Most significant ways that a smart house may enhance your life.

De belangrijkste manieren waarop een slim huis je leven kan verbeteren.

Ontdek de vele manieren waarop een smart home je leven kan verbeteren.

Smart Home Helping

Het belangrijkste is dat slimme huizen u kunnen helpen,

We hebben veel geprofiteerd van moderne technologieën, zoals tijdbesparende tools en meer plezier. Slimme technologie is gearriveerd: hier zijn vijf manieren waarop het onze kwaliteit van leven kan verbeteren. Traditionele thermostaten bieden u minder controle over uw verwarmingssysteem. U kunt de helderheid en kleur van uw lichten regelen met slimme verlichting. Met behulp van een slimme deurbel kun je zien wie er aan de deur is zonder er te zijn.

Technologie maakt het gemakkelijker om toegankelijke huizen te bouwen. Met uw stem of via een smartphone -applicatie kunt u praktisch alles bepalen. Slimme pluggen, deurbels, sloten en camera's stellen u in staat om te zien wie er bij de voordeur is en laat ze binnen vanuit uw smartphone of tablet (of niet) lichten kunnen worden bestuurd via spraakopdrachten, apps of sensoren. Spraakgestuurde slimme luidsprekers kunnen u helpen minder tijd op het scherm door te brengen. Slimme verlichting kan helpen om blauwe lichtniveaus te verlagen, waardoor het gemakkelijker is om in slaap te vallen

Witte ruis kan worden gebruikt om ruis eruit te filteren en tegelijkertijd rustgevende geluiden te genereren. Slimme apparaten kunnen fantastisch zijn voor het vinden van nieuwe, gezonde recepten. Met slimme huizen kunt u energie besparen en elektriciteits- en waterrekeningen laag houden. Met Smart Thermostats kunt u de temperatuur van uw huis regelen met behulp van uw telefoon of spraak. Gebruik een externe slot om alle deuren te beveiligen die u mogelijk hebt verwaarloosd om te vergrendelen. Deze kunnen ook worden gebruikt om uw eigendom en degenen die binnen wonen te controleren.

Slimme technologie verbetert ons leven op verschillende manieren, van tijd besparen tot meer plezier.

Sinds de uitvinding van de wasmachine, koelkast en televisie is ons dagelijks leven aanzienlijk veranderd. Onze huizen waren een compleet andere plaats vóór de uitvinding van deze apparaten. Zelfs schijnbaar kleine items zoals thermostaten en draadloze telefoons hebben een aanzienlijke impact gehad op onze manier van leven. De volgende huisrevolutie is gearriveerd: slimme technologie, en hier zijn vijf manieren waarop het onze kwaliteit van leven kan verbeteren.

1. Het bespaart tijd.

Elke keer dat u spraak- of app -besturingselement gebruikt, bespaart u enkele seconden. Terwijl u het ontbijt voorbereidt, kunt u uw slimme luidspreker vragen om de lichten uit te schakelen of het weerrapport te lezen. Met een eenvoudige aanraking kunt u al uw deuren beveiligen voordat u uw huis verlaat. En, zonder terug te gaan, controleer je antwoorden dubbel. Die fracties van een tweede accumuleren. Waarom niet uw eigen automatische procedures bouwen om uw eigen taken gemakkelijker te voltooien te maken? "Hé Google, ik ga uit," zegt u, en de lichten zijn uitgeschakeld, de deuren zijn vergrendeld en ontvangt het weerrapport! Er is ook de mogelijkheid van grotere tijdsbesparing. Ga niet zitten wachten op levering. Met een slimme deurbel kunt u zien wie er aan de deur is, de deur openen en een aanwijzingen geven zonder daar te hoeven zijn op het moment van het bezoek. Dat is een volledige dag aan werk dat daar is opgeslagen.

 • Maak ontbijt en laat uw slimme spreker het voor u doen.
 • Een eenvoudige aanraking beveiligt al uw deuren.
 • Je kunt zien wie er aan de deur is, de deur openen en een aanwijzingen geven, allemaal zonder daar te zijn.

2. Verhoogde controle

Het gebruik van slimme technologie is het veranderen van de manier waarop we onze thuissystemen beheren, zoals verlichting en verwarming. Slimme verlichting biedt u de mogelijkheid om de helderheid en kleur van uw lichten aan uw voorkeuren aan te passen. Controleer een enkel licht, een enkele kamer of een andere regio die u kiest. Sensoren kunnen worden gebruikt om lichten te activeren en te plannen om in te schakelen en uit te schakelen terwijl je weg bent. Alles wordt gecontroleerd via een enkele app. Slimme thermostaten bieden u veel meer controle over uw verwarmingssysteem dan traditionele thermostaten. Ze leren en optimaliseren om uw huis aangenamer te maken, en ze kunnen u ook helpen bij het verlagen van uw nutskosten. Bovendien bieden ze u een grotere directe controle. Op een koude dag, ben je op weg naar huis? Voordat je thuiskomt, zet je de hitte aan om ervoor te zorgen dat je een toasty warm welkom hebt.

 • Verwarming en lichten worden gecontroleerd met behulp van slimme technologie thuis.
 • U kunt de helderheid en kleur van uw lichten kiezen.
 • Eenvoudig te beheren verwarmingssysteem met behulp van slimme thermostaten.

3. Een toename van zelfredzaamheid

Het gebruik van slimme technologie opent nieuwe mogelijkheden om huizen toegankelijker te maken. Om te beginnen kunt u vrijwel alles beheren met uw stem of met een paar klikken op een smartphone -applicatie. Het is niet nodig om schakelaars en pluggen te verplaatsen die onbereikbaar zijn. Slimme verlichting kan worden bestuurd met de stem, via een app of via sensoren. Met slimme pluggen kunt u daarentegen alles wat kan worden aangesloten draadloos bedienen. Smart -deurbellen, sloten en camera's kunt u zien wie er bij de voordeur is en ze binnen te laten vanuit uw smartphone of tablet (of niet). Een andere optie is om tijdelijke slimme sleutels te verzenden naar mobiele telefoons van vrienden en familieleden, waardoor ze toegang hebben tot de informatie wanneer ze deze nodig hebben.

 • Het gebruik van slimme technologie biedt nieuwe bouwmogelijkheden.
 • Het kan worden bestuurd door spraak, via een app of door sensoren.
 • Met behulp van een smartphone of tablet kunt u zien wie er aan de deur staat en hen toestaan ​​om binnen te komen.

4. Verhoogd comfort en veiligheid in het huishouden

Begrijp wat er gebeurt, waar het plaatsvindt en wanneer het plaatsvindt. Slimme bewegingssensoren geven u meldingen als ze worden geactiveerd, en slimme beveiligingscamera's streamen live beelden naar uw telefoon wanneer ze actief zijn. Bovendien is slimme technologie aanpasbaar - u zou hetzelfde camerasysteem kunnen gebruiken als een babymonitor of om uw huisdieren in de gaten te houden terwijl u op het werk bent, bijvoorbeeld. Slimme alarmen kunnen u een melding sturen als ze rook of koolmonoxide in de lucht detecteren. Ze testen ook zelf, dus je hoeft je nooit zorgen te maken dat ze geen batterijen meer hebben terwijl je niet kijkt. Wanneer u ze aansluit op uw slimme camera's of kachels, kunnen ze u zelfs weergeven wat er aan de hand is als er een alarm wordt ontvangen. Het hebben van controle over uw voertuig vanaf uw telefoon draagt ​​ook bij aan uw gemoedsrust. Wanneer u externe toegang hebt tot slimme pluggen, kunt u het controleren en de dingen uitschakelen terwijl u weg bent. Als gevolg hiervan hoeft u zich geen zorgen te maken over het vergeten om het zijlicht uit te schakelen wanneer u het huis verlaat.

 • Er zijn bewegingssensoren en beveiligingscamera's die u op de hoogte stellen wanneer ze worden ingeschakeld.
 • Als uw kachels of camera's u alarmeren, laten deze accessoires u zien.
 • Het controleren van uw voertuig van uw telefoon verlicht uw spanning.

5. Algemeen welzijn

Meer tijd hebben, zich veiliger voelen en meer controle voelen zijn allemaal positieve resultaten. Slimme huizen kunnen daarentegen nog verder gaan om u comfort en plezier te bieden. We willen allemaal een goede nachtrust krijgen. Het blauwe licht dat wordt uitgezonden door lichten en schermen helpt ons echter om de hele dag door attent en minder slaperig te zijn. Slimme luidsprekers met spraakbesturing kunnen u helpen minder tijd door te brengen voor het scherm. En nog beter, slimme verlichting kan het blauwe lichtniveau verlagen naarmate je dichter bij het slapengaan komt en het podium zet voor een goede nachtrust. De temperatuur heeft ook invloed op de slaapkwaliteit. Als de kamer te warm wordt, kunt u een slimme plug gebruiken om een ​​ventilator te activeren, waarmee u zonder onderbreking ononderbroken kunt slapen. Sprekers in uw slaapkamer kunnen ook nuttig zijn voor slaap. Witte ruis kan worden gebruikt om irritante ruis uit te filteren en tegelijkertijd ontspannende geluiden te produceren. Waarom zou u uw slimme luidspreker niet gebruiken om te slapen terwijl u naar uw favoriete app voor muziekstreaming of audioboek luistert? Als alternatief kunt u achterover leunen en genieten van toegang tot video en andere vormen van entertainment via Google Chromecast. Slimme gadgets kunnen erg nuttig zijn als het gaat om het ontdekken van nieuwe, voedzame recepten. Een slimme luidspreker met een ingebouwd scherm kan instructies geven over het bereiden van een nieuwe maaltijd. Je kunt het in de keuken gebruiken en het met je stem activeren als je je handen vol dingen hebt om je voor te bereiden! Huizen worden slimmer en gezonder naarmate de technologie vordert. Je kunt je misschien zelfs afvragen hoe je het ooit zonder met elkaar overweg hebt.

 • Sprekers kunnen de slaapkamer verbeteren.
 • Hoe kun je in slaap vallen met je slimme spreker aan?
 • Geïntegreerd scherm Smart Speakers kunnen kookinstructies bieden.

Wat is precies het Smart House -concept?

Elke huisconfiguratie waarmee apparaten en gadgets overal automatisch worden bestuurd met een internetverbinding met een mobiele telefoon of een ander netwerkapparaat, wordt "smart home" genoemd.

Waarom is het nodig om een ​​smart home te hebben?

Een smart home garandeert dat u energie bespaart en dat uw nuts- en waterkosten worden verlaagd. Er wordt vaak opgemerkt dat lichten achterblijven omdat mensen te lui zijn om op te staan ​​en ze zelf uit te schakelen. In een smart home kun je van verlichting en andere elektrische apparaten uitschakelen, zelfs als je in bed ligt en op het punt staat in slaap te vallen.

Wat onderscheidt een smart home van een normaal huis?

Alleen wanneer de apparaten in een echt smart home -ecosysteem zijn verbonden met andere apparaten in het systeem en samenwerken dat het systeem als echt slim wordt beschouwd. Het is ook wanneer de apparaten connectiviteit bieden voorbij het huis dat ze onderhouden, zoals het toestaan ​​van gebruikers om de apparaten van een afstand te bedienen, en wanneer de apparaten in harmonie werken met de levensstijl van de gebruiker in plaats van het te verstoren.

Is het een goed idee om slimme huizen te bouwen?

Het is het beste dat er is. De veiligheidsniveaus van mensen in slimme huizen zijn aanzienlijk verbeterd. U kunt een externe slot gebruiken om deuren in uw huis te beveiligen die u misschien bent vergeten te beveiligen. U kunt ook slimme gadgets gebruiken om uw huis in de gaten te houden - en de mensen die erin wonen.

Is het waar dat slimme huizen geld besparen?

Deze energie-efficiënte artikelen kunnen u helpen geld te besparen op uw nutskosten en tegelijkertijd uw energie-efficiëntie te verbeteren. Om uw leven eenvoudiger te maken, zijn er verschillende smart home -gadgets beschikbaar. Deze apparaten automatiseren activiteiten in huis en geven u de controle over hen via een telefoon -app of zelfs spraakopdrachten. Velen van hen kunnen echter worden gebruikt om uw energiekosten te verlagen en u ook geld te besparen.

Is beleggen in een smart home een goede investering?

Op de lange termijn zijn slimme gadgets zeker uw geld waard als u hiermee geld kunt besparen. Met slimme thermostaten kunt u de temperatuur van uw huis beheren vanaf uw telefoon of met uw stem, en hiermee kunt u ook schema's en regels vaststellen voor wanneer uw verwarmings- en airconditioningsystemen worden ingeschakeld en uitschakelen.

Enkele van de belangrijkste voordelen van een smart home kunnen zijn:

 • Ons leven wordt op veel manieren verbeterd, van tijd besparen tot meer plezier.
 • De volgende generatie thuistechnologie komt eraan. We hebben vijf manieren gegeven waarop het onze kwaliteit van leven kan verbeteren.
 • Het verkort de tijd. Laat de slimme spreker uw ontbijt voor u maken. Slechts een beetje aanraking doet de truc.
 • Meer controle slimme technologie verandert de manier waarop we onze thuissystemen besturen, zoals verlichting en verwarming. Smart Home Automation Beheersbaar verwarmingssysteem met slimme thermostaten.
 • Het hebben van controle over uw auto vanaf uw telefoon helpt u zich veilig te voelen.
 • Spraakgestuurde slimme luidsprekers kunnen u helpen minder tijd op het scherm door te brengen.
 • Sprekers in uw slaapkamer kunnen u ook helpen slapen.
 • Waarom zou u uw slimme spreker niet gebruiken om naar muziek te luisteren terwijl u in slaap valt? Slapen tijdens het gebruik van uw slimme luidspreker?
 • Met slimme huizen kunt u energie besparen en elektriciteits- en waterrekeningen laag houden.
 • U kunt slimme apparaten gebruiken om uw huis te controleren, evenals anderen die daar wonen.
 • Om uw leven te vereenvoudigen, zijn er verschillende smart home -gadgets beschikbaar.

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.