Is Ideal Standard a well-known name in the bathroom industry?

Is ideale standaard een bekende naam in de badkamerindustrie?

Controleer of de ideale standaard een bekende badkamerfabrikant is.

Ideale standaard badkamer

Is ideale standaard een bekend badkamermerk?

Al deze functies zijn beschikbaar in de conceptlijn. Deze ideale standaard badkuipen, wastafels en toiletten zijn gebouwd om in elke omgeving te duren. Ideale standaard leidt de industrie met innovatieve technologieën zoals Aquablade en Diamatec. De Waverley -lijn heeft aspecten van Edwardiaanse of Victoriaanse stijl. In de bad- en keukenmarkt domineert Armitage Shanks.

De Armitage Collection heeft alles wat u nodig heeft om uw eigen badkamer te bouwen, aangepast aan uw vereisten, budget en levensstijl. De winkel biedt complete badkamersuites, vijftien badtypen, acht tap- en mixermodellen en een verscheidenheid aan ijdelheidsbekkensformulieren. De ideale standaard Playa -lijn van moderne keramische servies is perfect voor het bijwerken van een gedateerd huishouden. Alto heeft een tijdloze stijl die zich uitstrekt tot hun douchekleppen, waaronder een veiligheidsafsluiting om te voorkomen dat het verbranding wordt onderbroken als uw koude watervoorziening wordt onderbroken. De ideale standaard Plaza-serie is een must-have voor de stijlvolle huiseigenaar.

David Tilbury ontwierp de ideale standaard Ceraplan Brassware -lijn. Het maakt gebruik van geavanceerde technologie die zorgvuldig in elk onderdeel is geïntegreerd. Je zintuigen worden gestimuleerd door zijn prachtige geometrische ontwerp. Het Plaza -voetstukbekken heeft twee tapgaten voor elegante pilaar kranen in chroom of goud. Conceala 2 -reservoirs zijn gemaakt van polycarbonaat met een hoge impact om schade te voorkomen.

Ze zijn vooraf geïnstalleerd met alle componenten, dus uw installatieprogramma heeft geen problemen. Ze kunnen worden gebruikt met back-to-muur toiletten en worden geplaatst in een meubeleenheid of een muurholte. De kegelcollectie is gemaakt door bekroonde ontwerper Robin Levien en heeft heldere, geavanceerde ontwerpen die alle klanten aanspreken. Maak je eigen look met de vormige ontwerpconcepten van de Create Collection. Alle bassins worden gemaakt volgens de veeleisende normen die u zou verwachten van een gerenommeerde Britse fabrikant.

Kleinere badkamers zullen profiteren van het 400 mm -bekken van de garderobe, terwijl grotere badkamers profiteren van de 500 en 550 mm bassins. De perfecte standaard Silver Brassware -collectie is ideaal voor diegenen die prioriteit geven aan kwaliteit en excellentie. Alles is handgemaakt om de sterke geometrische aantrekkingskracht en prachtige contouren te benadrukken. De zilveren lijn bevat verschillende enkele en dubbele bedieningsmixers voor gebruik in bassins en baden. De torenten hebben een mooie gekrulde zwanenhalscurve en zijn bedoeld om water precies te sturen waar het nodig is zonder te spatten.

De ideale standaardbadencollectie omvat betaalbare instapgoederen en high-end designer kranen. Je eigen persoonlijke jacuzzi wacht op je na een zware dag op het werk met het Alto Shower Bath en Aqua Duo Twin Plus Whirlpool Bath. De componenten van het conceptboog en de plein zijn meer architectonisch georiënteerd om bij een meer traditioneel huis te passen. Ideale standaard toiletten leiden voorop in het toiletontwerp. Ze hebben een modieuze en praktische verscheidenheid aan goederen ontwikkeld.

De schittering van Ideal Standard wordt bepaald door zijn creatieve ontwerp en milieuvriendelijke constructie. Hun schone, ongecompliceerde ontwerpen doen een beroep op ondernemers en hoteliers. Ideale standaard is een internationaal erkende leider in het ontwerp van badkamerarmaturen en fittingen. Al meer dan een eeuw zijn ze een huishoudmerk in de badkamerindustrie. Wanneer u een ideale standaardbadkamers kiest, investeert u in zowel kwaliteit als elegantie. Baden, toiletten, bassins, ijdelheidseenheden, kranen en douches behoren tot de beschikbare producten, die worden aangevuld met verschillende accessoires en fittingen. Kies de ideale standaard voor al uw badkamervereisten en ontwerp de badkamer van uw dromen.

Wat zijn de voordelen van de ideale standaard?

Er zijn stijlen voor iedereen. Met de conceptlijn kunt u het allemaal hebben: schoonheid, prestaties, veelzijdigheid en betaalbaarheid. Ideale standaardkwaliteit zorgt ervoor dat deze badkuipen, bassins en toiletten zijn ontworpen om een ​​lange tijd in elke omgeving te doorstaan. Met een gevarieerde selectie van ontwerpen en maten om uit te kiezen, kunt u uw eigen badkamer vanaf de grond ontwerpen. De conceptreeks heeft prachtige lijnen en een hoogwaardige afwerking, terwijl hij nog steeds de verwennerij en opslag biedt die een eigentijdse badkamer vereist. De CONCA -collectie heeft een geometrische structuur die praktische en esthetische kwaliteiten combineert op een manier die uniek Italiaans is. Het minimalisme van Conca is van invloed op eerdere ideale standaardcollecties - Conca zal beschikbaar zijn in het voorjaar van 2020. De Waverley -lijn, voor degenen die de voorkeur geven aan een meer klassieke verschijning, combineert historische elegantie met de vindingrijkheid en betrouwbaarheid van de moderne productie. Waverley brengt een tijdloze elegantie naar een huis door elementen van Edwardiaans of Victoriaans ontwerp en sieraccenten op te nemen. De collectie bestaat uit bassins en toiletten, evenals het unieke stortbord op hoog niveau dat kenmerkend is voor het tijdperk.

Hoe zit het met ideale standaardinnovatie, vraag je je misschien af.

Met baanbrekende innovaties zoals Aquablade en Diamatec is de ideale standaard de standaard voor de industrie. Aquablade® is een flush die schoner, stiller en intelligenter is. Het leveren van een spatvrije, uiterst efficiënte spoeling en het stilste toilet op de markt. Aquablade biedt de grootste niveaus van netheid en waterefficiëntie terwijl hij nog steeds milieuvriendelijk is en stelt nieuwe benchmarks op in ontwerp, engineering en functie. Diamatec® is een revolutionair keramisch materiaal dat mogelijk maakt voor het creëren van patronen die onmogelijk dun zijn en toch sterkte en duurzaamheid behouden. Deze fantastische uitvinding maakt het gebruik van delicate, elegant keramiek mogelijk in badkamers die voorheen ongehoord waren.

Wat is de ideale standaardgarantie en hoe werkt het?

U kunt er zeker van zijn dat u wanneer u een ideaal standaard badkamerproduct koopt, een kwaliteit koopt die zal doorstaan. Ideale standaard keramiek wordt ondersteund door een beperkte levenslange garantie. Ideale standaard badkuipen en douchebladen worden ondersteund door een garantie van 25 jaar tegen defecten in materialen en vakmanschap. Douchekleuringen en badschermen zijn gedurende 10 jaar gerechtvaardigd, terwijl kranen en mixers 5 jaar garanderen.

Wat is de ideale standaardgeschiedenis?

Op het gebied van badkamers en verwarmingsapparatuur is dit bedrijf een echte wereldwijde speler. Maak uw ideale badkamer uit de uitgebreide selectie badkuipen, toiletten, wastafels, kranen en mixers, douches, evenals een complete selectie badkamers en ijdelheidseenheden beschikbaar in de winkel. Ideal Standard begon in 1872 in de Verenigde Staten met een bescheiden begin in een tinware -winkel in Massachusetts. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot 's werelds grootste producent van bad- en keukengoederen. De verscheidenheid aan goederen die voor ons beschikbaar zijn om u te helpen bij het ontwerp van uw nieuwe badkamer, doucheruimte of op de suite-faciliteit is enorm en omvat bekende merken zoals Armitage Shanks, Jado, Marc Newton, Sottini, Trevi-douches en De witte en zilveren collectie van David Chipperfield. Armitage Shanks wordt geassocieerd met hoogwaardige Britse badkamers, en de oorsprong van het bedrijf kan worden getraceerd tot het jaar 1850. Een breed scala aan keramische items voor de badkamer is verkrijgbaar bij Armitage Shanks, en het is waarschijnlijk dat we alles hebben had ervaring met een van hun producten op een bepaald punt in ons leven. Volledige badkamersuites, vijftien stijlen van bad, acht tap- en mixermodellen, een selectie van ijdelheidsbekkenstijlen en meer zijn allemaal verkrijgbaar bij Armitage.

U vindt alles wat u nodig hebt om uw ideale badkamer te ontwerpen en een ruimte te creëren die is afgestemd op uw behoeften, budget en levensstijl in het Armitage -bereik. Jarenlang stond de ideale standaard voorop in design, waarbij pionierende keramische schijftechnologie voor nauwkeurig mengen van warm en koud water in douches in douches in douches was. De Trevi -lijn van de Ideal Standard -douches zet deze traditie voort. De Trevi Blend Mixer is een eenvoudige klep waarmee u de temperatuur van uw keuze kunt kiezen. Het kan extern of binnen worden geïnstalleerd. Elke Trevi-blendmixer is uitgerust met een ingebouwd veiligheidsmechanisme dat kan worden gebruikt om branden te voorkomen. Wanneer u kiest uit de Trevi -thermostatische mixers, kunt u de temperatuur kiezen die het meest comfortabel voor u is. De temperatuur verandert niet, zelfs als iemand een kraan inzet of de waterdruk daalt. Een extra verzameling badkamer keramiek, mixerkranen en douches van de ontwerper Jasper Morrison is zojuist gelanceerd door Ideal Standard, waardoor de selectie van producten waaruit u kunt kiezen, uitbreidt. Deze verzameling keramiek en apparatuur van een bekend ontwerpbureau is een prachtige aanvulling op de goederen die het bedrijf in kwestie hebben aangeboden. Natuurlijk heeft Ideal Standard een eigen ontwerpteam, maar ze profiteren ook van de samenwerking met bekende ontwerpers van over de hele wereld om hun assortiment te verbeteren, niets meer dan die in de Jado-lijn van goederen.

Wat is de ideale standaard alt? Wat is de ideale standaard alt?

Alternatief per ideale standaard is een fantastisch waardebereik dat vaak wordt aangevraagd door zowel architecten als ontwerpers vanwege de veelzijdigheid. Om dezelfde reden is het even populair bij huiseigenaren: het is geschikt voor elk element van uw badkamervereisten, van een klein garderobe tot een groot dubbel -beëindigde badkuip voor weelderig baden. Basins zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten: 450 mm, 500 mm, 550 mm en 600 mm. Ze hebben een aangename cirkelvormige vorm met een gebogen randontwerp, en de meeste bieden de keuze uit een of twee tapgaten. Traphoezen en voetstukken van volledige lengte zijn ook beschikbaar om al uw leidingen uit het zicht te houden en toch functioneel te houden. Alto -toiletten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, van de conventionele dichtbij gekoppelde spoeling tot het water en dubbele spoeling aan de achterkant naar de muur en zelfs muurhangen voor volledige integratie in uw badkamer. Bovendien kunnen ijdelheidseenheden en WC -eenheden in elke installatie worden opgenomen om een ​​gevoel van verfijnde ambiance te geven. Als u meer opslagruimte nodig hebt, kunnen ijdelheidseenheden en WC -eenheden ook worden opgenomen. Alto heeft een schoon en zacht ontwerp dat nog lang zal blijven bestaan, en dit is ook te zien in hun complementaire lijn douchekleppen, die een veiligheidsafgesloten hebben om te voorkomen .

Wat vind je van Ideal Standard Playa?

De ideale standaard Playa -collectie moderne keramische servies is ideaal voor iedereen die een gedateerd huis wil bijwerken met een eigentijdse wending. Als het op stijl aankomt, heeft Playa een aparte persoonlijkheid die een badkamer rust en elegantie zal bieden, of het nu een bescheiden update of een volledige revisie is. De hoogwaardige materialen en prachtige gebeeldhouwde vormen van deze collectie geven het een handgemaakt uiterlijk dat gemakkelijk overeenkomt met de andere componenten in uw badkamer. De typische familiebasins hebben schone, frisse randen die zachtjes gekruld zijn over de rondingen van het bassin. Voor maximale flexibiliteit worden ze in twee maten aangeboden: 500 en 550 mm, met bijpassende sokkels en een keuze uit een of twee tapgaten. Aanvullende keuzes zijn onder meer semi-countertop en volledig verzonken aanrechtbekkens, die beide ideaal zijn voor gebruik in combinatie met bestaande meubels. Uw badkamer wordt gevuld met een verfijnde sfeer dankzij de soepele actiezachte stoelen, bijpassende dekens en chromen scharnieren die bij uw toilet worden geleverd. Baden met breedtes van 1700 en 1600 mm ronden de collectie netjes af, en je zult profiteren van hun grote interieur, die zachtjes schuine rondingen hebben, waardoor het eenvoudiger dan ooit is om te ontspannen in het ideale bubbelbad na een lange dag op kantoor.

Wilt u meer informatie over Ideal Standard Plaza?

Een ontwerpsucces, de Plaza-collectie van Ideal Standard is een must-have. Deze verbluffende collectie is gemaakt door het briljante ontwerpteam van Studio Levien, dat wordt geleid door bekroonde ontwerper David Tilbury. De tijdloze aantrekkingskracht, ondanks de locatie die niet zo ver terug is als de Victoriaanse periode, maakt deze mooie Art Deco Classic een uitstekende keuze voor het toevoegen van elegantie en glitter aan elke badkameromgeving. Het werd geboren in een tijdperk van grandeur en luxe, en enkele van de meest verbluffende ontwerpen van de twintigste eeuw roepen nu nog steeds een gevoel van nostalgie in ons op. Er zijn twee tapgaten in het pleetbassin van het Plaza, waarmee u indien gewenst prachtige pilaren in chroom of goud kunt installeren. Het Plaza -voetstukbekken is een royale 580 mm breed en 465 mm diep, met een gezonde diepte van 580 mm. Het 450 mm handspoelingsbassin is ideaal voor een kleine badkamer of garderobe en zou er prachtig uitzien in combinatie met een stralende chromen flessenval en een bijpassende kraan. Het opvallende geometrische patroon biedt een opvallende internationale uitstraling dat de zintuigen zal stimuleren. Het reservoir met zes liter wordt bestuurd door een hendel en bevindt zich op een handige locatie voor gemakkelijke toegang. Hoewel een normale strakke stoel nodig is, is het mogelijk om er een te kopen in wit of dramatisch zwart voor extra Glam -aantrekkingskracht. Het Plaza IdealForm 1700mm brede bad zal uw badkamer transformeren in uw ideale schuilplaats, waardoor het wordt geïnfuseerd met een gevoel van vintage elegantie en pizazz uit de jaren 1930.

Bent u op zoek naar informatie over ideale standaard Ceraplan Brassware?

Eenvoudig ontwerp en gebruiksgemak staan ​​in het midden van de Ceraplan Brassware -collectie per ideale standaard, die wordt onderscheiden door de verbluffende eenvoud. Naast het gebruik van de meest actuele technologie, die zorgvuldig is opgenomen in elk componentproduct, heeft het uitstekende ontwerp een subtiele, universele aantrekkingskracht op de stijlbewuste huiseigenaar en maakt gebruik van de nieuwste technologie. Waarschijnlijk is een van de meest aantrekkelijke kenmerken van Ceraplan de elegant taps toelopende enkele hendel die een groot aantal kranen verwerkt. Hiermee kunt u zowel de stroom als de temperatuur reguleren met een enkele hand, en de keramische schijfkleppen maken snel werk om druppels te voorkomen. Er zijn veel verschillende soorten kranen beschikbaar, variërend van de eenvoudigste bassin -mixer van één gaten tot dek- of wandgemonteerde badvullers, waarbij veel daarvan worden voorzien van geïntegreerde handels met één functie gepolijst in bijpassend glanzend chroom. Als het behoud van water een belangrijk probleem voor u is, kan Ceraplan ook aan uw behoeften voldoen, met veel mixers met een eco-flow-regulator die dezelfde aangename wasbeurt biedt terwijl veel minder water wordt gebruikt dan traditionele mixers. Ceraplan van Ideal Standard, met zijn milieuvriendelijke concept, voldoet aan de gouden standaard.

Wat zijn de beste standaard camona 2 -reservoirs?

Achter elk uitstekend toilet staat een goed staartkracht, daarom ontwikkelde Ideal Standard de Conceala 2 -lijn van reservoirs met dit in gedachten. Deze premium kwaliteitsbesturingen zijn gebouwd uit plastic met een hoge impact om schade tijdens de installatie te voorkomen. Ze worden geleverd met alle reeds geïnstalleerde componentcomponenten, zodat uw installatieprogramma geen problemen heeft. Voor gebruik met back-to-the-wall toiletten kunnen ze worden geïnstalleerd binnen een meubeleenheid of in een muurholte. Ze zijn uitgerust met een standaard meter watervoorziening met gladde krommen die maximale waterafgifte mogelijk maken en de best mogelijke spoelkwaliteit. Verdere varianten zorgen ervoor dat de waterinname zich aan de zijkant of onderkant van het reservoir bevindt, waardoor alle mogelijkheden worden gedekt. Conceala 2 zijn ook gebouwd met waterbesparing in gedachten met behulp van zes en vier liter dubbele flush of zelfs tot 2,6 liter voor een enkele flush. Er zijn veel alternatieven voor spoelactivering die goed geschikt zijn voor de situatie. Het gebruik van een chromen dubbele spoelplaat met een toileteenheid is de ideale optie. Als alternatief kunt u hun gespecialiseerde verzameling hefbomen en pneumatische luchtlijnen installeren, die allemaal zijn afgewerkt in hoogwaardige chroom.

Gedetailleerde informatie over ideale standaard kegel messware.

Omdat de middelen van de wereld beperkt zijn, hebben veel bedrijven prioriteit gegeven aan het verminderen van waterafval aan de top van hun prioriteitenlijsten. Ideal Standard reageerde snel op dit idee en het principe van het optimaliseren van waterbeheer is geïntegreerd in veel van hun productlijnen, met name de kegellijn. Het is ontworpen door de bekroonde ontwerper Robin Levien, en zijn gedurfde, geavanceerde aantrekkingskracht is omgezet in goederen die zullen voldoen aan de behoeften van elke klant. Met zijn cilindrische vorm bevat de bassinmixer zowel een pop-upafval als een waterbesparende eco-flow regulator, die de waterstroom kan verminderen tot slechts vijf liter per minuut wanneer dat nodig is. Decoratieve pilaarkranen en een bidetmixer met een verstelbaar beluchtte mondstuk ronden de accessoires van de collectie af. Renoveer uw bad met een van de vijf badtapsets, variërend van klassieke dubbele pilaarkappen tot een op een deck gemonteerde vulstof met centrale omleider, die allemaal in oogverblindend chroom zijn afgewerkt en een enkele functie -handset hebben voor gebruiksgemak. Het is de laatste tijd in de mode geweest om conventionele badkaarten volledig af te schaffen en het bad van de afvaloverloop te vullen met behulp van een verborgen tuit, wat een volledig nieuw idee is. Unieke functies tegen dagelijkse kosten zijn beschikbaar met een ideale standaard, waaronder een verborgen klep met twee kleine bedieningselementen die niet alleen in het bereik zijn opgenomen, maar ook in de prijs van het product is opgenomen.

Wat is het ideale standaardconcept van vrijheid?

Met behulp van zijn directionele en creatieve denken heeft de beroemde ontwerper Robin Levien aangetoond dat flexibiliteit niet alleen toegankelijk is voor mensen met de grootste financiële middelen. Ontworpen door Ideal Standard, combineert de Create -collectie twee welgevormde ontwerpideeën die kunnen worden gemengd en gematcht om uw eigen unieke uiterlijk te creëren. Met alleen de beste kwaliteitsmaterialen worden alle bassins geproduceerd volgens de rigoureuze normen die u zou verwachten van een toonaangevende Britse fabrikant. Er is een combinatie van sokkels en valkappen voor nodig om het uiterlijk te krijgen dat u wilt, en met maten variërend van 450 tot 550 en een semi-geregistreerde versie voor eenheidsinstallatie, zal uw nieuwe badkamer een gevoel van subtiele elegantie uitstralen. Het is ook vermeldenswaard dat er een aanrechtvaartuig is ontwikkeld die naadloos zal worden geïntegreerd en kan worden gebruikt met respectievelijk muur- of hoge bassinmixers. Dichtbij gekoppelde, terug naar de muur, of muurhangende toiletten zijn beschikbaar als aanvulling op de rest van het keramiek in de kamer. Sluit gekoppelde, terug naar de muur, of muurhangen toiletten zullen allemaal aan uw behoeften voldoen, ongeacht welk ontwerp u selecteert.

De optimale standaard Jasper Morrison, misschien?

In samenwerking met Ideal Standard heeft Jasper Morrison, een wereldberoemde Europese ontwerper, zijn enorme vaardigheid gebracht om te dragen op een nieuwe verzameling keramische gerechten en badideeën. Met nauwkeurig gedefinieerde frisse hoeken en bochtige vorm heeft hij een capsulecollectie gecreëerd die elegante luxe uitstraalt terwijl hij eigentijds is. Let op voorzichtig met de bassins en toiletten; Ze lijken iets meer gedefinieerd en scherper te zijn dan de norm, bijna alsof ze met de hand waren gemaakt. Kleine badkamers zullen profiteren van het 400 mm -mantaalbassin, terwijl grotere badkamers de 500 en 550 mm bassins aangenamer vinden om te gebruiken met een groter gezin. Voor degenen die pijpen willen verbergen, zijn valkappen en taps toelopende sokkels ook beschikbaar. Opslag en meubels zijn meestal vereist in een badkamer, en als u nog meer ruimte wilt behouden, kunt u eenvoudigweg het semi-geregistreerde bassin in een ijdelheidseenheid opnemen voor een volledig geïntegreerd uiterlijk. De 500 mm Vessel Bowl is een bekroond ontwerp dat zonder tapgaten wordt geleverd, zodat u een stijlvolle lange kraan of zelfs muur gemonteerde kranen kunt gebruiken om uw badkamer te voltooien. Toiletten zijn vervaardigd in verschillende ontwerpen, variërend van strak gekoppeld tot muur gemonteerd. De laatste touch is een prachtig 1800 mm asymmetrisch bad met brede randen en een diepgevormt interieur dat je warm en comfortabel houdt terwijl je ontspant in het bad. Bekend om zijn delicate lijnen en tijdloze charme, wordt Jasper Morrison beschouwd als een ontwerpklassieker.

Wat maakt ideale standaard zilveren brassware zo speciaal?

De Silver Brassware -lijn van Ideal Standard is de ideale oplossing voor mensen die boven alles waarderen kwaliteit en uitmuntendheid. Het is belangrijk op te merken dat elk item zorgvuldig is gemaakt om zijn sterke geometrische aantrekkingskracht en elegante contouren te accentueren. Er zijn talloze mixers beschikbaar met zowel enkele als dubbele bedieningselementen in het zilveren bereik, dat alle elementen van waterafgifte van bassins tot badkuipen omvat. Dit is een uitzonderlijk groot aantal mixers dat beschikbaar is met zowel enkele als dubbele bedieningselementen. De tuiten hebben een prachtige gekrulde zwaanhalskromming en zijn ontworpen om het water precies te leiden naar de exacte locatie dat het moet stromen zonder spatten te veroorzaken. Tegen de harde hoeken van de werkende hendels zorgen de mooie, delicate rondingen van de taplichamen voor een opvallend contrast. Specialistische mixers zijn ontwikkeld voor aanrecht- of vaatkommen, die extra hoogte bieden om over de zijkant van de bassins te reiken. Als alternatief kunnen muur gemonteerde eenheden met afzonderlijke warme en koude benodigdheden worden gekocht als een alternatieve optie. Badvullers kunnen op het dek of de muur worden geïnstalleerd, waarbij de muurmontagepersoptie de voorkeursoptie is als u de rand van uw bad vrij van rommel en chroom wilt houden. Een dubbele bedieningsmixer of een ultieme klep met thermostatische regeling, die u niet alleen zal douchen maar ook uw bad vult, toevoegt aan de allure van dit visueel aangename bereik in de doucheruimte .. badkamers van de ideale standaard zijn onbetwistbaar de gouden standaard wanneer het komt tot kwaliteits- en ontwerpopties.

Waar gaat het allemaal over?

Ontworpen in basisvormen en verkrijgbaar in een aantal maten en modellen, zijn ideale standaardputten duurzaam en aanpasbaar aan een breed scala aan interieurstijlen. Dit alles met behoud van een betaalbare prijzen. Als gevolg van de betrouwbaarheid, betaalbaarheid en compatibiliteit met bijna elk interieurontwerp, is het geen wonder dat het ideale standaardbassin overal een "go-to" -keuze is geweest voor residentiële, zaken en openbare toiletten. Ideale standaardbassins en wastafels zijn te vinden in miljoenen badkamers in het hele land, variërend van high-end hotels tot privé-badkamers. Beschikbaar in verschillende configuraties, waaronder aan wand gemonteerd, aanrecht en semi-herontweten.

Het is geen wonder dat ideale standaard keramische ware een populaire keuze blijft tussen huiseigenaren, verhuurders en hotels vanwege de fundamentele kenmerken die het merk definiëren. Een ideaal standaardbassin is een soort wasbasin die vaak wordt gezien in openbare en commerciële ruimtes en kan worden gebruikt in een aantal instellingen. Achterondertoppen, semi-heronthoud, op de muur gemonteerde en ruimtebesparende eenheden zijn allemaal opties. In veel gevallen is eenvoud het startpunt voor veel van deze items, met basisvormen en hoogwaardige materialen die op zichzelf staan. In het geval van conceptboog worden basiscurves gebruikt om een ​​soepele en neutrale afwerking te creëren, terwijl Plaza -stukken een meer architecturale kanteling hebben om een ​​meer klassiek gestileerd huis aan te vullen. Het koppelen van deze bassins met de juiste brassware is een eenvoudig proces, omdat enkele en dubbele tap -sets compatibel zijn met de meeste stukken en wandgemonteerde items gemakkelijk kunnen worden gekoppeld aan een coole, Europese look.

Waar gaat het erom dat ideale standaardbaden over gaan?

Ideale standaardbaden worden geconstrueerd met behulp van de meest actuele methoden en materialen, en ze bezitten alle gewenste kenmerken die men zou verwachten. Ideale standaard badbuizen staan ​​bekend om hun comfort, warmtebeperking, betrouwbaarheid en netheid, die allemaal bijdragen aan hun populariteit bij consumenten in zowel de residentiële als de commerciële sectoren. De ideale standaardbadenlijn is absoluut de moeite waard om te verkennen, of u nu op zoek bent naar een ruimtebesparende, kosteneffectieve single-beëindigd bad of een bovenkant van het bereik, vrijstaande bad. Ideale standaardbaden zijn gemaakt van de beste kwaliteit acryl, en ze zien er niet alleen mooi uit, maar ze zijn ook ontworpen om lang mee te gaan.

Deze goed doordachte oplossingen, aangeboden in de ideale standaardruimte- en conceptruimtelijnen, zijn bedoeld om het grootst mogelijke gebruik te maken van de beschikbare interne dimensies. Voor de kleinere badkamer of de eigen badkamer zijn hoekbadbads en offset gecombineerde bad- en douchegebieden de perfecte items om te hebben. Ideal Standard biedt een breed scala aan goederen, te beginnen met instapproducten zoals het ruimtebesparende alt-douchebad en doorgaan naar het zeer gewenste Aqua Duo Twin Plus Whirlpool Bath. Deze hebben een groot aantal jet-genererende verkooppunten, die in wezen je eigen persoonlijke jacuzzi bieden om te rusten en te ontspannen na een lange dag op het werk.

Wat zijn de beste standaard kranen en mixers?

Ideal Standard biedt een breed scala aan producten, variërend van goedkope instapartikelen tot high-end designer kranen. Met de verscheidenheid aan badkuipen, bassins en bidets die beschikbaar zijn op onze website, is het volledig haalbaar om een ​​hele badkamer of huis uit te rusten met deze prachtige armaturen en fittingen. Ideale standaard kranen zijn de afgunst van de ontwerpwereld van de badkamerwaren als het gaat om hun collecties badkamers en mixers, die strak en mooi zijn in hun ontwerp. Ideale standaardbassin kranen en badkappen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en prijzen die bij elk budget passen.

Een prachtige illustratie van de toewijding van Ideal Standard aan kwaliteit, innovatie en ontwerp, de ideale standaard Silver -serie onderscheidt zich door de grimmige geometrie en moeiteloos geëxploiteerde hendelgrepen, onder andere. Modellen voor het bassin met één gat, evenals muur- of dek gemonteerde badvullers, bieden de gebruiker de mogelijkheid om het uiterlijk van de hele badkamer te harmoniseren, ongeacht wat de behoefte is. Ideale standaard zijn experts in hun branche, en ze ontwerpen modellen die compatibel zijn met zowel sanitair met lage als hogedruk, evenals versies die waterstroombeperkers omvatten om de bedrijfskosten op lange termijn te minimaliseren met behoud van prestaties. De excellentie van Ideal Standard onderscheidt zich door zijn innovatieve ontwerp, evenals zijn milieubewustzijn in zijn constructie.

Toiletten die ideaal zijn voor standaardgebruik.

Deze verzameling ideale standaard WC -eenheden, waaronder dichtbij gekoppelde, wandhangende en terug naar wandversies, evenals een verscheidenheid aan bidets, zal veel nut bieden aan de hedendaagse badkamer. Hun strakke, overzichtelijke ontwerpen zijn populair bij bedrijfseigenaren en hotels omdat ze een gevoel van netheid en professionaliteit overbrengen, terwijl ze volledig comfortabel zijn om mee te werken en te gebruiken. Het is ook de moeite waard om conceptkamer wc -eenheden te overwegen, die zijn ontworpen voor klanten die ruimte willen behouden zonder elegantie op te offeren. Deze serie, die aan de muur is gemonteerd en in combinatie met verborgen reservoirs, evenals bijpassende bidetkeuzes, is bijzonder geschikt voor kleinere badkamers. Specifiek ontworpen voor badkamers die een betere toegankelijkheid nodig hebben, bevat de Concept Freedom -serie WC -eenheden die zowel uitgebreid als verhoogd in hoogte zijn, waardoor ze gemakkelijker te gebruiken zijn. Ze bieden ook een verscheidenheid aan verborgen reservoirs en spoelplaten die compatibel zijn met hun muurhangen en terug naar wandeenheden, waardoor snelle en eenvoudige installatie mogelijk is. Ideale standaard zijn meesterontwerpers van moderne badkamers, en ze hebben een compleet scala aan producten gecreëerd die zowel stijlvol als functioneel zijn. Toiletten die gesloten zijn gekoppeld en wandhangen zijn beschikbaar. Stijlvolle en functionele, ideale standaard toiletten lopen voorop in innovatie van toiletontwerp.

Is ideale standaard een gerenommeerd merk?

Het is alleen via andere badkamerwinkels, zoals nationale ketens en kleine onafhankelijken, die ideale standaard kan zijn high-end badkamergoederen aanbieden. Op haar website kunt u door alle goederen van het bedrijf bladeren, erachter komen waar elk wordt verkocht en een productbrochure verkrijgen.

Wat is een ideale standaard, een bekend badkamermerk?

 • Al deze functies zijn beschikbaar in de conceptlijn.
 • Deze ideale standaard badkuipen, wastafels en toiletten zijn gebouwd om in elke omgeving te duren.
 • Ideale standaard leidt de industrie met innovatieve technologieën zoals Aquablade en Diamatec.
 • De Waverley -lijn heeft aspecten van Edwardiaanse of Victoriaanse stijl.
 • In de bad- en keukenmarkt domineert Armitage Shanks.
 • De Armitage Collection heeft alles wat u nodig heeft om uw eigen badkamer te bouwen, aangepast aan uw vereisten, budget en levensstijl.
 • De winkel biedt complete badkamersuites, vijftien badtypen, acht tap- en mixermodellen en een verscheidenheid aan ijdelheidsbekkensformulieren.
 • De ideale standaard Playa -lijn van moderne keramische servies is perfect voor het bijwerken van een gedateerd huishouden.
 • De ideale standaard Plaza-serie is een must-have voor de stijlvolle huiseigenaar.
 • David Tilbury ontwierp de ideale standaard Ceraplan Brassware -lijn.
 • Kleinere badkamers zullen profiteren van het 400 mm -bekken van de garderobe, terwijl grotere badkamers profiteren van de 500 en 550 mm bassins.
 • De perfecte standaard Silver Brassware -collectie is ideaal voor diegenen die prioriteit geven aan kwaliteit en excellentie.
 • De zilveren lijn bevat verschillende enkele en dubbele bedieningsmixers voor gebruik in bassins en baden.
 • De ideale standaardbadencollectie omvat betaalbare instapgoederen en high-end designer kranen.
 • Je eigen persoonlijke jacuzzi wacht op je na een zware dag op het werk met het Alto Shower Bath en Aqua Duo Twin Plus Whirlpool Bath.
 • De componenten van het conceptboog en de plein zijn meer architectonisch georiënteerd om bij een meer traditioneel huis te passen.
 • Ideale standaard toiletten leiden voorop in het toiletontwerp.
 • Ze hebben een modieuze en praktische verscheidenheid aan goederen ontwikkeld.
 • De schittering van Ideal Standard wordt bepaald door zijn creatieve ontwerp en milieuvriendelijke constructie.
 • Hun schone, ongecompliceerde ontwerpen doen een beroep op ondernemers en hoteliers.

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.