Water wordt gebruikt om dagelijks over de hele wereld te douchen

bidet Bidet -voordelen Bidetgeschiedenis Bidet -mythen bidettoilet Bidetgebruik Gezondheidsverbetering slim toilet toiletpapier Water voor wassen

Ontdek wereldwijd water rond het woord.

Ontdek wereldwijd water rond het woord.

Wassen met water wereldwijd

In bepaalde delen van de planeet is wassen met water de standaard. U zult moeilijk worden gedrukt om een ​​badkamer te vinden in verschillende landen die u niet in staat stelt om uw handen met water te wassen na het gebruik van het toilet. Hoewel het in de meeste westerse landen nog steeds gebruikelijk is om je handen te wassen met droog papier, zet het oosten de standaard voor toilethygiëne.

Bidettoiletstoelen worden gebruikt in bijna 90% van de Japanse huishoudens, wat meer is dan gebruikers van smartphones. Water wordt gebruikt om meer te wassen dan alleen Japan en westerse culturen. Water wordt al tientallen jaren gebruikt om kleding in India te wassen. Veel met een tuit wordt vaak gebruikt om hygiëne op het Indiase subcontinent te behouden. Sinds het gebruik van de badkamer dicteert de islamitische etiquette dat u uw handen met water wast. Een shattaf, ook bekend als een wc-douche of een bidetspuit, is de meest voorkomende vorm van wassen op waterbasis. Dit is de reden waarom de Shattaf, of wc -douche of bidetspuit, zo populair is in Oost -Aziatische landen dat het nu bekend staat als een oostelijke douche.

In Zuidoost -Azië is de badkamer douche of bidetspuit ook erg populair. De Filippijnen en Thailand zijn twee plaatsen waar het vaak wordt gebruikt. In de Filippijnen dateert baden met water terug tot een traditie van wassen met water wanneer bijna elke badkamer een bidetspuit heeft, die nu bekend staat als een spuitbad. Wij in het westen hebben misschien het spoeltoilet uitgevonden, maar we hebben nog veel te begrijpen over toileten vanuit het oosten. Het heeft de voorkeur om met water in de douche te wassen.

 • Wassen met water is de norm in verschillende delen van de wereld.
 • Bijna 90% van de Japanse huizen maakt gebruik van bidettoiletstoelen, wat groter is dan gebruikers van smartphones.
 • Dit is de reden waarom de Shattaf, of wc -douche of bidetspuit, bekend staat als een oostelijke douche in Oost -Aziatische landen.

Bidet -uitvinding in Frankrijk

Bidet -uitvinding in Frankrijk

Wat betekent de term "bidet"?

Webster definieert bidet als "een badkamerarmatuur dat speciaal wordt gebruikt voor het baden van de externe geslachtsdelen en het anale gebied." Zie ook: een badkamerervaring die u nooit over het hoofd ziet, nieuw, stimulerend, hygiënisch in feite, de term "bidet" kan een verscheidenheid aan dingen voor verschillende mensen betekenen. Deze prestatie van Lavatorial Engineering kan worden teruggebracht tot de Franse aristocratie uit de 17e eeuw, is opgericht in Italië, Japan en de Verenigde Staten, en kan vandaag een hele reeks luxe verwijzen vlucht of een Romeinse dag spa.

Het is geen verrassing dat 's werelds meest intelligente sanitaire apparaat is gehuld in mysterie en spanning, gezien zijn trendy, continentale oorsprong en etymologie. De bronnen, toepassing en bruikbaarheid van een product zijn slechts enkele van de meest gestelde vragen. Wat zegt het tegen Bidet? Wat betekent bidet in het Frans? Hoe werken bidets? In de omgeving van nieuwe badkamerfaciliteiten zijn beide echte zorgen. Hier zullen we de sluier op uw vragen optillen, uitleggen hoe dit apparaat is ontstaan ​​en u op weg naar een gezondere, meer energieke badkamerervaring sturen.

Lang voordat de betekenis van vandaag nog steeds de context van innovatie had, werd de term bidet uitgevonden in Frankrijk uit de 15e eeuw. Bidet is een Franse term voor Pony, uitgesproken als BI-D of bijendag. De term "Bider" betekende "draf" in het oude Frans. De etymologie veranderde in de loop van de tijd als "pony badkamer", die verwijst naar een kleiner toilet dat zich als een pony bevindt.

Natuurlijk waren de eerste Franse bidets niets zoals de luxe slimme stoelen die we vandaag hebben, maar alle bidets en hun paardensportnamen werden gebruikt door de meest welvarende leden van de oude Franse monarchie.

 • "Een badkamerarmatuur dat exclusief wordt gebruikt voor het wassen van de externe geslachtsdelen en de anale regio", aldus Webster.
 • Zie ook: een toiletervaring die u niet snel zult vergeten, gloednieuw, energiek en sanitair in waarheid, voor verschillende individuen, het woord "bidet" kan een veelheid van dingen betekenen.

Oude geschiedenis van het wassen van bidet

Oude geschiedenis van het wassen van bidet

Bidetgeschiedenis

Het eerste bidet, voor zover we erkennen, werd in de 17e eeuw ontwikkeld door Franse meubelfabrikanten. Het idee was in het begin simplistisch en primitief, bestaande uit een andere kom of kamerpot waarover men zich zou kunnen uitstrekken of zweven bij het wassen van hun privéonderdelen met water.

Het bidet à Seringue, of opwaartse spuitbidet, was de volgende versie, die werd beheerd door een reservoir-gevoed handpomp en in het begin alleen in de slaapkamer werd gebruikt. Men denkt dat deze variant op grote schaal is gebruikt voor anticonceptie en algemeen wassen. Hoewel we de laatste stevig bepleiten (zelfs na een rol in het Parijse hooi), kunnen we het gebruik van anticonceptie of ziektepreventie door het bidet niet goedkeuren of onderschrijven. Het is mogelijk net zo succesvol als de traditionele springende vorm van anticonceptie op en neer.

Binnen sanitair was gevorderd tot het punt dat de afwateringsvooruitgang het toilet en bidet in het begin van de jaren 1900 van de slaapkamer naar de badkamer konden verplaatsen. In 1928 vond John Harvey Kellogg de "anale douche" in de Verenigde Staten uit. (En nee, we verwijzen niet naar de man die opschept over zijn vertegenwoordiger in de sportschool.) Volgens de patentaanvraag gebruikt Kellogg's innovatie dezelfde mechanismen als een traditioneel bidetmondstuk. Het Amerikaanse bidetbedrijf verbeterde de technologie in 1965 door een verstelbare spray en een alternatief voor warm water toe te voegen. Sindsdien zijn nieuwe bidettechnologieën en -functies gevorderd met een razendsnel.

 • Voor zover we weten, werd het eerste bidet in de 17e eeuw uitgevonden door Franse meubelmakers.
 • In het begin was het concept eenvoudig en eenvoudig, bestaande uit een aparte kom of kamerpot waarover men zich zou kunnen uitstrekken of zweven terwijl je hun privéonderdelen met water wassen.
 • Tegen het begin van de jaren 1900 was het sanitair binnenshuis vooruitgegaan tot het punt waar de afwateringsvooruitgang het toilet en bidet konden verplaatsen van de slaapkamer naar de badkamer.

Het is gemakkelijk te begrijpen hoe bidettoilet werkt.

Het is gemakkelijk te begrijpen hoe bidettoilet werkt.

Dit is hoe een bidettoiletbril functioneert.

Uw achterhoofd met toiletpapier kan onbevredigend, inefficiënt en verouderd zijn wanneer u een bidet gebruikt. Nanodeeltjes worden gebruikt in een paar bidettoiletstoelen om de sproeiers met zoet water te steriliseren voordat ze worden gebruikt. Vanwege de korte duur van de wassingen blijft uw badkamerwas veilig en hygiënisch wanneer u op het toilet bent. De spuitkop kan volledig stationair zijn of weggeduwd van het midden van de wasmachine om de prestaties te maximaliseren. De spoelcyclus van de wasmachine kan even worden onderbroken als het water opwarmt voordat de spincyclus begint.

Het mondstuk wordt in het bidet geplaatst totdat u op de knop "Clean" op het externe paneel klikt of op de knop bovenaan de bidetbesturing om het te ontgrendelen. Het loopt water op de sensor om het gebruik van de kom mogelijk te maken (die waarschijnlijk op de muur wordt gemonteerd of aan de stoel wordt bevestigd), evenals om de kom schoon te maken. Het kan je op de hand aanraken met het spuitmondstuk.

De temperatuur van de stroom, de druk van het water, de positie van het mondstuk en de diepte van de spray kunnen allemaal worden gewijzigd. Om de stoel te drogen, hebben bepaalde bidettoiletstoelen hete luchtdrogers. BrookPad helpt u bij de installatie van een bidet in uw badkamer. Slimme toiletstoelen en bidetsprayers gebouwd voor Europese badkamers komen steeds vaker voor in Europese huizen. Het mondstuk kan zichzelf reinigen en terugkeren naar de oorspronkelijke locatie in de bidetbank.

Je moet je letterlijk droog kloppen als het toiletpapier handig is. Er zijn slechts enkele vierkanten nodig! Veel mensen kiezen ervoor om een ​​bepaald washandje of handdoek te gebruiken om zichzelf te drogen. Als u haast hebt, start u de procedure met een vel toiletpapier. De luchtdroger zou je binnen enkele minuten droog maken.

 • Wanneer u een bidet gebruikt, kan het poetsen van uw achterstand met toiletpapier onbevredigend, inefficiënt en verouderd zijn.
 • In een paar bidettoiletstoelen worden nanodeeltjes gebruikt om de sproeiers met zoet water te ontsmetten voordat ze worden gebruikt.
 • Uw badkamerwas blijft veilig en sanitair terwijl u op het toilet bent vanwege de korte lengte van de wassing.

Ontspan en waardeer de nieuwe hendel van watervoordeel.

Ontspan en waardeer de nieuwe hendel van watervoordeel.
 

Welke landen gebruiken geen toiletpapier en gebruiken in plaats daarvan water?

Tunesië, Marokko, Egypte en Jordanië: deze landen gebruiken water voor het reinigen in de badkamer, maar het "toilet" is meer een "gat" in de vloer dan een toilet. Je moet over het gat hurken, net als mensen in Aziatische culturen.

Welke landen gebruiken het meest waarschijnlijk toiletpapier?

Het gebruik van toiletpapier op de Chinese manier is gebruikelijk in Oost -Aziatische, westerse en multiculturele omgevingen. Voorafgaand aan de uitvinding van spoeltoiletten werden ook andere papierproducten gebruikt. Bidets worden gebruikt in verschillende Europese en Zuid -Amerikaanse landen voor verdere reiniging.

Wordt toiletpapier gebruikt in Japan?

Zelfs personen die toiletten bezitten met bidets en wasbladen, gebruiken toiletpapier in Japan. Na gebruik wordt toiletpapier in Japan rechtstreeks in het toilet gegooid.

Is er iets dat ik kan gebruiken in plaats van toiletpapier?

Wat zijn de beste wc -papiervervangers? Doekjes voor baby's. Bidet, om precies te zijn. Spuit is een machine die vloeistoffen spuit. Pad voor sanitaire doeleinden. Doek dat kan worden hergebruikt. Weefsel en servetten zijn voorzien. Handdoeken en washandjes zijn voorzien. Sponzen zijn een soort spons. Verwijdering en veiligheid.

Je weet nu hoe je een slim toilet moet gebruiken.

Slimme toiletten helpen niet alleen uw welzijn en gemak, maar ook uw samenleving en de wereld in het algemeen. BrookPad streeft naar het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen door zoveel mogelijk gerecyclede materialen te gebruiken, te beginnen met de doos. Het gebruik van een slim toiletsysteem kan helpen om het gebruik van het toiletpapier te verminderen en tegelijkertijd de wereldwijde ontbossing te verminderen. In termen van voordelen lijken bidets een no-brainer te zijn. Wees niet bang om iets fris te proberen. BrookPad begrijpt dat de meesten van ons aarzelen om een ​​bidet te gebruiken, maar we begrijpen ook dat als u er eenmaal aan went, u uw toilet niet zou missen. Het is voorbij tijd om een ​​verschuiving te maken.

Hierna volgen de belangrijkste conclusies over het gebruik van water als douche over de hele wereld.

 • Wanneer u een bidet gebruikt, kan het poetsen van uw achterstand met toiletpapier onbevredigend, inefficiënt en verouderd zijn.
 • In een paar bidettoiletstoelen worden nanodeeltjes gebruikt om de sproeiers met zoet water te ontsmetten voordat ze worden gebruikt.
 • Vanwege de korte duur van de wassingen, blijft uw badkamerwas veilig en sanitair terwijl u op het toilet bent.
 • Voor een optimale prestaties kan de spuitkop volledig stationair zijn of naar buiten worden verplaatst vanuit het midden van de wasmachine.
 • De spoelcyclus in de wasmachine kan kort worden gestopt wanneer het water opwarmt voordat de spincyclus begint.
 • Het mondstuk blijft in het bidet totdat u het bevrijdt door op de knop "Clean" op de afstandsbediening of de knop bovenaan de bidetbesturing te drukken.
 • Het spuit water op de sensor om het gebruik van de kom mogelijk te maken (die waarschijnlijk aan de muur of verbonden met de stoel wordt geplaatst) en om het schoon te maken.
 • Met het spuitmondstuk kan het reiken en contact opnemen met uw hand.
 • De temperatuur van de stroom, de druk van het water, de locatie van het mondstuk en de spuitdiepte kunnen allemaal worden aangepast.
 • Bepaalde bidettoiletstoelen bevatten hete luchtdrogers om de stoel te drogen.
 • BrookPad Kan u helpen bij het installeren van een bidet in uw badkamer.
 • In Europese huizen worden slimme toiletstoelen en bidetsproeiers die zijn ontworpen voor Europese badkamers steeds wijdverbreider worden.
 • Het mondstuk is zelfreinigend en kan worden teruggestuurd naar zijn oorspronkelijke positie op de bidetbank.
 • Als toiletpapier beschikbaar is, moet u jezelf fysiek droog kloppen.
 • Veel mensen drogen zichzelf graag met een bepaald washandje of handdoek.
 • Start de bewerking met behulp van een vel toiletpapier als u haast hebt.
 • Binnen een paar minuten zal de luchtdroger je drogen.

 

Geschreven door
BrookPad TeamOuder bericht Nieuwer bericht


laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd