Is Rak Ceramics a well-known bathroom manufacturer?

Is Rak Ceramics een bekende badkamerfabrikant?

Kijk als Rak Ceramics een bekend badkamermerk is.

Rak Ceramics badkamer

Is RAK Ceramics een gerenommeerd badkamermerk?

AK Ceramics, met hoofdkantoor in Hampshire, is een wereldwijde leider in keramische tegels en sanitair. Het heeft 15.000 mensen in dienst in de VAE, India, Bangladesh, Iran, Europa, Australië en Singapore. Samena Capital kocht eerder dit jaar een belang van 30,6 procent in het bedrijf. Bij AK Ceramics geven we om het milieu, vooral waterbehoud. De nieuwste RAK -toiletten omvatten een spoelsysteem dat meer dan 33% water bespaart.

RAK heeft een milieuprestatiescertificaat gekregen ter erkenning van zijn inspanningen om te voldoen aan de voorschriften voor milieuprestaties en bescherming. RAK Ceramics toiletten en wastafels zijn een beroemd merk Sanitaire Ware. De RAK -compacte reeks bassins is ideaal voor en suites, garderobe en kleine badkamers vanwege de compacte vorm. RAK Close-verbonden toiletten gebruiken minder water per flush dan de meeste traditionele reservoirs, het besparen van middelen en het verlagen van langdurige bedrijfskosten. In Bangladesh, India en Iran. Zijne Hoogheid Sheikh Saud Bin Saqr Al Qasimi, Hoogle Raadslid en heerser van Ras Al Khaimah, richtte het bedrijf op in 1989. In augustus 2015 verwierf Rak het resterende 20% minderheidsaandeel in zijn Iran -faciliteit.

Waarom zou u RAK -badkamers selecteren?

Rak Ceramics, gevestigd in Hampshire, biedt diensten aan klanten in meer dan 150 landen en is uitgegroeid tot een van 's werelds grootste keramische tegel- en sanitaire producenten. De RAK -badkamers die sanitair worden vervaardigd voor een breed scala aan budgetten en smaken, en heeft de afgelopen tien jaar een sterke aanwezigheid op de Britse badkamermarkt gevestigd. In onze afdeling kwaliteitscontrole bij RAK Ceramics hebben we alle RAK -toiletten, bassins en meubelstukken grondig onderzocht, en hun goederen zijn op gelijke voet met die van onze meer bekende merken.

Wat kun je me vertellen over Rak Ceramic?

Rak Ceramics P.J.S.C. is een van de grootste keramische merken ter wereld, met meer dan een eeuw ervaring. Het bedrijf heeft 15.000 werknemers tijdens zijn activiteiten in de Verenigde Arabische Emiraten, India, Bangladesh, Iran, Europa, Australië en Singapore, onder andere. Een totaal van 10 tegelplanten, twee sanitaire planten en één kraan en één serviesfabriek zijn gehuisvest in de faciliteit. Eerder dit jaar investeerde Samena Capital in het bedrijf door een rente van 30,6 procent te kopen.

Wat is de geschiedenis van Rak -keramiek?

In 1989 richtte Sheikh Saud bin Saqr Al Qasimi, lid van de Supreme Council en heerser van Ras Al Khaimah, Rak Ceramics op, een fabrikant van keramische producten. Een particuliere verkoop van een aandelenbelang van 30,6 procent aan Samena Capital werd in juni 2014 afgerond nadat de raad van bestuur besloot het belang te verkopen. Vanaf 2012 heeft Rak Ceramic volgens het bedrijf 1 miljard vierkante meter tegels geleverd aan projecten over de hele wereld.

Wat is de service van RAK -keramiek?

RAK Ceramics biedt toegang tot verschillende RAK -distributiekanalen, die hieronder worden getoond. Onze distributeurs hebben een volledige lijn van Rak Bathademarns -goederen, die regelmatig worden geleverd vanuit hun hoofddistributiecentrum, dat net ten noorden van Birmingham ligt. Wetende dat alle goederen binnen enkele dagen toegankelijk zullen zijn, biedt u de verzekering dat dingen in een redelijke tijd worden geleverd.

Wat is de kwaliteit van Rak -keramiek?

RAK -badkamers produceert elk jaar ongeveer 5 miljoen stukjes sanitair in 16 afzonderlijke faciliteiten, waarvan de meerderheid zich in de Verenigde Arabische Emiraten bevindt. Voor keramiek en sanitair waren ze het eerste bedrijf in de VAE die ISO -certificering kreeg, die werd verleend door de Britse certificeringsorganisatie CICS (Ceramic Research Institute Certification Scheme) voor het eerst in 2007. Alle RAK Brassware Ranges zijn WRAS -gecertificeerd in Het Verenigd Koninkrijk, wat betekent dat ze alle toepasselijke normen en vereisten van de regulerende normen en -vereisten zullen voldoen aan of overtreffen.

Is Rak Ceramics een investering op lange termijn?

Rak Ceramics zet zich in voor milieuduurzaamheid, en we zijn meer geneigd om fabrikanten te ondersteunen die niet alleen zorgen maken over het milieu, maar die actief duurzame problemen bevorderen in plaats van alleen hun steun voor hen te vermelden. RAK is echt toegewijd aan het continu verbeteren van de energie -efficiëntie in het productieproces en het verminderen van vervuiling, niet alleen in de gebieden waarin het werkt, maar ook ten behoeve van zijn eigen werknemers en hun families. In hun badkamers maken ze continu nieuwe milieuvriendelijke oplossingen, met een speciale nadruk op waterbehoud. De meest recente RAK -toiletten zijn uitgerust met een spoelmechanisme dat het waterverbruik met meer dan 33%verlaagt. Er is een certificaat voor milieuprestaties gegeven aan RAK in de Verenigde Arabische Emiraten ter ere van de succesvolle inspanningen van het bedrijf om te voldoen aan milieuprestaties en beschermingsvereisten en -wetten.

Ontwerp en innovatie zijn twee belangrijke aspecten van elk bedrijf. Wat is RAK -keramiek?

In elke branche zijn er leiders en volgers. Bij Shop Local worden nieuwe technologieën en ideeën geïntroduceerd om hun badkamers voor te houden voor de concurrentie, trendy en langdurig ontwerp. RAK zijn ongetwijfeld marktleiders in de branche. Het spreekt voor zich dat hun goederen op een consistente basis in sommige van de beroemdste structuren ter wereld verschijnen, toont hun vermogen om de ontwerplimieten en verbeelding continu te verleggen. In de woorden van Rak, "samenwerking is de essentie van creativiteit." Badkamercollecties die zowel visueel aantrekkelijk als praktisch zijn, worden gemaakt door RAK-badkamers in samenwerking met enkele van 's werelds meest bekende ontwerpers.

Wat weet je over RAK -bekkens?

Rak -keramische bassins onderscheiden zich door hun schone, basisvormen, flexibel ontwerpmodel en zeer goedkope kosten, die allemaal bijdragen aan de uitstekende beoordeling. Rak Ceramics Sanitary Ware is gebouwd om de ontberingen van dagelijks gebruik te doorstaan, hetzij in huis, school, openbare badkamer of zakelijke omgeving. De toewijding van RAK Ceramics aan hoge kwaliteit tegen betaalbare kosten heeft het bedrijf naar voren gebracht in de wereldwijde Sanitaire Wares Supply -industrie. RAK -bekkens en wastafels hebben een schoon en eenvoudig ontwerp, en ze zijn verkrijgbaar bij verschillende redelijk geprijsde prijzen. Al deze aspecten combineren om RAK een uitstekende keuze te maken voor iedereen die een badkamer met een krap budget wil renoveren.

De RAK -compacte lijn van bassins is een praktische optie voor het EN -suite gebied, garderobe of een kleine badkamerruimte, omdat deze is ontworpen om in een ruimte te passen met beperkte afmetingen. Cornerbassins, semi-herontwaalde modellen en klassieke voetstukvormen kunnen ook worden gevonden, die allemaal zijn ontworpen met verminderde afmetingen om in die moeilijk te toegankelijke gebieden te passen. Basins van RAK -keramiek hebben een eenvoudig maar effectief ontwerp dat goed past bij elke inrichting en een indruk van netheid en professionaliteit overbrengt aan bezoekers. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom ze een populaire keuze blijven bij de instapcollecties, omdat ze compatibel zijn met een breed scala aan brasswarekeuzes, waaronder monobloc -mixers, kleine bekkenkappen en conventionele dubbele sets.

Waar kan ik meer te weten komen over Toiletten van Rak Ceramics?

Rak -keramiektoiletten en wastafels worden onderscheiden door hun strakke lijnen, eenvoudige vormen en aanpassingsvermogen aan elke inrichting. Ze worden ook geleverd tegen concurrerende tarieven, waardoor ze een van onze meest populaire lijnen in sanitaire ware zijn. De RAK -keramiektoiletten en -bidets zijn overal volledig eigentijds, en de eenvoud van de ontwerpen maakt het comfort en bruikbaarheid van de suites mogelijk om te laten zien.

Sluit gepaarde, terug aan de muur, en muurhangende eenheden zijn allemaal beschikbaar in deze collectie, klaar om hedendaagse levendigheid in het badkamerdecor te bezorgen met behoud van een open, toegankelijke lay -out. Metropolitan legt bijvoorbeeld het idee vast van vorm en functie die samenwerken, met basisvormen en schone randen die goed presteren in een moderne setting. De beschikbaarheid van matching bidets biedt de gebruiker de mogelijkheid om de mate van elegantie en comfort in het interieur te verhogen zonder het budget te verbreken. Als het gaat om de ecologisch betrokken consument, gebruiken RAK dichtbij gekoppelde toiletten elke spoeling aanzienlijk minder water dan de meeste conventionele reservoirs, waardoor ze kostbare middelen kunnen besparen en tegelijkertijd langdurige bedrijfskosten worden verlaagd. Bijgevolg, als het gaat om het selecteren van een krachtige, goedkope WC-eenheid, controleert u toiletten van Rak Ceramics alle dozen in termen van ontwerp en bouwkwaliteit, evenals betrouwbaarheid en betaalbaarheid, waardoor ze de reeks van keuze zijn voor instapniveau goederen op de markt.

Is Rak Ceramic een fatsoenlijk product?

Uitstekende waarde, het is zonder aarzeling dat ik RAK -keramiek zou voorstellen aan iedereen die op zoek is naar klantenservice die echt geïnteresseerd is om hen te helpen.

Waar wordt RAK -keramiek vervaardigd?

Naast de productiefaciliteiten in Ras Al Khaimah, is Rak Ceramics ook activiteiten in Bangladesh, India en Iran, volgens het bedrijf. RAK Ceramics voltooide de overname van het resterende belang van 20 procent minderheid in zijn fabriek in Iran in augustus 2015, waardoor Rak Iran werd getransformeerd in een volledig eigen dochter van het ouderbedrijf.

Wat is de naam van het bedrijf dat Rak Ceramics bezit?

Zijne Hoogheid Sheikh Saud Bin Saqr Al Qasimi, lid van de Hoogste Raad en heerser van Ras Al Khaimah, richtte Rak Ceramics op in Ras Al Khaimah in 1989 met als doel de beste apparatuur en nieuwste technologie te hebben, en om de beste goederen te produceren, mogelijk te koop over de hele wereld.

Wat is de RAK Ceramics -badkamer?

 • AK Ceramics, met hoofdkantoor in Hampshire, is een wereldwijde leider in keramische tegels en sanitair.
 • Het heeft 15.000 mensen in dienst in de VAE, India, Bangladesh, Iran, Europa, Australië en Singapore.
 • Samena Capital kocht eerder dit jaar een belang van 30,6 procent in het bedrijf.
 • Bij AK Ceramics geven we om het milieu, vooral waterbehoud.
 • De nieuwste RAK -toiletten omvatten een spoelsysteem dat meer dan 33% water bespaart.
 • RAK heeft een milieuprestatiescertificaat gekregen ter erkenning van zijn inspanningen om te voldoen aan de voorschriften voor milieuprestaties en bescherming.
 • RAK Ceramics toiletten en wastafels zijn een beroemd merk Sanitaire Ware.
 • De RAK -compacte reeks bassins is ideaal voor en suites, garderobe en kleine badkamers vanwege de compacte vorm.
 • RAK Close-verbonden toiletten gebruiken minder water per flush dan de meeste traditionele reservoirs, het besparen van middelen en het verlagen van langdurige bedrijfskosten.
 • In Bangladesh, India en Iran.
 • Zijne Hoogheid Sheikh Saud Bin Saqr Al Qasimi, Hoogle Raadslid en heerser van Ras Al Khaimah, richtte het bedrijf in 1989 op.
 • In augustus 2015 verwierf Rak het resterende aandeel van 20% minderheid in zijn Iran -faciliteit.

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.