De belangrijkste voordelen van een smart home.

ontwerp Ontwerpideeën gids thuis verbouwing slimme woning

Ontdek hoe een smart home je leven kan verbeteren.

De belangrijkste voordelen van een smart home.

De belangrijkste voordelen van een slim huis.

Hier zijn vijf manieren waarop slimme technologie ons kan helpen een beter leven te leiden. Het bespaart tijd om spraak- of app -besturingselement te gebruiken. Met behulp van uw stem of een smartphone -app kunt u vrijwel alles bedienen. Zonder daar te zijn, stelt een slimme deurbel u in staat om te zien wie er aan de deur is, het open te stellen en instructies te geven zonder aanwezig te zijn. Slimme thermostaten helpen u geld te besparen op energie en maakt uw huis ook aangenamer.

Slimme bewegingssensoren bieden u meldingen en slimme beveiligingscamera's sturen u live beelden. Slimme pluggen met externe toegang kunnen worden gecontroleerd en gecontroleerd terwijl u weg bent. Naarmate je dichter bij de nacht komt, kan slimme verlichting je helpen beter te slapen door het verlagen van blauwe lichtniveaus. U kunt leren hoe u een nieuwe maaltijd kunt bereiden met behulp van een slimme luidspreker met een scherm. Witte ruis kan worden gebruikt om te ontspannen tijdens het filteren van afleidende geluiden.

Slimme technologie helpt ons tijd te besparen en meer plezier te hebben.

Weekmachine, koelkast en televisie hebben ons dagelijks leven enorm veranderd. Onze huizen waren heel anders vóór deze uitvindingen. Thermostaten en draadloze telefoons hebben bijvoorbeeld een groot effect op ons leven gehad. Slimme technologie is hier om te blijven, en hier zijn vijf manieren waarop het ons leven kan verbeteren.

Meer controle

Hoe we onze thuissystemen besturen, zoals verlichting en verwarming, is evoluerend. Met slimme verlichting kunt u de helderheid en kleur van uw lichten aanpassen. Bestuur een enkel licht, kamer of een ander gebied. Sensoren kunnen lichten aan en uit schakelen terwijl u weg bent. Eén app regelt het allemaal. Minder controle over uw verwarmingssysteem dan conventionele thermostaten. Ze leren en optimaliseren om uw huis comfortabeler te maken en u te helpen geld te besparen op hulpprogramma's. Ze bieden u ook meer directe controle. Rijd je op een koude dag naar huis? Schakel de hitte aan voordat u aankomt om een ​​aangename begroeting te bieden.

Bespaart tijd

Het gebruik van spraak- of app -besturing Bespaart tijd. Uw slimme luidspreker kan de lichten uitschakelen of het weerrapport lezen terwijl u uw ontbijt maakt. Voordat u het huis verlaat, sluit u al uw deuren op met één aanraking. Controleer uw antwoorden dubbel. Die nanoseconden kloppen. Waarom niet uw eigen geautomatiseerde processen maken om uw eigen taken te vereenvoudigen? Met een eenvoudige "Hé Google, ik ga op pad", krijg je het weerrapport en de lichten zijn uitgeschakeld! Het is ook mogelijk om meer tijd te besparen. Wacht niet op levering. Een slimme deurbel laat je zien wie er aan de deur is, open te stellen en instructies te geven zonder daar te hoeven zijn. Dat is een hele dag die is gered.

Grotere zelfredzaamheid

Slimme technologie kan helpen huizen toegankelijker te maken. Om te beginnen kunt u bijna alles bedienen met behulp van uw stem of een smartphone -app. Ontoegankelijke schakelaars en connectoren hoeven niet te worden verplaatst. Slimme verlichting kan worden bestuurd door spraak, app of sensoren. Smart pluggen, aan de andere kant, stellen u in staat om alles in draadloos aangesloten te bedienen. Uw smartphone of tablet kan zien wie er bij de voordeur is en ze binnen laten (of niet). Een ander alternatief is om tijdelijke slimme sleutels te verspreiden over de telefoons van vrienden en familieleden.

Verbeterde familie -comfort en veiligheid

Weet wat er aan de hand is, waar en wanneer. Slimme bewegingssensoren bieden u waarschuwingen en slimme beveiligingscamera's verzenden live video naar uw telefoon. Dezelfde camera -opstelling kan worden gebruikt als een babymonitor of om uw huisdieren in de gaten te houden terwijl u aan het werk bent. Slimme alarmen kunnen u op de hoogte stellen als ze rook of CO in de lucht detecteren. Dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat ze geen batterijen meer hebben terwijl u weg bent. In het geval van een waarschuwing kunnen ze u laten zien wat er gebeurt als ze zijn aangesloten op slimme camera's of kachels. Het beheersen van uw auto vanaf uw telefoon draagt ​​ook bij aan uw gemoedsrust. Op afstand toegang tot slimme pluggen kunt u deze bewaken en bedienen terwijl u weg bent. Als gevolg hiervan hoeft u zich geen zorgen te maken dat u het zijlicht aan laat.

Algemene gezondheid

Meer tijd, veiligheid en controle zijn allemaal goede resultaten. Slimme huizen daarentegen kunnen nog meer comfort en plezier bieden. We willen allemaal een leuke nachtrust. Blauw licht van lichten en schermen helpt ons echter alert en wakker te blijven gedurende de dag. Minder tijd voor het scherm met Smart Control Smart Smart Speakers. Nog beter, slimme verlichting kan het blauwe lichtniveau verminderen als je dichter bij het slapengaan komt, zodat je beter kunt slapen. Temperatuur beïnvloedt ook de slaapkwaliteit. Als de kamer te warm wordt, kan een slimme plug een fan starten, zodat je ongestoord kunt slapen. Sprekers in de slaapkamer kunnen u ook helpen te slapen. Witgeluid kan worden gebruikt om te ontspannen terwijl het ongewenste ruis filtert. Waarom ga je niet in slaap met je favoriete app voor muziekstreaming of audioboek op je slimme spreker? Als alternatief kunt u Google Chromecast gebruiken om films en ander entertainment te bekijken. Slimme apparaten kunnen u helpen nieuwe, gezonde recepten te vinden. Een slimme luidspreker met een scherm kan je leren hoe je een nieuw gerecht kunt koken. Je kunt het in de keuken gebruiken en het met je stem activeren als je handen bezig zijn! Technologie maakt huizen slimmer en gezonder. Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe je het zonder hebt overleefd.

Wat is een smart home?

  • Hier zijn vijf manieren waarop slimme technologie ons leven kan verbeteren.
  • Spraakherkenning bespaart tijd.
  • Spraak- of smartphone -apps kunnen vrijwel alles bedienen.
  • Je kunt zien wie er aan de deur is, het openen en een aanwijzingen geven zonder er te zijn.
  • Slimme thermostaten verbeteren het comfort van het huis en besparen geld op nutsrekeningen.
  • De slimme beveiligingscamera's en bewegingssensoren bieden live beelden voor uw telefoon.
  • Remote Toegang tot slimme pluggen maakt monitoring en besturingselement op afstand mogelijk.
  • Slimme verlichting kan blauwe lichtniveaus verlagen om u te helpen beter te slapen.
  • Een slimme luidspreker met een scherm kan u nieuwe recepten leren.
  • Witgeluid kan u helpen ontspannen terwijl u onaangename geluiden blokkeert.

Geschreven door
BrookPad TeamNieuwer bericht


laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd