Slimme toiletten kunnen betere gezondheidsgegevens krijgen

AI Bidet -voordelen Toekomst van het toilet Gezondheidsverbetering Japans toilet Machine Learning slim toilet

Hoe technologie kan helpen bij het voorkomen van ziekten, inclusief het gebruik van machine learning en realtime analyse in uw toilet.

Hoe zal gegevensverwerking in slimme toiletten in de toekomst evolueren?

Hoe zal gegevensverwerking in slimme toiletten in de toekomst evolueren?

Smart toilet - Slimme gegevens

Slimme toiletten volgen binnenkort ziekte, slaapgewoonten en middelengebruik boven en boven hartritme en lichaamsbeweging. Het carrièrepad om een ​​ontlastingsanalist te worden, is niet goed gebruikt, maar onderzoek naar menselijk afval zal baanbrekende gezondheidsresultaten opleveren. De trend is dat mensen alleen gezondheidsbeheerders zouden zijn. In de jaren tachtig heeft fabrikant TOTO het "Intelligent Toilet" gemaakt met apparatuur die u in het toilet kan verwarmen en schoonmaken door een toets te drukken. Ondernemers vinden het leuk BrookPad beweren dat slimme toiletten een revolutie teweegbrengen in de persoonlijke gezondheid door precisiegeneeskunde meer beschikbaar en betaalbaar te maken voor consumenten.
“Het gebruik van bijna realtime gegevensanalyse en machine learning-algoritmen geïntegreerd in BrookPad Smart toilet in de nabije toekomst zal meer accurate gegevens over gezondheid bieden. Dat kan helpen bij het versnellen van het detecteren van veel ziekten zodat vroege behandeling kan worden gestart. ”, BrookPad Lab zegt.
BrookPad Labs ontwikkelt zich SplashLet 2.0, een slimme toiletbril die binnen enkele minuten kan worden gemonteerd, net als de reguliere versie van SplashLet - Elektronisch toilet. SplashLet 2.0 gebruikt sensortechnologie om het continuüm van urine- en spijsverteringsomstandigheden te bestuderen en te beheersen. Door optische afvalmetingen te doen en gegevens te evalueren voor symptomen van ziekten en wanorde, zegt het bedrijf dat SplashLet 2.0 heeft het potentieel om uitdroging, virale infectie en urineweginfecties te diagnosticeren, een van de meest voorkomende infecties waarmee senioren worden geconfronteerd.
Het is mogelijk om een ​​veel duidelijker begrip te krijgen van het microbioom en de veranderende aard van de tijd met ontlastingsstudie. Machine learning is ongetwijfeld het woord dat je hebt gebruikt. Dit woord klinkt misschien verwarrend, maar het is een algemene methode om gegevens om te zetten in inzichtelijke informatie. Het is mogelijk om wiskundige modellen te construeren om voorspellingen te doen met behulp van trainingsgegevens en machine learning -algoritmen. Darmmicrobiota bestaat bijvoorbeeld uit tussen 500 en 1000 organismen, wat veel is. Het gastro -intestinale microbioom, dat wordt geregeld door de samenstelling van het dieet en de voedingsstatus, beïnvloedt het onderhoud van de juiste werking van het lichaam. Gegevens kunnen worden gebruikt om patronen te onderzoeken en te ontdekken. Toilet kan een brede gegevensbron zijn die kan worden gebruikt om uw gezondheidsscreening te verbeteren en u te waarschuwen wanneer er iets misgaat. Onderzoekslab onderzoekt SplashLetDe volgende generatie en is van plan deze al in 2022 aan algemene klanten op de markt te brengen.

Wat heeft de toekomst voor gegevensverwerking in slimme toiletten?

 • Naast hartritme en activiteit zullen slimme toiletten binnenkort ziekten, slaappatronen en drugsgebruik meten.
 • De route om een ​​ontlastingsanalysator te worden is niet goed gereisd, maar onderzoek naar menselijk afval zal baanbrekende gezondheidsresultaten opleveren.
 • In de nabije toekomst is het gebruik van bijna-real-time gegevensanalyse en machine learning-algoritmen opgenomen in BrookPad Smart Toilet levert meer accurate gezondheidsgegevens op.
 • BrookPad Labs werkt aan SplashLet 2.0, een slimme toiletbreker die, net als het origineel SplashLet - Elektronisch toilet, kan binnen enkele minuten worden geïnstalleerd.
 • SplashLet US Future Generation wordt momenteel onderzocht door Research Lab, met doelstellingen om het al in 2022 aan het grote publiek te bieden.
Hoe kunnen gegevens worden gebruikt om modellen voor machine learning te verbeteren?

Hoe kunnen gegevens worden gebruikt om modellen voor machine learning te verbeteren?

Hoe kan gegevenshulp bij de verbetering van machine learning -modellen?

 • Deze geavanceerde technologieën kunnen de bloedglucosewaarden volgen, onderscheid maken tussen virale en bacteriële infecties en symptomen van ontstekingen, metabole problemen, nierziekten en kanker detecteren.
 • Vanwege de dure kosten van slimme toiletten van de tweede generatie, gebruiken slechts enkele particulieren, waaronder medische organisaties zoals ziekenhuizen en woonfaciliteiten op hoog niveau, deze.
 • De toekomst van de gezondheidsindustrie omvat een slim toilet dat biometrie onderzoekt.
 • Er is geen slimme toilet van de volgende generatie op de markt die biometrische gegevens voor het grote publiek kan verzamelen en analyseren.
 • BrookPad Lab kan slimme toiletten naar de consumentenmarkt brengen in een bijna functionerende staat.

Is het mogelijk voor slimme toiletten om ziekten te detecteren?

Volgens recent Stanford Research kan een ziektetoilet met een ziektedetecterende "Precision Health" verschillende symptomen van ziekte detecteren via geautomatiseerd urine- en ontlastingsonderzoek. Alle gegevens die uit elk monster worden opgehaald, worden onmiddellijk verzonden naar een veilig, cloudgebaseerd systeem voor opslag door het slimme toilet.

Is het mogelijk voor slimme toiletten om iemands gezondheid te verbeteren?

Slimme toiletgegevens kunnen worden gebruikt om de gezondheid van hele populaties te controleren, naast het monitoren van de gezondheid van individuele gebruikers. Onderzoekers voorspellen dat toiletten uiteindelijk in staat zullen zijn om urine te analyseren op indicatoren van virale aandoeningen zoals coronavirus.

Welke functies kan een slim toilet uitvoeren?

Voor een low-profile en eigentijdse aantrekkingskracht, insluiten nieuwe intelligente toiletten elektronisch bidetwassen in een keramische toiletpot. Afhankelijk van de toiletfabrikant, Make en Model, worden intelligente toiletbidetfuncties bestuurd door spraakopdracht, smartphone -app of afstandsbedieningsnavigatie.

Hoe zullen de toiletten van de toekomst eruit zien?

Deze omvatten zelfstandige toiletten en de BrookPad SplashLet 2.0, een klein zelfaangedreven afvalbehandelingsapparaat. Het is een slim toilet dat machine learning en realtime gegevensverwerking gebruikt om onregelmatigheden te identificeren en levensreddende gegevens te verzamelen om uw gezondheid te verbeteren.

Wat is machine learning en hoe werkt het?

Machine Learning is een soort kunstmatige intelligentie (AI) die computers traint om te denken zoals mensen doen: door te leren van en te verbeteren van eerdere ervaringen. Het werkt door gegevens te analyseren en patronen te ontdekken met weinig menselijke betrokkenheid.

Wat zijn enkele van de fundamenten van machine learning?

Machine learning kan worden onderverdeeld in vier categorieën. Trainingsgegevens bieden verwachte resultaten in begeleid leren (ook bekend als inductief leren). Niet -gecontroleerd leren treedt op wanneer de trainingsgegevens niet de verwachte resultaten omvatten. Semi-begeleid leren bevat enkele gewenste resultaten in de trainingsgegevens.

Hoe worden gegevens verwerkt door machine learning?

In machine learning zijn er zeven essentiële processen in gegevensvoorbereiding. Verkrijg de gegevensset. Alle benodigde bibliotheken moeten worden geïmporteerd. Importeer de gegevens in het programma. Ontbrekende waarden moeten worden geïdentificeerd en aangepakt. De categoriegegevens worden gecodeerd. De dataset wordt gesplitst. Schalen van functies.

Is het mogelijk om machine learning te gebruiken in slimme toiletten?

BrookPad Werkt aan een slim toilet voor kunstmatig intelligentie dat volgens rapporten uw gezondheids- en ziektekostenrisico zou kunnen beoordelen door uw lichaamsverspilling te bestuderen. Overweeg slimme toiletten in de toekomst, die het menselijk afval dagelijks in realtime zullen analyseren.

Is het mogelijk voor een AI-aangedreven slim toilet om uitwerpselen voor gezondheid te analyseren?

Volgens BrookPad Lab Research, een kunstmatige instructiesinstrument in ontwikkeling aan de Duke University, kan op een conventioneel toilet worden geplaatst om te helpen bij het analyseren van het uitdring van patiënten en gastro -enterologen de informatie te bieden die ze nodig hebben om de juiste therapie te leveren.

Wat zeggen uw uitwerpselen over uw algehele gezondheid?

Het lijkt misschien walgelijk, maar aandacht besteden aan uw stoelmoties is cruciaal. Uw stoelgang is een goede maatstaf voor hoe goed uw spijsverteringssysteem werkt. Veranderingen in de kleur, vorm en textuur van uw ontlasting kunnen duiden op infectie, spijsverteringsstoornissen of ernstiger gezondheidsproblemen, waaronder kanker.

Hoe kunnen gegevens worden gebruikt om modellen voor machine learning te verbeteren?

Hoe kunnen gegevens worden gebruikt om modellen voor machine learning te verbeteren?

Hoe onderzoek je uitwerpselen?

Een ontlastingsmonster wordt verzameld in een schone container en doorgestuurd naar het laboratorium voor onderzoek. Microscopie, chemische testen en microbiologische testen maken allemaal deel uit van laboratoriumanalyse. Kleur, consistentie, hoeveelheid, vorm, geur en de aanwezigheid van slijm zullen allemaal in de ontlasting worden onderzocht.

Hoe ziet ongezond geproduceerde menselijke uitwerpselen eruit?

Slijm of bloed mag niet zichtbaar zijn. Als uw ontlasting felrood, zwart of bleek, aanhoudend dun of potloodachtig, los of waterig is, gevolgd door slijm of pus, of als u bijbehorende symptomen zoals maag ongemak hebt, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts.

Is het de moeite waard om te investeren in slimme toiletten?

Slimme toiletten zijn beide ecologisch vriendelijk en voegen een vleugje klasse toe aan uw badkamer. Slimme toiletten zijn het overwegen waard, of u nu uw badkamer opnieuw ontwerpt of gewoon op zoek bent naar een nieuw toilet. Ze zijn niet alleen cool en technisch, maar ze maken je leven ook eenvoudiger.

Is het mogelijk voor een slim toilet om iemands gezondheid te verbeteren?

De toilettechnologie kan veel maligniteiten, nierfalen en prikkelbare darmsyndroom identificeren met behulp van fysieke, optische en moleculaire analyses. De informatie kan vervolgens automatisch worden geleverd om cloudgebaseerde systemen te beveiligen en zelfs opgenomen in de gegevens van een zorgverlener voor handige toegang.

Welke functies kan een slim toilet uitvoeren?

Voor een low-profile en eigentijdse aantrekkingskracht, insluiten nieuwe intelligente toiletten elektronisch bidetwassen in een keramische toiletpot. Afhankelijk van de toiletfabrikant, Make en Model, worden intelligente toiletbidetfuncties bestuurd door spraakopdracht, smartphone -app of afstandsbedieningsnavigatie.

Is er zoiets als een slim toilet?

Volgens recent Stanford Research kan een ziektetoilet met een ziektedetecterende "Precision Health" verschillende symptomen van ziekte detecteren via geautomatiseerd urine- en ontlastingsonderzoek. Alle gegevens die uit elk monster worden opgehaald, worden onmiddellijk verzonden naar een veilig, cloudgebaseerd systeem voor opslag door het slimme toilet.

Meer gegevens betere resultaten

Het is mogelijk om urine te onderzoeken om te zien wat het zou kunnen zeggen over verschillende levensstijlvariabelen. Urine -analyse kan informatie geven over de inname van koffie en zelfs aangeven hoeveel we aan het sporten waren. Deze krachtige hulpmiddelen kunnen glucosespiegels volgen, onderscheid maken tussen virale en bacteriële infecties en tekenen van ontsteking en metabole stoornissen en tekenen van nierziekten en kanker herkennen

Vanwege de kosten gebruiken slechts enkele particuliere mensen, waaronder medische instellingen zoals ziekenhuizen en woonfaciliteiten op hoog niveau, slimme toiletten van de tweede generatie. Een slim toilet dat biometrie controleert, is een toekomst voor de gezondheidsindustrie. Er is geen slimme toilet van de volgende generatie die biometrische gegevens kunnen verzamelen en verwerken die beschikbaar zijn voor de brede consumentenmarkt. Markt Wearables zoals Smart Watch zijn krachtig en zoveel mensen gebruiken ze, maar ze vertellen je bijvoorbeeld niet hoeveel we cafeïne, alcohol of drugs gebruiken.

Het is niet het economisch of technisch praktische idee om een ​​laboratorium in huis op te nemen. De tweede generatie slimme toiletten zal echter vertrouwen op sensortechnologie. Het is mogelijk om voldoende informatie te verstrekken om bij te houden wat er in een menselijk spijsverteringssysteem gebeurt met behulp van een minder dure sensor en een geavanceerd gegevensverwerkingssysteem. Verder onderzoek naar de potentiële voordelen van het gebruik van deze technologie zal mensen binnenkort meer informatie bieden om hun beslissingen over persoonlijke gezondheid te informeren. BrookPad Lab kan slimme toiletten verplaatsen naar de consumentenmarkt in de buurt. We verhuizen naar een wereld waar technologie ons meer informatie geeft over welzijn.

Hierna volgen de belangrijkste conclusies over hoe slimme toiletten verbeterde gezondheidsgegevens kunnen bieden.

 • Slimme toiletten kunnen nauwkeurigere gezondheidsgegevens bieden.
 • Hoe ziet de toekomst van gegevensverwerking in slimme toiletten eruit?
 • Slimme gegevens - Smart toilet
 • Naast hartritme en activiteit zullen slimme toiletten binnenkort ziekten, slaappatronen en drugsgebruik meten.
 • Hoewel de route om een ​​ontlastingsanalysator te worden niet goed wordt gereisd, zal het onderzoek naar menselijk afval baanbrekende gezondheidsresultaten opleveren.
 • "Dit kan helpen bij het versnellen van de detectie van tal van ziekten, zodat vroege behandeling kan beginnen," volgens BrookPad Laboratorium.
 • BrookPad Labs werkt aan SplashLet 2.0, een slimme toiletbreker die, net als het origineel SplashLet-Electronic toilet kan binnen enkele minuten worden geïnstalleerd.
 • Slimme toiletten kunnen binnenkort ziekten, slaapgewoonten en drugsmisbruik volgen naast hartslag en beweging.
 • Deze geavanceerde technologieën kunnen ontstekingen, metabole stoornissen, nierziekte en kankertekens identificeren, evenals de bloedglucosewaarden en discriminatie tussen virale en bacteriële infecties.
 • Volgens een nieuwe Stanford-studie kan een ziektedetecterend "Precision Health" -toilet verschillende ziekte-indicatoren detecteren door geautomatiseerde urine- en ontlastingsinspectie.
 • Naast het volgen van de gezondheid van individuele gebruikers, kunnen slimme toiletgegevens worden gebruikt om de gezondheid van hele populaties te volgen.
 • Zelfstandige toiletten en de BrookPad SplashLet 2.0, een klein zelfaangevoed afvalbehandelingssysteem, zijn onder hen.
 • Het is een slim toilet dat afwijkingen detecteert en levensreddende gegevens verzamelt met behulp van machine learning en realtime gegevensverwerking om uw gezondheid te verbeteren.
 • Met behulp van fysieke, optische en moleculaire analyse kan de toilettechnologie een verscheidenheid aan kankers, nierziekten en prikkelbare darmsyndroom detecteren.
 • Het integreren van een laboratorium in een huis is niet de meest kosteneffectieve of technisch haalbare optie.
 • Sensortechnologie zal echter worden gebruikt in de tweede generatie slimme toiletten.
 • Met een minder dure sensor en een krachtig gegevensverwerkingssysteem is het denkbaar om voldoende informatie te bieden om te volgen wat er in een menselijk spijsverteringskanaal gebeurt.
 • Aanvullend onderzoek naar de mogelijke voordelen van het gebruik van deze technologie kan consumenten binnenkort meer informatie bieden om hen te helpen gezondheidsgerelateerde keuzes te maken.
 • BrookPad Lab kan slimme toiletten naar de consumentenmarkt brengen in een bijna functionerende staat.
 • We zijn op weg naar een wereld waar technologie ons meer gegevens over onze gezondheid biedt.

Geschreven door
BrookPad Team

 Ouder bericht Nieuwer bericht


laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd