What is the best way to shop for bathroom taps?

Wat is de beste manier om te winkelen voor badkamers?

Meer informatie over de aankoopgids in de badkamer is hier te vinden.

Meer informatie over de aankoopgids in de badkamer is hier te vinden.

Hoe te winkelen voor badkamers?

Bijpassende bekken en badklikken veranderen onmiddellijk een badkamer. Functies die helpen uw bassin schoon te houden en de levensduur van uw kraan te verlengen, zijn een bonus in drukke badkamers. Dit artikel kan u helpen om moeilijke keuzes te maken, zoals het kiezen van de beste kranen voor de waterdruk van uw huis. Als je maar twee gaten hebt, heb je pilaarkaarten nodig. Een lagere uitloop is ideaal voor een garderobe met beperkte ruimte.

Met een langere uitloop kunt u uw handen onder de kraan krijgen zonder te spannen. Als u een oud bad vervangt of verbouwt, kunt u bijpassende badkappen kopen. Met een enkel tapgat kunt u de waterstroom met één of twee handgrepen regelen. Single-lever en monobloc-tikken zijn met één hand. Wandgemonteerde kranen zijn uitstekend als de badrand te klein is of als u een vrijstaand bad hebt gekozen.

De meeste bassin-kranen zijn er in chroom-effect afwerkingen. Een gouden-effect afwerking kan de oplossing zijn om een ​​historisch decor in uw huis te matchen. Een bijpassend bekkenafval wordt ook gemakkelijk verkregen, waardoor uw badkamer een meer uniforme look krijgt. Ze gaan goed met een breed scala aan badkamertypen en bassins, van traditioneel tot ultramodern.

Met bijpassende bekken en badkappen kunt u uw badkamer in een oogwenk transformeren.

Nieuwe kranen bieden een mooie touch aan uw badkamer die de manier waarop u de ruimte gebruikt, kan verbeteren. Deze kleine aanpassing behaalt aanzienlijke voordelen via het gebruik van creatieve ontwerpen met elegante profielen, verlichting en waterbesparende functies. Voor drukke badkamers zijn functies zoals die die uw kranen eenvoudiger maken om te bedienen, degenen die helpen om uw bassin schoon te houden en degenen die helpen de levensduur van uw kraan te verlengen een pluspunt. Vanwege de vele beschikbare ontwerpen en afwerkingen is het eenvoudig om iets te kiezen dat overeenkomt met de andere componenten in uw badkamer, zoals handdoekrails en haken, evenals plankbeugels en andere accessoires. Met de hulp van deze gids kunt u moeilijke beslissingen navigeren, zoals bepalen welke tappen het beste werken met de waterdruk in uw huis.

Overweeg het volgende voordat u begint.

De prestaties van uw kranen kunnen worden beïnvloed door het waterdruksysteem in uw huis - en of uw kranen al dan niet compatibel zijn met dat systeem. Degenen met watersystemen met een hogedruk kunnen kiezen uit een breed scala aan bad- en bassin-tikken; Degenen met lage druksystemen moeten echter de tijd nemen om hun precieze waterdruk te bepalen om kranen te vinden die een sterke stroom van zowel warm als koud water garanderen. Onze gids om uw waterdruksysteem te begrijpen, zal u door het proces van het bepalen van de waterdruk in uw huis leiden en waar u naar moet zoeken bij het selecteren van kranen en armaturen.

Uw bassin kranen selecteren?

Het bijhouden van hoeveel tapgaten u hebt, is essentieel, omdat dit zal beslissen welke kranen met uw bassin kunnen worden gebruikt.

Als je maar één tapgat hebt?

Als u slechts één tapgat hebt, kunt u kiezen tussen Monobloc en single-lever kranen. In overeenstemming met de naam is een kraan met één lever een tap die een hendel gebruikt om de stroom van zowel warm als koud water door een enkele tuit te regelen. Monobloc -kranen hebben slechts één tuit, maar ze bevatten twee handgrepen die kunnen worden gebruikt om de balans van warm en koud water onafhankelijk van elkaar te reguleren. Als u Monobloc -tikken kiest, heeft u de mogelijkheid om te selecteren vanuit verschillende handgreepontwerpen en -afwerkingen.

Als u bijvoorbeeld twee tikgaten hebt.

Als je maar twee tapgaten hebt, moet je voor pilaar tikken gaan. De stroom warm en koud water wordt afzonderlijk geregeld door pilaar kranen, die verkrijgbaar zijn in een breed scala aan ontwerpen met knop-, hendel- en kruisvormige handgrepen om uit te kiezen.

Over tuiten

Een gootsteen waar je je handen niet helemaal onder het stromende water kunt krijgen, is een van de meest irritante dingen die een persoon kan ervaren. Het kiezen van kranen met de juiste uitloopgrootte voor uw bassin is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat uw bassin zo handig is als haalbaar. Overweeg de omvang van de diepte van het bassin. Wat is de afstand tussen de kraangaten en de rand van het bassin? Wat is de totale grootte van het bassin? Is er iets boven de gootsteen, zoals kasten of planken, dat het moeilijk kan maken om voorover te leunen? Je zult ook willen nadenken over wat je in de kamer zult doen - is het gewoon voor het wassen, is het een ruimte voor jongeren om hun tanden te wassen en te poetsen, of is het een plek om te scheren? Als je een klein bassin hebt, kan een kortere tuit een goede optie zijn - zoek naar een die net zo ver reikt als het pluggat en niet verder dan dat. Een lagere tuit zal goed werken in een garderobe waar de ruimte beperkt is, terwijl een hogere tuit comfortabeler zal zijn als je wilt kunnen wassen en scheren terwijl je opkomt. Bij het werken met grotere badkamers en bassins kan een langere tuit de voorkeur hebben, zodat u niet inspant om uw handen onder de kraan te krijgen. Nogmaals, een grotere tuit zal effectiever zijn in een druk gebied waar het bassin zal worden gebruikt voor verschillende activiteiten. Een zwenkspuit kan ook nuttig zijn in bepaalde situaties. Dan zijn er onze watervalklikken, die perfect zijn voor het toevoegen van een vleugje elegantie aan uw badkamer. Na het inschakelen van de kraan, stroomt het water in het bassin langs een stroom en in een bassin hieronder. U kunt ze gebruiken om een ​​verklaring in uw badkamer te maken en u kunt zelfs bijpassende badkappen krijgen om bij hen mee te gaan.

Het kiezen van uw badkappen is een belangrijke beslissing.

U kunt ontdekken dat uw bad tussen één en vier tapgaten heeft, afhankelijk van of u een oud bad renoveert of een nieuwe in uw huis installeert. Dit is iets om in gedachten te houden bij het selecteren van een nieuw bad, omdat u kranen moet vinden die compatibel zijn met de hoeveelheid tapgaten die u aan de muur hebt. De meeste badkuipen worden niet geleverd met voorgeboorde gaten, zodat u elk type tik kunt selecteren dat u leuk vindt. Als u een nieuw bad koopt, moet u de productinformatie aandachtig lezen voordat u koopt.

Als je maar één tapgat hebt.

Badbuizen gebouwd voor een tap met monobloc of single-lever worden vaak gezien in eigentijdse baden met slechts één tapgat. Het zal mogelijk zijn om de waterstroom te reguleren met behulp van een of twee handgrepen, en het bad wordt gevuld met water uit een enkele tuit. Single-lever kranen, evenals monobloc-kranen, zijn uitstekende keuzes voor slanke, eigentijdse badkamers, en beide bieden het gemak van één hand operatie.

Als u bijvoorbeeld twee tapgaten hebt

Kies tussen pijler- en mixrikken, afhankelijk van uw voorkeur. Pilaarkranen stellen u in staat om de stroom warm en koud water afzonderlijk te reguleren door twee verschillende kranen te gebruiken met afzonderlijke tuitjes aan weerszijden van de gootsteen. Ze zijn een uitstekende prijs -kwaliteitverhouding en ze zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen om zowel hedendaagse als historische badkamers aan te vullen. Mixerkranen bieden uitstekende veelzijdigheid, met een breed scala aan ontwerpen en afwerkingen beschikbaar, evenals de optie om een ​​douchekop -bevestiging op te nemen of uit te sluiten. Een enkele tuit levert warm en koud water aan het bad, dat onafhankelijk wordt gereguleerd maar samen wordt gemengd voordat hij naar het bad wordt afgeleverd. Douchesslangafleiders zijn gemeengoed en ze stellen u in staat om de stroom van water via een verbonden douchekang te sturen, waardoor u meer vrijheid krijgt tijdens het baden en schoonmaken. Kies een discrete mixer -kraan die geen douchekang bevat voor badkamers met een aparte douche.

Kranen die aan de muur worden geplaatst

Moderne en elegante, muur gemonteerde kranen zijn ideaal als er onvoldoende ruimte op de badrand is, of als u een vrijstaand bad hebt geselecteerd. Ze zijn ook gemakkelijk te installeren. Er zijn verschillende verschillende soorten beschikbaar, variërend van kruisgreep tot waterval. Deze hebben een beetje meer voorbereiding nodig dan andere keuzes, maar het eindproduct is de tijd en moeite waard. Omdat ze over het bad worden gemonteerd, moet je een bad selecteren dat geen voorgeboorde gaten heeft.

Handgrepen

Handgrepen hebben een aanzienlijke impact op het verschijnen van een kraan en hoe gemakkelijk het is om het te bedienen. Hendelhandgrepen zijn een stijlvolle toevoeging aan elke moderne omgeving en ze zijn eenvoudig te gebruiken. Als het gaat om drukke huishoudens, zijn tikken met één hendel een fantastische optie, omdat de hendel kindvriendelijk en eenvoudig te gebruiken is als u een beperkte beweging in uw handen hebt. Hendelgrepen zijn ook een uitstekende keuze als u zich zorgen maakt over netheid, omdat ze gemakkelijk kunnen worden ingeschakeld met een elleboog of de achterkant van een hand, wat helpt om de handgrepen schoon en kiemvrij te houden. Met een kronkelend mechanisme zijn knoppen een meer conventionele keuze voor het regelen van de waterstroom. Voor badkamers die de historische charme willen behouden of zelfs willen verbeteren, zijn cross-head kranen populaire keuzes. Ze zijn meer gestroomlijnd dan knophandvatten, maar ze gebruiken dezelfde eenvoudige draaiende techniek om te werken.

Finish

Voor bassin-kranen zijn de meest voorkomende afwerkingen chroom-effect afwerkingen. Het is mogelijk om ze te combineren met een brede verscheidenheid aan bassins en badkamerstijlen, variërend van meer conventionele tot ultra-sleek moderne ontwerpen. Een bijpassend bassinafval kan ook gemakkelijk worden gevonden, waardoor een meer samenhangende verschijning in uw badkamer mogelijk is. Als u op zoek bent naar een manier om een ​​historisch ontwerp in uw huis te matchen, kan een gouden effect afwerking het antwoord zijn. Deze fittingen, die zijn ontworpen om het uiterlijk van klassieke koperen fittingen te repliceren, maar met een hoogglanzende afwerking, zien er mooi uit in combinatie met een mooi bassin.

Wat is de beste methode om te winkelen voor badkamers?

 • Bijpassende bekken en badklikken veranderen onmiddellijk een badkamer.
 • Functies die helpen uw bassin schoon te houden en de levensduur van uw kraan te verlengen, zijn een bonus in drukke badkamers.
 • Dit artikel kan u helpen om moeilijke keuzes te maken, zoals het kiezen van de beste kranen voor de waterdruk van uw huis.
 • Als je maar twee gaten hebt, heb je pilaarkaarten nodig.
 • Een lagere uitloop is ideaal voor een garderobe met beperkte ruimte.
 • Met een langere uitloop kunt u uw handen onder de kraan krijgen zonder te spannen.
 • Als u een oud bad vervangt of verbouwt, kunt u bijpassende badkappen kopen.
 • Met een enkel tapgat kunt u de waterstroom met één of twee handgrepen regelen.
 • Single-lever en monobloc-tikken zijn met één hand.
 • Wandgemonteerde kranen zijn uitstekend als de badrand te klein is of als u een vrijstaand bad hebt gekozen.
 • De meeste bassin-kranen zijn er in chroom-effect afwerkingen.
 • Een gouden-effect afwerking kan de oplossing zijn om een ​​historisch decor in uw huis te matchen.
 • Een bijpassend bekkenafval wordt ook gemakkelijk verkregen, waardoor uw badkamer een meer uniforme look krijgt.
 • Ze gaan goed met een breed scala aan badkamertypen en bassins, van traditioneel tot ultramodern.

Geschreven door
BrookPad Team

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.