Smart toilet, core functions

Slim toilet, kernfuncties

Lees meer over de beschikbare slimme toiletfuncties.

Watervallen, waterstroom

 

Wat is precies een slim toilet?

Smart toilet is een apparaat dat toiletstoel combineert met extra functionaliteiten zoals bidet, achterwas, turbo wassen, hete luchtdroger, verwarmde stoel, nachtlicht, slimme sensor, kindermodus, deodorisatie of zelfs ECO -modus voor waterbesparing. Dit vervangt in feite de behoefte aan het gebruik van gewoon toiletpapier en helpt de hygiëne te verbeteren. Dit type toilet komt het meest voor in Japan waar ze door meer dan 82% van de huishoudens worden aangeklaagd. In Europa dankzij BrookPad Bedrijf dat ze ook steeds populairder worden om de dagelijkse toiletervaring te verbeteren.

Wat zijn slimme toiletfuncties?

Een slim toilet is een apparaat dat een toiletbril combineert met extra functies zoals een bidet, achterwas, turbo wassen, hete luchtdroger, verwarmde stoel, nachtlicht, slimme sensor, kindermodus, deodorisatie of zelfs waterbesparende eco-modus . Dit verwijdert de behoefte aan regelmatig toiletpapier en helpt de netheid te verbeteren. Dit soort toilet is het populairst in Japan, waar meer dan 82% van de huizen hen aanklagen. In Europa, vanwege de BrookPad Zaken, ze worden ook steeds populairder, waardoor de dagelijkse badkamerervaring wordt verbeterd.

Vanwege hun prevalentie in Japan worden Japanse toiletten vaak toiletten genoemd. Ze zijn uitgerust met boiler, bidet, oscillerende spray, verwarmde stoelen, hete luchtdroger, zelfreinigende technologie, nachtverlichting en meer. Turbo Wash -modus levert een sterke waterstraal die helpt bij het gebruik van toilet. Het is nauwkeurig, volledig schoon. De luchtdroogfunctie kan vocht verwijderen uit normaal toiletpapier of droog.

Slimme toiletten worden meestal geleverd met een extern draadloos systeem dat een gebruiker of verzorger kan bedienen buiten de badkamerdeur. Met zijdelenpaneelbediening kunt u alle instellingen voor uw slimme toilet aanpassen. Modellen voor afstandsbediening hebben een micro-controlepaneel. Het stelt ons in staat om de meeste basiskenmerken te gebruiken, waaronder water wassen, bidets en stopfunctie zonder afstandsbediening. BrookPad Biedt producten van hoge kwaliteit met behulp van de nieuwste ontwikkelingen in persoonlijke hygiënetechnologie.

Vóór de release worden producten grondig getest om ervoor te zorgen dat consumenten de grootste gebruikerservaring genieten. Gebruikmakend voor langdurige goederen en eenvoud van gebruik alleen materialen en componenten van hoge kwaliteit. Gecertificeerde gecertificeerde producten zijn gecertificeerd door CE en ROHS om aan alle noodzakelijke normen te voldoen. Een slim toilet is een slim toilet waarmee u stoelwaterdruk en temperatuur kunt regelen. De opwarmingsfunctie op de wc -bril helpt u te ontspannen en de reis naar de badkamer sneller te maken.

Een slim toilet produceert een onderscheidend waterpulsatie -effect door de waterdruk te veranderen. Randloze toiletten zijn eenvoudiger te reinigen en sanitair, omdat ze geen rand hebben. De BrookPad Smart toilet heeft een ingebouwd watertemperatuurregelsysteem, zodat u in de juiste mate kunt douchen. Het roestvrijstalen mondstuk is de meeste standaard BrookPad Toiletten, waardoor uw slimme toilet extra beter wordt. Met slechts één klik kunt u uw smartphone naar het werk converteren, waardoor het handiger wordt.

Waterwateren

Met waterwassing kan het gebruik van water uw achterste regio reinigen nadat u in het toilet bent geweest. Wasfactoren zoals temperatuur en druk kunnen vaak worden gewijzigd. Wassen met water vermindert de behoefte aan toiletpapier aanzienlijk, omdat water de primaire reinigingsprocedure is, niet veegt met toiletpapier.

Bidet

Er is ook bidetmodus voor vrouwen. Nozzle heeft meer dan één waterafgiftemethode. Gladde waterstroom met verstelbare waterdruk maakt het mogelijk om de voorste geslachtsdelen direct na het toilet te reinigen. Vaak kunnen de schoonmaakinstellingen van Bidet worden gewijzigd.

Hete toiletbril

Verwarmde toiletbril maakt een warme stoeltemperatuur mogelijk, vooral in koude dagen. Vanwege het verwarmende effect van de stoel helpt het u te ontspannen en de badkamertrip sneller te maken. Vanwege de ingebouwde sensor, terwijl de stoel wordt bezet, kan verwarming worden ingeschakeld naar de gewenste vooraf geselecteerde temperatuur.

Turbo washad

Turbo Wash -modus levert een sterke waterstraal die helpt bij het gebruik van toilet. Het is nauwkeurig, volledig schoonmaken. Het is beschikbaar in de meeste slimme toiletten met een normale wasmodus en ook voor het wassen achter. Bovendien kan de waterdruk worden aangepast aan de juiste waarde.

Nachtlicht LED

Led Night Light Future laat je een wc -bril vinden in het midden van je nachttoiletbezoeken zonder het hoofdlicht aan te schakelen. Omgevingsverlichting maakt uw badkamer mooi. Meestal is slimme toilet nachtlampje in licht blauw of wit.

Hot Air-Drier

Met behulp van de WASH -functie kunt u ook gebruik maken van hete luchtdroogfunctionaliteit. Zelfs als je schoon gaat, kan vocht blijven. U kunt vocht elimineren met regelmatig toiletpapier of een droogfunctie gebruiken volgens persoonlijke voorkeuren. Hete luchtstromen verwijder waterdruppeltjes en vochtigheid van de huid.

Smart stoeltoilet

Intelligente toiletstoelen omvatten talloze functies en geautomatiseerde sensoren. Ze hebben voorzieningen, waaronder boiler, waskeuzes, bidet, oscillerende spray, verwarmde stoelen, hete luchtdroger, zelfreinigende technologie, nachtverlichting en meer. Vanwege hun populariteit in Japan worden deze toiletten vaak Japanse toiletten genoemd.

Geïntegreerd toilet

Dit is het meest luxe toilet met de nieuwste gemakken. De technologie is opgenomen in de keramische kom, waardoor het mooi lijkt. Geïntegreerde toiletten omvatten meer geavanceerde slimme stoelvarianten. Geavanceerde reiniging of geautomatiseerd dekselopening/sluiting zijn slechts een paar.

Afstandsbediening op afstand

Draadloze afstandsbediening is een handige methode om een ​​slimme bidetstoel te gebruiken. Als uw bidet met een afstandsbediening wordt geleverd, kunt u het dok wandelen. Slimme toiletten worden meestal geleverd met een extern draadloos systeem dat een gebruiker of verzorger kan bedienen buiten de badkamerdeur.

Zijpaneelcontrole

Met zijkaneelbediening kunt u alle instellingen van uw slimme toilet aanpassen. Het gebruik van uw toilet met bidetfunctie is handig. Het zijpaneel is opgelost, dus het kan altijd verloren gaan in de buurt van uw wc -bril. Water- en stoeltemperatuur, waterdruk, mondstuklocatie kan allemaal worden aangepast.

Micro-controlebord

Micro-controlepaneel in op afstand bestuurde modellen. Het maakt het gebruik van de meeste basisfunctie mogelijk zonder afstandsbediening dergelijke waterwas, bidet of stopfunctie. Micro -paneel wordt geplaatst aan de slimme toiletkant en biedt een zeer handige methode om toegang te krijgen tot de hoofdtoiletfunctie met bidet.

Zachte toiletbreker en deksel

Zachte sluiting van zowel de stoel in het toilet als het deksel is uiterst voordelig, omdat geleidelijk dalende dekking geen geluid oplevert tijdens het sluiten. Met behulp van dit dempingsmechanisme, zult u het gebruiken zonder zich zorgen te maken over het deksel dat geluid afsluiten. Langzame sluitingsdeksel mag niet worden geduwd om te sluiten, omdat het de levensduur van het demper vermindert.

Auto Sluit en Open Cover

Het is een van de meest geavanceerde open dekselfuncties aangeboden in geïntegreerd toilet. Zowel deksel als stoel kunnen automatisch openen of gesloten zijn, vanwege de ingebouwde sensor, zonder aan te raken. Een afstandsbediening kan ook worden geopend en gesloten door slechts één knop te drukken.

Automotive modus

Een slimme bidettoilet kan automatisch wassen en een droge functie hebben. Automatische functiescène wordt na elkaar geïnitieerd, eenvoudig door op de ene knop te drukken. In de kindermodus verlaagt deze functie ook de temperatuur en waterdruk. Alles in de wasmodus.

Actief ontgierend

Bidettoiletten kunnen ook worden uitgerust met actieve deodorisatie. Na het gebruik van het toilet, kunt u de ventilatie inschakelen om de badkamerlucht te reinigen. De luchtstroom gaat recht door het persluchtfiltratiesysteem en verwijdert ongewenste toiletgeuren.

Koolstofdeodorisatie

De wc -bril kan bamboe houtskool ontginnen. Een specifieke bamboekool wordt naast de droger geplaatst, waar lucht kan stromen. Steenkool absorbeerde de vervelende toiletgeur. Deze verbetering verbetert de luchtstroom door koolstof te verzamelen en onaangename toiletgeuren te elimineren.

Aanpassing van de droger luchttemperatuur

Als Smart Toilet -stoel een hete luchtdroger heeft, kan dit worden aangepast. U kunt de temperatuur en intensiteit van de luchtdroger aanpassen. Afhankelijk van het model kunnen 3 tot 5 intensiteitsniveaus worden aangepast. Deze functie zorgt voor een betere droogervaring, zoals u wenst, en vermindert het gebruik voor toiletpapier.

Belucht wassen

Dit is BrookPad's unieke schoonmaakfunctie, die wordt aangeboden in bepaalde slimme toiletstoelen. Tijdens het wassen wordt lucht geïntroduceerd in de stroom die micro-waterbellen produceert. Deze functie verbetert de reinigingsefficiëntie aanzienlijk en vermindert het waterverbruik tijdens het reinigen.

Van hoge kwaliteit

We bieden goederen van topkwaliteit, inclusief de nieuwste technologische innovatie in persoonlijke hygiëne. Producten worden zorgvuldig getest voordat ze worden geïntroduceerd om onze klant de best mogelijke ervaring te bieden. Alleen uitstekende materialen en componenten worden gebruikt om de levensduur van het product en de gebruiksvriendelijkheid te waarborgen. Gecertificeerde gecertificeerde producten zijn CE en ROH -gecertificeerd om aan alle noodzakelijke normen te voldoen. CE -certificering toont de naleving van de EU -productveiligheid en milieu -eisen. Apparaten hebben ROHS -certificaat die zorgen voor naleving van beperkingen op het gebruik van bepaalde gevaarlijke chemicaliën in elektrische en elektronische apparatuur.

De modus van het kind

De onderliggende modus is een onderliggende functie. Hiermee kan één knop in staat zijn om alle belangrijke toepassingen te gebruiken. Functies zoals wassen en drogen beginnen de een na de ander. Bovendien worden druk en temperatuur aangepast om jongere gebruikers beter te passen.

Eco-modus

ECO -modus (modus voor elektriciteitsbesparing) is een functie die het vermogen van het apparaat vermindert. Tenzij bezet, verlaagt het apparaat de stoeltemperatuur en schakelt u 's nachts uit. Dit zal de productefficiëntie verhogen met behoud van uitstekende productprestaties.

Geen elektriciteit

Niet -elektrische bidettoiletaccessoires maken bidetbewerking zonder stroom mogelijk. Het had gewoon wateraansluiting nodig. Deze oplossing zorgt voor warm en koud water met bidet- en rugwasfunctie. Door slimme controle kunnen de wastemperatuur en druk worden aangepast.

Buzzle bescherming

Nozzle -bescherming helpt het mondstuk tegen water of stof te beschermen. Deze functie helpt het uitstekende uiterlijk en de staat van uw mondstuk te behouden. Het wordt aangeboden in niet-elektrische versies als een beschermende barrière en in slim toilet als een intrekbaar mondstuk in de stoel.

Positie van de spuitmondpositie

In Smart Toilet kunt u automatisch de spuitmondpositie wijzigen door de knop op apparaatbesturing te drukken. Niet-elektrisch bidet kan handmatig verstelbaar mondstuk hebben. De juiste spuitmondplaatsing zal de waskwaliteit verbeteren en een betere waservaring bieden.

Zelfreinig mondstuk

Deze functie helpt bij het behouden van een fatsoenlijk mondstuk. Toegewijde waterstroom zal het mondstuk vooraf gebruiken in slimme toilettypen. Het is ook beschikbaar in bepaalde niet-elektrische bidets. Bidetmondstukreiniging kan eenvoudig zijn, druk gewoon op een knop.

Pulsatie wassen

Pulsatie wassen unieke pulsatie -wasfunctie. Smart toilet creëert een uniek waterpulsatie -effect door de waterdruk aan te passen. Vanwege fluctuerende waterdruk is de impact van masseren van water mild. Pulsatie -wasfunctie biedt een plezierige en rustgevende waservaring.

Oscillerende massage

Op water gebaseerde oscillatie-massage in slim toilet. Met deze functie kunt u niet alleen zelf wassen, maar ook ontspannen. Nozzle straalt automatisch tegelijkertijd heen en weer heen en weer. Dit zorgt voor mooie vulling, waardoor de wasnauwkeurigheid wordt verbeterd.

Randloze wc

Een randloos toilet mist traditionele rand. Een directe spoelmethode schiet water rond een vlakke panzijde in plaats van water dat door de kom rond de bodem stroomt. Gemakkelijker te reinigen en meer sanitair dan traditionele toiletten, omdat ze geen rand hebben.

Zittemperatuur

De temperatuur van de slimme toiletbril is ingesteld als de verwarmde functie wordt aangeboden. Temperatuur en verwarming zijn verstelbaar. Er zijn 3-5 temperatuurbereiken

Waterdruk

Een slimme wc -bril kan de waterdruk regelen. Bovendien kan druk worden aangepast met behulp van een verstelbare klep in niet-elektrische sproeiers. Het aanpassen van de waterdruk zal de waservaring verhogen. Klik op de knop of schakel de bedieningsknop om de waterdruk in de gewenste hoeveelheid te wijzigen. U kunt zoveel waterdruk krijgen als u wilt.

Watertemperatuur

Slimme toiletwatertemperatuur kan worden gewijzigd. Water zou op de juiste temperatuur verwarmen, waardoor u bij de gekozen temperatuur kunt douchen. Sommige badkameraccessoires hebben ook een ingebouwd waterbeheersysteem. Meng in een niet-elektrisch type warm en koud water om het benodigde water te verkrijgen.

Inoxidable mondstuk

Roestvrijstalen mondstuk helpt uw ​​mondstuk te behouden. Vanwege de levensduur kan het worden gewassen met katoen. De slanke roestvrijstalen afwerking lijkt erg eigentijds en aantrekkelijk. Het roestvrijstalen mondstuk is de meeste standaard BrookPad Slimme toiletten, waardoor uw slimme toilet extra beter wordt.

Hierna volgen de belangrijkste slimme toiletfunctionaliteiten.

 • Waterspoeling
 • Bidet
 • Verwarmde toiletbril
 • Turbo wassen
 • Led Night Light
 • Top kwaliteit
 • Gecertificeerd
 • Kinder modus
 • Eco-modus
 • Niet elektrisch
 • Nozzle -bescherming
 • Spuitmondpositie
 • Nozzle zelf schoon
 • Oscillatie -massage
 • Randloos toilet
 • Pulsatiewassing
 • Stoeltemperatuur
 • Waterdruk
 • Water temperatuur
 • Roestvrijstalen mondstuk

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.