What is the best way to clean and maintain your space?

Wat is de beste manier om uw ruimte schoon te maken en te behouden?

Ga naar onze website voor meer informatie over het schoonmaken en onderhouden van uw omgeving.

Wat is de beste manier om uw ruimte schoon te maken en te behouden?

Hoe maak je je ruimte schoon en behoud je?

Vaak gekoppeld aan de lente, is het diepe reinigen van je huis nooit een slecht idee. Met een kleine voorwaartse voorbereiding kunt u betere resultaten verkrijgen en het reinigen eenvoudiger maken. Krijg een geweldig resultaat met eenvoudige reinigingstips. Je zult in een mum van tijd genieten van de voordelen! Maak een lijst met alle benodigdheden die u van boven naar beneden grondig moet reinigen.

Zorg ervoor dat je alle oppervlakken in elke kamer reinigt voordat je verder gaat naar vloeren en tapijten. Maak je leven eenvoudiger door gereedschap te gebruiken die zijn ontworpen voor de klus, zoals de rubbermeisje flexi -stoffen toverstok. Als je allergieën hebt, stof volledig - inclusief tops van kasten, rond deurframes en zelfs het plafond indien nodig. Granieten werkbladen moeten na de installatie eenmaal per jaar opnieuw worden afgedicht. Om externe ramen schoon te maken zonder ze af te vegen, geniet u een zachte borstelborstel in de oplossing en gebruikt u deze om de glazen ruiten af ​​te vegen.

Reinigen met zeep en water is altijd essentieel, dus reinig uw huis of bedrijfsactiviteiten en kalksteen. Het onderhouden van schone en verse tapijten is essentieel bij het voorbereiden van een huis te koop of verhuur. Het diepe reinigen van uw tapijt eenmaal per jaar kan het langer meegaan en er fris uitzien. Als zware meubels uw tapijt hebben gedeukt, plaats dan een ijsblokje over de deuk en laat het ontdooien voordat u deze verwijdert en schoonmaakt. Regelmatig schoon en stofzuig uw steen- en tegelvloeren om het er uitstekend uit te laten zien. De bona-steen-, tegel- en laminaatvloer Pools is een geweldig allround product. In plaats van alledaagse schoonmakers, zoek dan naar oplossingen die gespecialiseerd zijn voor stenen vloeren. Kies voor verbluffende resultaten de juiste polish voor uw vloer.

Krijg een fantastisch resultaat met eenvoudige suggesties voor een snellere opruiming.

Hoewel voorjaarsreiniging vaak wordt geassocieerd met het seizoen, is er nooit een slechte tijd om thuis een grondige reiniging te doen. Reinigen hoeft geen gedoe te zijn, of u zich voorbereidt op bezichtigingen, zodat u uw huis kunt verkopen en verder kunt gaan of u wilt een nieuwe start in een nieuw huis nadat u net bent ingetrokken. Wat het ook is dat motiverend is Je wens om schoon te zijn, wees voorbereid met de juiste apparatuur voor de taak en je zult een stap terug doen om in een mum van tijd te genieten van de resultaten!

Bereid u voor op het reinigen van succes.

Met een beetje planning van tevoren, kun je grotere resultaten krijgen en je schoonmaaktaken eenvoudiger maken. Controleer of u voldoende schoonmaakmateriaal bij de hand hebt en maak een strategie voor de volgorde waarin u uw taken zult uitvoeren. Als het gaat om de grote schoonheid, of je er nu nieuw in bent of gewoon je toolbox wilt bijwerken, vergeet dan niet om een ​​paar handschoenen op je boodschappenlijst te plaatsen. Rubber wassen op wassen zijn ideaal voor de meeste taken, maar een paar zware handschoenen kunnen in bepaalde situaties ook nuttig zijn. Controleer of u een paar handschoenen hebt die geschikt zijn voor alle geplande taken, met name die welke mogelijk het gebruik van wasmiddelen of andere chemische reinigingsmiddelen nodig hebben. Als u denkt dat u ze nodig hebt, sla doeken en borstels in - of geef je oude favorieten een goede wasbeurt voordat je aan de slag gaat. Je wilt niet overal oud vuil verspreiden in je huis. Richt ten slotte uw aandacht op uw stofzuiger en leg de tas leeg en vervangt het filter indien nodig.

Bereid uw schoonmaakbenodigdheden voor.

Reinigen wordt eenvoudiger gemaakt als u al uw goederen en materialen van het ene gebied naar het andere kunt overbrengen. Als het gaat om alles georganiseerd en transportbaar te houden, is een schoonmakende caddy het beste, maar een oude emmer of zelfs een boodschappentas kan doen. Op welke manier je ook kiest om ze te regelen, vergeet niet om al je schoonmaakbenodigdheden te allen tijde buiten het bereik van jongeren te houden. Hoeksloten zijn uitstekend om kinderen uit kasten te houden die potentieel gevaarlijke goederen bevatten.

Wat voor soort schoonmaakproducten heeft u?

 • Sponzen en purers zijn nuttige reinigingsgereedschappen.
 • Dusters en microvezeldoeken in de kleur geel.
 • Doekjes voor het reinigen van glas.
 • Borstels voor het reinigen
 • Een dweil en een emmer zijn vereist.
 • Een stoffen en een borstel zijn vereist.
 • Handschoenen voor bescherming
 • Een plastic caddie om de basis bij de hand te houden.

Hoe u ramen en andere oppervlakken goed kunt reinigen

Beginnen bovenaan en op je weg werken is essentieel voor een grondige schoonheid. Maak een lijst van alles wat je nodig hebt en begin vanaf de bovenste verdieping. Geef prioriteit aan de plafonds, ramen en andere oppervlakken in elke kamer voordat u naar de vloeren en tapijten gaat.

Het wassen van ramen is een noodzakelijk kwaad.

In termen van ramen zijn de dingen dramatisch verbeterd met de uitvinding van het venstervacuüm - water spatten op de bank en vlekken op het glas behoren nu tot het verleden. De meest recente generatie vensters is bedoeld om vensters te reinigen. Het is ook mogelijk om een ​​venster -vac te gebruiken om morsen op te ruimen en tegelvloeren, doucheschermen en andere gladde oppervlakken rond het huis te reinigen. Vanwege de flexibiliteit is een raam -VAC een uitstekende aankoop in het algemeen. Of u ramen met of zonder een venster -vac wast, het gebruik van de juiste glazen reinigingsmiddelen kan uw leven eenvoudiger maken en de resultaten zo veel helderder - onze lijn van Hg -glasreinigingsoplossingen is een sterke favoriet onder raamringen.

Te maken hebben met stof

Omgaan met stof is een onvermijdelijk onderdeel van elke reiniging, dus maak je leven gemakkelijker door apparatuur te gebruiken die specifiek bedoeld zijn voor de taak, zoals de rubbermeisje flexi -stofstaf, die ideaal is voor zowel droog als nat stof. Om verergerende allergieën te voorkomen, is het belangrijk om grondig te bestrijken - niet alleen de zichtbare plaatsen, maar ook de toppen van kasten, rond deurframes en zelfs het plafond indien nodig.

Opruimen na jezelf in de keuken

Keukenoppervlakken schoon houden zou een dagelijkse activiteit moeten zijn, maar als het tijd is om de grotere taken aan te kunnen, zorg er dan voor dat u de juiste reinigingsmiddelen gebruikt om een ​​onberispelijke afwerking te bereiken zonder schade aan de materialen in het proces te veroorzaken. Roestvrijstalen items hebben speciale aandacht nodig, dus gebruik voor gootstenen, fornuis en fornuiskappen een reiniger die specifiek is geformuleerd voor roestvrij staal om ze te reinigen, polijsten en te beschermen tegen corrosie. Het reinigen van oppervlakken in keukens is iets dat regelmatig gebeurt. Nadat de grotere taken zijn voltooid, selecteert u de beste schoonmakers voor de taak om een ​​oogverblindende afwerking te krijgen, terwijl u schade aan de materialen vermijdt die worden schoongemaakt. Roestvrijstalen items hebben speciale aandacht nodig, dus gebruik voor gootstenen, fornuis en fornuiskappen een reiniger die specifiek is geformuleerd voor roestvrij staal om ze te reinigen, polijsten en te beschermen tegen corrosie. Graniet vereist aanzienlijk onderhoud om zijn glanzende uiterlijk te behouden. De granieten werkbladen moeten worden verzegeld wanneer ze voor het eerst worden geplaatst, maar ze moeten opnieuw worden afgevoerd met behulp van een granietworktop sealer minstens eenmaal per jaar daarna. Het is logisch om deze taak in gedachten te houden tijdens het schoonmaken van je voorjaars, nietwaar? Antibacteriële spuitreinigers kunnen vervolgens worden gebruikt om de olie en het vuil te verwijderen dat zich overdag ophoopt. Workshops gemaakt van massief hout en edelstenen hebben ook regelmatig reiniging en onderhoud nodig. Keukenwerktoponderhoudskits zijn beschikbaar voor verschillende materialen en zullen helpen bij het behoud van de natuurlijke afwerking die u bent gaan waarderen.

Wat is de meest effectieve methode om zeer vuile ramen te reinigen?

“Tenzij je helemaal niet schoonmaakt, is er geen 'juiste methode' om schoon te maken. Voeg een paar druppels azijn of ammoniak toe aan de oplossing als de ramen erg smerig zijn. Als je veel olie- en vuilophoping hebt, zal azijn er doorheen snijden. ” Het wordt aanbevolen om eerst de marges van het raamglas te wassen, ze goed afspoelt en vervolgens het hele raam zou wassen.

Wat is de beste manier om buitenramen schoon te maken zonder ze af te vegen?

Combineer het water, witte azijn en afwasmiddel in een grote emmer. Verhoog de hoeveelheden zoals vereist. Dompel een zachte borstelborstel die is bevestigd aan een verlengpaalgreep in een emmer van de oplossing en gebruik deze om de glazen ruiten te reinigen. Voordat het de kans krijgt om te drogen, spuiten of spoelen met schoon water om resterend residu te verwijderen.

Verwijder de schaal en vuil uit uw huis of bedrijf.

Het is altijd nodig om iets schoon te maken waar zeep of water is. Schaal en kalksteen kunnen zich ophopen op apparaten, gootstenen en kranen, dus doe een poging om het te verwijderen. Maak een spuitfles met half witte azijn en half water en gebruik deze op tegels, bassins, badkuipen, douches en kranen op een regelmatige basis, net zoals u een normale badkamerreinigingsspray zou doen, om te voorkomen dat er zich op zich vormt. Spoel altijd volledig af met gewoon water na het gebruik van een ontsmettingsproduct.

Desschaal apparaten en verwijder Limescale van oppervlakken

Beschouw uw belangrijkste voorjaarsreinigingsproject als een kans om wat ontkalking te doen. Het behandelen van koffiezetapparaten, elektrische ketels en wasmachines met een ontkalkoplossing kan ze niet alleen langer laten leven, maar het zal u ook geld besparen op energiekosten. Schaal- en liminale afzettingen zorgen ervoor dat de kachelelementen meer energie gebruiken, waardoor ze minder efficiënt zijn en als gevolg daarvan ervoor zorgen dat de elementen eerder verslijten dan zou moeten. Om de glans naar uw badkamerkranen, badkuipen, toiletten, douchewanden en verstopte douchekoppen te herstellen, gebruikt u een limage remover naar de getroffen gebieden. Zodra je het douchescherm hebt schoongemaakt, zie je misschien zeeproep op het glas; Aldus kan een douchekrop worden gebruikt om deze te verwijderen nadat deze is schoongemaakt. Gebruik het onmiddellijk na elke douche, en het laat het glas streak-vrij, zodat u in de toekomst minder tijd kunt reinigen.

Handhaaf de netheid en frisheid van uw tapijten.

Het diepe reinigen van uw tapijt minstens eenmaal per jaar kan helpen om zijn leven te verlengen en er nieuw uit te laten zien. Het investeren van de tijd en moeite om uw tapijt schoon te maken en op te frissen, zal op de lange termijn zijn vruchten afwerpen. Het is een noodzaak of u een huis voor verkoop of verhuur voorbereidt. Het diepe reinigen van uw tapijt is een essentieel onderdeel van het verlengen van de levensduur van uw tapijt en het behoud van de gezondheid van de luchtkwaliteit en het milieu van uw huis. De Vax Bagless Vacuum Cleaner is verkrijgbaar bij ons, maar u kunt ook een tapijt dokter schoner van een gerenommeerde winkel huren en we hebben de wasmiddelen die u moet voltooien om te kopen die beschikbaar is voor aankoop op DIY.com. Als je deuken in je tapijt hebt veroorzaakt door zwaar meubilair, zet dan een ijsblokje op de schade en laat het ontdooien voordat je het verwijdert en drogen. Het gebied de volgende dag stofzuig en de tapijtstapel begint te genezen.

Vloeren gemaakt van laminaat en hout moeten worden schoongemaakt en gepolijst.

Als je klaar bent met je weg naar beneden van de ramen en muren naar de oppervlakken, is het tijd om naar de grond te gaan. Voor laminaat- of houten vloeren zijn regelmatig reinigen en polijsten nodig om zowel hun leven te verlengen als ze in hun beste uiterlijk te behouden. Zorg ervoor dat uw vloeren volledig schoon zijn voordat u vloeren Pools aanbrengt. De ideale methode is om een ​​microfiber -dweil te gebruiken en een pH -neutrale reinigingsoplossing die speciaal is ontworpen voor laminaat- of houten vloeren. Zorg ervoor dat u wat specialiteitenschoonmaak op uw boodschappenlijstje opneemt. In tegenstelling tot een dweil en emmer, laten triggersprays en spuitmops veel minder vloeistof op de vloer, waardoor ze aanzienlijk zachter zijn om te lamineren en houten vloeren. Met een cartridge van bona vloerreiniger in de dweilgreep, kunt u gewoon op de trekker op de dweilhendel drukken om een ​​fijne mist van de vloerreiniger te ontladen. Zodra uw vloer is schoongemaakt, kan een laag laminaat- of houten vloeren worden aangebracht om verdere bescherming te bieden tegen slijtage en spanning. Het helpt ook om glans te herstellen naar saaie oppervlakken door kleine krassen te vullen. Als u een laminaat of vaste houten vloer hebt op een plaats waar een aanzienlijk gevaar bestaat om vloeistof te morsen, zoals een keuken of badkamer, kan de extra bescherming die door een vloerpoets wordt geboden, nog nuttiger voor u zijn. Zoek bij het winkelen voor vloerenpoets naar producten die zijn versterkt met polyurethaan om langere bescherming en slijtvastheid te bieden.

Houd uw steen- en tegelvloeren in goede staat.

Stenenvloeren zijn vaak gecoat voordat de fabrikant verlaat om te voorkomen dat ze gemakkelijk vlekken, maar ze hebben nog steeds wat zorg en onderhoud nodig. Stoffen- en reinigingstenenvloeren moeten worden opgenomen in uw veerreinigingschecklist om ervoor te zorgen dat ze in goede staat blijven. Het reinigen van uw vloeren moet beginnen met vegen of deze normaal stofzuigen, gevolgd door reinigen. In plaats van all-purpose schoonmakers te gebruiken, zoek je naar producten die specifiek zijn ontworpen voor steen- en tegelvloeren om oogverblindende resultaten te krijgen. Pools voegt ook glans toe aan je steen- en tegelvloeren en fungeert ook als een extra laag van bescherming tegen slijtage, dus zoek naar een oplossing die geschikt is om te gebruiken na het reinigen. De bona-steen-, tegel- en laminaatvloer Pools is een fantastisch allround product dat moeilijk te matchen is. Voor een breed scala aan harde oppervlaktevloeren, waaronder laminaatvloeren, vinylvloeren, ongeglazuurde tegel (keramiek en steengroeve), steen en verzegeld marmer, biedt de polish een glanzende, kant-en-klare onderhoudsbescherming in een duidelijke afwerking. Het herstelt de glans en biedt langdurige bescherming tegen slijtage.

Hoofdpunten met betrekking tot het schoonmaken en onderhouden van uw ruimte.

 • Vaak gekoppeld aan de lente, is het diepe reinigen van je huis nooit een slecht idee.
 • Met een kleine voorwaartse voorbereiding kunt u betere resultaten verkrijgen en het reinigen eenvoudiger maken.
 • Krijg een geweldig resultaat met eenvoudige reinigingstips.
 • Je zult in een mum van tijd genieten van de voordelen!
 • Maak een lijst met alle benodigdheden die u van boven naar beneden grondig moet reinigen.
 • Zorg ervoor dat je alle oppervlakken in elke kamer reinigt voordat je verder gaat naar vloeren en tapijten.
 • Maak je leven eenvoudiger door gereedschap te gebruiken die zijn ontworpen voor de klus, zoals de rubbermeisje flexi -stoffen toverstok.
 • Als je allergieën hebt, stof volledig - inclusief tops van kasten, rond deurframes en zelfs het plafond indien nodig.
 • Granieten werkbladen moeten na de installatie eenmaal per jaar opnieuw worden afgedicht.
 • Om externe ramen schoon te maken zonder ze af te vegen, geniet u een zachte borstelborstel in de oplossing en gebruikt u deze om de glazen ruiten af ​​te vegen.
 • Reinigen met zeep en water is altijd essentieel, dus reinig uw huis of bedrijfsactiviteiten en kalksteen.
 • Het onderhouden van schone en verse tapijten is essentieel bij het voorbereiden van een huis te koop of verhuur.
 • Het diepe reinigen van uw tapijt eenmaal per jaar kan het langer meegaan en er fris uitzien.
 • Als zware meubels uw tapijt hebben gedeukt, plaats dan een ijsblokje over de deuk en laat het ontdooien voordat u deze verwijdert en schoonmaakt.
 • Regelmatig schoon en stofzuig uw steen- en tegelvloeren om het er uitstekend uit te laten zien.
 • De bona-steen-, tegel- en laminaatvloer Pools is een geweldig allround product.
 • In plaats van alledaagse schoonmakers, zoek dan naar oplossingen die gespecialiseerd zijn voor stenen vloeren.
 • Kies voor verbluffende resultaten de juiste polish voor uw vloer.

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.