What Is the best way to use a bidet toilet seat

Wat is de beste manier om een ​​bidettoiletbril te gebruiken

Meer informatie over de beste methode om een ​​bidettoiletbril te gebruiken door de onderstaande video te bekijken.

Modern badkamerontwerp

Als je bang bent om de vragen te stellen, zijn we hier om ze voor je te beantwoorden! Terwijl bidettoiletstoelen de Europese woningen blijven betreden, kunt u binnenkort vragen: "Hoe gebruik u een bidettoilet?" In plaats van een apart toilet te hebben, probeert u een bidet te installeren dat aan het bestaande toilet is bevestigd? Hier vindt u de bidetaanwijzingen op een pagina zelf. Naast het gebruik van toilethandsprayers kunt u instructies vinden voor het gebruik van draagbare bidetsprayers. Bidets bestaan ​​over het algemeen uit een mechanisme dat in de wc -bril wordt ingebracht. Het spuit water over uw onderkant om te helpen bij het wegspoelen van eventuele ontlasting of ander puin. Hier leest u hoe u het bidet in een notendop kunt gebruiken: wanneer u klaar bent, drukt u op een knop of draait u een knop om om het bidet in te schakelen.

 • In plaats van een apart toilet te hebben, probeert u een bidet te installeren dat aan het bestaande toilet is bevestigd?
 • Hier vindt u de bidetaanwijzingen op een pagina zelf.

Hier is hoe een bidettoiletbril werkt

Het bidet heeft een eenvoudige inleiding tot de basisprincipes van Bidet. Bidets nemen ook de plaats in van papieren handdoeken onder de douche. Zolang de geschiedenis van de mensheid heeft bestaan, hebben mensen bidets gebruikt, tot voor kort werd een bidet gezien als een tweede toilet en vaak in het toilet geïnstalleerd door mensen die geloofden dat het niets meer was dan een korte gootsteen; Deze misvattingen zijn weggenomen. Fast-forward naar de jaren 1980, toen Japan de wereld blootstelde aan een geavanceerd ruimtebesparend toiletontwerp: het elektronische bidet. Momenteel wordt 85% van de Japanse huishoudens bidets gebruikt voor reinigingsdoeleinden. In plaats van het bedieningspaneel op het toilet te monteren, houdt deze speciale toiletbril zich aan de bovenkant van het toilet.

De basisact van het installeren van een doe-het-zelf-link onder het toilet US-klep biedt schoon water voor de bidet-geavanceerde opties omvatten configuraties zoals herinneringen, kachels, die interne of extern water, of lucht, en verwarmde stoelen en luchtdrogers circuleren. Veel van de andere landen gebruiken geen nat toiletpapier. Nat toiletpapier is niet de norm, hoewel de meeste Europeanen de tijd nemen om zichzelf tijdens het proces te wassen, dus het is essentieel om de moeite te doen. Wanneer u een bidet gebruikt, zult u ontdekken dat de oude methode om uw achter te vegen met toiletpapier onbevredigend, inefficiënt en verouderd is!

 • Het bidet heeft een eenvoudige inleiding tot de basisprincipes van Bidet.
 • Bidets nemen ook de plaats in van papieren handdoeken onder de douche.

Wat is een bidettoiletbril en hoe kan ik het gebruiken?

Ontspan in een warme stoel

Als u een bidet gebruikt, hoeft u niet uit de weg te stappen om het te situeren. Dat wil zeggen dat de billen deel uitmaken van de stoel nadat je klaar bent en je kunt alleen weer normaal gaan stoelen. Het is niet nodig om koud te worden op die mooie, warme stoel! De korte duur van uw wassingen betekent dat uw toiletwas veilig en hygiënisch blijft, zelfs als u op de troon bent. Het mondstuk wordt opgeslagen in het bidet voordat u op de "wassen" klikt. Als de machine is ingeschakeld, kan de spuitkop volledig stationair zijn of worden weggegaan van het midden van de wasmachine om de prestaties verder te optimaliseren. Omdat het mondstuk zichzelf nog steeds reinigt, reinigt het de rest van de gerechten rond dezelfde tijd als het wordt gebruikt. Nanodeeltjes worden gebruikt in sommige bidettoiletstoelen, die de sproeiers met het zoete water steriliseren vlak voordat het wordt gebruikt.

 • Voordat u op de knop "Wash" drukt, wordt het mondstuk in het bidet bewaard.
 • Wanneer de machine wordt ingeschakeld, kan de spuitkop volledig stilstaand zijn of verder van de wasmachine worden verplaatst om de prestaties te verbeteren.
Waterstroom in de buurt van oceaan

Begin nu met uw bidetwassing.

Was de knop op het externe paneel of druk op de knop bovenaan de bidetregeling om deze in te schakelen, en het zal water op de sensor draaien om de kom te gebruiken (waarschijnlijk gemonteerd op de muur of bevestigd aan de stoel). Het kan je in de zijkant met het spuitmondstuk pummel. Het is mogelijk dat de spoelcyclus van de wasmachine kort kan worden onderbroken als het water opwarmt voordat de spincyclus begint. Maak je zorgen over het gebruik van de eerste keer op een bidet als toilet? Heb een idee van de wasbeurt voordat je een beweging maakt voordat je gaat. Beweeg je hand over de kom en druk op de knop voor het toilet om het uit te breiden om erachter te komen of het mondstuk in de juiste positie staat, knijp gewoon in het handvat. U hoeft geen van de lichaamsinstellingen bloot te stellen aan harde instellingen tijdens het testen van temperatuur, wrijving of hoek.

 • Om de kom te gebruiken, drukt u op de wasknop op het externe paneel of de knop bovenaan de bidetregeling en wordt water op de sensor gestreamd
 • Met het spuitmondstuk kan het je aan de zijkant raken.

Breng de nodige wijzigingen aan

Verander de spray totdat deze handig is en raakt de juiste plaats zodra het bidet u begint te spuiten. Het is eenvoudig om de spray -instellingen aan te passen wanneer u een bidettoiletbril gebruikt. Op het bedieningspaneel kunt u de watertemperatuur, watersterkte, mondstukpositie en spuitdiepte instellen. Sommige mensen geven de voorkeur aan een zware, smalle mist, terwijl anderen de voorkeur geven aan een lichtere, bredere mist. Experimenteer met verschillende configuraties om te zien welke u kiest. Als u klaar bent met wassen, klikt u op de stopknop op het configuratiescherm. Het mondstuk kan zichzelf spannen en terugkeren naar zijn oorspronkelijke positie in de bidetbank.

 • Zodra het bidet u begint te spuiten, past u de spray aan totdat deze handig is en de juiste plek bereikt.
 • Bij het gebruik van een bidettoiletbril is het aanpassen van de spray -instellingen eenvoudig.
 •  

  Laat de lucht drogen.

  Je moet je letterlijk droog kloppen als het toiletpapier handig is. Er zijn slechts enkele vierkanten nodig! Veel mensen kiezen ervoor om een ​​aangewezen wasdoek of handdoek te gebruiken om zichzelf te drogen, net zoals ze kunnen tijdens een douche. Deze handdoeken worden meestal in de buurt van het bidet opgehangen. Hete luchtdrogers worden gebruikt in sommige bidettoiletstoelen. Klik op de droge knop op het bedieningspaneel om te beginnen met drogen. Aangezien het drogen van de lucht een paar minuten duurt, start je het proces als je haast hebt met een stuk toiletpapier.

  • Meestal hangen deze handdoeken naast het bidet.
  • Sommige bidettoiletstoelen zijn onder meer hete luchtdrogers.

  Kun je een bidettoiletbril proberen?

  We hopen dat u een beter begrip hebt gekregen van het gebruik van een bidettoiletbril. Als je er nog geen hebt geprobeerd, zou je zeker de kans krijgen om dit snel te doen als meer Europese slimme toiletstoelen in hun huizen installeren. Als je al verkocht bent, BrookPad helpt u bij het installeren van een bidet in uw badkamer. Het is nooit eenvoudiger geweest om het schoonmaken te beëindigen en te wassen met een brede verscheidenheid aan revolutionaire bidettoiletstoelen, bidetaccessoires en bidetsprayers die zijn uitgerust voor de Europese badkamer.

  • We hopen dat dit artikel u heeft geholpen beter te begrijpen hoe u een bidettoiletbril kunt gebruiken.
  • Als je een besluit hebt genomen, BrookPad helpt u een bidet in uw badkamer te installeren.

  U kunt uw kont drogen na het gebruik van een bidet met papieren handdoeken.

  Hoe wordt u verwacht na het gebruik van een bidet van u jezelf drogen? Sommige poepen vinden dat als hun buit te druk heeft om een ​​paar minuten rond te blijven om te drogen, ze kunnen drogen met een klein stukje toiletpapier, u uw toiletpapierconsumptie bepert, die geld of een herbruikbare handdoek bespaart als ze zijn ervaren kakers.

  Gebruik je een bidet om af te drogen nadat je het hebt gebruikt?

  Als je klaar bent met het reinigen van je genitale en anale gebieden, zorg er dan voor dat je jezelf drogen. Gebruik geen stoffen handdoek omdat een bidet is uitgerust met één. In de meeste bidets vergroten, er is een luchtdroger ingebouwd om je handen te drogen na het gebruik.

  Heeft u een toiletbidetcombinatie?

  It is really precisely what it sounds like: a bidet toilet combo. The highlight of this unit is that it has both a toilet and a bidet built into one unit; it enables the user to have a premium bathroom experience, thanks to integrating high-quality toilet functions with bidet capabilities. This bathroom fixture design has a smooth and contemporary look that blends well with a variety of bathroom design styles.

  How do you use a sprayer bidet?

  A bidet is placed in front of you and lowered towards your genitals or your posterior between your legs, or even behind you, depending on where you are sitting. Spraying from the front or rear is a matter of personal preference; you are free to choose whatever option you like. Direct the spray head so it is aimed upwards at an angle aimed at the intended target area.

  Do bidets clean feces?

  How many people do you think will be using your bathroom? How big of an impact would a bidet have on how much toilet paper you use? Despite being completely lacking in scientific research, which basically draws no conclusions on this subject, there is at least anecdotal evidence that suggests that cleaning with water makes it much simpler to remove surface debris, or feces in this example.

  Do you think it is worthwhile to buy a bidet sprayer?

  A bidet can not eliminate all of the germs from your butthole – it is not a sterilizing instrument nor would you want it to be. Nonetheless, bidets are very successful at eliminating any solid waste. Individuals with mobility impairments may find bidets more useful than others since they help people of all ages and mobility levels.

  Now you know how to use smart toilet.

  Smart toilets have the potential to help not just your wellbeing and convenience, but also your neighborhood and the world in the long run. BrookPad aims to include as many green elements as possible to reduce carbon footprints, starting with the kit. The usage of a smart toilet system could cut down on the use of toilet paper while also reducing global deforestation. In termen van voordelen lijken bidets een no-brainer te zijn. Do not be scared to take a chance. BrookPad understands that most of us are uncomfortable with using a bidet, but we also understand that once you get used to it, you would not miss your toilet. Now is the time to make a shift.

  • BrookPad strives to decrease carbon footprints by include as many green aspects as possible, beginning with the kit.
  • The implementation of a smart toilet system might reduce toilet paper use while also lowering global deforestation.

  What are the primary takeaways from utilizing a bidet toilet seat?

  • The bidet instructions are available on their own page here.
  • You may discover instructions for utilizing portable bidet sprayers in addition to toilet hand-sprayers.
  • The majority of bidets are made up of a device that is installed into the toilet seat.
  • Are you seeking to install a bidet that is linked to the current toilet instead of a separate toilet?
  • The bidet instructions are available on their own page here.
  • A brief introduction to bidet essentials will be provided via the bidet.
  • Bidets may also be used in the shower instead of paper towels.
  • Make sure you dry your genital and anal areas when you have done washing them.
  • Because a Bidet comes with one, do not use a cotton towel. enlargement Most bidets have an air drier built in to aid in the drying of your hands after use.
  • Je begrijpt nu hoe je een slim toilet moet gebruiken.
  • Smart toilets have the potential to benefit not just your health and convenience, but also your community and the planet as a whole.
  • BrookPad strives to decrease carbon footprints by include as many green aspects as possible, beginning with the kit.
  • The implementation of a smart toilet system might reduce toilet paper use while also lowering global deforestation.
  • Bidets seems to be a no-brainer in terms of advantages.
  • The moment has come to make a change.
  • BrookPad streeft naar het verminderen van CO2 -voetafdrukken door zoveel mogelijk milieuvriendelijke functies op te nemen, te beginnen met de kit.
  • De installatie van een slim toiletsysteem kan het gebruik van het toiletpapier verminderen en tegelijkertijd de wereldwijde ontbossing verminderen.

  Geschreven door
  BrookPad Team

  Terug naar blog

  Reactie plaatsen

  Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.