Wat zijn enkele luxe badkamerideeën?

badkamerontwerp ontwerp Ontwerpideeën luxe luxe badkamer modern moderne badkamer Modern badkamerontwerp modern ontwerp Moderne stijl badkamer Klein badkamerontwerp

Leer hoe u een luxueuze spa-stijl omgeving kunt ontwerpen die gevuld is met luxe voorzieningen en natuurlijke afwerkingen.

Luxe badkamerontwerp

Luxe badkamerideeën:

Kies de spa -badkamer om het ultieme heiligdom van rust en ontspanning te creëren. Het gebruik van neutrale tinten en natuurlijke afwerkingen, zoals marmer, hout en steen, is een gemeenschappelijk kenmerk van deze ontwerpstijl. Met onze vele keuzes kunt u een ijdelheidseenheid selecteren in een kleur en maat die past bij het inrichting van uw badkamer. Een thermostatische mixer-douche kan thuis een bijna-bevredigende spa-achtige ervaring bieden. Een grote rechthoekige douche -behuizing geeft het gevoel in een luxe spa te zijn en geeft ook voldoende ruimte om te baden.

U moet kiezen tussen neutrale grijze of elegante grijze kasten om te harmoniseren met de rest van het decor van uw kamer. Gebruik in dit badkamerontwerp op opslageenheden op laag niveau of muur in plaats van plank of haakwedstrijden om het uiterlijk van schone muren te behouden. Voor een rustieke uitstraling raden we hout-effectkasten voor in een met hout afgewerkte of moderne afwerking. Met modulair ontwerp kunt u indien nodig meubels en opslageenheden combineren. Deze luxueuze badkamer heeft een badkuip en een douche zo mooi als deze twee.

Prachtige, natuurlijke materialen, mooie vormen en uitstekende doordringende in overvloed zijn er in overvloed. Verwarming onder de vloer is een geweldige manier om de spa-achtige omgeving opnieuw te maken zonder het budget te verbreken. Kies onze luxe vinylvloeren voor prachtige, langdurige vloeren die beschikbaar zijn in verschillende natuurlijke en neutrale kleurkeuzes. Badkamer DIY Design Ideeën zijn onder meer het schilderen van uw muren en het aansteken van uw badkamer. Het installeren van een dramatisch plafondlamp kan wat drama aan uw ruimte toevoegen.

Vergeet niet om alle kaarsen te doven voordat je een kamer verlaat en kaarsen van de juiste maat voor het gebied kiest. Dit helpt rookschade te voorkomen. Met een slimme douche kunt u elk element van uw badervaring beheren met uw telefoon of spraakactivering via de Amazon Alexa. Het idee van een digitale douche is nog verder geduwd door slimme douches. Deluxe douches zijn ontworpen om je in de watten te laten voelen en verwend je met vrijstaande zeepdispensers en een verwarmde handdoekradiator.

Op welke manieren verschillen luxe badkamerontwerpen van anderen?

De spa -badkamer is de perfecte keuze voor personen die de ultieme haven van rust en ontspanning willen creëren. Winst uit de nieuwste badkamervoorschotten en een prachtige inrichting om uw badkamer te transformeren in een plek die een luxe boetiekhotel waard is. Het gebruik van neutrale kleuren en natuurlijke afwerkingen, zoals marmer, hout en steen, om een ​​badkamer te maken die duur en aangepast lijkt, is de focus van deze stijl. Sta ons toe u door te leiden door alles wat u moet weten over het herscheppen van dit luxueuze badkamerontwerp in uw eigen huis.

Er is een nieuw bassin gemaakt.

Het hebben van een moderne gootsteen met een prachtige kraan is een must-have element in een luxueuze badkamer. Aanrechtbekken, die populair zijn in spa's, bieden een vleugje luxe. Zoals de naam al aangeeft, kunnen ze op een aanrecht of bovenop een ijdelheidsbekken worden geplaatst, waardoor ze ideaal zijn voor het bieden van praktische opslagruimte voor uw toiletartikelen. Bekijk onze vele opties, waarmee u een ijdelheidseenheid kunt kiezen in een kleur en maat die overeenkomt met het decor van uw badkamer en een werkblad voor het aanrechtbekken van uw keuze. Werk af met een verchroomde Tall Bowl Mixer Tap om de look te voltooien. Onze favoriete kranen zijn prachtige watervalkranen die een vleugje luxe toevoegen aan elke badkamer. Overweeg bovendien als u de ruimte hebt en vaak uw badkamer met anderen gebruikt, een dubbelbassin of twee bassins naast elkaar.

Baden van de 21ste eeuw.

Whirlpool -baden zijn de ultieme verwennerij als het gaat om het bieden van de ultieme gezondheidsboost. Maak er een door een van onze Whirlpool -badsystemen te installeren in een badkuip die compatibel is (controleer de systemen op geschikte keuzes). Er zijn talloze jets opgenomen in de bubbelbadbadystemen, die in verschillende posities kunnen worden geplaatst om uw spieren te ontspannen en te masseren. Onze chromatherapiesystemen zijn uitgerust met jets die specifiek zijn ontwikkeld voor bepaalde doeleinden, zoals rugmassages en voetreflexologie. De kleurveranderende LED-lichten die in veel van onze systemen zijn geïntegreerd, bieden een ontspannende omgeving waarmee u volledig kunt ontspannen.

Toiletten die "slim" zijn.

Toiletontwerpen die in een muur zijn of back-to-wall lijken er fantastisch uit in een luxe badkamer, omdat hun leidingen en reservoirs verborgen zijn, waardoor ze naadloos kunnen opgaan in uw interieurontwerpkeuzes. Toiletten van back-to-muur zijn in contact met de grond, in tegenstelling tot toiletten in de muur, die niet in contact staan ​​met de grond. Hierdoor kunnen ze hoger worden verhoogd en het gemakkelijker maken om eronder schoon te maken. Omdat ze geen rand hebben, wanneer je het toilet spoelt, wordt 95 procent van de kom schoon gewassen, waardoor je veel tijd en moeite bespaart. Bovendien is de flush veel stiller en waterefficiënter dan eerdere versies. Bovendien bieden we back-to-muur toiletten die vooraf aankomen met een kast, die u tijd en werk bespaart wanneer het tijd is om te installeren. Kies tussen kasten in een verfijnd grijs of een neutraal wit om ervoor te zorgen dat ze goed gaan met de rest van het decor van uw kamer. Als het gaat om de wc-bril, zul je niet teleurgesteld worden als je wat meer geld uitgeeft aan een zachte close stoel die niet zal losmaken en over de tijd schuiven.

Douche met een ontwerper.

Als het gaat om de spa -badkamer, neem dan gebruik van de meest recente technologische vooruitgang en apparaten om te garanderen dat u echt verwend bent. Met een extra brede douchekop kunt u de spa-ervaring thuis opnieuw maken. Als een voorbeeld is de hedendaagse thermostatische mixer douche beschikbaar met thermostatische vaste douchekoppen met een breedte van maximaal 300 mm. Als alternatief kunt u een tweede douchekop, bekend als een omleider, installeren, voor die gelegenheden wanneer u een douchekop nodig hebt bevestigd aan een flexibele slang die u kunt richten. En, voor een meer luxe douche -ervaring, zoek naar douchekoppen met een verscheidenheid aan spuitpatronen om uit te kiezen. Er zijn veel opties, waaronder masseren, verzadigen en mistige spray. Als alternatief kan een digitale douche worden gebruikt. De temperatuur en stroomsnelheid van uw douche kunnen precies vanaf een afstand worden geregeld, zodat u uw ideale douche kunt beginnen voordat u ooit in de badkamer stapt. Ze worden geleverd met verschillende geprogrammeerde functies en werken met watersystemen met hoge of lagere druk.

Natte kamers in de 21ste eeuw.

In termen van douchebehuizingen hebben we verschillende ontwerpen en vormen om uit te kiezen die een aanvulling vormen op het luxueuze uiterlijk. Wij raden het bereik van de douchebehuizing voor. Het is volledig modulair, waardoor je vaste panelen en deurpanelen kunt mixen en matchen om de doucheformulier en de openingsstijl te maken die je wilt, evenals het algemene uiterlijk en de afwerking. Een grote rechthoekige douche -behuizing wekt de indruk in een luxueuze spa, terwijl hij ook dient als een prachtig middelpunt in de kamer en voldoende ruimte biedt om te baden. En voor de deuren, als je de ruimte hebt, kies dan voor een grote schuifdeur met twee panelen die een ruime en opvallende douche zal creëren. Vermijd een onaantrekkelijk pluggat in de douchebak en kies in plaats daarvan een verborgen afval, dat gebruikelijk is in high-end spa's. De verschillende serie heeft bijvoorbeeld een verborgen afval, dat kan worden bedekt met eventuele tegels van uw keuze om een ​​volledig aangepaste douche -behuizing te creëren. Als u de ruimte hebt, moet u overwegen een natte kamer te installeren. Ze bieden de indruk dat ze in een high-end spa zijn, zodat je kunt genieten van een inloopdouche-ervaring die in elke badkamer kan worden ondergebracht. Aangezien ze op vloerniveau kunnen worden geplaatst, zijn ze ook ideaal als u de toegankelijkheid voor uzelf of alle leden van uw gezin moet overwegen die mogelijk beperkt zijn tot een rolstoel.

Badkamermeubels en opslag die up -to -date is.

Bewaar planken en haken tot een absoluut minimum in dit badkamerontwerp en ga in plaats daarvan voor opslageenheden op laag niveau of muur om het gewenste effect van schone muren te krijgen. Voor een rustieke verschijning raden we hout-effectkasten aan in een houten afwerking of het slanke eigentijdse bereik, beide een donkere kleur die er fantastisch uit zou zien wanneer ze tegen lichtgekleurde tegels zouden contrasteren. Als alternatief kies je uit een selectie stijlvolle kasten met een eigentijdse assortiment die beschikbaar zijn in verschillende kleuren. Omdat de collectie modulair is, kunt u de meubels en accessoires combineren en matchen voor uw specifieke opslagvereisten. Bovendien is het vanwege het gladde oppervlak eenvoudig schoon te reinigen.

Wat is de definitie van een luxe badkamer?

Als het gaat om luxe badontwerpen, is een aparte douche die is versierd met prachtige afwerking, zoals armaturen en tegelselecties, essentieel. U kunt kiezen tussen een glazen douche, een grotere douche, een stoomdouche of zelfs een op maat ontworpen walk-through tweepersoon douche om uw badkamerrenovatie te voltooien.

Wanden van luxe.

Overweeg de grootte van uw ruimte bij het selecteren van een stijl - lichtere, neutrale kleuren en afwerkingen, zoals milder bos, kunnen goed werken in kleine of sombere badkamers, terwijl donkere keuzes, zoals leisteen en donkere steen, goed kunnen worden gebruikt in grotere . Houd rekening met het mengen van de twee, bijvoorbeeld lichte wandtegels met kleine delen van donkere mozaïektegels om een ​​visueel arresterend element te produceren. Tegels kunnen worden gebruikt om natuurlijke tonen en texturen te bieden; Grotere tegels zijn vooral populair in luxe badkamers. Vloer- en wandtegels moeten worden gecoördineerd om een ​​opvallend uiterlijk te produceren.

Als u zich zorgen maakt over het overbevolken van uw ruimte, beperkt u het gebruik van tegels naar uw douchen- en badgebieden alleen om een ​​waterdichte zone te maken, en gebruik verf of behang voor de rest van de kamer. Vergeet niet om een ​​badkamerverf te kiezen die is ontworpen om vocht te weerstaan ​​en om te blijven vasthouden aan neutrale kleuren zoals grijstinten, bruin en crèmes door de kamer. Wallpaper is een uitstekende methode om natuurlijke materialen zoals marmer, hout of leisteen na te bootsen, evenals patronen zoals bakstenen en tegels, zonder veel geld uit te geven. Controleer of uw behang geschikt is voor badkamers, net zoals u zou doen met verf.

Op zoek naar een naadloze afwerking in uw badgedeelte, of zelfs over de hele badkamer? Onze badkamermuurpanelen zijn de perfecte oplossing. Ze zijn minder moeilijk te installeren dan tegels, en ze kunnen van vloer tot plafond worden gebruikt. Ze zijn ook volledig waterdicht. Omdat ze geen grout gebruiken, hoeft u zich bovendien geen zorgen te maken dat schimmel de afwerking vernietigt. Kies voor een marmeren en steeneffectontwerp om een ​​verklaring af te leggen.

Wat kwalificeert zich precies als een "luxe badkamer"?

Het grootste deel van de tijd zal een badkamer een bad of een douche hebben. Een luxe badkamer daarentegen is er een waarin zowel het bad als de douche net zo prachtig zijn als deze twee zijn. Een geweldige mix van prachtige, natuurlijke materialen, elegante vormen en uitstekende doorschakelen kan hier worden gevonden.

Vloeren die up -to -date zijn.

Ga door met de stijl van de wandtegels naar de vloer om een ​​dramatisch effect en een samenhangend uiterlijk te creëren. Als alternatief, voor langdurige vloeren die er geweldig uitziet en beschikbaar is in een reeks natuurlijke afwerkingen en neutrale kleuren, kies dan onze luxe vinylklikvloeren .. Vanwege de waterdichte aard van designer vinylvloeren, behoudt het de ongerepte, hoogwaardige, hoogwaardige Uiterlijk van een spa -badkamer. Het reliëfoppervlak geeft het uiterlijk en het gevoel van echte steen, waardoor het het hoogtepunt in luxe is.

Wat onderscheidt een luxe douche?

Verschillende luxe douche-functies zijn inbegrepen in dit geval ontwerp stoomdouche, waaronder dubbele handheld douchekoppen, een derde plafond gemonteerde douchekop, natuurstenen vloeren, flip-down loungerstoelen en een op maat gemaakte ontwerp om bij de omgeving te passen.

Het verwarmingssysteem is vervangen.

Verwarming onder de vloer is een prachtige methode om de gezellige sfeer van een spa te repliceren zonder de bank te breken. Naast een kosteneffectieve methode om een ​​kamer te verwarmen zonder waardevolle muurruimte in te nemen, elimineert het de noodzaak om in de ochtenden tijdens de winter op blote voeten te lopen over koele tegels. Bij het gebruik van vloerverwarming zijn er geen koude vlekken, waardoor het een uitstekende optie is voor grotere badkamers die langer kunnen duren om op te warmen en warm te blijven bij het gebruik van een meer conventioneel radiatorsysteem. Het is belangrijk op te merken dat niet elke vloer compatibel is met ondervloekverwarming, dus controleer uw selectie dubbel voordat u koopt. Tage handdoekradiatoren zijn een uitstekende keuze als u niet de moeite kunt nemen om onopvallend te zijn. Als u de neutrale kleuren wilt complimenteren, gebruikt u een metalen of zwarte afwerking. We houden vooral van deze opvallende ontwerper Modern Bushed Nickel Round Towel Radiator, die een gebogen vorm heeft die zowel uniek als mooi is, en die zeker opmerkingen van uw bezoekers zal krijgen.

Wat is de beste manier om mijn badkamer te ontwerpen?

Verbeter het uiterlijk van uw badkamerwanddecor door de juiste kleur te kiezen voor uw muren om te worden geverfd. Het is een eenvoudig en goedkoop doe -het -zelf -badkamer -inrichtingsproject dat uw badkamer binnen enkele minuten volledig kan veranderen. Lichte tinten bieden de illusie van een grotere ruimte in een kleine badkamer. Donkere of levendige kleuren kunnen een gevoel van drama geven aan elke badkamer van elke grootte.

Verlichting van de hoogste kwaliteit.

Warme, omgevingsverlichting kan worden gebruikt om de vredige, zen -sfeer van een spa te herscheppen. Dit kan het beste worden bereikt met wandlampen en we bieden een verscheidenheid aan moderne, esthetisch aantrekkelijke ontwerpen die het luxe interieurontwerpschema aanvullen. Extra verlichting kan nodig zijn voor bepaalde taken, zoals het toepassen van make -up, om te zien wat u doet. Ingebouwde downlights en schijnwerpers zijn hiervoor ideaal, omdat ze bescheiden en discreet zijn, en ze doen geen afbreuk aan het algehele ontwerp. Als je een klein drama in je kamer wilt injecteren, probeer dan een dramatisch plafondlamp. Dimmer -bedieningselementen kunnen worden gebruikt om uw verlichting aan te passen op basis van de taak. Dit heeft het gebruik van een dimbaar licht en een dimmerschakelaar nodig. Met andere woorden, u kunt een comfortabele omgeving creëren met zachte verlichting en deze opzetten wanneer u meer verlichting nodig hebt.

Last but not least, neem enkele kalmerende kaarsen op. Ze komen in zachte, neutrale kleuren en worden geurend met rustgevende geuren zoals sandelhout, thee en gember, evenals linnen en wit katoen. Maak gebruik van ze rond uw bad of uw gootsteen, en als uw ontwerptaak ​​meer betrokken is dan een eenvoudige vernieuwing, probeer dan uitsparingen in de muren te snijden om ze te huisvesten. Vergeet niet dat je geen kaarsen laat branden wanneer je een kamer verlaat en zorg ervoor dat de kaarsen die je selecteert de juiste maat zijn voor de ruimte waarin ze worden geplaatst - dit zou je moeten helpen rookvlekken te voorkomen.

Waar gaat het over een badkamer die het duur lijkt?

In plaats van het zelf te doen of de tijd te nemen, kunt u verf gebruiken om uw saaie badkamer ijdelheid een nieuw leven te geven ... een diepe grijze of greige verfkleur zal uw badkamer ijdelheid een premium uiterlijk geven en toch neutraal houden in toon.

Accessorize met eigentijdse stukken.

Met de muur gemonteerde zeepdispensers in de buurt van uw gootsteen en in uw douche kunt u de ervaring van uw favoriete spa opnieuw maken. Door uw zepen, vochtinbrengende crèmes, crèmes en haarproducten in de pompdispensers te verplaatsen, kunt u onaantrekkelijke gelabelde flessen verbergen die anders afbreuk zouden doen aan het luxueuze uiterlijk. Ze maken het distribueren van uw toiletartikelen een cent en ze zullen uw bezoekers tijdens hun verblijf volledig verwennen voelen. Voor degenen die geen verwarmde handdoekradiator hebben gekozen, is deze vrijstaande moderne handdoekrail ideaal voor hangende handdoeken en zal de rest van het decor van uw badkamer aanvullen dankzij het geometrische ontwerp.

Wat is een "slimme douche" en hoe werkt het?

Het concept van een digitale douche is nog een stap verder gebracht met de introductie van slimme douches, waarmee u elk aspect van uw douche -ervaring volledig kunt beheersen vanaf uw telefoon of zelfs door spraakactivering in combinatie met een smart home -systeem zoals de Amazon Alexa Voice Assistant.

Luxe badkamer hoogtepunten zijn onder meer.

 • Winst van de nieuwste badkamervergrotingen, waaronder Elegant Décor, om van uw badkamer een luxe boetiekhotel te maken.
 • Luxe aanrechtbekkens bieden een prima aanraking voor spa's.
 • Bovendien bieden we back-to-muur toiletten die volledig worden gebouwd met een kast, die de installatietijd verkort.
 • Met de extra brede douchekop kun je thuis een spa-ervaring hebben.
 • De moderne thermostatische mixer douche is verkrijgbaar met vaste douchekoppen met een breedte van maximaal 300 mm.
 • In plaats daarvan kunt u een afleider installeren, bekend als een douchekop extender, die een flexibele slang heeft die aan een douchekop wordt bevestigd.
 • Een luxe badkamer is er een waar de armaturen luxe zijn en van hogere kwaliteit zijn.
 • Tegel de vloer en de muren om je kamer een geweldige blik te geven.
 • Hoe moet ik mijn badkamer ontwerpen?
 • Kies de juiste muurkleur om het uiterlijk van uw badkamerdecor te verbeteren.
 • Het snelle en goedkope badkamer -inrichtingsproject transformeert uw badkamer in minuten.
 • Kleurtinten kunnen een kleine badkamer groter laten lijken.
 • Donkere of levendige tinten zijn leuk voor elke badkamer van elke maat.
 • Edel met huidige ontwerpen.
 • In uw douche en naast uw gootsteen repliceren muur gemonteerde zeepdispensers het gevoel van een spa.
 • Labelle flessen die anders zouden afleiden van de luxe look, kunnen worden verborgen met zeep, vochtinbrengende crèmes, crèmes en haarproducten.
 • Ze maken het leveren van uw toiletartikelen in een handomdraai en uw gasten zullen de aandacht krijgen.
 • Deze vrijstaande moderne handdoekrail is een geweldige keuze voor het hangen van handdoeken en vormt een aanvulling op de rest van de inrichting van uw badkamer met zijn geometrische ontwerp.
 • Het idee van de digitale douche is nog een stap verder gebracht met slimme douches, waarmee u uw badervaring vanaf uw telefoon of via spraakactivering kunt beheren wanneer u verbonden is met een Amazon Alexa Voice Assistant.

Geschreven door
BrookPad Team

 Ouder bericht Nieuwer bericht


laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd