Aanbiedingen voor Smart Toiletten

Hier vindt u de beste deals op BrookPad Producten SplashLet -Japanse toiletten en EcoSplash-bidet spray. Als u geen interessant aanbod vindt, neem dan contact met ons op of chat en vertel ons waar u interesse in hebt.

Verkoop en beste kortingen

Verkoop en beste kortingen

De grootste Japanse stijl slimme toiletten en toilet sprayer extensies zijn nu beschikbaar op de verkoop met de beste kortingen. Leer de meest effectieve manier om het comfort en de reinheid van uw toilet met een bidet functie te verbeteren. Selecteer slimme wc-bidets en bidet accessoires tot 75% korting.

Pre-order Deals

Voorbesteldeals

Als item is besteld als pre-order zal het direct afkomstig zijn van de fabrikant en worden verzonden zodra uw bestelling beschikbaar is. Verwachte sourcing-tijd van pre-orders is afhankelijk van het model (voor meer details check beschrijving of scheepvaartbeleid voor de bestelling van de bestelling). Als product beschikbaar is voor pre-order dan in de winkelwagen zal er aanvullende informatie zijn: "Voorbestelling ". Als gevolg van lagere bezettingskosten en directe sourcing additional pre-order korting kan worden opgenomen in de prijs.

Aanbieding voor nieuwe klanten

Korting op uw eerste bestelling

Wanneer u uw eerste aankoop bij de BrookPad kunt u een extra korting krijgen voor BrookPad merken producten met de kortingscode die u ontvangt in een e-mail na een abonnement op de nieuwsbrief. De korting kan worden toegepast als het product tegen de normale prijs is en nog niet gedisconteerd is. Als het product al gedisconteerd is (normale prijs overschreden), kan de welkomstcode niet worden gebruikt. Meerdere kortingen worden niet opgestapeld.

Korting voor het delen van de foto

"ABONNEREN OP DE NIEUWSBRIEF EN DEEL EEN FOTO VAN UW GEÏNSTALLEERDE BROOKPAD OP SOCIAL MEDIA"

Indien BrookPad Merkproductis al gedisconteerd (regelmatige prijs overschreden), kunt u nog steeds extra besparing. Als u geen kortingscode hebt gebruikt, kunt u foto's delen en meer opslaan. Wat te doen:
1) Abonneren op onze nieuwsbrief (als je niet geabonneer)
2) Openbaar deel delen met een foto van uw geïnstalleerde BrookPad op sociale media (Facebook of Instagram)
3) Stuur ons foto met link (u gaat ermee akkoord om foto te herposten)
4) Ontvangen gedeeltelijke productprijs korting (procent zoals in promotionele informatie)

Gratis verzending van Bidet en toilet

Alle BrookPad Merkproducten komen in aanmerking voor een gratis, economische levering aan de Europese Unie. Daarnaast is gratis economische levering beschikbaar in Europa voor BrookPad merkproducten op bestellingen boven een bepaalde hoeveelheid zoals in het scheepvaartbeleid. Deze korting wordt automatisch toegepast tijdens het uitchecken door "economische levering" te selecteren. Gratis verzending is beschikbaar wanneer u een bestelling SplashLet-slim toilet, EcoSplash-toilet douche bevestiging, of water filter. Deze korting wordt automatisch toegepast tijdens het uitcheckproces wanneer de order het gedefinieerde bedrag na de korting bereikt.

Delen met vrienden en aarde

Als u wilt BrookPad U kunt uw interesse delen met vrienden en iets speciaals voor uzelf krijgen. U kunt registreren voor Affiliate Programma en krijg 20% in de winkel korting voor elke succesvolle aanbeveling.