Is Vitra a renowned toilet maker?

Is Vitra een gerenommeerde toiletmaker?

Controleer de badkamerbescherming van Vitra.

Vitra badkamerontwerp

Hoe bekend is Vitra?

De Vitra Essentials Collection is een budgetvriendelijke aanpak om uw huis bij te werken. De Designer Line werkt samen met hedendaagse ontwerpers, kunstenaars en architecten. Voor de Turkse apotheker üleyman Ferit Eczacibaşi produceert Vitra sinds 1900 Turkse badkameraccessoires. Vele malen toegekend, waaronder het Zwitserse ontwerp van het jaar in. Vitra is een prominente wereldwijde fabrikant van de badkamer die in de jaren 1970 is gevestigd.

De S50 -serie is ideaal voor zowel thuis- als kantoorgebruik. Veel mensen die hun huizen willen herstellen of verbouwen met een budgetwijk Zentrum. T4 is een prachtige mediterrane collectie. Om iets fris en intrigerends te creëren, combineert Vitra meesterlijk de huidige trends met inventiviteit. Nieuwe producten van memoria innoveren.

Mémoria heeft schone, moderne polygonale ontwerpen die goed samenwerken. Nest heeft een kind stap naar de ijdelheidseenheden en bassins. Ze hebben 70 jaar ontwerpervaring in het produceren van onderscheidende badkamerartikelen. Vitra is een bekend badkamermerk met items die aan alle smaken voldoen. Van toiletten met muur tot badkuipen en douches, Vitra heeft een ontwerp voor iedereen.

Dit zijn de badkamerlijnproducten van het bedrijf. Onze website biedt ook vitra badkamerspiegels. Soft-closed scharnieren en deuren zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en kleuren. Layton WC -pannen tarten de zwaartekracht met dunne materialen en maximale vloerruimte. Ze zijn er in verschillende maten en kunnen overal in het huis worden gebruikt, van garderobe tot masterbadkamers.

Een compact staartstuk bespaart geld door minder water te gebruiken. Kent u Vitra S20? S20, een meester bij het herwerken van oude concepten, toont het uitstekende gevoel van evenwicht van het bedrijf. Virtra Designer Shift is een uitgebalanceerde combinatie van badkamerapparatuur en hardhoutmeubels. Het schuifmeubilair is verkrijgbaar in vier kleuren: wit, grijs, zebrano en mountain lariks.

Vitra heeft toiletopties voor elk budget. De nieuwste lijn van Vado bestaat uit een muurmixerset of een lange mixer-kraan. Mooie Edwardiaanse en Victoriaanse gebouwen in Vitra Serenada. De S-lijn van Milton is betaalbaar, stijlvol en comfortabel. Keramische ontwerpen zijn beschikbaar in het Vitra -frame en omtreklijnen.

M-Line biedt een grote verscheidenheid aan items in verschillende maten en kleuren. Vitra biedt een verbluffend en praktisch scala aan vrijstaande badkuipen. De NOA Group en Ross Lovegrove in Londen hebben deze verbluffende baden gemaakt. Stilte heeft een mooie ovale ei-achtige vorm met een achtersteunende hellingszijde! Zijn mooie ontwerp maakt je een unieke en vrolijke badkamer in te maken waar je elke dag van zult genieten.

De Vitra -voordelen

Een illustere geschiedenis Vitra, een naoorlogse Turks bedrijf, heeft een geschiedenis van het overwinnen van obstakels. Vitra -producten zijn te vinden in huizen, openbare plaatsen en bedrijven wereldwijd. Deze collectie opent hun meest populaire lijnen op een frisse manier.

Vitra betaalbaar geprijsd?

Vitra's essentiële collectie is een kosteneffectieve manier om een ​​eigentijds, fris huis te creëren. Vitra Basics is een lijn van goederen die schoonheid en functionaliteit combineert. Met deze gekoppelde componenten kunt u gemakkelijk dingen binnen of over de kamers organiseren.

Hoe lang zal Vitra overleven?

Vitra met behulp van de productie van de productie, kan de impact van koolstof en water verminderen en kan de kosten met waterbesparende technologieën verlagen. Wanneer redelijke prijzen worden overwogen, wordt elk item een ​​verstandige investering.

Is het modern?

Vitra -ontwerper belichaamt moderne luxe. Vitra -ontwerper wordt gedefinieerd door strakke lijnen, productprestaties en balans. Vitra Designer -producten uitnodigen licht en warmte in de badkamer, brengen object, ruimte en gebruiker samen.

Wie is er dan de schuld?

Omdat Vitra het bekendste merk is, is de designerlijn gebouwd op die verbinding. Vitra Designer onderhoudt zijn collecties vers door samen te werken met moderne ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekroonde ontwerpers zoals Alejandro Aavena en Michel Charlot sluiten zich aan bij opkomende ontwerpers. Vitra herschept ook vintage items zoals de voorzitter van de jaren 60. Heruitgaven van antieke items door ontwerppioniers van twintigste eeuw, zoals Jean Prouve en George Nelson, kunnen ten goede komen aan het hedendaagse huis.

Hoe is Vitra begonnen?

Vitra produceert Turkse badkameraccessoires. Vitra is aanwezig sinds het begin van de jaren 1900. Opgericht om bad- en aromaproducten te produceren voor Turkse apotheker üleyman Ferit Eczacibaşi. In 1958 breidde de familie Eczacibaşi hun bedrijf uit door een keramische fabriek te openen. Een Vitra -product is een keramiek met de hardheid en glans van glas. Vitra moet niet worden verward met hetzelfde genoemde ontwerpbureau in Zürich. De Zwitserse ontwerper gebruikt slechts kleine letters: Vitra. Dit kan sommigen voor de gek houden.

Koop vitra.

Vitra zorgt voor veel zorg om een ​​product op de markt te brengen. Ze werken nauw samen met ontwerpers over de hele wereld om alleen de beste goederen op de markt te brengen. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom Vitra zoveel onderscheidingen heeft ontvangen, waaronder de Reddot Design Award en de Outstanding Design Award. Een Vitra -product is goed bestudeerd en zal er uitstekend uitzien in uw huis. Duurzaamheid is net zo essentieel als esthetiek en engineering, zoals aangetoond in het blauwe leven van Vitra: een belofte aan de toekomstige commercial. Ze zijn toegewijd aan het investeren in en het upgraden van hun processen om productieverspilling te verminderen.

Vitra:

Vitra is een van 's werelds toonaangevende badkamerfabrikanten, opgericht in de jaren zeventig. Een jaarlijkse output van Bozüyük is 5 miljoen sanitaire artikelen, 3 miljoen bekkens en 2,5 miljoen accessoires. Ondanks zijn Turkse wortels zijn de goederen van het bedrijf meestal Europees.

Kent u Vitra S50?

De S50 -serie is geschikt voor zowel thuis- als zakelijke toepassingen. De heldere oppervlakken van de S50 Bathroom Suite, afwezigheid van stofvallen en gemakkelijk onderhoudende vormen creëren een voelbaar gevoel van netheid. Een eigentijdse, open en toegankelijke badkamer kan betaalbaar worden gebouwd. Kleinere badkamers of en suites kunnen profiteren van korte projectiewanduitsuites en WC-pannen met een hoger profiel voor meer comfort en toegankelijkheid. Eenvoudige, neutrale S50 -componenten mengen ver in elke opstelling. De Vitra S50-serie wordt gedekt door een foutgarantie van tien jaar. Bevestiging van de levensvatbaarheid van S50 op lange termijn,

Is Vitra Zentrum meer?

Zentrum is zacht aanvoelend en straalt een kalm vertrouwen uit dat niet kan worden genegeerd. Onblaasde en vrij van stofvallen, de Zentrum -collectie laat vorm en schoonheid glanzen. Zentrum is een populaire serie onder degenen die hun huizen met een budget willen repareren of renoveren. Back-to-wall en wand-hong-WC-eenheden zijn geweldig voor een minimalistische look. Ze bieden een eenvoudig interieurontwerp wanneer ze worden gebruikt met een verborgen stortbak. Soft-close toiletstoelen worden op verzoek verstrekt. Zinkpunten hebben een overloop en een tapgat. Een monobloc -mixer kan een eenvoudig maar effectief wasgebied bieden.

Vitra -ontwerper T4

Intuïtieve T4 Dominance T4 is een samenhangende, prachtige en luxueuze mediterrane collectie. Een internationale leider in badkamerproducten produceert T4. T4 is een bijpassende set sanitaire ware en messware. Wall gemonteerd, aanrecht en semi-geregistreerde bassins zijn beschikbaar. Van de grote hoofdbadkamer tot de kleine garderobe, de installatie is eenvoudig. T4 -bekkens en sanitaire apparatuur zijn er in verschillende kleuren en materialen, waaronder hout en mineraal. T4 Brassware kwam overeen met de keramische ware. Het heeft normale of uitgesneden uitgangen, waarbij de laatste een cool trapsgewijze effect creëert. Gebruikt in een ontspannen badkamer, creëren T4 -stukken een gevoel van harmonie en sereniteit.

Wat is Vitra M-Line?

De m-whole Range-producten stralen een rustige, rustige en verzamelde Scandinavische elegantie uit. De Vitra M-Line-componenten werken met een verscheidenheid aan hedendaagse interieurafwerkingen. M-lijn is ideaal voor het hedendaagse leven met steen, glas, metaal en hout. De M-lijn beschikt over afgeronde hoeken en zacht geschepte kommen. De M-Line-serie is schoon en hygiënisch. De M-Line vrijstaanbare wasbasin straalt Europese elegantie uit. Deze lange, ongebruikelijke eenheid straalt continentale elegantie uit. M-Line is een team. Moderne muur gemonteerde of dicht gekoppelde toiletten zijn stil en energiezuinig.

Zo ja, waar zijn ze?

Vitra is een meester in het combineren van huidige trends met creativiteit en verbeelding om iets nieuws en interessants te creëren. Ze hebben het gedaan. Memoria maakt gebruik van geavanceerde productiemethoden om opmerkelijke nieuwe items te produceren. Elk stuk in de memoria-serie heeft scherpe, ultradunne randen. Deze bassins zijn kunstwerken op zichzelf, waardoor elegantie en harmonie hun omgeving brengt. Memoria heeft treksterkte op dunne oppervlakken. Mémoria heeft eigentijdse, minimalistische polygonale ontwerpen die mooi samenwerken. Memoria is een moderne Scandinavische collectie. Het neutrale kleurenschema combineert goed met hout-, minerale en metalen componenten. Ze missen tapgaten en hebben een op zichzelf staande of muur gemonteerde mixer nodig.

Vitra Designer Nest:

De Nest -serie van Vitra Designer is een heerlijk en geruststellend een aanvulling op elk huis. Nest is een goede keuze voor een familiehuis, pension of B&B. Deze set meubels omvat sanitaire ware, opslag en spiegeleenheden. Neem houten meubels op die bij uw specifieke stijl en inrichting passen. Kies uit antraciet, grijs natuurlijk hout, hoog glanzend hout of zwaaide natuurlijk hout. Het bestaat uit toilet- en bidetsets die zijn ontworpen om in te mengen. Nest bevat bovendien een kinderstap voor gemakkelijke toegang tot de ijdelheidseenheden en bassins.

Meer Vitra -ontwerper?

Optioneel Vitra, onderdeel van de designerlijn van het bedrijf. Voor de badkamer heeft Vitra hun geschiedenis van keramisch ontwerp gebruikt om een ​​verzameling bekkenstukken te maken die creatief, eigentijds en veelzijdig zijn. Vitra's optielijn toont hun 70 jaar ontwerpvaardigheid bij het maken van unieke badkamerproducten. Voor een meer open en toegankelijk wasgebied zijn deze bassins ontworpen om verbinding te maken met de werktafel. Deze eigentijdse bassins zien er goed uit met hout of mineralen voor een natuurlijke mediterrane look. Afhankelijk van de situatie kan het bassin op de muur of het dek worden gemonteerd. Kies opties om uw verbeelding te ontketenen en uw eigen badkamer te maken.

Op zoek naar meer over Vitra?

U moet een muurhoofdtoilet kiezen met de meest actuele badkamertechniekfuncties die toegankelijk zijn als u uw badkamer renoveert. Randloze toilet komtechnologie. Deze geavanceerde technologieën construeren de wc-kom en spoelen zodat er geen rand is. Het is nu dikker en bedekt de kom van binnen. Het verwijderen van de binnenlip van een toiletkom in oude stijl verbetert de spoeling en vereenvoudigt het reinigen. Lab -tests tonen aan dat het verwijderen van deze sectie het 95% meer sanitair maakt! Deze slanke enkele vorm is eenvoudiger te reinigen en blijft langer schoner. Kies Vitra Rimex voor een nieuw toilet in de muur-en word randloos!

Vitra Wat is er nieuw?

Het is weer een geweldige moderne uitvinding van een bekend badkamermerk. Dit innovatieve, compacte mechanisme is verborgen achter in de stoel. Elke flush biedt de exacte hoeveelheid reiniging chemicaliën die nodig zijn. Het toilet blijft schoon tussen de reiniging. Er is een Vitra -ontwerpbereik voor elke smaak en budget!

Wie heeft het slagvrije Vitra?

Ze hebben de nieuwste RIM-EX-technologie en randloze kommen. De volgende toiletten met muur hebben randloze opties: deze omvatten Vitra T4 Rimless, Vitra M-Line Rimless Wall Hanging Toilet, Vitra Shift Rimless Wall Hanging WC, Retro (ook bekend als de Nest Wall Hangende WC in het VK), S50 (Arkitrimless ), Sento, Memoria Rim-Ex en Istanbul. Neem contact met ons op voor de nieuwste toiletgegevens van Vitra Rim-Ex. S50 (zowel open als gesloten terugversies), Zentrum en T4 zijn de beste Vitra -toiletten met randloze Rimex -ontwerpen. Integra Terug naar de wand van de wandverdieping van de rand-ex.

Vitra Taps

Vitra Bathroom Brassware wordt geleverd in koper, goud en klassiek Chrome! Wereldleider in de badkamerindustrie, Vitra staat bekend om zijn hoogwaardige en prachtige ontwerp. Traditionele, elegante en zeer gewenste badkamerartikelen kunnen u helpen het uiterlijk te creëren dat u wilt. Er zijn goedkope en op maat gemaakte alternatieven.

Vitra's badkamerlijn.

Layton, Milton en Zentrum zijn allemaal ontwerpen uit de collectie van Vitra's badkamermeubels. Onze website verkoopt vitra badkamerspiegels en spiegelkasten. Er zijn bijvoorbeeld soft-closing scharnieren en deuren beschikbaar, evenals een breed scala aan afwerkingen en kleuren als aanvulling op uw nieuwe Vitra-eenheid. Deze items zijn perfect voor eerste kopers van huis of kleine badkamerverbeteringen. Mooie ontwerpen en materialen tegen een fantastische prijs!

Vitra -baden:

Badliefhebbers zoals onze categorie Vitra Baths. Elk budget heeft een model. Badkamerontwerp en geschiedenis dicteren dat baden in plaats van douchen traditioneel de gewenste methode van wassen was. Tegenwoordig hebben de meeste huizen een bad/douchecombinatie en bieden ze het beste van twee werelden. Vitra biedt een oplossing voor iedereen, van specifieke P -vormen zoals het Optima Bath tot rechthoekige douchebaden zoals het neon douchebad. Designer focuspunten lijken op de prachtige avant-garde stijlen en prijspunten van het Vitra Istanbul Bath zijn:

Baden in Vitra?

Het bedrijf produceert ook creatieve badkuipen, zoals de Istanbul -baden gemaakt door de beroemde ontwerper Ross Lovegrove exclusief voor Vitra. Met Vitra's Shift Pure Bath, kunt u genieten van een spa-ervaring in uw eigen huis met een unieke uitrol hardhoutrol. Nu elk huis een massagetafel heeft, kunt u rusten wetende dat uw gewicht volledig wordt ondersteund door de robuuste en duurzame structuur van de Shift Pure Bath. Dit is een eigentijdse kijk op het traditionele bad. Dit bad is belangrijk voor iedereen die een kleine residentiële spa of een zakelijke spa -faciliteit bouwt.

Vitra Layton?

Minder is meer met de Layton -collectie. Layton WC -pannen tart de zwaartekracht door slanke materialen te gebruiken en de beschikbare vloerruimte te maximaliseren. Layton lijkt eenvoudig vanwege zijn vorm en organisatie. De bassins van de Layton -collectie zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De set kan in elk deel in het huis worden gebruikt, van garderozers tot baden. Het gebruik van het bereik op veel plaatsen biedt eenheid. Onzichtbaar sanitair wordt vermomd door volledige of gedeeltelijke voetstukken. Op basis van de applicatie kunnen Layton's gedurfde, uitnodigende look en neutrale kleur mengen met messware in klassieke of moderne stijlen. Dit is een favoriet van zowel onze residentiële als zakelijke klanten.

Vitra Milton

Milton is opgericht voor eerste kopers. Je kunt anticiperen op gerenommeerde ontwerpers, Vitra, om hun beste voet naar voren te brengen. Dit bekken en wc -set is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een snelle wasruimte -oplossing. Het is niet nodig om de kwaliteit in gevaar te brengen tijdens het verbouwen van een bestaande ruimte of het bouwen van een nieuwe badkamer of garderobe. De Milton WC Suite -componenten laten zien hoe eenvoudig gunstig kan zijn. Long-term value of a close-coupled apartment is convenience. A compact cistern saves money now and in the long run by using less water. The tap hole and size combinations of the basin may be customized. Milton is ideal for a budget designer.

Vitra Showers:

Er is een breed scala aan vitra -douchefittingen beschikbaar om bij elke moderne doucheruimte te passen! De Vitra-douches zijn goed gemaakt en zullen vele jaren blijven bestaan! In de doucheruimte van uw badkamer, of als een gecoördineerd stuk met uw Vitra -kranen en messwerk. De handset van Vitra Baton -douche is het populairst. Deze eenvoudige, eigentijdse component komt overeen met alle vitra douchekleppen en chromen badkamers. De Nest Brassware -collectie omvat zichtbare en verborgen Vitra -douchekleppen. Om de look te voltooien, is de bijbehorende taps toelopende hendelgreepregeling die wordt gezien op de nest- en nest trendy collecties zowel comfortabel als eenvoudig te bedienen.

Kent u Vitra S20?

S20 van Vitra Essentials toont het scherpe gevoel van evenwicht van het bedrijf. Vitra heeft bijna zeven decennia ontwerpgeschiedenis en is een meester bij het opnieuw uitvinden van oude ideeën. Elk meubelstuk en sanitaire uitrusting kan in elke reeks worden gebruikt. De gebruiker kan indien nodig onderdelen kiezen en selecteren, zonder zorgen voor vorm of functie. Met deze veelzijdige ijdelheidseenheden en gezonken aanrechtbekkens kunt u uw creativiteit uitdrukken bij het ontwerpen van uw badkamer. We gebruikten gouden kers voor warmte en koel wit voor monochromatische elegantie. De WC-eenheden zijn ontworpen om comfortabel en langdurig te zijn terwijl ze water en geld behouden.

Wat is Vitra Designer Shift?

Shift is een frisse nieuwe collectie voor uw huis. De nieuwste collectie van Vado is een uitgebalanceerde mix van badkamerapparatuur en hardhouten meubels die putten uit de ontwerpervaring van het bedrijf. Het schakelmeubilair komt in vier verschillende kleurencombinaties. Shift is verkrijgbaar in verschillende tinten, van de monochrome wit en grijs tot de warme hardhoutafwerking van zebrano en berglerk. Vierkant keramisch aardewerk met verzachtte randen en gladde sferische interieurs kunnen elegant en delicaat zijn. Afwerking met verlichte spiegels en spiegelkasten.

Designer Watjewels door Vitra

Waterjewels, een vlaggenschipmerk van Vitra Designer, valt op. Niet-keramische bassins uit Vitra voegen onmiddellijk een vleugje verfijning toe aan elke badkamer. Waterjewels is het assortiment voor een chique badkamer. Deze eenvoudige goud, platina, zwarte, koper of witte kommen hebben een koninklijke sfeer. Maak een prachtig wasgebied met een van de gespecialiseerde werkbladen in drie breedtes en talloze tapgatkeuzes. Eenvoudige schoonheid alleen stimuleert re-energie. Een muur-mixerset of een lange mixer-kraan transformeert de badkamer in een vijfsterrenfunctie.

Goede Vitra -toiletten?

U kunt kiezen uit de nieuwste ontwerpinnovaties en -vormen van Vitra. Vitra biedt een breed scala aan toiletalternatieven, van professioneel commercieel tot budgetvriendelijk. In samenwerking met Vitra creëren hedendaagse Duitse ontwerpers NOA en Pentagon, evenals creatieve Franse ontwerper Christophe Pillet, het beste van de huidige Europese stijl.

Wat is een Vitra -toilet?

V-care Smart Care douche toiletten en gecombineerde douchetoiletten zijn twee nieuwe Vitra-uitvindingen. Geen verborgen reservoirs of fittingen maken dichtbij gekoppelde toiletten het meest populaire en eenvoudigst om te installeren. Een ingebouwde wandtoilet verwijdert de vereiste voor een blootgestelde stortbak. Vitra cistern en spoelplaat Vitra -spoelplaten zijn verkrijgbaar in chroom, goud en zwart.

Vitra-muur gemonteerde toiletten: waarom?

Moderne toiletten van de muur heffen veilig de pan van de vloer op en plaats deze op een sterk metalen frame (een verborgen stortbak en frame-pakket). Dit verbergt het reservoir mooi. Het is veilig om te zeggen dat al onze merken, evenals de Vitra Cistern -frames, grondig zijn getest. De uitkomst is een schone, elegante WC. Omdat de functionerende componenten verborgen zijn, moeten alleen de pan en de kom worden schoongemaakt.

Is Vitra badkamermeubels het waard?

Zeer mooie vitra badkamermeubels. Het is verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en afwerkingen om bij een verscheidenheid aan budgetten en smaken te passen. Badkamermeubilair door Vitra is verdeeld in functionele reeksen. Vitra heeft drie collecties: badkamer, handtekening en ontwerper. Het basisniveau Vitra badkamermeubels beginnen voor een geweldige prijs en bieden uitstekende bouwkwaliteit, evenals functies die mindere artikelen missen!

Is er meer aan Milton?

De Vitra S-Line-collectie is een bekende eenheid in de zakelijke en gastvrijheidssectoren, vooral in openbare toiletten. Tonen en stijlen kunnen gemakkelijk worden gecombineerd vanwege de neutrale vorm en het uiterlijk. Milton de S-Line biedt goedkope prijzen, een strak en efficiënt ontwerp en een hoog niveau van comfort. Het efficiënt gebruiken van water in kleine gebieden is mogelijk met wandhangen en dichtbij gekoppelde suites. Het verzonken bassin in deze serie is uitstekend voor openbare garderobe. Milton Deze serie beschikt over een witte keramische S-Line urinoirverdeling voor eenvoudige compatibiliteit.

Vitra Serenada

De Serenada -serie is een mooie historische collectie. Een goed gemaakte antieke badkamerset is niet langer een exclusieve grondstof. Serenada is een prachtige serie met Edwardiaanse en Victoriaanse architectuur. Deze bekken- en toiletten zijn ideaal voor een garderobe of toilet. Een eigentijds toilet met een laag volume-spoelmechanisme kan een prachtige mix zijn van modern gemak en klassieke elegantie. In een badkamer voegt Serenada een gevoel van warmte en huiselijkheid toe.

Kan ik Vitra -gootstenen kopen?

De frisse, eigentijdse bassins passen bij verschillende decors. En ze zijn goedkoop. Een marktleider creëert de wastafels van Vitra in gespecialiseerde productiefaciliteiten. Een wastafel in de badkamer van Vitra is een verstandige investering in stijl en kwaliteit die jarenlang zal blijven bestaan. Van budgetvriendelijke merken zoals M-Line, Shift en Integra tot high-end producten zoals Vitra Istanbul, de Vitra Group biedt iets voor elke badkamer. Stijlen kunnen worden gemaakt met behulp van Vitra Wall Basins. Deze wastafels worden geleverd met flesvallen of een halve voetstuk afvalafdekking optie in bijpassend keramisch aardewerk voor een schone eigentijdse look. Voor een meer traditionele look worden de meeste met Vitra badkamer gemonteerde bassins geleverd met een optioneel compleet voetstuk dat pijpen verbergt. Met Vitra's grote verscheidenheid aan ongebruikelijke en elegante aanrechtwinkontwerpen kunt u de look van uw nieuwe badkamer aanpassen!

Hoe wordt het Vitra -bekken gemaakt?

Beauteous kommen hebben doordrenkte randen, ovale of offsetvormen, gebogen of ronder rondingen, enz. Neem antieke messware op voor een subtiele touch op eigentijds klassiek ontwerp, of meng met prachtige moderne tikken voor een snij-edge look. Het vitra -frame en de vitra -overzichtslijnen bieden een brede verscheidenheid aan unieke en aantrekkelijke keramische komvormen, evenals gekleurde sink -alternatieven. Moderne en elegante bekkens van Vitra -badkamer zijn beschikbaar. Maak de look af met een vitra zwarte badkamer wastafel, zoals de vitra -omtrek in Matt Black. Kies dit Matt Black Basin om het korrel van hout of de glans van marmertegels te benadrukken. We hebben badkamerideeën voor elk budget en ambitieuze interieurontwerper.

Details over Vitra Designer Baths.

Vitra heeft een prachtige selectie vrijstaande baden die zowel mooi als functioneel zijn. Het Vitra Istanbul Oval -bad is het werk waard dat nodig is om het te construeren. Neem contact met ons op, zodat we precieze doorlooptijden en leveringsdata kunnen bevestigen. Wereldberoemde ontwerpers, waaronder Ross Lovegrove in Londen en de NOA-groep, ontwierpen deze prachtige badkuipen. Het Vitra Silence Bath heeft een achtersteunende hellingzijde en een prachtige ovale ei-achtige vorm! Het prachtige ontwerp helpt je een onderscheidende en heldere badkamerdecor te creëren die je elke dag graag zult gebruiken.

De basisprincipes van Vitra -toiletten.

 • De Vitra Essentials Collection is een budgetvriendelijke aanpak om uw huis bij te werken.
 • De Designer Line werkt samen met hedendaagse ontwerpers, kunstenaars en architecten.
 • Voor Turkse apotheker üleyman Ferit Eczacibaşi produceert Vitra sinds 1900 Turkse badkameraccessoires.
 • Vele malen toegekend, waaronder Zwitsers ontwerp van het jaar in.
 • Vitra is een prominente wereldwijde badkamerfabrikant die in de jaren zeventig is opgericht.
 • De S50 -serie is ideaal voor zowel thuis- als kantoorgebruik.
 • Om iets fris en intrigerends te creëren, combineert Vitra meesterlijk de huidige trends met inventiviteit.
 • Nieuwe producten van memoria innoveren.
 • Ze hebben 70 jaar ontwerpervaring in het produceren van onderscheidende badkamerartikelen.
 • Vitra is een bekend badkamermerk met items die aan alle smaken voldoen.
 • Van toiletten met muur tot badkuipen en douches, Vitra heeft een ontwerp voor iedereen.
 • Dit zijn de badkamerlijnproducten van het bedrijf.
 • Onze website biedt ook vitra badkamerspiegels.
 • Ze zijn er in verschillende maten en kunnen overal in het huis worden gebruikt, van garderobe tot masterbadkamers.
 • Kent u Vitra S20?
 • S20, een meester bij het herwerken van oude concepten, toont het uitstekende gevoel van evenwicht van het bedrijf.
 • M-Line biedt een grote verscheidenheid aan items in verschillende maten en kleuren.
 • Vitra biedt een verbluffend en praktisch scala aan vrijstaande badkuipen.
 • Stilte heeft een mooie ovale ei-achtige vorm met een achtersteunende hellingszijde!
 • Zijn mooie ontwerp maakt je een unieke en vrolijke badkamer in te maken waar je elke dag van zult genieten.

Geschreven door
BrookPad Team

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.