Home, persoonlijke verzorging en lifestyle gids

Top 8 stick -stofzuigers en elektrische bezems in 2022

stick-vacuums-elektrisch-zo

Top 8 stick -stofzuigers en elektrische bezems in 2022

Een stokvacuüm is meestal kleiner in grootte en compatibel met een breed scala aan hulpstukken. Je kunt schoonmaken door het apparaat gewoon heen en weer voor je te verplaatsen omdat de motor en zuigkop er allebei in zitten. Wanneer u niet de tijd (of de energie) hebt om uw grotere, full-size bus of rechtopstaande vacuüm weg te slepen, zijn stick-stofzuigers het ideale hulpmiddel.

Lees verder →


Top 8 oordopje hoofdtelefoons in 2022

oordopje

Top 8 oordopje hoofdtelefoons in 2022

Als je liever naar muziek of audioboeken luistert, is het de moeite waard om te investeren in een echt mooie set oordopjes. Er zijn een aantal goedkope draadloze oortelefoons beschikbaar, maar ik raad je sterk aan dat je er van weg blijft. Oordopjes zijn vaak draagbaarder en goedkoper en bevorderlijk voor activiteit dan flessenmuziek.

Lees verder →


Top 8 HEPA Air Purifiers in 2022

HEPA-Air-Purifiers

Top 8 HEPA Air Purifiers in 2022

Een HEPA -luchtfilter kan 99,97 procent of meer stof, pollen, schimmel, ziektekiemen en andere deeltjes in de lucht kleiner dan 0,3 micron (m) elimineren. De meeste luchtreinigers worden gemaakt om grote stofdeeltjes uit te filteren om de snelle reactie te geven. De optimale locatie voor een luchtzuiveraar ligt dicht bij waar u ademt - dit betekent dat u het op een nachtkastje of een kleine tafel in de slaapkamer plaatsen.

Lees verder →


Top 10 robotachtige stofzuigers in 2022

robot-vacuums

Top 10 robotachtige stofzuigers in 2022

Hoe gebruik je een robotvacuüm? De meeste robot -stofzuigers gebruiken een of twee draaiende borstels en een of meer rollende borstels om de vloer te reinigen. Deze twee mechanismen werken samen om afval binnen te trekken, waar het wordt opgezogen in een vuilnisbak. Een kamer op het robotmodel kan worden ontmanteld om items op te slaan. Zijn robotachtige stofzuigers een goede koop? In werkelijkheid kunnen robot -stofzuigers uw vloeren schoon houden. Ze kunnen meer zijn dan een nieuw item of een leuk speelgoed; Ze kunnen in de meeste huishoudens een vitaal hulpmiddel voor vloerzorg zijn. Een robotvacuüm zal je zeker helpen als je een tekort hebt op tijd of een hekel heeft aan vegen.

Lees verder →


Beste etherische oliën in 2021

essentiële oliën gids Gezondheid hoe meditatie kom tot rust

Beste etherische oliën in 2021

Het zijn geconcentreerde vloeistoffen bestaande uit vluchtige chemische componenten van planten die gemakkelijk verdampen bij kamertemperatuur. Onregelmatig gebruik van etherische oliën kan bijwerkingen veroorzaken. Kleine kinderen zijn bijzonder vatbaar voor de negatieve gevolgen van onjuist gebruik van etherische olieversie. Essentiële oliën worden als veilig beschouwd in voedsel. Bladeren, bloemen, schors en wortels worden gebruikt om essentiële oliën te destilleren.

Lees verder →