceren. De reservoirs van de Kappa, Sigma en Omega -broederschappen. Pushplaten voor het Kappa -staart, het Sigma -staartuig en het Omega -cistern moeten dus worden gekozen uit het Kappa -bereik, het Sigma -bereik voor het Sigma -cistern en het omega -bereik voor het omega -cistern. Geberit heeft door de jaren heen een verscheidenheid aan reservoirs gecreëerd om tegemoet te komen aan verschillende installatiebehoeften. Bijna alle reservoirs hebben een conventionele 6 gallon en 3 liter spoelcapaciteit. Voor installaties met een lagere hoogte, zoals die onder ramen of in specifieke meubels, wordt het kappa-reservoir vaak gebruikt. Het cistern -lichaam is korter en breder dan normaal, waardoor het water- en spoelcapaciteit op een lager niveau van hoogtegraad kan worden gehandhaafd. Het Sigma -reservoir is hoger en slanker dan de andere reservoirs. Dit zorgt voor een meer substantiële installatie, wat in bepaalde gevallen voordelig kan zijn. Wanneer de wc -bril bijvoorbeeld wordt opgeheven, kan deze met de duwplaat aan de muur dekken of botsen. Het is noodzakelijk om de stoel te verlagen om de spoeling te gebruiken.

Er is heel weinig dat misschien misgaat met het stortbord, maar klein vuil of deeltjes kunnen ervoor zorgen dat de spoel- en invoerringen sneller verslijten dan verwacht. De toegangspanelen kunnen gemakkelijk worden gewijzigd en Geberit zal vervangingen bij de hand hebben, maar het is van cruciaal belang om een ​​toegangspaneel te hebben om schade aan de afwerking of meubels te voorkomen, omdat dit niet zo eenvoudig te repareren is na een aantal jaren. Fabrikanten hebben de push -plaat voor reservoirs gemaakt om in de toekomst vergelijkbare toegangsproblemen te voorkomen. De push -plaat, die verkrijgbaar is bij Geberit in enkele spoelconfiguraties, maar vaker voorkomt in dubbele spoelconfiguraties, biedt toegang tot het stortbak voor alle noodzakelijke onderhoud. De plaat is geïnstalleerd aan het einde van de installatie en kan eenvoudig worden ingetrokken indien nodig, waarna deze kan worden vervangen nadat het noodzakelijke onderhoud is voltooid. Afhankelijk van de installatie kunnen de platen op de bovenkant of voorkant van het deurframe worden gemonteerd om toegang te bieden. De duwplaten zijn beschikbaar in verschillende vormen en afwerkingen om aan uw behoeften te voldoen. Brassplaten met een metalen afwerking of een glazen voorkant kunnen echter ook worden verstrekt naast de hoogwaardige kunststoffen met de juiste afwerking.

Waar gaat de Geberit Omega -collectie over?

De Omega -collectie van Geberit is een relatief recente toevoeging aan hun productlijn. Het bevat veel van de kenmerken van de Kappa- en Sigma -serie, evenals een uitgebreide selectie van netter pushplaten. 82 cm, 98 cm en 112 cm installatiehoogten zijn beschikbaar, evenals leidingen voor kabels en feeds die nodig zijn voor douchetoiletten en geurwinning, die helpen ervoor te zorgen dat de omega-lijn toekomstbestendig is. Als onderdeel van de gespecialiseerde positionering van Geberit is de Omega -lijn alleen toegankelijk via gespecialiseerde leveranciers, zoals winkels die uitgebreide producttraining hebben gekregen en de nieuwste productontwikkelingen op de hoogte worden gehouden. Het product wordt niet noodzakelijkerwijs moeilijker te installeren of hierdoor ingewikkelder te installeren; Integendeel, de beste richtlijnen worden aan de eindgebruiker verstrekt om te garanderen dat het juiste reservoir wordt gebruikt voor de juiste omstandigheid. Geberit Duofix-frames worden gebruikt om het juiste stortbak in wandgemonteerde systemen volledig te omringen. Het frame biedt structurele ondersteuning voor het monteren van de WC -muurhangende pan aan de muur en is getest op een ladinglagercapaciteit van meer dan 400 kg. Wandfittingen zijn inbegrepen bij de meerderheid van de reservoirs, en ze worden gebruikt om het frame te bevestigen aan stevige wanden, droge wand en geschikte houten wanden. Een geschikte verankeringslocatie voor het frame moet zorgvuldig worden verstrekt door het installatieteam. Bots zijn aan het frame bevestigd om een ​​montagepunt te bieden voor de wandgemonteerde pan. De bevestigingshoogte is vooraf bepaald en het frame kan worden aangepast om naar verschillende vloerniveaus te voldoen als dat nodig is. Om te garanderen dat de uiteindelijke hoogte van de pan de juiste hoogte is in de tweede fixfase, moet het installatieprogramma zorgvuldig zijn bij het instellen van de bouthoogtes.

Wat weet je over het Sigma -reservoir?

Dit kleine probleem wordt opgelost door het Sigma -staart, dat een installatiehoogte van 1080 mm heeft voor op de vloer geïnstalleerde toiletten en 1120 mm voor wandtoiletten. Het heeft ook het voordeel dat het enigszins dunner is dan de standaardversie. Er is ook een 8 mm diep frame beschikbaar in de Sigma -serie, die ideaal is voor installatie in wanden en dunnere ruimtes, evenals in gebieden waar de ruimte op een premium is. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn tijdens het gebruik van dit product, omdat het grondafval rechtstreeks in de vloer of door de muur moet worden verwijderd; In de meeste gevallen is er niet genoeg ruimte om het afval via de zijkant te verwijderen. Geberit biedt een aantal frames die meer gespecialiseerd van aard zijn. Eén is bedoeld voor een gehandicapte kamer en is op de muur gemonteerd. Het frame biedt extra ondersteuning wanneer de W.C. steekt meer dan 60 cm van de muur. Het zal u ook meer opties bieden als het gaat om opties voor hoogteaanpassing. Hoekinstallaties van toiletten met muur worden ondergebracht door het andere specialistische cistern-type. Dit wordt vaker gebruikt als een ontwerpelement door interieurontwerpers of badkamerontwerpers die gespecialiseerd zijn in kleine ruimtes of wanneer de ruimte een premium is.

Geberit Monolith -serie.

Ten slotte is de Geberit Monolith -serie opgenomen in de productlijn van Geberit Cistern. Deze high-end designerafwerking is ontwikkeld om een ​​high-end designer afwerking te bieden voor back-to-muur op de vloer gemonteerde toiletten, wandgemonteerde toiletten, bidets, urinoirs en wasbekkens die tegen de muur waren geïnstalleerd. Geberit Aquaclean Shower -toiletreeks is een ander gebruik voor dit product. Monolith is heel eenvoudig te installeren en heeft niet het gebruik van extra vakken of afwerkingen nodig om het product te verbergen. Het wordt vaak gebruikt als een retrofit wanneer kleine badkamerrenovaties nodig zijn zonder schade aan de bestaande afwerkingen en afwerkingen te veroorzaken. Strank glazen panelen, die verkrijgbaar zijn in vijf verschillende kleuren, worden gebruikt om het stortbord en de fittingen te bedekken, wat resulteert in een ultrahoog eindontwerperoptreden. De modules hebben een totale diepte van 106 cm en zijn volledig op zichzelf staand in zichzelf.

Wat zijn de afvalstoffen en vallen van Geberit?

Zoals eerder gezegd, produceert Geberit een breed scala aan fittingen voor verschillende fabrikanten, en hun productlijn is enorm. Bovendien verkopen ze een beperkt aantal afval en vallen rechtstreeks aan het publiek via hun retailportfolio. Een flessenval voor wasbekkens met een eigentijds uiterlijk wordt aangeboden. De prijzen van Geberit zijn erg concurrerend, en u kunt er zeker van zijn dat de kwaliteit van het product aan uw verwachtingen zal voldoen. Er zijn twee soorten bedieningsbadafval beschikbaar: Turn Control Bath Pop -Up Wastes en Push Control Bath Wastes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor de grootte en diepte van het bad. De Geberit Pop Up Bath Waste zou onze "Go to" -optie zijn van pop -up badafval voor al onze installatieprojecten. Ze zijn extreem redelijk geprijsd, en omdat we te maken hebben met een product dat mogelijk moeilijk te bereiken is zodra de installatie is voltooid, vertrouwen we op de Geberit -kwaliteit om ons niet teleur te stellen. Bovendien biedt Geberit een overloopbadvuller met een pop-upafval van een turnbesturing, die beschikbaar is in zowel gewone als uitgebreide varianten, afhankelijk van de grootte van uw bad. Als het gaat om badafval, werkt de basisversie goed voor badkuipen met afmetingen tot 1700x750 mm, zolang de baden van normale diepte zijn. Badafval die langer is dan het standaard badafval zal nodig zijn voor diepere baden en alles wat groter is dan dat.

Waar gaat het over Geberit -toiletten?

Hier vindt u geavanceerde oplossingen voor het hedendaagse WC-gebied, inclusief frames, reservoirs en spoelsystemen die zijn ontwikkeld en geleverd door wereldwijde leiders Geberit naar de hoogste normen. Met verborgen toiletsystemen, reservoirs en flush -operaties stelt Geberit de standaard voor hedendaagse WC -oplossingen. Het bedrijf ontwikkelt altijd nieuwe en creatieve methoden om te garanderen dat de esthetiek van een badkamer niet in gevaar is. Hun goederen zijn allemaal van de beste kwaliteit, en ze zijn allemaal grondig getest om te garanderen dat ze voldoen aan de hoge kwaliteit van kwaliteit en prestaties van Geberit. Geberit is de perfecte ontwerper voor elk trendy badkamer, dankzij een overweldigend gevoel van hedendaagse esthetiek en de meest geavanceerde schoonmaaktechnologieën. Geberit loopt voorop in vele vooruitgang in verborgen toiletten, reservoirs en spoelmechanismen. Geberit -componenten, die worden vervaardigd en getest op de strengste normen, bieden een stevige basis waarop een eigentijdse, gestroomlijnde omgeving kan worden opgebouwd die een sterk gevoel van netheid uitstraalt.

Geberit biedt een scala aan ondersteuningsframes en reservoirs voor op de muur gemonteerde WC's, zodat functionaliteit niet ten koste van de esthetiek hoeft te gaan. In de openbare toiletruimte zijn er een reeks urinoirspoelplaten en componenten beschikbaar, wat helpt bij het creëren van een herenwaskamer met een schone en professionele voorsprong. Geberit biedt een verscheidenheid aan verschillende productlijnen, die elk bedoeld zijn als aanvulling op de andere componenten in de collectie. De pictogramcollectie is bijvoorbeeld verkrijgbaar in een keuze uit afgeronde of vierkante afwerkingen en belichaamt subtiele, eigentijdse elegantie. Elke badkamer heeft er iets aan te passen dankzij de verscheidenheid aan beschikbare keuzes, inclusief muurhangen, terug naar muur en dichtbij paaropties, evenals bijpassende bidets. Het assortiment zou ook een perfecte aanvulling zijn voor elke moderne badkamersuite. De Smyle -collectie is gemaakt met het doel om aantrekkelijk nut te bieden. De klassieke ontwerpen en slanke lijnen maken het een geweldige keuze voor elke badkamer, en het is beschikbaar in dichtbij, muurhangen en terug naar muurconfiguraties, naast andere opties. Er is geen betere plek om voor het beste in het hedendaagse ontwerp te gaan dan de verzameling monolieten die worden aangeboden bij Geberit. Het glas in de glazen sturn en het frame, dat is ontworpen om bij elk wandgemonteerd toilet of bidet te passen, is een modieuze oplossing om te voorkomen dat u de badkamer opnieuw moet afleggen of opnieuw moeten worden opgezet om het toilet te installeren. De bekroonde monoliet plus heeft ook een geïntegreerd geurwinningssysteem en een sensor-gecontroleerd achterlicht, waardoor het echt technische vooruitgang kan bevorderen zonder elegantie op te offeren.

Geberit Wall Hung WCS, wat zijn ze?

In een badkamer is een toilet met muur het belichaming van elegantie en charme. Het is een uitstekende aanvulling op elk badkamerdecor vanwege zijn strakke lijnen en klassieke stijl. Wall-hongen WC's zijn opgehangen op een verborgen frame, waardoor uw tegels tot aan de muur kunnen worden geïnstalleerd. Een verborgen reservoir helpt om de kamer groter te laten lijken en maakt het ook eenvoudiger om schoon te maken. Een verscheidenheid aan WC's op de muur worden aangeboden bij Geberit, elk met zijn eigen unieke kenmerken. Het zou moeilijk zijn om te passen bij de ultramoderne vierkante vorm van het Geberit-pictogram vierkante rimvrije wandtoilet met iets anders in de moderne badkamer van vandaag, maar het tijdloze ontwerp van de Geberit Smyle Wall Hung toilet zou elk badkamerontwerp aanvullen.

Geberit verborgen toiletcisterrans en -frames, wat is het verschil?

Omega en Monolith zijn twee van de beschikbare verborgen frames van Geberit die beschikbaar zijn. Onze verborgen toiletframes zijn volledig verstelbaar, zodat u de hoogte van uw toilet kunt kiezen. U kunt ook kiezen uit verschillende spoelkeuzes, waaronder enkele of dubbele flush, evenals de stijl van de spoelplaat. We hebben veel plezier in het bieden van hoogwaardig, betrouwbaar sanitair, en onze verborgen toiletcisternoot en frames zijn gebouwd met dit in gedachten.

Geberit WC's die in de muur zijn ingebouwd?

Backed-up-to-the-muur WC's hebben sterke, strakke lijnen die zouden verschijnen als thuis in een eigentijdse badkamer als in een meer traditionele omgeving, waardoor de ruimte wordt gemaximaliseerd zonder elegantie op te offeren. Om een ​​terug naar wandtoilet goed te laten functioneren, moet het reservoir worden verborgen. Dit zorgt ervoor dat uw badkamer groot en open blijft. Onder de vele verschillende soorten en ontwerpen die beschikbaar zijn bij Geberit, behoren terug naar wandtoiletten tot de meest populaire. Een les in minimalistisch ontwerp, de Geberit Citterio Rimfree Back to Wall Toilet is een kunstwerk met zijn subtiele lijnen en praktisch ontwerp. Dit terug naar wandtoilet is ook milieuvriendelijk verantwoordelijk, gebouwd met zowel een volledig en een halve flush -optie. De Geberit Acanto verheven terug naar wandtoilet heeft een strak en stijlvol uiterlijk, en de verhoogde hoogte maakt het ideaal voor langere gebruikers. Geberit Acanto verhoogd terug naar wandtoilet

Wat kun je me vertellen over de gesloten gekoppelde WCS van Geberit?

Naast het besparen van ruimte, zijn dichtbij gekoppelde toiletten ook handiger omdat het stortbord en de pan "nauw verbonden" zijn, wat betekent dat ze minder ruimte innemen dan een conventionele toileteenheid. Vanwege hun klassieke uitstraling en kleine aard zijn ze universeel geschikt voor alle verschillende soorten badkamerdecor en ontwerp. Het Geberit Icon Square Close Copple Rimfree Toilet is een van de mooiste dichtbij gekoppelde WC's die beschikbaar zijn. Het combineert hoogwaardig vakmanschap met hoogwaardige materialen om een ​​toilet te creëren dat zowel functioneel als aantrekkelijk is. Met een dubbele flush cistern, is het ingetogen ontwerp aan het decor van de meeste badkamers. Wanneer geïnstalleerd in een badkamer, biedt het Geberit Smyle -dicht gekoppelde toilet een esthetisch aantrekkelijke toevoeging. De hygiënische referenties omvatten een washown -functie en een rimfree -ontwerp, waardoor het eenvoudig is om schoon te blijven.

Geberit douche toiletten: wat je moet weten

Douchetoiletten transformeren de manier waarop mensen toiletten over de hele wereld gebruiken. Ze gaan samen met elk badkamerdecor dankzij hun onopvallende ontwerpen, maar hun geavanceerde technologie brengt hen voorop in luxe toiletcomfort. Onder de Geberit-douchetoiletten is de Geberit Aquaclean 4000, een gemakkelijk te installeren toiletzitje die uw toilet een snelle make-over biedt door u de intensiteit van de waterspray te kunnen regelen en een ergonomisch gebouwde stoel biedt. Het Geberit Aquaclean 4000 -toilet wordt aangeboden in twee configuraties: als vervanging voor uw huidige toilet of als een set met een bijpassende pan. Voor degenen die op zoek zijn naar geavanceerde toilettechnologie, is ons Geberit Aquaclean Mera Comfort Shower-toilet een uitstekende keuze. Het is een alles-in-één oplossing voor iedereen die dit soort toilet nodig heeft. Een warm water, oscillerende spray wordt gecombineerd met een verwarmde stoel en warm luchtdroog na gebruik, en 's nachts is een zacht licht ingebouwd in de bodem van de toileteenheid, waardoor de behoefte aan het badkamerlicht wordt geëlimineerd. Alle hoofdbewerkingen worden bestuurd door een afstandsbediening en een geautomatiseerd openings- en afsluitdeksel wordt geactiveerd door geavanceerde detectoren wanneer de container wordt benaderd.

Meer informatie over Geberit -bidets?

Bidets kunnen een essentieel onderdeel zijn van het ontwerp en de functionaliteit van elke badkameruite. Bidets zijn een standaardarmatuur op de meeste badkamers op het hele continent, en ze bieden een gevoel van elegantie aan elke toiletruimte. Geberit biedt een verscheidenheid aan bidets, waaronder het Geberit Acanto Floor-Standing Bidet, dat is ontworpen om in verschillende instellingen te passen. De elegante, vaasvormige vorm geeft het een tijdloze schoonheid, en de back-to-wall installatie zorgt ervoor dat het naadloos zal integreren in de algehele look van uw badkamer. Terwijl de Geberit Citterio Wall Hanging Bidet een organisch stromend uiterlijk heeft dat een klassieke toets geeft aan elke badkamer, biedt het feit dat het opgehangen is een moderne toets aan het stuk. Er is ook het Geberit Duofix bidetframe, dat alles bevat wat u nodig hebt om een ​​bidet te installeren dat aan de muur is gemonteerd.

Wat zijn Geberit -urinoirs precies?

Onder de vele kenmerken van het verstelbare frame van Duofix zijn de verstelbare gegalvaniseerde benen en roestbestendige poedercoating, die combineren om een ​​sterk en duurzaam ontwerp te creëren dat een leven lang meegaat. Bij het gebruik van de Geberit Sigma50 Hytronic Infrared Urino-controle is het eenvoudig om gebruikspatronen te analyseren en de juiste configuratie uit te voeren voor dingen zoals het spoelinterval en de spoelduur-en er is niet wachten tot de voordelen duidelijk worden omdat het systeem begint omdat het systeem begint Werken onmiddellijk nadat het is geïnstalleerd. Neem nu contact op met Geberit voor meer informatie over de grote verscheidenheid aan bidetinstallatie -accessoires die we te bieden hebben. Onze contactgegevens zijn te vinden onderaan deze pagina en ons vriendelijke personeel is klaar om u te helpen bij eventuele vragen.

Urineurssystemen voldoen aan de betrouwbaarheids- en economische efficiëntiebehoeften van een faciliteit met een hoge gebruikersfrequentie, en zijn een verwachte functie van elke modieuze mannelijke badkamer. Urineurssystemen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten. De Geberit -lijn van installatie -accessoires draagt ​​bij aan het feit dat efficiëntie niet hoeft te worden opgeofferd ten gunste van esthetische aantrekkingskracht. Een eigentijdse stijl in combinatie met geavanceerde technologie is iets dat Geberit echt voorop loopt in het bereiken van. Van de muur Hung toilet, die betrouwbare functionaliteit biedt zonder esthetiek op te offeren, tot de douchetoiletbereik, met geavanceerde technologie, tot de hedendaagse stijl van hun muur Hung en de vloer staande bidetbereiken, er is iets voor iedereen die een mooi wil Toch functionele badkamersuite. Met zoveel ontwerpen en keuzes om uit te kiezen, is het ontwerpen van uw droombadkamer nooit eenvoudiger geweest. En wanneer u Geberit kiest, kunt u er zeker van zijn dat compromisloze stijl en ontwerp wordt gecombineerd met hoogwaardige engineering waar u van kunt vertrouwen.

Waar gaat het Geberit -spoelsysteem over?

Elke verborgen toilettank met Geberit is uitgerust met het meest technologisch geavanceerde spoelmechanisme dat overal ter wereld beschikbaar is. Füll- en spoelkleppen van Geberit zijn gebouwd uit corrosiebestendig hoogwaardig plastic .... in plaats van de overdracht van ruis door spoelen en vullen te verminderen, is het hele systeem bedoeld om het te minimaliseren.

Wat is een Geberit -toilet, en hoe werkt het?

Toilet met een dekbedden en frames zijn twee soorten reservoirs. Ze bieden het sanitair en de ondersteuning voor uw badkamer zonder afbreuk te doen aan de schoonheid van de ruimte. Omega en Monolith zijn twee van de beschikbare verborgen frames van Geberit die beschikbaar zijn.

Zijn Geberit -toiletten van hoge kwaliteit?

Bovendien produceert Geberit al meer dan 50 jaar met wandverdragers op de wand, dus ik ben er zeker van dat deze muurdrager lange tijd zal doorstaan. Ons toilet is stevig, maar hoe goed het presteert zal worden bepaald door hoe goed het is geïnstalleerd.

Waar beginnen Geberit -goederen hun start?

Geberit heeft een sterke lokale aanwezigheid in de meeste Europese landen en biedt een onderscheidende toegevoegde waarde als het gaat om sanitaire technologie en badkamer keramiek. Geberit werkt met een sterke lokale aanwezigheid in de meeste Europese landen. Het productienetwerk bestaat uit 29 productielocaties, met zes van hen in het buitenland. Rapperswil-Jona, Zwitserland is de thuisbasis van het hoofdkantoor van de groep.

Is Geberit een gerenommeerd merk?

Gezien het feit dat Geberit een bedrijf van hoge kwaliteit is dat al meer dan 50 jaar aan wand op de wand heeft geproduceerd, ben ik er zeker van dat deze muurdrager lang zal doorstaan. We hebben dit geïnstalleerd als onderdeel van een complete badkamerrenovatie, omdat het de verwijdering van muren en de verplaatsing van pijpen vereist.

De basisprincipes van Geberit -toiletten.

 • Geberit is 's werelds grootste fabrikant van toiletframes met verwarmde stoelen en op afstand bestuurde pulserende reinigingsstralen.
 • Al bijna 140 jaar heeft Geberit de weg geleid in productinnovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid.
 • Het bedrijf vond het nu veel voorkomende bad-uppop-afvalmechanisme uit.
 • Dankstoffen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen voor zowel vloer- als wandgemonteerde toiletten.
 • De Geberit Omega -serie pushplaten is een nieuwer product.
 • De duwplaten zijn er in verschillende vormen en afwerkingen.
 • Geberit heeft een selectie frames die meer gespecialiseerd zijn.
 • Geberit is de ideale ontwerper voor elke stijlvolle badkamerruimte, met een sterk gevoel van moderne esthetiek en geavanceerde schoonmaaktechnologie.
 • Geberit is pionier in talloze verborgen toiletinnovaties, waaronder frames, reservoirs en spoelmechanismen.
 • U kunt ook kiezen tussen enkele en dubbele flush, evenals het spoelplaatontwerp.
 • De Aquaclean 4000-toiletbril van Geberit is een gemakkelijk te installeren toiletbril met verstelbare waterspray en een ergonomisch ontwerp.
 • Het Geberit Citterio -muurhangende bidet heeft een organische vloeiende look die een klassieke toets voor elke badkamer zal bieden.
 • Ons Geberits Aquacleans Mera Comfort Shower Toilet is een geweldige optie voor geavanceerde toilettechnologie.
 • Geberit is een Duitse fabrikant van hoogwaardige toiletten en badkameraccessoires.
 • De muur gemonteerde toiletserie is betrouwbaar en stijlvol.
 • De Floor Standing Bidet -serie is eigentijds en technologisch geavanceerd.
 • Geberit produceert al bijna 50 jaar met wandmuur gemonteerde toiletdragers.
 • We hebben het geïnstalleerd als onderdeel van een volledig verbouwing van de badkamer, omdat het muren en bewegende pijpen vereist.

Geschreven door
BrookPad Team

 Ouder bericht Nieuwer bericht


laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd